mrmasave Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω τι είστε όλοι; Η' κυκλοφορείτε με σακίδιο κατασκήνωσης αυτά τα τεράστια και κουβαλάτε το κινητό ή είστε ράπερς με πολύ φαρδιά παντελόνια. Εμένα το iphone 7 όταν το βάζω στην τσέπη δεν παίζει να ανέβω στην μηχανή. 1
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, nhzt είπε βάζεις κινητό στην κωλότσεπη; μωρε μπράβο ... δηλ κάθε φορά που είναι να καθίσεις θυμάσαι να το βγάλεις από την κωλότσεπη; ή κάθεσαι πάνω του; Πραγματικά με εκπλήσσει γιατί το θεωρώ επικίνδυνο για την οθόνη. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ εδώ και μια δεκαετία δεν έτυχε ποτέ να κάτσω πάνω στο κινητό μου. Και δεν είναι μόνο η κωλότσεπη το θέμα αλλά γενικότερα η οποιαδήποτε τσέπη. Βολέυει αφάνταστα το να μπορείς να το "τσεπώσεις" ειδικά όταν τα χέρια κάνουν άλλη δουλειά (π.χ. φωτογρφία για μένα) και δεν έχεις σακίδιο μαζί ή δεν θες να το βάλεις στο σακίδιο γιατί μες το χαμό δεν το ακούς όταν χτυπά. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από spectaculator
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 hour ago, PC useras said: Όταν χρειάζεται λόγω εργασίας να κουβαλάς δύο κινητά μεγέθους άνω των 5'' στην τσέπη σου και αυτή δείχνει ως ετοιμόγεννη, νομίζω είμαστε πολλοί αυτοί που θα αγοράζαμε με χαρά τη 2η ή 3η γενιά τέτοιων smartphones, αφού ξεπεράσουν τα "teeth problems" τους. Τι εργασία είναι αυτή που απαιτεί δύο κινητά άνω των 5"; Γιατί δεν μπορείς να βολευτείς με ένα δίκαρτο άνω των 5" ή με ένα μονόκαρτο με 2in1 SIM; Γιατί χρειάζεσαι δύο οθόνες;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 26 minutes ago, spectaculator said: Δες το καλύτερα εδώ. Δεν θα διπλώνει ακριβώς και πρέπει να είναι πιο χοντρό το σημείο εκεί μιας και δεν μπορεί να "τσακίσει" η οθόνη. Άρα θα πετάει από τη μία πλευρά και θα υπάρχει κενό σε αυτό το σημείο (όπως το πρώτο surface book). Επίσης η εύκαμπτη οθόνη δεν θα μπορεί να έχει επαρκή προστασία με γυαλί κλπ, άρα δεν τα βλέπω και τόσο πρακτικά τα πράγματα στην αρχή...
PC useras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, stiflerakos είπε Καλα νεα οταν προκειται για καινοτομιες αλλα ρε παιδια εκει στην LG , φτιαξτε πρωτα συσκευες της προκοπης να μην τα κακαρωνουν στα καλα καθουμενα και μετα ασχοληθειτε με νεες τεχνολογιες ! Τα ελυσε ολα της τα προβληματα η Μαρικα και παει να δημιουργησει και νεα για να χει να λυνει... Η LG πουλάει οθόνες για ό,τι φανταστείς σε όποια άλλη μάρκα φανταστείς. Δεν περιμένει να "ζήσει" από τα smartphone... (Τώρα γιατί τέτοιας εμβέλειας εταιρία δεν προσέχει τα τηλέφωνά της, αυτό δε μπορώ να το φανταστώ...) Αν όντως φτιάξει και παράξει τέτοιες οθόνες, κλασσικά θα τις πουλάει σε άλλους κατασκευαστές.
Hatsos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εξυπηρετεί η αναδιπλούμενη οθόνη. Νόμιζα ότι είχαμε τερματίσει το κιτσαριό με την έλευση του notch, προφανώς έκανα λάθος έχουμε πολλά levels ακόμα να προσπελάσουμε. Κινητό το οποίο μπορεί να γίνει ταμπλετ.
