Προς το περιεχόμενο

7gb data για 1 μηνα με 7€. What's app

CyberMarco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Backpacker είπε

Frog. 4 ευρώ 2 gb ή αλλιως 8.5 ευρώ για 5gb το μήνα. Δεν έχω δει σε καρτοκινητά καλύτερα πακέτα για δεδομένα. Επίσης ειναι cosmote πράγμα που σημαίνει οτι έχει και την καλύτερη κάλυψη σαν δίκτυο εν συγκρίσει με wind και vodafone. 

Μία απορία. Στο site της frog δίπλα από αυτές τις προσφορές δεν έχει την ένδειξη 4g. Υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα πακέτα να παίζουν μόνο σε 3g????🤔🤔🤔

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, petros3p είπε

Μία απορία. Στο site της frog δίπλα από αυτές τις προσφορές δεν έχει την ένδειξη 4g. Υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα πακέτα να παίζουν μόνο σε 3g????🤔🤔🤔

Κανονικά 4g είναι φίλε μου. 

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...
4 λεπτά πριν, derr είπε

παιδιά να ρωτήσω αν ξέρετε, τα gb αν δεν εξαντληθούν μένουν και μετά το μήνα ή χάνονται;

Θα βάζεις πακέτο 3€ για 120μβ και τα μεταφέρονται

24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Έχω το Basic συμβόλαιο με 5€ το μήνα.  Εκει δίνει καλοκαιρινή προσφορά με 10€ 15gb για ένα μήνα. 

Αν μου περισεψουν mb πως τα μεταφέρω; 

Δε μεταφέρονται. 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, derr είπε

βάζω κάθε μηνα έτσι κι αλλιώς 1200 λεπτά και 1200 sms και 1gb με τα 8€, οπότε και πάλι μεταφέρονται;

Μάλλον έχεις το φοιτητικό αν κατάλαβα καλά . Αυτά που μεταφέρονται και δεν χάνονται ποτέ μέχρι να τα εξαντλήσεις, είναι τα mb που παίρνεις από το πρόγραμμα των 8€ + αυτά που δίνονται κάθε πρώτη του μήνα δωρεάν από την What's Up.

15 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

άμα το ενεργοποιήσω σήμερα θα έχω για όλο το Σεπτέμβριο τα GB η 2/9 χανονται ;

Όλο το Σεπτέμβρη,η ημερομηνία αναφέρεται στο χρονικό όριο ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

10 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Όλο το Σεπτέμβρη,η ημερομηνία αναφέρεται στο χρονικό όριο ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

οκ μια χαρά τότε !
Ευχαριστώ !!

19 ώρες πριν, stavros750 είπε

Μάλλον έχεις το φοιτητικό αν κατάλαβα καλά . Αυτά που μεταφέρονται και δεν χάνονται ποτέ μέχρι να τα εξαντλήσεις, είναι τα mb που παίρνεις από το πρόγραμμα των 8€ + αυτά που δίνονται κάθε πρώτη του μήνα δωρεάν από την What's Up.

ναι το φοιτητικό έχω, από ότι βλέπω τα 7gb που ενεργοποίησα χθες τα έχουν βάλει μαζί με τα προηγούμενα mb που είχα που μεταφέρονται από μήνα σε μήνα

οπότε λογικά δε σβήνονται αν βάζω το πακέτο με τα 8€ το μήνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...