Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler 12 ώρες πριν, mcret είπε To ipx5 είναι 12.5 λίτρα νερό το λεπτό ανα τετραγωνικό μέτρο προς κάθε κατεύθυνση, επί 15 λεπτά. Μπορείς να το πεις μπουγελωμα Defined as water projected by a nozzle (6.3mm). The requirement is that the equipment under test (EUT), shall experience no harmful effects from the water being sprayed against the enclosure from any direction. The test details include a test duration of at least three minutes, water volume of 12.5 liters per minute and pressure of 30 kN/m² at distance of three meters. Αυτες ειναι 3 προυποθεσεις για να εχει κατι IPX5 πιστοποιηση. Αφενος μιλαμε για ψεκασμα απο μια μυτουλα 6.3 χιλιοστων (μπουγελωμα απο μια μυτη σαν στυλο;) και ενω τα 12.5 λιτρα ανα λεπτο ειναι οντως ετσι δεν ειναι για 15 λεπτα αλλα για 3 και απο αποσταση 3 μετρων. Επισης απο την στιγμη που η Sony δεν το λεει αδιαβροχο δεν ειναι αδιαβροχο (δεν ειναι χαζοι, ξερουν καλα τι λενε οποτε οσοι το πλακωσουν στα νερα δεν νομιζω πως παιζει να δουν αντικατασταση ποτε τους). Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Salvation81
aristarhos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, πάρτε αδιάβροχα ηχεία γιατί έτσι όπως πάει, ο καθένας θα παίζει τη δική του μουσική στην παραλία. Οπότε θα ενοχλείτε και θα σας τα πετάνε στη θάλασσα 😎 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από aristarhos
SeNNinhA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ουσια ειναι οτι το ΧΒ40 εχει πολυ καλό ήχο, βαθυ μπάσο και ειναι αρκετα δυνατό για εξωτερικό χώρο (πιο δυνατο απο το ΧΒ30). Ειναι σαφεστατα ανωτερο απο το JBL Flip μιας και ειναι αλλη κατηγορια. Για τα 100€ ειναι απολυτα vfm. Το καλο με τα Sony ειναι οτι μπορεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους ασχετα το μοντελο (πχ ενα XB20 με ενα XB40) κατι που στα JBL δεν γινεται. Εαν δεν ειχα κατι εκτακτα εξοδα αυτη την περιοδο θα ειχα τσιμπησει ενα. Δεν βλεπω τον λογο να εχω πληρες αδιαβροχο ηχειο και να το βαλω σε πισινα πχ. Σε θαλλασινο νερο να ξερετε οτι δεν ισχυουν οι εγγυησεις τους. Απο την αλλη εαν θελεις να ενοχλεις στην παραλια και ενα ηχειακι των 3W θα ενοχλει οπως θα ενοχλει και απλα ο ηχος απο το κινητο σου. Για ενα βραδακι ομως παραλια χαλαρες μπυριτσες κατασταση ειναι μια χαρα. Δεν νομιζω να υπαρξει ανθρωπος να μετανιωσει για την αγορα του παντως. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA
mcret Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 To Red Friday έγινε εκπτώσεις και στην ίδια τιμή και στο plaisio
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Price match και απο το Public: https://www.public.gr/product/forito-iheio-sony-srs-xb40-portablewirelessbluetooth-mple/prod8590854pp/
JayV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Αυτό που λένε ότι χαμηλώνει το volume αυτόματα όταν φτάσει 50% μπαταρία ισχύει; Και αν ναι υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσεις αυτό;
Looter Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στο public αν ισχύει και η προσφορά της Εθνικής είναι -20% , δηλαδή 80EUR. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος.
kostiger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Looter είπε Στο public αν ισχύει και η προσφορά της Εθνικής είναι -20% , δηλαδή 80EUR. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Λογικα ισχυει. Μεχρι τις 15.7 διαρκει το πανηγύρι με την Εθνικη
GeorgeAl92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, kostiger είπε Λογικα ισχυει. Μεχρι τις 15.7 διαρκει το πανηγύρι με την Εθνικη Μπορώ να εξαργυρώσω απευθείας τους πόντους στο public ή (όπως είναι λογικό) είναι από την επόμενη αγορά; Ρωτάω επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ποτέ.
xxaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Μπορώ να εξαργυρώσω απευθείας τους πόντους στο public ή (όπως είναι λογικό) είναι από την επόμενη αγορά; Ρωτάω επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ποτέ. Είναι για επόμενη αγορά, κανεις την συναλλαγή και με το βγαίνεις από το public έχουν πιστωθεί οι ποντοι, οπότε πας καπάκι βενζινάδικο και φουλαρεις τη μηχανη σου βενζίνη εξαργυρώνοντας τους πόντους. Πραγματικά η τιμή είναι σούπερ για το xb40, πιο κάτω δεν θα πάει ποτέ! Και ποιος να το πρόβλεπε δηλαδή από τα 150€ που έπαιζε πριν μια εβδομάδα να πέσει στα 80€ τώρα, σχεδόν μισή τιμή! Αγόρασα το Πάσχα το lg ph4 σε προσφορά που είχε βγει τότε και σε συνάρτηση με εφορια, ΔΕΗ και ασφάλεια αυτοκινήτου που παίζουν αυτό το μήνα, δεν παίζει με τίποτα το sony...... δυστυχώς και κρίμα!
Xorxhs! Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 εχω το xb30,, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν παιζει οταν φορτίζει, οπότε οσοι το θελετε για tv sound bar, ξεχαστε το
anivas11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε εχω το xb30,, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν παιζει οταν φορτίζει, οπότε οσοι το θελετε για tv sound bar, ξεχαστε το Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στο XB40. Μια χαρά λειτουργεί όταν φορτίζει και μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν powerbank.
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε εχω το xb30,, το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν παιζει οταν φορτίζει, οπότε οσοι το θελετε για tv sound bar, ξεχαστε το Το XB30 εχω κι εγω και μια χαρα παιζει οταν φορτιζει!
kostiger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 To παρελαβα προχθες. Φορτιζει και παιζει κανονικα και σε μενα. Το φινιρισμα και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι σε παρα πολυ υψηλα επιπεδα. Καλος και δυνατος ο ηχος του, με υπερτονισμενες ομως τις χαμηλες συχνοτητες, που ειναι ισως και το μοναδικο αρνητικο στοιχειο του, κατα τη γνωμη του παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα