Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zizu10 είπε

Αυτό ή το Flip 4?

Δεν είναι αμεσα συγκρίσιμα. Το Sony είναι άλλη κατηγορία, σε μέγεθος και ήχο είναι κάπου ανάμεσα στο charge 3 και το xstreme.

To flip 4 είναι ποιο φορητό, φορτίζει με micro usb και είναι αδιάβροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά έχει και το flip 3 στα 69€ που είναι καλή σαν τιμή και είμαι σε δίλημμα. 

Το Sony είναι πιο δυνατό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα. Σκοπεύω να το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες με μεγάλη παρέα σε παραλία... 

Το μέγεθος δεν το βρήκα μεγάλο, συγκρίνοντάς το με τα υπόλοιπα που είδα στο μαγαζί.  Το flip 3  μου φάνηκε πολύ μικρό.

Το μπλέ είναι αρκετά σκούρο και σίγουρα καλύτερο απο το μαύρο, για αυτους που τους στεναχωρεί το χρώμα.

Είναι αρκετά δυνατό με μπόλικα μπάσα, ακόμα και όταν δεν είναι ενεργοποιημένο το "extra bass"

Για ηχόμπαρα σε TV  μιά χαρά κάνει, αν και ο ιδανικός συνδιασμός θα ήταν δύο τέτοια, ώστε το ένα να παίζει L και το άλλο R.

Επεξ/σία από anivas11
Δημοσ.

Στο εξωτερικό πλέον πολύ δημοφιλή έχουν γίνει τα ασύρματα ηχεία που ενσωματώνουν smart λειτουργίες υπό τη μορφή των γνωστών personal assistants. Στην Ελλάδα δε το έχουμε καταλάβει αυτό γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη υποστήριξη.

Στο προϊόν τώρα, όσοι το αγοράσετε. μήν αγοράσετε μόνο 1. Αγοράστε παραπάνω για να τα κάνετε pair. Κάνει μεγάλη διαφορά και δε ξέρετε πότε θα μπορέσετε να αγοράσετε μελλοντικά ακόμα 1 σε αυτή την τιμή.

Μου αρέσει επίσης η υποστήριξη LDAC. Όμως αυτό προϋποθέτει re-encoding όλης της μουσικής μας, οπότε δε ξέρω πόσο χρήσιμο είναι πρακτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογο μεγεθους κοιταξτε μηπως οσοι το παρετε το αφησετε σπιτι και το φαει η σκονη (και οχι τπτ αλλο αλλα οι μπαταριες χανουν ζωη αν μεινουν πολλους μηνες αφορτιστες - ετσι την πατησα εγω με το Solemate Max της Jabra).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Για αυτούς που ρώτησαν πριν, μπορεί να είναι συνδεμένο στην πρίζα και να παίζει μουσική ταυτόχρονα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, vadergr είπε

Ειναι αδιαβροχο? Κανει για παραλια?

ΔΕΝ ειναι αδιαβροχο....IPX5 σημαινει πως αντεχει σε ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ (αντε Σταλες) νερου......

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

ΔΕΝ ειναι αδιαβροχο....IPX5 σημαινει πως αντεχει σε ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ (αντε Σταλες) νερου......

Αντέχει να το μπουγελώσεις, αλλά όχι να το βυθίσεις σε νερό.  (Δεν αντέχει στην πίεση του νερού)

Οι οδηγίες του λένε ότι πρέπει να κλείνεις το στεγανό καπάκι που καλύπτει  τα βύσματα,  όταν το πας βόλτα σε νερά, γιατί είναι το μόνο σημείο που δεν προστατεύεται. 

Από όσο το περιεργάστηκα, δεν έχει πουθενά τρύπα ή σχισμή για να μπεί νερό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, anivas11 είπε

Αντέχει να το μπουγελώσεις, αλλά όχι να το βυθίσεις σε νερό.  (Δεν αντέχει στην πίεση του νερού)

Οι οδηγίες του λένε ότι πρέπει να κλείνεις το στεγανό καπάκι που καλύπτει  τα βύσματα,  όταν το πας βόλτα σε νερά, γιατί είναι το μόνο σημείο που δεν προστατεύεται. 

Από όσο το περιεργάστηκα, δεν έχει πουθενά τρύπα ή σχισμή για να μπεί νερό.

Τα certifications ειναι ξεκαθαρα, IPX5 σημαινει αντοχη σε σταγονιδια νερου απο αδυναμο ψεκασμα, αδιαβροχο θα επρεπε να ηταν IP68 πχ.

Απο εκει και περα αν το μπουγελωσει κανεις και το βγαλει off ελπιζω να μην περιμενει την SONY να του κανει αντικατασταση.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ipx5 είναι 12.5 λίτρα νερό το λεπτό ανα τετραγωνικό μέτρο προς κάθε κατεύθυνση, επί 15 λεπτά. Μπορείς να το πεις μπουγελωμα

Επεξ/σία από mcret
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως όλες οι προσφορές είναι μέχρι την Κυριακή καθώς Δευτέρα αρχίζουν οι εκπτώσεις. Και κάτι μου λέει ότι από Δευτέρα θα "πνιγούμε" στις προσφορές στα bluetooth ηχεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...