lawlezz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 γιατι απλα δν κανουν δυο οθονες bezelless να ειναι αρκετα κοντα κ απλα να την κανουν λιγο κυρτη εκει που διπλωνει NO REASON LG
exor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 δεν αυτο δεν εκεινο , καθιστε να τα δουμε πρωτα τα βγαλατε αχρηστα ακομα δεν βγηκανε τιν τουτοι
nhzt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ εδώ και μια δεκαετία δεν έτυχε ποτέ να κάτσω πάνω στο κινητό μου. Και δεν είναι μόνο η κωλότσεπη το θέμα αλλά γενικότερα η οποιαδήποτε τσέπη. Βολέυει αφάνταστα το να μπορείς να το "τσεπώσεις" ειδικά όταν τα χέρια κάνουν άλλη δουλειά (π.χ. φωτογρφία για μένα) και δεν έχεις σακίδιο μαζί ή δεν θες να το βάλεις στο σακίδιο γιατί μες το χαμό δεν το ακούς όταν χτυπά. οχι δεν κατάλαβες... καλά κάνεις, αλλά για μένα θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο. Με φωτογραφία ε; .... και μένα με ενδιαφέρει η φωτογραφία ερασιτεχνικά. 1
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν θα διπλώνει ακριβώς και πρέπει να είναι πιο χοντρό το σημείο εκεί μιας και δεν μπορεί να "τσακίσει" η οθόνη. Άρα θα πετάει από τη μία πλευρά και θα υπάρχει κενό σε αυτό το σημείο (όπως το πρώτο surface book). Επίσης η εύκαμπτη οθόνη δεν θα μπορεί να έχει επαρκή προστασία με γυαλί κλπ, άρα δεν τα βλέπω και τόσο πρακτικά τα πράγματα στην αρχή... Ένα σκληρό πλαίσιο θα το προστατεύει μια χαρά. Τεσπα, Θα δούμε πως θα είναι. Από τις πατέντες μέχρι την πραγματοποίηση και παραγωγή απέχουν όσο η Γη απ' το φεγγάρι. Μπορεί να τα παρατήσουν και να μη φτιάξουν κάτι τέτοιο ποτέ.
Istros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, DjTvenz είπε Το να κουβαλάς 2 κινητά λόγω εργασίας σεβαστό και κατανοητό (Το οποίο πέον προβλημα έχει ξεπεραστει κατα κάποιο τρόπο με τα δίκαρτα κινητά) Δεν μπορώ να φανταστώ ένα λόγο, το όφελος ή τη χρησιμοτητα ωστε να κουβαλάς δυο 5' κινητα ;;; Το να χρειάζεσαι μεγαλύτερη οθόνη κάποιες φορές λογικό , τότε πάρε Tablet ή laptop μαζί αλλα ενα ευκαμπτο κινητο σε καμια περιπτωση δεν μπορει να τα αντικαταστησει. δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου,εχω ενα xiaomi mi max 6.4 γιατι το χρησιμοποιω για ιντερνετ,εργασιες και εχω και μεγαλα δαχτυλα σε 5.5 παταω 3 πληκτρα μαζι.δηλ με τη λογικη σου πρεπει να κουβαλαω laptop με 4G και να ειμαι σαν τους ραπερ της δεκαετιας του 80 με το κασσετοφωνο στο κεφαλι.Εαν διπλωνε το Mi Max θα ημουν ευτυχης γιατι θα το κουβαλουσα πιο ευκολα.εδω περιμενω το mi max 3 για να πεσω λιγο στις διαστασεις.Κατι το οποιο δεν ειναι χρησιμο για σας δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους.το οτι σε βολευει ενα κινητο 5 ιντσων γιατι παιρνεις μονο τηλ και sms δεν ισχυει το ιδιο για ολους.ετυχως που δεν σκεφτονται και οι εταιριες σαν εσας γιατι θα ειχαμε ακομα nokia 6110. 14 ώρες πριν, mants118 είπε στις φωτογραφίες βέβαια δε βλέπουμε να διπλώνει καμιά οθόνη, αλλά απλώς να είναι "ελαστική". η αρχη ειναι και καθε αρχη και δυσκολη και τα πρωτα αφης αν τα προλαβες ηταν δυσχηστα μετα απο 4-5 χρονια με το android στα xperia και galaxy ηρθε και η χρηστικοτητα.
SteveWisejohn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 12:08 ΜΜ, mrmasave είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι είστε όλοι; Η' κυκλοφορείτε με σακίδιο κατασκήνωσης αυτά τα τεράστια και κουβαλάτε το κινητό ή είστε ράπερς με πολύ φαρδιά παντελόνια. Εμένα το iphone 7 όταν το βάζω στην τσέπη δεν παίζει να ανέβω στην μηχανή. Αναδιπλούμενα προβλήματα από την LG χαχαχα .... Πέρα από την πλάκα είμαι φανατικός LGάκιας !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα