Bellousi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλημέρα σας, καινούργιος στο forum, θέλω να μοιραστώ την χθεσινή μου εμπειρία με το πλαίσιο που με εξόργισε τόσο ώστε να πάρω όρκο να μην ξαναπατήσω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ψάχνοντας τηλεόραση - μόνιτορ για το παιδικό δωμάτιο, βρίσκω το συγκεκριμένο μοντέλο LG TV Monitor 28" 28MT49VF το οποίο κάλυπτε τις ανάγκες μου οπότε άρχισα να το ψάχνω σε γνωστά καταστήματα μέσω ιντερνετ. Public, Κοτσόβολο, MediaMrkt, eshop κτλ με τιμή 149€ σε όλα αλλά παντού εξαντλημένο. Μπαίνω και στο πλαίσιο, τιμή 139 € και διαθέσιμο σε 15 καταστήματα αλλά μόνο για παραλαβή σε κατάστημα δεν μπορείς να κάνεις Online κράτηση. Για του λόγου το αληθές ορίστε και το link https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-TV-Monitor-28-28MT49VF.htm?gclid=EAIaIQobChMIltCslISK3AIVWJnVCh28xwpNEAAYASAAEgKYcfD_BwE. Κάπου προβληματίζομαι με το γεγονός ότι παντού είναι είναι εξαντλημένη και στο πλαίσιο την έχουν σε 15 παρακαλώ καταστήματα οπότε μιλάω με το chat που έχουν στο site με έναν πωλητή και τον ρωτάω αν υπάρχει στο κατάστημα Κηφισιάς που με βολεύει. "Βεβαίως και υπάρχει" μου απαντάει, οπότε φεύγω και πάω. Πηγαίνω στον όροφο με τις τηλεοράσεις, έρχεται ο πωλητής και αρχίζει να μου πλασάρει άλλες τηλεοράσεις. "Για το δωμάτιο και πάνω από 2 μέτρα δεν θα σας καλύπτει η 28" και κάτι τέτοια. Αφού επιμένω ότι αυτήν θέλω, μου λέει εν τέλει ok πάρτε αυτό το χαρτάκι πηγαίνετε στο ταμείο να πληρώσετε και την φέρνω. Εν τω μεταξύ μου φέρνει και μια πρίζα ασφαλείας από μόνος του και την βάζει στην παραγγελία χωρίς καν να τη ζητήσω εγώ! Τι είναι αυτό του λέω; Τη χρειάζεστε μου λέει για ασφάλεια. Δώρο, του λέω. Όχι 4,90€!!!! Ρε φίλε με δουλεύεις?? Σου είπα εγώ ότι θέλω; Ούτε καν με ρώτησες αν έχω!! Τέλος πάντων κατεβαίνω ταμείο και εκεί που πάω να πληρώσω μου λέει η κοπελιά 149€!!!!! Της λέω κάνεις λάθος και της δείχνω το κινητό όπου έχω ανοιχτό το site που γράφει 139€. Γίνετε εκεί μια μανούρα όπου επιμένει ότι το σύστημα γράφει 149€ και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελικά φωνάζει τον λεβέντη από επάνω που με "εξυπηρέτησε". Έρχεται αυτός και λέει ότι η τιμή είναι 149€ αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει η οθόνη! Το σύστημα του γράφει 1 διαθέσιμο αλλά στην αποθήκη δεν υπάρχει! Εξοργισμένος που έχασα 1 ώρα τσάμπα αποχωρώ και μετά με ήρεμο μυαλό αντιλαμβάνομαι την ανήθικη κομπίνα που επινόησε κάποιος "ακατάλληλος" διευθυντής πωλήσεων του πλαισίου για να φέρει κόσμο στα μαγαζιά του! Οι άνθρωποι είναι ανήθικοι!!! Έχουν βάλει κράχτη την συγκεκριμένη "ανύπαρκτη" τηλεόραση η οποία είναι εξαντλημένη σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά, προφανώς και σε αυτούς, μάλιστα με τιμή 139€ αντί 149€ που την είχαν όλοι. Όταν μπαίνεις στο site τους και πατάς πάνω που λέει "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" βγάζει το εξής μήνυμα: "Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο online, αλλά μπορείς να το βρείς σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα." και από κάτω έχει 15 καταστήματα όπου δεν υπάρχει φυσικά σε κανένα το προϊόν, αλλά βέβαια ο σκοπός τους είναι να σε κουβαλήσουν μέχρι εκεί για να σου πουν ότι δεν υπάρχει και να σου πουλήσουν άλλη... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!!! Το χειρότερο marketing ever!!! 3
georgerapp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Συγνώμη που γελάω αλλά διάβασα και σχεδόν όλο το νήμα για τον κοτσοβολο που είχε ξεστοκαρισμα αυτό τον καιρό και δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να γελάσω. Κανονικά νεύρα θέλει και βρεγμένη σανίδα αλλά πλέον με όσα δέχεται το μυαλό μου από δεξιά και αριστερά έχω δηλώσει παραίτηση.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ολο το μαρκετινγκ πλεον αυτων των αληταραδων παιζεται στην ψυχολογια του καταναλωτη και στο " δε γ@μιεται αφου ηρθα που ηρθα ας παρω μια αλλη κτλ κτλ κτλ.." Κι ετσι κερδιζουν τα ψοφημια πουλωντας στην ουσια αυτο που θελουν αυτοι... Μακαρι να φευγαν ολοι σαν εσενα φιλε μου αλλα δυστυχως πολλοι τελικα την πατανε, και λογο και του χρονου που ειναι λιγοστος γενικα για πολυ κοσμακι,λενε αφου ηρθα που ηρθα ας παρω μια να τελειωνω... 3
Doubt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 11:39 ΠΜ, Bellousi είπε Εν τω μεταξύ μου φέρνει και μια πρίζα ασφαλείας από μόνος του και την βάζει στην παραγγελία χωρίς καν να τη ζητήσω εγώ! Τι είναι αυτό του λέω; Τη χρειάζεστε μου λέει για ασφάλεια. Δώρο, του λέω. Όχι 4,90€!!!! Από το κατάστημα Περιστερίου αγόρασα μια 55αρα τέλη Απριλίου. Το ίδιο προσπάθησε να μου πασάρει η νεαρή πωλήτρια εκεί, με την ίδια αιτιολόγηση, απλά όχι με τόσο θράσος και το απέφυγα αφού δε μου χρειάζεται. Δεν είναι λοιπόν θέμα καταστήματος, αλλά πιο "κεντρικό". Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν κάτι εμπόρους προ 10ετίας και βάλε που όταν πήγαινες στο κατάστημα και δεν είχαν κάτι, σου έλεγαν το προηχογραφημένο "δεν το έχουμε, αλλά θα φέρουμε την άλλη βδομάδα". Την πρώτη φορά μπορεί να την πατήσεις, τη 2η αρχίζεις του συνειρμούς με το θέατρο σκιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα