voltmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αν και ακούμε για αναδιπλούμενες οθόνες και smartphones εδώ και χρόνια, κανένας κατασκευαστής μέχρι σήμερα δεν έχει επιχειρήσει να κατασκευάσει μαζικά κάποιο είδος οθόνης που να είναι εύκαμπτο και να "διπλώνει" πραγματικά. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τις Samsung, Huawei και Motorola να βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης smartphones με αναδιπλούμενη ή εύκαμπτη οθόνη ωστόσο ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της LG που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα δείχνει ότι και η άλλη Νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια smartphones έχει «στα σκαριά» μία συσκευή με παρόμοιο «foldable form factor». Η αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στην Υπηρεσία Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών στο τέλος του 2017, και περιγράφει μία «φορητή τερματική συσκευή» με εύκαμπτη οθόνη που διπλώνει στη μέση μέσω ενός μηχανισμού τεσσάρων συνδέσμων που μοιάζει με αυτόν που χρησιμοποιεί η Microsoft στο Surface Book. Η συσκευή της LG διαθέτει δύο μικρόφωνα, δύο ηχεία και διπλή κεραία με την εύκαμπτη οθόνη να μην διαθέτει περιθώρια. Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεσιτεχνία της LG και τις πρόσφατες διαρροές για τις συσκευές που ετοιμάζουν οι Samsung και Microsoft, φαίνεται πως δεν είμαστε και πολύ μακριά από το πρώτο εμπορικό προϊόν του είδους. GSMArena Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εξυπηρετεί η αναδιπλούμενη οθόνη. Νόμιζα ότι είχαμε τερματίσει το κιτσαριό με την έλευση του notch, προφανώς έκανα λάθος έχουμε πολλά levels ακόμα να προσπελάσουμε. 7
PC useras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εξυπηρετεί η αναδιπλούμενη οθόνη. Νόμιζα ότι είχαμε τερματίσει το κιτσαριό με την έλευση του notch, προφανώς έκανα λάθος έχουμε πολλά levels ακόμα να προσπελάσουμε. Όταν χρειάζεται λόγω εργασίας να κουβαλάς δύο κινητά μεγέθους άνω των 5'' στην τσέπη σου και αυτή δείχνει ως ετοιμόγεννη, νομίζω είμαστε πολλοί αυτοί που θα αγοράζαμε με χαρά τη 2η ή 3η γενιά τέτοιων smartphones, αφού ξεπεράσουν τα "teeth problems" τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Θα χρειαστούν αρκετά χρόνια ακόμη για να γίνει πρακτική μια τέτοια συσκευή. Σαφώς θα έχουμε τις πρώτες πολύ σύντομα αλλά απλά θα είναι εντυπωσιακές και όχι εύχρηστες.
vastegial_74 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εξυπηρετεί η αναδιπλούμενη οθόνη. Νόμιζα ότι είχαμε τερματίσει το κιτσαριό με την έλευση του notch, προφανώς έκανα λάθος έχουμε πολλά levels ακόμα να προσπελάσουμε. Μεγαλυτερη επιφανεια εργασιας. Αν ομως δεν συνδιαζεται και απο μια εξωτερικη οθονη για τα βασικα τοτε η λειτουργικοτητα παει περιπατο.
Yeroplatanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα χρειαστούν αρκετά χρόνια ακόμη για να γίνει πρακτική μια τέτοια συσκευή. Σαφώς θα έχουμε τις πρώτες πολύ σύντομα αλλά απλά θα είναι εντυπωσιακές και όχι εύχρηστες. Συμφωνω.Και για τον μεσο ελληνα σαν εμενα(προφανως δεν ειμαι το target group) θα πρεπει να περασουν και καποια χρονια να πεσουν οι τιμες.
DjTvenz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, PC useras είπε Όταν χρειάζεται λόγω εργασίας να κουβαλάς δύο κινητά μεγέθους άνω των 5'' στην τσέπη σου και αυτή δείχνει ως ετοιμόγεννη, νομίζω είμαστε πολλοί αυτοί που θα αγοράζαμε με χαρά τη 2η ή 3η γενιά τέτοιων smartphones, αφού ξεπεράσουν τα "teeth problems" τους. Το να κουβαλάς 2 κινητά λόγω εργασίας σεβαστό και κατανοητό (Το οποίο πέον προβλημα έχει ξεπεραστει κατα κάποιο τρόπο με τα δίκαρτα κινητά) Δεν μπορώ να φανταστώ ένα λόγο, το όφελος ή τη χρησιμοτητα ωστε να κουβαλάς δυο 5' κινητα ;;; Το να χρειάζεσαι μεγαλύτερη οθόνη κάποιες φορές λογικό , τότε πάρε Tablet ή laptop μαζί αλλα ενα ευκαμπτο κινητο σε καμια περιπτωση δεν μπορει να τα αντικαταστησει. 2 2
Dts_Dimensions Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αμα το καταφέρουν μια χαρά είναι, γιατί και με ένα κινητό στην τσέπη, ότιδήποτε πάνω από 5 ίντσες μη μου πείτε ότι είναι βολικό να το κουβαλάς.
mants118 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 στις φωτογραφίες βέβαια δε βλέπουμε να διπλώνει καμιά οθόνη, αλλά απλώς να είναι "ελαστική". 1
stiflerakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλα νεα οταν προκειται για καινοτομιες αλλα ρε παιδια εκει στην LG , φτιαξτε πρωτα συσκευες της προκοπης να μην τα κακαρωνουν στα καλα καθουμενα και μετα ασχοληθειτε με νεες τεχνολογιες ! Τα ελυσε ολα της τα προβληματα η Μαρικα και παει να δημιουργησει και νεα για να χει να λυνει...
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν θα είναι άσχημο. Ακόμα έχω το iphone 5s. Έχω κολλήσει με αυτό λογω των διαστάσεών του. Μικρό και ικανό, χωρά άνετα στη κωλότσεπη. Τα μεγαλύτερα δεν χωρούν σχεδόν παντού. Θα αγόραζα ένα μεγάλο που θα δίπλωνε για να χωρέσει άνετα σε μια τσέπη χωρίς να γίνεται βέβαια ένα θεόχοντρο πακετάκι!
siakattack@gmai Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, mants118 είπε στις φωτογραφίες βέβαια δε βλέπουμε να διπλώνει καμιά οθόνη, αλλά απλώς να είναι "ελαστική". αν δεις το FIG 11 βλεπεις οτι διπλωνει 180°
spectaculator Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, mants118 είπε στις φωτογραφίες βέβαια δε βλέπουμε να διπλώνει καμιά οθόνη, αλλά απλώς να είναι "ελαστική". Δες το καλύτερα εδώ.
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ειδατε? Και η Apple ειχε βγαλει αναδιπλουμενο κινητο πριν χρονια και σεις το βαφτισατε Bendgate
nhzt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δεν θα είναι άσχημο. Ακόμα έχω το iphone 5s. Έχω κολλήσει με αυτό λογω των διαστάσεών του. Μικρό και ικανό, χωρά άνετα στη κωλότσεπη. Τα μεγαλύτερα δεν χωρούν σχεδόν παντού. Θα αγόραζα ένα μεγάλο που θα δίπλωνε για να χωρέσει άνετα σε μια τσέπη χωρίς να γίνεται βέβαια ένα θεόχοντρο πακετάκι! βάζεις κινητό στην κωλότσεπη; μωρε μπράβο ... δηλ κάθε φορά που είναι να καθίσεις θυμάσαι να το βγάλεις από την κωλότσεπη; ή κάθεσαι πάνω του; Πραγματικά με εκπλήσσει γιατί το θεωρώ επικίνδυνο για την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα