Προς το περιεχόμενο

Tronsmart 54W QC 3.0 5 Port Charger $17.69 GeekBuying

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Είναι quick charge?

Όχι αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα γενικά τις συσκευές σε σχέση με τους δικούς τους φορτιστές.

Για action cams, tablets και powerbanks μου έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. 

Τώρα για το s7 edge και s8+ τα φορτίζω με τους δικούς τους που είναι fast charge έτσι και αλλιώς.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
11 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Όχι αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα γενικά τις συσκευές σε σχέση με τους δικούς τους φορτιστές.

Για action cams, tablets και powerbanks μου έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. 

Τώρα για το s7 edge και s8+ τα φορτίζω με τους δικούς τους που είναι fast charge έτσι και αλλιώς.

Εάν δεν είναι τότε πως τα φορτίζει γρήγορα; τι βγάζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Πληροί τα standards για quick charge 1.0 (5V 2A). Βγάζει 2.4Α max ανά θύρα.

Για quick charge 2.0 πρέπει να βγάζει 5V 3A, 9V 2A, 12V 1.67A.

Για 3.0 και 4.0 πρέπει να βγάζει 3.6-20V.

Επεξ/σία από gismotolis
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tyf είπε

Παιδια παιζει και αυτο. στην σελίδα εχει και κουπονι για - 3 δολαρια και -2 δολαρια.

το παρελαβα εχτες και ειναι πολυ καλο.

εμενα μου ειχε βγει 5.99

https://www.zapals.com/konsmart-qc3-0-3-port-usb-wall-charger-travel-charger.html

Πόσους μήνες έκανε να σου έρθει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Αν μπείς στο link που παραθέτω θα δείς γιατί είναι γρήγορος. :) 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Αν μπείς στο link που παραθέτω θα δείς γιατί είναι γρήγορος. :) 

Δεν τους δίνω κλικ, χωρίς παρεξήγηση.

15 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Άρα ΑΥΤΑ δεν τα αγοράζαμε κάποτε για 8€.

- Άλλο άνευ quick charge
- Άλλο 9€+κουπόνι.

Τόσο τα πήραμε .

κλαιω.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Πόσους μήνες έκανε να σου έρθει;

10/ 6  εβαλα παραγγελια και μου ηρθε εχτες. παρα κατι μερες ενα μηνα. αλλα εχει επιλογες για ποιο συντομο νομιζω. απλα εκει σε χρεωνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, andreasece είπε
5 ώρες πριν, tyf είπε

Παιδια παιζει και αυτο. στην σελίδα εχει και κουπονι για - 3 δολαρια και -2 δολαρια.

το παρελαβα εχτες και ειναι πολυ καλο.

εμενα μου ειχε βγει 5.99

https://www.zapals.com/konsmart-qc3-0-3-port-usb-wall-charger-travel-charger.html

Στην ουσία είναι ο XHF30W. Τον παρήγγειλα αλλά ζήτησα κατευθείαν ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, αφού διάβασα το συγκεκριμένο review (Παρεπιπτόντως ο τύπος έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή βάση δεδομένων με δοκιμές μπαταριών, φορτιστών, φακών, πολυμέτρων κ.α και είναι σημείο αναφοράς).

O λόγος είναι ότι ζεστένεται πολύ και ότι οι "2.4Α" θύρες βγάζουν ~2.2Α. Επίσης στην QC 3.0 θύρα βγάζει ~2.5Α στα 5V και όχι 3Α που αναγράφεται.

Επεξ/σία από gismotolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-33W-Over-Type-A-USB-Car-Charger-for-Quick-Charge-3-0-and-2-0-Compatible-Device---Type-C-5V-3A-Output-for-Type-C-Device-such-as-Nexus-5X-6P-Letv-Max-363706.html

Κουπόνι WCMXTKBS

Φορτιστης αυτοκινήτου QC3.0+θύρα type c που βγάζει 5V/3A, πάλι από την tronsmart, στα 9$.

Επεξ/σία από teotsi21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gismotolis είπε

Στην ουσία είναι ο XHF30W. Τον παρήγγειλα αλλά ζήτησα κατευθείαν ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, αφού διάβασα το συγκεκριμένο review (Παρεπιπτόντως ο τύπος έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή βάση δεδομένων με δοκιμές μπαταριών, φορτιστών, φακών, πολυμέτρων κ.α και είναι σημείο αναφοράς).

O λόγος είναι ότι ζεστένεται πολύ και ότι οι "2.4Α" θύρες βγάζουν ~2.2Α. Επίσης στην QC 3.0 θύρα βγάζει ~2.5Α στα 5V και όχι 3Α που αναγράφεται.

Ναι νομίζω το έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται πολύ. Πάντως η QC θύρα φορτίζει το QC 3 κινητό μου όπως και ο οριτζιναλ φορτιστής στα 12V, οπότε δεν έχω παράπονο. Και τα 2.4Α που είναι 2.2 σιγά την διαφορά. Βέβαια τον είχα πάρει σε προσφορά 5€ με δώρο καλώδιο, οπότε θεωρώ πολύ vfm την αγορά που έκανα, αλλά και πάλι πιστεύω αξίζει για αυτά που δίνει.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, andreasece είπε

Ναι νομίζω το έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται πολύ. Πάντως η QC θύρα φορτίζει το QC 3 κινητό μου όπως και ο οριτζιναλ φορτιστής στα 12V, οπότε δεν έχω παράπονο. Και τα 2.4Α που είναι 2.2 σιγά την διαφορά. Βέβαια τον είχα πάρει σε προσφορά 5€ με δώρο καλώδιο, οπότε θεωρώ πολύ vfm την αγορά που έκανα, αλλά και πάλι πιστεύω αξίζει για αυτά που δίνει.

Ο καθένας κρίνει βάσει των αναγκών του. Για εμένα τα -~0.2A και η υψηλή θερμοκρασία είναι deal breaker, διότι ήθελα να κουμπώσω πάνω του 2 raspberry pi 3 τα οποία σε συνθήκες full load (δισκός, ποντίκι, πληκτρολόγιο, κάμερα, διάφοροι αισθητήρες κλπ) τραβάνε μέχρι 2.5Α και δουλεύουν 24/7. Τώρα τα έχω σε 2.1Α. Οπότε το +~0.1Α είναι δώρο άδωρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...