Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JIMBOAthens είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως στο γερμανικό amazon υπάρχει σε προσφορά το μαύρο XB-41 στα €149 αρχική που σημαίνει γύρω στα €170 με την διαφορά του ΦΠΑ και τα μεταφορικά....

https://www.amazon.de/Sony-Lautsprecher-Mehrfarbige-Lautsprecherbeleuchtung-Stroboskoplicht/dp/B078WTKKD6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1531303658&sr=8-2&keywords=Sony+SRS-XB41

Και αν κάποιος έχει Α.Φ.Μ. ενδοκοινοτικών συναλλαγών βγαίνει 137,67€ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών. 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 minutes ago, bill_viper said:

Και αν κάποιος έχει Α.Φ.Μ. ενδοκοινοτικών συναλλαγών βγαίνει 137,67€ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών. 

Πιστεύω πως αξίζει σε αυτή την τιμή...

Δημοσ.

Πάντως σε διάφορα reviews λένε ότι το xb40 έχει καλύτερο ήχο. Το σημαντικότερο προσόν του xb41 είναι το ότι είναι πλήρως αδιάβροχο

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Πανακριβο. Πατε σε jbl go 2 η σε xiaomi στα 30-35 ευρω. 99 ευρω για bluetooth ηχειο ειναι υπερβολικα.

Πλακα εχεις! Τι σχεση εχει το JBL GO με το XB40!!!

Ναι το JBL GO 2 στα 30 ευρω ειναι vfm ενω το ΧΒ40 στα 100 ειναι ακριβο!!! Το ΧΒ40 (100 ευρω) το οποίο μαλιστα ειναι καλυτερο και απο τo JBL Xtreme (200 ευρω)!!!

Ξερεις απο ηχεια ή απλα ειπες να πεις κατι?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις απο μπασα, ειλικρινα για τα γουστα μου οποιοδηποτε ηχειο ειναι περισσοτερο μπασατο απο το εν λογω πρεπει να λογιζεται ως subwoofer..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι υψηλές του οντως πνίγονται καπως απο τις χαμηλές του. Αλλα αυτό λύνεται εύκολα και απλά μεσω του music center app οπου εχεις βασικες ρυθμισεις. Τα μπασα του ειναι πολυ καλά και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειαζεσαι καν το extra bass του. Το βαρος του ειναι πολυ νορμαλ για το μεγεθος και την ενταση του. Δεν βλεπω καποιο αλλο πολυ ελαφρύτερο στην κατηγορία. Η κατασκευή του ειναι πολυ καλή και δεν εχω δει κατι που να με προβληματισει για την αντοχή του μεχρι τωρα. Μπορει η συνολικη ενταση του ΧΒ40 να μην ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το ΧΒ30 αλλα υπαρχει και επιπλεον δεν μπορεις να αγνοήσεις την σαφως μεγαλύτερης διαμετρο των ηχείων οπου τα 61mm του ΧΒ40 σε σχεση με τα 48mm του ΧΒ30 σαφως και αποδίδουν καλύτερα τον ήχο στην ίδια ένταση. Το ΧΒ40 εχει και επιπλεον WiFi που ειναι θετικο. Κανενα bluetooth ηχειο δεν συγκρινεται σε ποιοτητα ήχου σε σχέση με τα κλασικα ηχεία καλής ποιότητας αλλα αυτο ειναι κατι που το αποδεχεσαι οταν επιλεγεις bluetooth. Δεν εχει να κάνει με το μοντελο. Φορητοτητα δεν ξερω τι ακριβως λεει ο καθενας και τι πραγματικα ειναι αναλογως με το καθε μοντελο. Φορητο ειναι και ενα τροχήλατο bluetooth ηχειο των 300watt για την κατηγορία του. Σχόλια του skroutz μπορει να ειναι σοβαρα απο γνώστες αλλα και απο ασχετους οποτε μην μου παραθετεις κομματια τους. Προσωπικα εχω διαφορα bluetooth ηχεια μικρα και μεγαλα οποτε εχω προσωπική άποψη για αυτα και οχι οτι διαβαζω. Εχω το ΧΒ30 και το ΧΒ20 (μεταξυ αλλων) και οχι το ΧΒ40 μονο γιατι δεν το ειχα βρει σε προσφορα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι η προσφορά τρέχει ακόμα σε Media Markt και Πλαίσιο, στο Public είναι εξαντλημένη. 
Το τσίμπησα και εγώ το ηχείο και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά του, βγάζει πολύ ποιοτικό ήχο.

Όσοι έχετε ψαχτεί με το app της Sony, μπορείτε να βγάλετε ένα screenshot με προτεινόμενες ρυθμίσεις;

Δημοσ.

Το δικό μου το έδωσα σε ένα φίλο.Τελικά δεν μου έκανε ο ήχος .Πολύ booming ηχείο ,όσοι ακούνε ραπ κλπ θα τους άρεσει.Οσοι θέλουν ηχείο με ποιο καθαρό ήχο να κοιτάξουν αλλού.Η εφαρμογή τώρα ,είναι βασική και με κούρασε, αφού σε διαφορετικό είδος μουσικής θέλει και διαφορετική ρύθμιση.Γενικα απογοητευτικα απο την sony ,που στο παρελθόν έχει δώσει πολύ ποιοτικά ηχεία.Σημερα παρέλαβα αυτό το ηχείο https://www.blitzwolf.com/BlitzWolf-BW-AS1-20W-5200mAh-Double-Driver-Hands-free-Aux-in-Wireless-Bluetooth-Speaker-p-207.html και ισιωσε το αυτί μου. Ήχος κρύσταλλο με το μπάσο που πρέπει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...