petros3p Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Backpacker είπε Frog. 4 ευρώ 2 gb ή αλλιως 8.5 ευρώ για 5gb το μήνα. Δεν έχω δει σε καρτοκινητά καλύτερα πακέτα για δεδομένα. Επίσης ειναι cosmote πράγμα που σημαίνει οτι έχει και την καλύτερη κάλυψη σαν δίκτυο εν συγκρίσει με wind και vodafone. Μία απορία. Στο site της frog δίπλα από αυτές τις προσφορές δεν έχει την ένδειξη 4g. Υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα πακέτα να παίζουν μόνο σε 3g????🤔🤔🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Για frog ισχυει η συγκεκριμενη προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, ababapanos είπε Για frog ισχυει η συγκεκριμενη προσφορα? Στην εφαρμογη της Cote φαινεται κανονικα και για βατράχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, petros3p είπε Μία απορία. Στο site της frog δίπλα από αυτές τις προσφορές δεν έχει την ένδειξη 4g. Υπάρχει περίπτωση τα συγκεκριμένα πακέτα να παίζουν μόνο σε 3g????🤔🤔🤔 Κανονικά 4g είναι φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 παιδιά να ρωτήσω αν ξέρετε, τα gb αν δεν εξαντληθούν μένουν και μετά το μήνα ή χάνονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, derr είπε παιδιά να ρωτήσω αν ξέρετε, τα gb αν δεν εξαντληθούν μένουν και μετά το μήνα ή χάνονται; Θα βάζεις πακέτο 3€ για 120μβ και τα μεταφέρονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 βάζω κάθε μηνα έτσι κι αλλιώς 1200 λεπτά και 1200 sms και 1gb με τα 8€, οπότε και πάλι μεταφέρονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Έχω το Basic συμβόλαιο με 5€ το μήνα. Εκει δίνει καλοκαιρινή προσφορά με 10€ 15gb για ένα μήνα. Αν μου περισεψουν mb πως τα μεταφέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Έχω το Basic συμβόλαιο με 5€ το μήνα. Εκει δίνει καλοκαιρινή προσφορά με 10€ 15gb για ένα μήνα. Αν μου περισεψουν mb πως τα μεταφέρω; Δε μεταφέρονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, derr είπε βάζω κάθε μηνα έτσι κι αλλιώς 1200 λεπτά και 1200 sms και 1gb με τα 8€, οπότε και πάλι μεταφέρονται; Μάλλον έχεις το φοιτητικό αν κατάλαβα καλά . Αυτά που μεταφέρονται και δεν χάνονται ποτέ μέχρι να τα εξαντλήσεις, είναι τα mb που παίρνεις από το πρόγραμμα των 8€ + αυτά που δίνονται κάθε πρώτη του μήνα δωρεάν από την What's Up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 άμα το ενεργοποιήσω σήμερα θα έχω για όλο το Σεπτέμβριο τα GB η 2/9 χανονται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε άμα το ενεργοποιήσω σήμερα θα έχω για όλο το Σεπτέμβριο τα GB η 2/9 χανονται ; Όλο το Σεπτέμβρη,η ημερομηνία αναφέρεται στο χρονικό όριο ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, stavros750 είπε Όλο το Σεπτέμβρη,η ημερομηνία αναφέρεται στο χρονικό όριο ενεργοποίησης της υπηρεσίας. οκ μια χαρά τότε ! Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Θα βάζεις πακέτο 3€ για 120μβ και τα μεταφέρονται Το ιδιο συμβαινει και σε ενα frog που εχω. Ποιο αλλο πακετο μεταφερει mb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, stavros750 είπε Μάλλον έχεις το φοιτητικό αν κατάλαβα καλά . Αυτά που μεταφέρονται και δεν χάνονται ποτέ μέχρι να τα εξαντλήσεις, είναι τα mb που παίρνεις από το πρόγραμμα των 8€ + αυτά που δίνονται κάθε πρώτη του μήνα δωρεάν από την What's Up. ναι το φοιτητικό έχω, από ότι βλέπω τα 7gb που ενεργοποίησα χθες τα έχουν βάλει μαζί με τα προηγούμενα mb που είχα που μεταφέρονται από μήνα σε μήνα οπότε λογικά δε σβήνονται αν βάζω το πακέτο με τα 8€ το μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα