Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ενημερώσω οτι ισχύει και για κοσμοκάρτα !

Screenshot_20180705-134253.png

Επεξ/σία από anonik
  • Like 3
Δημοσ.

βγαλαμε τις διακοπες μας, τελειο :)

στην περιπτωση του whatsup ισως βολεψει καποιους και το after dark (10gb με 5 ευρω),

ως συμπληρωματικο εστω

Δημοσ.

Πληροφοριακά  επειδη το εβαλα ηδη για what's up η προσφορά ισχύει εωσ 2/9 κ μπορεί  να  ενεργοποιηθεί έως 2 φορές τον μήνα.

Στην ουσία είναι το κλασσικό πρόγραμμα 700mb - 7€!

ΥΓ: φανταστείτε τι λεφτά βγάζουν,  τηνμια 700mb 7€ και τώρα έτσι από την καλή τους την καρδιά 6.3gb δώρο :P

Anyways , θα βγει εύκολα το καλοκαίρι!

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχετε καταλαβει οτι πληρωνουμε το κινητο τα ιδια λεφτα με σταθερο+απεριοριστο internet?Μεγαλη απατη..Anyway,μην βγουμε εκτος..Ειναι καλη προσφορα για οσους χρησιμοποιουν δεδομενα..

Δημοσ.

πολυ ωραια και η προσφορα κι'αυτη..και για να μην ανοιγω νεο θεμα...ειμαι σε αναζητηηση καρτοκινητου καθαρα για λιγο ιντερνετ με δεδομενα.ποιο ειναι καλυτερο πακετο σε βαθος χρονου να παρω..δηλαδη ποια εταιρια.ολοι μου ειπανε να παρω wind-Q ,αλλα τωρα διαβασα και το whats up οτι εχει καλη προσφορα και ειμαι σε ενα διλλημα.

οι γνωστες του θεματος τι λενε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ktikti είπε

πολυ ωραια και η προσφορα κι'αυτη..και για να μην ανοιγω νεο θεμα...ειμαι σε αναζητηηση καρτοκινητου καθαρα για λιγο ιντερνετ με δεδομενα.ποιο ειναι καλυτερο πακετο σε βαθος χρονου να παρω..δηλαδη ποια εταιρια.ολοι μου ειπανε να παρω wind-Q ,αλλα τωρα διαβασα και το whats up οτι εχει καλη προσφορα και ειμαι σε ενα διλλημα.

οι γνωστες του θεματος τι λενε??

Frog. 4 ευρώ 2 gb ή αλλιως 8.5 ευρώ για 5gb το μήνα. Δεν έχω δει σε καρτοκινητά καλύτερα πακέτα για δεδομένα. Επίσης ειναι cosmote πράγμα που σημαίνει οτι έχει και την καλύτερη κάλυψη σαν δίκτυο εν συγκρίσει με wind και vodafone. 

Επεξ/σία από Backpacker
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ 1 έχω 1 πακετάκι What'ups Που ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει ...τίποτα...όπως μου στείλαν την κάρτα απο Cosmote ....απλώς την έβαλα στο κινητό και έμεινε...περιμένοντας καλυτερες μέρες....είναι εκείνο το πακετάκι με Online ανανέωση 3gb+ αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί του...με κλήση ενεργοποίησης και καρτούλα 10€ θα είμαι ΟΚ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το που ενεργοποίησα το πακέτο μου ήρθε το παρακάτω sms. Φυσικά ενεργοποίησα και αυτό το πακέτο :) Screenshot_20180706-102301_Textra.jpg.978c07d898aa4c8843fa7b33e2ad2835.jpg

Επεξ/σία από winzig

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...