anivas11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, kostiger είπε Καλος και δυνατος ο ηχος του, με υπερτονισμενες ομως τις χαμηλες συχνοτητες, που ειναι ισως και το μοναδικο αρνητικο στοιχειο του, κατα τη γνωμη του παντα. Εγώ το χρησιμοποιώ με το extra bass στο off και εχω ρυθμίσει το equalizer τερμα κατω τα μπάσα και τερμα πανω τα πριμα με λιγο ανεβασμενες τις μεσαιες. Ειναι βέβαια θεμα γουστου και τι μουσικη ακους.
kostiger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, anivas11 είπε Εγώ το χρησιμοποιώ με το extra bass στο off και εχω ρυθμίσει το equalizer τερμα κατω τα μπάσα και τερμα πανω τα πριμα με λιγο ανεβασμενες τις μεσαιες. Ειναι βέβαια θεμα γουστου και τι μουσικη ακους. Εννοειται στο off το extra bass.. Η παραμορφωση παει γονα με αυτο ενεργοποιημενο.. Tις ρυθμισεις που αναφερεις στην πηγη σου τις εχεις κανει προφανως ή μου εχει διαφυγει κατι;
zizu10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Από την στιγμή που δουλεύει όσο φορτίζει, φαντάζομαι ότι και η απόδοση των μπαταριών να πέσει, μπορούμε να το δουλεύουμε στο ρεύμα. Σωστά?
elise Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 https://www.public.gr/product/ihos/hxeia/forita-hxeia/forito-iheio-sony-wireless-srs-hg1l-mple/prod8222832pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=59e8a676-2254-36d8-4228-da0f2e15ded8 ποιο απο τα δυο και γιατι;
s2117 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, elise είπε https://www.public.gr/product/ihos/hxeia/forita-hxeia/forito-iheio-sony-wireless-srs-hg1l-mple/prod8222832pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=59e8a676-2254-36d8-4228-da0f2e15ded8 ποιο απο τα δυο και γιατι; Χωρίς να είμαι ειδικός, επειδή απλά είχα και εγώ την ίδια απορία, αυτό που παραθέτεις για μένα είναι καλύτερο για κάποιον που τον ενδιαφέρει πολύ η φορητότητα, αλλά σε όλα τα άλλα, το ηχείο του θέματος είναι καλύτερο λόγω υπερδιπλάσιων watt.
elise Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 υπερδιπλασια βατ δεν σημαινει και καλυτερη ποιοτητα ηχου.
anivas11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, kostiger είπε Εννοειται στο off το extra bass.. Η παραμορφωση παει γονα με αυτο ενεργοποιημενο.. Tις ρυθμισεις που αναφερεις στην πηγη σου τις εχεις κανει προφανως ή μου εχει διαφυγει κατι; Τις ρυθμίσεις τις κανω μεσω της εφαρμογής SongPal της sony. Τις κρατά μόνιμα το ηχειο. 2
kostiger Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, anivas11 είπε Τις ρυθμίσεις τις κανω μεσω της εφαρμογής SongPal της sony. Τις κρατά μόνιμα το ηχειο. Fixed..
MacPhisto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κι εγώ.. 3 ερωτήσεις (αν και οι δύο είναι τεχνικές) 1)όταν ενεργοποιώ το high quality audio (LDAC) ακούγεται μόνο θόρυβος και παράσιτα.... 2)Πώς μπορώ να το ρυθμίσω ώστε να ακούγεται μόνο μουσική και όχι ειδοποιήσεις;; Τώρα πχ σήκωσα το σπίτι στον αέρα γιατι ήρθε SMS 3)αξιζει να πάρω δεύτερο και να τα κάνω pair;;; θα έχει μεγάλη διαφορά στον ήχο;; Thanx προκαταβολικά Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από MacPhisto
stavag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Το άκουσα σε ένα μαγαζί συνδεδεμένο με το τηλέφωνο μου ,αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Σαφως ο προσανατολισμός είναι μπάσο και πάλι μπάσο.Οι μεσαίες και ψηλές του περνάνε σε δεύτερη μοίρα.Απευθυνεται ξεκάθαρα σε κοινό που του αρέσει το έντονο μπάσο.Αυτοι που θέλουν κάτι με ποιο καθαρό ήχο να κοιτάξουν αλλού.Στα 200 που είχε με τίποτα,στην τιμή που είναι τώρα το σκέφτομαι και εγω.Αν και διαβάζω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με την μπαταρία που ίσως έχουν λυθεί ,ας μας πουν όσοι το έχουν
kostiger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, stavag είπε Το άκουσα σε ένα μαγαζί συνδεδεμένο με το τηλέφωνο μου ,αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Σαφως ο προσανατολισμός είναι μπάσο και πάλι μπάσο.Οι μεσαίες και ψηλές του περνάνε σε δεύτερη μοίρα.Απευθυνεται ξεκάθαρα σε κοινό που του αρέσει το έντονο μπάσο.Αυτοι που θέλουν κάτι με ποιο καθαρό ήχο να κοιτάξουν αλλού.Στα 200 που είχε με τίποτα,στην τιμή που είναι τώρα το σκέφτομαι και εγω.Αν και διαβάζω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με την μπαταρία που ίσως έχουν λυθεί ,ας μας πουν όσοι το έχουν Κατεβαζεις την εφαρμογη Songpal απο το Playstore και με τις καταλληλες ρυθμισεις ο ηχος του ηχειου αναδεικνυεται. Σε επιπεδο preset συμφωνω απολυτα, το εχω γραψει και πιο πανω ειναι πολυ μουντος ο ηχος.
George! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, kostiger είπε Κατεβαζεις την εφαρμογη Songpal απο το Playstore και με τις καταλληλες ρυθμισεις ο ηχος του ηχειου αναδεικνυεται. Σε επιπεδο preset συμφωνω απολυτα, το εχω γραψει και πιο πανω ειναι πολυ μουντος ο ηχος. Μπορείς να βάλεις ένα screenshot με τις ρυθμίσεις που θεωρείς ιδανικές;
kostiger Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, George! είπε Μπορείς να βάλεις ένα screenshot με τις ρυθμίσεις που θεωρείς ιδανικές; Δεν εκανα κατι τρελο. Στο 25% περιπου τις χαμηλες και ενα κλικ πανω απο τη μεση μεσαιες-υψηλες.. 1
stavag Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 την ειδα την εφαρμογη αλλα εχει πολυ φτωχες ρυθμισεις.Απο την στιγμη που υπαρχουν player με εξαιρετικες ρυθμισεις η τηλεφωνα με dolby atmos γιατι να δουλεψει καποιος αυτη την εφαρμογη?Εκτος απο τη ρυθμιση για τα φωτα που γινεται μονο απο την εφαρμογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα