Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει 40  λεπτά κολύμβηση και αλλά 40 περπάτημα.

Προσπαθώ να φτιάξω την διατροφή όσο μπορώ σκέφτομαι όμως για μένα έξτρα βοήθεια νά πάρω κάποιο λιποδιαλυτή είμαι ανάμεσα σε μηλοξυδο και λεκιθίνη.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Τσάμπα λεφτά 

Λες δεν βοηθάει καθόλου ?

Τώρα τον πρώτο μήνα έχω χάσει 5 κιλά έλεγα μήπως τό boostαρω καθόλου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anorymous είπε

Και δεν βοηθάει και δεν κάνει και καλό.Το boostάρισμα συνήθως βγάζει προβλήματα.Συνέχισε έτσι κ είσαι σε καλό δρόμο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Πας τοσο καλα κ θες να μου μπεις στη χαζοχημεια?Συνεχισε φυσικα φιλε μου!

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση νομιζα πως ειναι τρολλοθρεντ.

Μηλοξηδο και λεκιθινη? αληθεια τωρα?

Καταλαβαινω πως διαβασες καποια (εμμεση) διαφημιση (ή τυχαιο μπλογκ) για τα μαγικα αποτελέσματα τους,αλλα δεν θα σου προσφερουν τιποτα.

Δεν χρειαζεσε καν εναν πραγματικο λιποδιαλυτη,τα πας μια χαρα,5 κιλα τον μηνα ειναι ηδη πολλα χαμενα..

Υπαρχει fitness θρεντ αν χρειαζεσε περαιτερω βοηθεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DYEL είπε

Χωρις παρεξηγηση νομιζα πως ειναι τρολλοθρεντ.

Μηλοξηδο και λεκιθινη? αληθεια τωρα?

Καταλαβαινω πως διαβασες καποια (εμμεση) διαφημιση (ή τυχαιο μπλογκ) για τα μαγικα αποτελέσματα τους,αλλα δεν θα σου προσφερουν τιποτα.

Δεν χρειαζεσε καν εναν πραγματικο λιποδιαλυτη,τα πας μια χαρα,5 κιλα τον μηνα ειναι ηδη πολλα χαμενα..

Υπαρχει fitness θρεντ αν χρειαζεσε περαιτερω βοηθεια.

καλα κανεις και εισαι καχυποπτος, δεν κανω πλακα ομως ειδα ναι μεν καποια αρθρα αλλα ρωτησα τον φαρμακοποιο μου και μου προτεινε αυτα τα δυο.

καλα ειναι τα κιλα δεν λεω αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω πιστευα οτι επειδη εχω πολλα κιλα θα εχανα περισσοτερα και εχω λιγο απογοητευτει.

1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Αν κάτι ακούγεται υπερβολικά απλό και εύκολο σχεδόν πάντα είναι μούφα.

Από εκεί και πέρα με αυτό τι έγινε, γιατί δεν δούλεψε?

σιγουρα δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις δεν ειπα να μην κοπιασω απλα ειπα μηπως μπορω να ενισχύσω λιγο τα πραγματα , στα ματησα γιατι εκτος του οτι τελικα οικονομικα ηταν ασυμφωρα δεν μου αλλαζαν καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν

Δημοσ.

Δεν θα σου συνιστούσα λιποδιαλυτή υπάρχουν πολλά προγράμματα  Με ροφήματα τα οποία έχουν αρκετή πρωτεΐνη και διάφορες βιταμίνες και σε συνδυασμό τους θα έχεις καλό αποτέλεσμα και αύξηση μυϊκής μάζας .

Ουσιαστικά αν το συνδυάσεις με γυμναστική θα έχεις απώλεια λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας διότι είναι σημαντικό.

Με τους λιποδιαλύτες θα καταστρέψεις το σώμα σου.

Καλύτερα ψάξε ροφήματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Appleiphonemaster είπε

Δεν θα σου συνιστούσα λιποδιαλυτή υπάρχουν πολλά προγράμματα  Με ροφήματα τα οποία έχουν αρκετή πρωτεΐνη και διάφορες βιταμίνες και σε συνδυασμό τους θα έχεις καλό αποτέλεσμα και αύξηση μυϊκής μάζας .

Ουσιαστικά αν το συνδυάσεις με γυμναστική θα έχεις απώλεια λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας διότι είναι σημαντικό.

Με τους λιποδιαλύτες θα καταστρέψεις το σώμα σου.

Καλύτερα ψάξε ροφήματα.

δεν θελω ογκο μονο να χασω κιλα, εκτος απο κολημβηση στο κολυμβητηριο κανω και μερικες ελξεις στους βατηρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anorymous είπε

δεν θελω ογκο μονο να χασω κιλα, εκτος απο κολημβηση στο κολυμβητηριο κανω και μερικες ελξεις στους βατηρες

Οι καλυτεροι λιποδιαλυτες ειναι το νερο και οι μυες.. οποτε αυξανοντας την μυικη σου μαζα, αυξανεις το ποσοστο λιπους που καις.

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

Οι καλυτεροι λιποδιαλυτες ειναι το νερο και οι μυες.. οποτε αυξανοντας την μυικη σου μαζα, αυξανεις το ποσοστο λιπους που καις.

εχω ακουσει δεν ξερω αν ισχυει οταν εισαι χοντρος και εχεις πολλα κιλα δεν κανεις να σφιγκεις και να κανεις μυς γιατι μετα δεν χανεις κιλα

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να χασεις λιπος. Το να χασεις κιλα απο μονο του δεν λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. μπορει να χασεις πχ 3 κιλά λιπος κ 2 κιλά μυική μαζα, πραγμα καταστροφικό. μπορει όμως να χασεις 1 κιλό λιπος και να παρεις 2 κιλα μυική μαζα. Στην 2η περιπτωση οντως "αδυνατισες". στην 1η οχι. μην μπερδευεις το συνολικο βαρος με το ποσοστο λιπος που εχεις πανω σου.

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Anorymous είπε

καλα ειναι τα κιλα δεν λεω αλλα θα ηθελα λιγο παραπανω πιστευα οτι επειδη εχω πολλα κιλα θα εχανα περισσοτερα και εχω λιγο απογοητευτει.

Από την στιγμή που δεν κάνεις διατροφή και απλά έκανες λίγο γυμναστική, μην περιμένεις να χάσεις πολλά κιλά. Για να χάσεις τα κιλά που θες θα πρέπει να κάνεις ίσα με 12 ώρες κολύμπι την ημέρα πράγμα προφανώς αδύνατο.

Άμα θες πραγματικά να πετύχεις τον στόχο σου θα πρέπει να το πάρεις απόφαση να αλλάξεις τρόπο ζωής μια για πάντα όσων αφορά την διατροφή. Υπογραμμισμένο και με bald. Όλα τα άλλα δρουν απλώς συμπληρωματικά. Το 95% όμως της προσπάθειας το έχει η διατροφή

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...