Προς το περιεχόμενο

Η Intel θα λανσάρει την 9η γενιά επεξεργαστών Core (Coffee Lake-S) πριν το τέλος της χρονιάς

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Το έκανα quote απλά γιατί μου βγήκαν τα μάτια και έπειτα είπα να το ποστάρω για να ελαφρύνω και τους υπόλοιπους. 

VPyN64V.jpg

vRmiC8Y.jpg

Αν θες σου βαζω και αλλα.ΕΙπαμε ειναι τερμα''αξιοπιστοι''....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

VPyN64V.jpg

vRmiC8Y.jpg

Αν θες σου βαζω και αλλα.ΕΙπαμε ειναι τερμα''αξιοπιστοι''....

1) το μήνυμα μου ήταν πάνω στο εντελώς αναίτιο και πολύ δυσανάγνωστο format που επέλεξες να βάλεις στο κείμενο σου που μόνο ένς εξωγήινος με αχρωματοψία ίσως διάβαζε άνετα..
2) εδώ και στα δύο βλέπω α) να λέει RUMORS = φήμες δηλαδή ΟΧΙ κάτι το σίγουρο β) ειναι απο πέρσι τον Απρίλιο... Ω τι παράξενο ΦΗΜΕΣ ένα χρόνο πριν απο την επίσημη εμφάνιση να μην ειναι σωστές.... 

• Like 1

το ότι το wccftech έχει γράψει στο παρελθόν και μπαρούφες δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη. Ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια, δύο φορές την ημέρα δείχνουν τη σωστή ώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

2) εδώ και στα δύο βλέπω α) να λέει RUMORS = φήμες δηλαδή ΟΧΙ κάτι το σίγουρο β) ειναι απο πέρσι τον Απρίλιο... Ω τι παράξενο ΦΗΜΕΣ ένα χρόνο πριν απο την επίσημη εμφάνιση να μην ειναι σωστές.... 

Το εν λογω site λοιπον απο περυσι οπως μπορεις να δεις απο τα links αυτα,αναφερει οτι θα βγουν οι καρτες γραφικων και αν θες μπορω να σου βαλω και αλλα για να δεις ποσο ''αξιοπιστο''ειναι.

Οντως μας εχει γεμισει στις ''φημες''πανω απο 1 χρονο τωρα για να το εχει το forum ως αξιοπιστη πηγη,εγω αυτο το πραγμα ειπα.

Παρε μερικα ακομα

https://imgur.com/75kGR4f

https://imgur.com/TQqotfD

https://imgur.com/yMjDa7v

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Intel κάνει ό,τι θέλει , γιατί ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , παίζει χωρίς ανταγωνισμό . Ανταγωνισμός υπάρχει μόνο στα λογοτεχνικά πονήματα ορισμένων πολυγραφότατων wanna be λογοτεχνών σε τεχνολογικά φόρουμ . Αν τα κείμενά τους τα πάρει κάποιος στα σοβαρά, την πατάει για μία φορά στη ζωή του. Μετά έχει μάθει πλέον , με το δύσκολο , έστω ,  τρόπο και δεν την πατάει ξανά . _

Επεξ/σία από Dr_73

Πάντως τα γεγονότα λένε ότι ο 8600-8700κ της Intel με 6 πυρήνες και 14nm τεχνολογία σε σχέση με το αντίστοιχο της AMD 2600-2600χ (να μην πω για τον 2700 που έχει παραπάνω πυρήνες) τον 12nm κλοκαρει στα 5Ghz σχετικά εύκολα και σταθερα ενώ ο AMD ακομα και με κορυφαίες μητρικές ζορίζεται και για τα 4.2-4.4Ghz

6 ώρες πριν, koolisk6 είπε

i9 8core τρεχτε,νεες μητρικες z390 τρεχτε,

μπεεεεεεε ολα τα γιδια στο μαντρι.....

εγώ ξέρω πως θα πάρω τον 8c με το που υπάρξει απόθεμα, τι λέει ένας επαναστάτης "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" είναι απλά για να βάζω αλάτι στο ποπ κορν μου 😂

Στις 6/7/2018 στις 12:03 ΜΜ, alexis67676767 είπε

Η Intel ανακοίνωσε αυτούς τους επεξεργαστές από τον Απρίλιο και σύμφωνα πάντα με την ίδια έχει αλλάξει την αρχιτεκτονική (hardware) που εκανε ευάλωτους όλους τους προηγούμενους επεξεργαστές της σε meltdown και spectre exploits. Μένει να δούμε εάν το κατάφερε ή όχι.

Η Intel μπορεί να λέει ότι θέλει. Προσωπικά δεν την πιστεύω. Ας φτιάξει σε πρώτη φάση τις θερμοκρασίες της που τα CPU τους για να παίξουν θέλουν Delid και μετά μιλάμε.

23 ώρες πριν, stavros kar είπε

Εγώ απορώ, δηλαδή μόνο η Intel έβγαλε στην αγορά vulnerable CPUs γνωρίζοντας το πρόβλημα ?

Η νέα τεχνολογία της AMD με τους Ryzen ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε επιδόσεις την παλιά της Intel (λογικό και μη λογικό). Και τώρα που η Intel ρίχνει στην αγορά mainstream 8C/16T με πολύ πιο υψηλά ρολόγια από τον αντίστοιχο Ryzen, καλύτερα OC και IPC, φαίνεται πως θα έχει το καλύτερο σε αποδόσεις/επιδόσεις mainstream CPU over all.

O 2700X (@4.4GHz - τέρμα OCed) στο multi-threaded βγάζει περί τα 1960cb, ενώ σύμφωνα με τη φωτό που έχει δημοσιευθεί (βλ. παραπάνω post) ο 9900k (OCed και αυτός, μάλλον ~@5GHz) περί τα 2200cb. Για τα δε single thread δε συζητάμε καν.

Βέβαια, στο vfm η AMD θα εξακολουθεί να έχει τα ηνία, γιατί ο 9900k αναμένεται αρχικά άνω των 400€.

Η Intel έκανε μια κοιλιά, αναμενόμενο, και επανέρχεται pushάροντας το υλικό της. Όμως αυτό δεν θα φτάνει στα επόμενα χρόνια, όταν με το καλό βγούνε και οι Zen2.

Αλλά το καλύτερο όλων είναι πως πλέον βλέπουμε βελτίωση των προϊόντων και των τιμών. Τώρα κατά πόσο και πόσοι θα έχουν ανάγκη τους πολλούς πυρήνες θα το δείξει το άμεσο μέλλον.

Το έχουμε πει αρκετές φορές. Τα CPU τα σχεδιάζουν άνθρωποι. Οι επιθέσεις στα συστήματα γίνονται από ανθρώπους. Η εξέλιξη στην ασφάλεια γίνεται όταν υπάρξουν οι επιθέσεις και φανεί το πρόβλημα, δεν μπορείς να φτιάξεις ένα CPU το οποίο είναι άτρωτο. Όλα τα CPU είχαν το κενό ασφάλειας, όχι μόνο τα Intel, απλά στα Intel ήταν πιο έντονο επειδή η Intel χρησιμοποιεί για να κερδίσει σε επιδόσεις, περισσότερο το Speculative Execution.

Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός λόγος να πάει κάποιος σε Intel αν δεν έχει Monitor παραπάνω από 60Hz. Ένας 2600 (184€) είναι υπέραρκετός και σε καλή τιμή. Το θέμα είναι πως οι RAM είναι πολύ ακριβές ακόμα, η AMD έχει βελτιώσει κατά πολύ την συμβατότητα, αλλά όχι στο επίπεδο της Intel. 
Όπως είχα πει οι πρώτοι Ryzen ήταν κατά τη γνώμη μου ψοφίμια. Και το λέω αυτό τόσο έντονα επειδή τόσο έντονα έλεγαν ότι είναι φοβεροί. Φοβεροί δεν ήταν. Αν κρατούσαν τόσο η AMD, όσο και οι δημοσιογράφοι μία μετριοπαθή στάση, θα ήμουν και εγώ με τη σειρά μου πιο μετριοπαθής στην κριτική μου. Η δεύτερη γενιά μάλιστα. Ολοκληρωμένα CPU και σε καλή τιμή. Ακόμα γελάω όταν θυμάμαι την τιμή του 1800X στα 500€.

18 ώρες πριν, Aias είπε

Πάντως τα γεγονότα λένε ότι ο 8600-8700κ της Intel με 6 πυρήνες και 14nm τεχνολογία σε σχέση με το αντίστοιχο της AMD 2600-2600χ (να μην πω για τον 2700 που έχει παραπάνω πυρήνες) τον 12nm κλοκαρει στα 5Ghz σχετικά εύκολα και σταθερα ενώ ο AMD ακομα και με κορυφαίες μητρικές ζορίζεται και για τα 4.2-4.4Ghz

Με έναν Intel μπορείς να παίξεις σκαλίζοντας από το ίδιο το CPU (Delid), μέχρι και οριακό Overclocking στα 5.0GHz+++. Δεν μπορεί όμως αυτά να είναι αντικειμενικά κριτήρια για την αγορά ενός CPU, ούτε το πόσο καλό είναι ένα CPU να κρίνεται από τις επιδόσεις του στα Games και μόνο σ' αυτά.

Πολλοί λέτε ότι τα Intel είναι καλύτερα στα Games. Ναι είναι. Αλλά αυτό δεν είναι όλη η αλήθεια. Για μέχρι 60Hz είναι σχεδόν το ίδιο. Θα είχε περισσότερη βαρύτητα και θα ήταν πιο σωστό να πείτε ότι η Intel έχει καλύτερες επιδόσεις στη σουίτα της Adobe για παράδειγμα. Εν ολίγοις, ένα CPU δεν κρίνεται ούτε από το Cinebench. Τι να την κάνω τη δύναμη αν στη δουλειά που κάνω η δύναμη αυτή δεν είναι εκμεταλλεύσιμη; Περισσότεροι βαρύτητα θα έπρεπε να δίνεται στις υπόλοιπες εφαρμογές, παρά στα παιχνίδια.

• Like 1

Τοσα χρονια η ιδια αρχιτεκτονικη και τωρα τελευταια ολα αυτα με τα refresh στους επεξεργαστες και την αναγκαστικη αγορα νεας μητρικης....πραγματικα βαρεθηκα..τουλαχιστον η amd εβγαλε κατι νεο,τιμιο και ανταγωνιστικο στη τιμη..τελειο δεν ειναι αλλα απο το να τα σκασεις στην ιντελ με ολα αυτα..καλυτερο

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...