froyd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σκεφτείτε κάτι απλό: αν υπήρχαν λιποδιαλυτικές ουσίες, οι μεγάλες πολυεθνικές θα είχαν πέσει με τα μούτρα να φτιάξουν τα αντίστοιχα σκευάσματα. Μιλάμε για τζίρο δισεκατομυρίων παγκοσμίως στη βιομηχανία της δίαιτας. Δεν υπάρχουν λοιπόν fat burners. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο να αποθηκεύει λίπος, διότι δεν ξέρει αν αύριο θα έχει να φάει. Απλά τα πράγματα. Όσο για το φίλο που κάνει δίατα, καλό είναι να προσέχει να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, παρά να ενισχύσει τη κάψη του λίπους.
Mpiftekis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Οι λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος (πέψη, κυκλοφορία του αίματος κλπ) καταναλώνουν περίπου το 70% της συνιστώμενης ενέργειας που παίρνουμε. Το υπόλοιπο 30% μπορούμε να το κάψουμε με την άσκηση. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε πρώτα τη διατροφή και μετά τη γυμναστική.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Οι λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος (πέψη, κυκλοφορία του αίματος κλπ) καταναλώνουν περίπου το 70% της συνιστώμενης ενέργειας που παίρνουμε. Το υπόλοιπο 30% μπορούμε να το κάψουμε με την άσκηση. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε πρώτα τη διατροφή και μετά τη γυμναστική. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?
Mpiftekis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αν πρέπει να πάρεις 1000 θερμίδες ως οργανισμός, τις 700 θα τις κάψει το σώμα σου για τις λειτουργίες του και τις άλλες 300 θα τις αποθηκεύσει. Αυτές τις 300 μπορείς μετά εσύ να τις κάψεις μέσω της άσκησης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δηλαδή αν παρω 10000 θερμιδες θα πρεπει να καψω μονο τις 3000, μωρε τι μαθαινει κανεις.
froyd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Spect~ είπε Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο? Μόνο που ζεις, χωρίς να κινείσαι, καις θερμίδες. Όσο μεγαλύτερη η μυική σου μάζα, τόσες πολλές θερμίδες καις το 24ωρο - χωρίς να κινείσαι. Με τη γυμναστική καις θερμίδες, αλλά αυξάνεις και το μυικό σου σύστημα και καις περισσότερες θερμίδες στο 24ωρο συνολικά. Την πιο σκληρή άσκηση να κάνεις, θα κάψεις 500 θερμίδες την ώρα - ψίχουλα δηλαδή. Όμως με τη γυμναστική καις περισσότερες θερμίδες την ώρα που είσαι ακίνητος, λόγω άυξησης της μυικής μάζας
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δηλαδή το garmin που μου λέει για πάνω απο 600 θερμίδες/ώρα στις προπονήσεις με το ποδήλατο μαλλον τα λέει λαθος..
froyd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, Spect~ είπε Δηλαδή το garmin που μου λέει για πάνω απο 600 θερμίδες/ώρα στις προπονήσεις με το ποδήλατο μαλλον τα λέει λαθος.. 600 ΘΕΡΜΊΔΕΣ δεν είναι τίποτα, μια σοκολάτα είναι. Τα γυμναστήρια κοροϋδεύουν τον κόσμο ότι καίνε λίπος και θερμίδες με τη γυμναστικη, την ώρα που κάνουν γυμναστικη. Οι θερμίδες καίγονται 24 ώρες μέσω του μυικού συστήματος το ποδήλατο γυμνάζει μόνο πόδια, (και την ψυχή), και θέλει μια άλφα φυσική κατάσταση. Το κολυμπι γυμνάζει όλο το κορμί
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 απάντησε μου λίγο σε αυτό , αν παρω 10000 θερμιδες θα πρεπει να καψω μονο τις 3000 υγ: για την ιστορια οι μυες των ποδιών ειναι οι μεγαλύτεροι στο σωμα
angmar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 600 θερμίδες δεν είναι τίποτα; 600 θερμίδες είναι 1 κιλό ακτινίδια ή 4 κιλά αγγούρια, είναι όλα θέμα οπτικής.
froyd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Spect~ είπε απάντησε μου λίγο σε αυτό , αν παρω 10000 θερμιδες θα πρεπει να καψω μονο τις 3000 υγ: για την ιστορια οι μυες των ποδιών ειναι οι μεγαλύτεροι στο σωμα 1) Το ποσοστό είναι αυθαίρετο. Δεν έχουν όλοι τον ίδιο μεταβολισμό. Πήγαινε σε έναν καλό διαιτολόγο με ένα καλό μηχάνημα λιπομέτρησης για να σου πει πόσες θερμίδες καις το 24ωρο μόνο και μόνο για να ζεις. Εγώ πέρσι που πήγα, έκαιγα 2.500 θερμίδες το 24ωρο, είμαι παχύσαρκος και ποδηλάτης. Και είμαι και φαγάνας 2) Οι προηγούμενοι συμβούλεψαν πολύ σωστά να επανεκπαιδευσουμε το σώμα μας να τρώει σωστά και να γυμνάζεται. Το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική, διότι γυμνάζει όλο το σώμα, όλους τους μύες, και δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, froyd είπε 1) Το ποσοστό είναι αυθαίρετο. Δεν έχουν όλοι τον ίδιο μεταβολισμό. Πήγαινε σε έναν καλό διαιτολόγο με ένα καλό μηχάνημα λιπομέτρησης για να σου πει πόσες θερμίδες καις το 24ωρο μόνο και μόνο για να ζεις. Εγώ πέρσι που πήγα, έκαιγα 2.500 θερμίδες το 24ωρο, είμαι παχύσαρκος και ποδηλάτης. Και είμαι και φαγάνας 2) Οι προηγούμενοι συμβούλεψαν πολύ σωστά να επανεκπαιδευσουμε το σώμα μας να τρώει σωστά και να γυμνάζεται. Το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική, διότι γυμνάζει όλο το σώμα, όλους τους μύες, και δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις έστω οτι το ποσοστο ειναι 70/30 τοτε θα ισχύει αυτο που εγραψα πριν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, angmar είπε Άλλος το είπε αυτό Ωχ, σωστός. Sorry froyd
parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Τι γνώμη έχετε για τους λιποδυαλιτες της solgar;https://www.skroutz.gr/s/3168452/Solgar-Lipotropic-Factors-100-ταμπλέτες.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις