Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, pier88 είπε Δε σε ρώτησα ρε φιλε.μη μου απευθύνεσαι. χαχαχαχαχαχαχα θεουλης! Μου εκανες Quote το λες και οτι μου απευθυνθηκες! Αν θες υπαρχει επιλογη να με μπλοκαρεις...η απλα μην ξανααπαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, pier88 είπε Γιατί προσωπικά εδώ στην περιοχή μου δεν έχει κοπεί ποτέ το τηλέφωνο.Είμαι 46χρ και δεν θυμάμαι να χει κοπεί. Φασκεις και αντιφάσκεις. Άλλο έγραψες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, jkoukos είπε Φασκεις και αντιφάσκεις. Άλλο έγραψες πριν. Τι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Ας απάντηση κανένας σε εμενα το καλμιρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Τι ακριβώς; Πάρε πάλι όλα τα μηνύματα από την αρχή και δες τι ερωτήματα σου έθεσα και τι απάντησες. 1 λεπτό πριν, Mikelpcpro_GR είπε Ας απάντηση κανένας σε εμενα το καλμιρη Τι σε προβληματίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Πάρε πάλι όλα τα μηνύματα από την αρχή και δες τι ερωτήματα σου έθεσα και τι απάντησες. Σε κανένα δε φασκω κι αντιφασκω.Μπορεις να μου πεις εσύ που το λέει ότι είναι υποχρεωτικό το voip;Ούτε κ σε αυτό απάντησες. 4 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Ας απάντηση κανένας σε εμενα το καλμιρη Δε σου απαντάνε φίλε γιατί δε βολεύει.Πρόβατα μας θέλουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πάρε πάλι όλα τα μηνύματα από την αρχή και δες τι ερωτήματα σου έθεσα και τι απάντησες. Τι σε προβληματίζει; Παράθετο την δεύτερη απάντηση οπου έγραψα "Καλά αυτη στον οτε στα @@@@ έτσι γίνετε να κρατήσω την γραμμή μου όπως ήταν.... άντε να περιμένω να έρθει ο τεχνικός... τι μπορώ να κάνω παιδιά... από της 25/6 εχω κάνει αίτημα φορητότητας το δέχθηκε ο προηγούμενος μου παροχος και τώρα κόλλησα με τους τεχνικούς του πΟΤΕ" δες και το αρχικό ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 ας βαλει ο πΟΤΕ παντου vdsl που ακομα ειμαστε με την adsl και με το σταυρο παμε να παιξουμε ενα παιχνιδι η κα streamαρουμε καμια ταινια να δουμε και μετα ας βαλει και voip και κοκοκοψαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Παράθετο την δεύτερη απάντηση οπου έγραψα "Καλά αυτη στον οτε στα @@@@ έτσι γίνετε να κρατήσω την γραμμή μου όπως ήταν.... άντε να περιμένω να έρθει ο τεχνικός... τι μπορώ να κάνω παιδιά... από της 25/6 εχω κάνει αίτημα φορητότητας το δέχθηκε ο προηγούμενος μου παροχος και τώρα κόλλησα με τους τεχνικούς του πΟΤΕ" δες και το αρχικό ποστ Στο αρχικό μήνυμα δεν ανέφερες για φορητότητα, οπότε απλά έπρεπε να περιμένεις. Αλλά και η φορητότητα δεν γίνεται άμεσα και σύμφωνα με τον κανονισμό θέλει έως 14 ημέρες. Και ξαναρωτώ. Ποιο το πρόβλημα (εκτός του VoIP); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, jkoukos είπε Στο αρχικό μήνυμα δεν ανέφερες για φορητότητα, οπότε απλά έπρεπε να περιμένεις. Αλλά και η φορητότητα δεν γίνεται άμεσα και σύμφωνα με τον κανονισμό θέλει έως 14 ημέρες. Και ξαναρωτώ. Ποιο το πρόβλημα (εκτός του VoIP); Το πρόβλημα είναι δεν έχουν διαθέσιμο ραντεβού πρόσορινα εδώ στην Ρόδο και αναρωτιέμαι τόσο δουλειά έχουν; το ξέρω ότι μπορεί να πάρει έως και 14 ημέρες. Αλλά τελειώνει το χρονοδιάγραμμα και ο οτε με γράφει. Αν δεν με καλέσουν μέχρι την άλλη βδομάδα θα υποβάλω καταγγελία για καθηστερηση παροχής υπηρεσιών δεν είναι δυνατόν δηλαδή να έχω μιλήση 4 φορές δεν γίνετε να με διαβεβαιώνουν συνέχεια ότι θα. Υπάρξει άμεση κλήση προς εμένα. Και ακόμη περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 41 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ειναι αυτο σοβαρο επιχειρημα? Σε λιγα χρονια ΟΛΑ θα γινουν ετσι...ο ΟΤΕ αναγκαστικα το ξεκιναει πρωτος...Το πολυ πολυ αλλαξε παροχο. Τα οφελη και τα μη εχουν συζητηθει πολλες φορες. Ναι οντως μπορει να πεσει το ιντερνετ και να μην εχεις τηλεφωνο ΚΑΝ...