iodim21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Παιδια ειχα βαλει αυτη την sd σε ενα κινητο και ειχε γινει διαμορφωση μονο για εκεινο το κινητο αλλα χαλασε και τωρα η sd ειναι κλειδωμενη και δεν μπορω να αποθηκευσω τα αρχεια της στον υπολογιστη . Ξερετε πως να την ξεκλειδωσω ή να αποθηκευσω τα αρχεια στον υπολογιστη;
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 https://secnews.gr/103650/pws-na-epidiorthwsete-to-pen-drive-sd-karta/
iodim21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν θελω να διαγραψω τα δεδομενα που εχει η sd, εγω θελω να παρω τα δεδομενα απο την sd Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από iodim21
Diskimpex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Aν δεν τα βλεπει υπολογιστης θες ιδιο τηλεφωνο .Μεταφορα στην εσωτερικη μνημη.Μετα σε καρτα που ειναι με απλο φορματ
iodim21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 οταν χαλασε το κινητο πηγα και το εφτιαξα αλλα οταν την ξαναεβαλα μυ ζηταγε να διαγραψει ολα τα εδομενα της sd για να λειτουργησει παλι ως αποθηκευτικος χωρος και την sd την εχω βαλει σε 2 υπολογιστες και οι δυο μου ζητανε το ιδιο δηλαδη να τα διαγραψουν ολα
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Υπαρχουν προγραμματακια που διαβαζουν προβληματικες SD και κανουν recovery τα data απο αυτες. Δεν θυμαμαι συγκεκριμενο γιατι εχει πανω απο χρονο που το χρειαστηκα αλλα θα βρεις πολλα στο internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα