Προς το περιεχόμενο

Bluetooth handsfree

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλά bluetooth handsfree  ( όχι τα awei παρακαλώ). Η χρήση που τα θέλω είναι για μουσική κυρίως καλό μπασακι κλπ κλπ. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει από αυτά ας με βοηθησει

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/10518765/JBL-T110.html

Δεν είναι ασύρματα :Ρ

58 λεπτά πριν, johnkar93 είπε

Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλά bluetooth handsfree  ( όχι τα awei παρακαλώ). Η χρήση που τα θέλω είναι για μουσική κυρίως καλό μπασακι κλπ κλπ. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει από αυτά ας με βοηθησει

Αν θέλεις δες αυτά απο κινα 

Handsfree

Τα χω παραγγείλει και περιμένω σε δύο βδομάδες το πολύ να τα πάρω οπότε αν θες περίμενε να σου πω τη γνώμη μου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, odystam είπε

Δεν είναι ασύρματα :Ρ

Αν θέλεις δες αυτά απο κινα 

Handsfree

Τα χω παραγγείλει και περιμένω σε δύο βδομάδες το πολύ να τα πάρω οπότε αν θες περίμενε να σου πω τη γνώμη μου. 

Τα προτιμώ από τα ασύρματα γιατί καταναλώνουν και μπαταρία.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κορυφή τα ασύρματα ακουστικά  Jbl    TUNE205BT. Συνδέονται μέσω Bluetooth με την συσκευή και κρατάνε 6 ώρες. 

Εγω τα πήρα από Γερμανό στα 50€

Δες αν τα βρεις λίγο φθηνότερα σε κάποιο άλλο κατάστημα. Τα έχω δειι και σε κωτσοβολο στην ίδια τιμη. Εκεί θα τα βρεις και σε διάφορα χρώματα. Ο Γερμανός συνήθως τα έχει σε λευκό μόνο 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ ακουστικά Bluetooth ασύρματα εννοείται.Οποιος έχει κάποια καλή προταση ας την γράψει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...