Απο προσωπικη πειρα ομως μετα απο 17χρονια που εχω ιντερνετ στο σπιτι πιο πολλες φορες ειχα βλαβη στο τηλεφωνο και οχι στο ρουτερ Με εκανες και γέλασα. Ειλικρινά. Ε όχι και το ξεκινάει πρώτος. Η HOL δηλαδή τι είχε καποτε; Η Cyta μήπως; Και καποιες αλλες. Σε καθε περιπτωση το voip είναι το μέλλον. Οι περισσότεροι θέλουν μεγαλύτερες ταχύτητες, να παίρνουν από την καμπινα δίπλα από το σπίτι τους κλπ. Οπότε.... αναγκαστικα voip. Σε κάθε περιπτωση τα πραγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Όχι για όλους. Σε καποιους δεν αρέσει ότι μπορείς να εχει μόνο μία συσκευή (αυτή στο modem). Διορθωνεται σχετικά ευκολα αν και με τα ασυρματα δεν εχει τόσο νόημα για τους περισσότερους. Προσωπικά έβαλα cyta για οικονομικους λόγους όταν μετακομισα Αθήνα. 7 χρόνια τώρα με voip οι περιπτώσεις που είχα πρόβλημα είναι ελαχιστες. Μου σπάει βέβαια τα νευρα που δεν μπορώ να βάλω δικό μου modem. Αν θα φύγω για OTE θα είναι γι αυτό (ο ΟΤΕ δίνει τους κωδικους τηλεφωνιας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το πρόβλημα με την VoIP τηλεφωνία δεν είναι ένα δυστυχώς. Ή μάλλον οχι ακριβώς πρόβλημα, αλλά περιορισμοί και περισσότερες πιθανότητες να πάει κάτι λάθος. Αναλυτικά: 1) Πέφτει το ρεύμα, δεν έχεις τηλέφωνο. Ακόμα και UPS να έχεις, αν παίρνεις από KV στα 200 μέτρα τότε ούτε αυτό σε σώζει μιας και η διακοπή δεν γίνεται μόνο στο σπίτι σου. 2) Αν χαλάσει το router ή αν φάει κανένα reset πάλι μένεις χωρίς τηλέφωνο. Ή ακόμα πιο απλά θες να παίξεις μαζί του (σετάρισμα κτλ), ή να ρίξεις ένα reboot έτσι για να συγχρονίσεις μισό Mbps πιο πάνω. Πάλι χωρίς τηλέφωνο για κάνα τρίλεπτο τουλάχιστον. Ε όταν αυτό γίνεται συχνά στα σπάει τα νεύρα. 3) Δεν μπορείς να αλλάξεις router ελεύθερα/εύκολα με αποτέλεσμα ή να πρέπει να πείσεις κάπως τον provider να σου δώσει τους VoIP κωδικούς (πράγμα οχι σίγουρο 100%) ή να στήνεις bridge κρατώντας την μπακατέλα μόνο για το τηλέφωνο (ημίμετρο και μπακαλίστικο κατ'εμέ). Όσο και να το κάνουμε όλα αυτά δεν υπήρχαν πριν. Προφανώς έχεις και έξτρα άλλες δυνατότητες αλλά έχει και τα αρνητικά της. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, pier88 είπε Να πετάξουμε τους καρκινοπαθείς και τα εγκεφαλικά τότε για να έχει κέρδη ο οτε κι ο κάθε πάροχος κι εσυ να έχεις μεγάλο download για streaming κτλ.Ευγε. Να πεταξουμε τους καρκινοπαεις κα τα εγκεφαλικα το λες εσυ φιλε μου, οχι εγω. Υπαρχουν λυσεις, υπαρχουν UPS εαν η περιοχη σου εχει προβληματα και ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ Υπαρχει το κινητο τηλεφωνο το οποιο εαν εχεις καρκινοπαθη και ανθρωπο που περιμενεις να παθει εγκεφαλικο και το τηλεφωνο θα του σωσει την ζωη του τοτε ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3 τηλεφωνα, φορτισμενα με καρτες μεσα και απο τις 3 εταιριες. Εαν δεν εχει κατι απο τα παραπανω τοτε δεν σε ενδιαφερουν οι ανθρωποι σου με τα προβληματα υγειας. Ξερω οταν δεν εχεις επιχειρηματα κοιτας να το ριξεις στην συγκινηση των καρκινωπαθων και των εγκεφαλικων, οτι να 'ναι Θα παμε μπροστα ειτε το θες ειτε οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Το πρόβλημα είναι δεν έχουν διαθέσιμο ραντεβού πρόσορινα εδώ στην Ρόδο και αναρωτιέμαι τόσο δουλειά έχουν; το ξέρω ότι μπορεί να πάρει έως και 14 ημέρες. Αλλά τελειώνει το χρονοδιάγραμμα και ο οτε με γράφει. Αν δεν με καλέσουν μέχρι την άλλη βδομάδα θα υποβάλω καταγγελία για καθηστερηση παροχής υπηρεσιών δεν είναι δυνατόν δηλαδή να έχω μιλήση 4 φορές δεν γίνετε να με διαβεβαιώνουν συνέχεια ότι θα. Υπάρξει άμεση κλήση προς εμένα. Και ακόμη περιμένω. Εφόσον παίζει φορητότητα τότε δεν χρειαζεται να γίνουν και πολλα στο σπίτι σου. Λογικά η αλλαγή θα γίνει στο ΑΚ ή στην καμπίνα της περιοχής. Μετά απλά θα μπορείς να βάλεις το modem του OTE και αν παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, fingolfingr είπε Εφόσον παίζει φορητότητα τότε δεν χρειαζεται να γίνουν και πολλα στο σπίτι σου. Λογικά η αλλαγή θα γίνει στο ΑΚ ή στην καμπίνα της περιοχής. Μετά απλά θα μπορείς να βάλεις το modem του OTE και αν παίξει. Από αστικό κέντρο είμαι συνδεδεμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα