voltmod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μπορεί η Seagate να έχει κάνει άλματα στους τομείς της «πυκνότητας» και της απόδοσης στην κατασκευή παραδοσιακών σκληρών δίσκων με τις τεχνολογίες HAMR και Multi-actuator, όμως δεν σκοπεύει να μείνει πίσω στην αγορά των solid state drives. Πρόσφατα λοιπόν ανακοίνωσε τη νέα σειρά solid state drives 2,5” με την ονομασία «BarraCuda SSD» που είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 250GB και φτάνουν τα 2TB, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Τα μοντέλα BarraCuda SSDs, όπως και άλλα σύγχρονα solid state drives εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του πρότυπου SATA III με αποτέλεσμα να προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 540MB/s (sequential) και μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 520MB/s (sequential). Η νέα σειρά Seagate BarraCuda SSD καλύπτεται από εγγύηση πέντε ετών επίσης με την κατασκευάστρια εταιρεία να ζητάει για το μοντέλο με τα 250GB $74,99, για το μοντέλο των 500GB να ζητάει $119,99 και για το μοντέλο του 1TB να ζητάει $229,99. To BarraCuda SSD των 2TB θα διατεθεί λίγο αργότερα. TechPowerUp Engadget Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
BurnedPriest Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί όλοι χρειάζονται έναν DOA δίσκο με 540MB/s ανάγνωση. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από BurnedPriest 1 3
AtiX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε με το καλό να έρθει και αυτή... Δεν βλέπω την ώρα που θα αγοράζουμε ssd σαν τα φλασάκια... κυρ Στέλιο κάνε τρεις τους δίσκους και 500 τα γιγαμπαϊτ... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από AtiX
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Mεχρι να περνουμε 2tb ssd με κατω απο 100 ευρω εχουμε πολυ δρομο ακομα. Τουλαχιστον 3 4 χρονια εκτος αν βρουν τιποτα και τους φτιαχνουν τσαμπα. Οσο υπαρχει 8tb HDD στα 170 ευρω και με τοσα περνεις 1tb ssd η 500gb nvme εχουμε πολυ δρομο.
Haldol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Mεχρι να περνουμε 2tb ssd με κατω απο 100 ευρω εχουμε πολυ δρομο ακομα. Τουλαχιστον 3 4 χρονια εκτος αν βρουν τιποτα και τους φτιαχνουν τσαμπα. Οσο υπαρχει 8tb HDD στα 170 ευρω και με τοσα περνεις 1tb ssd η 500gb nvme εχουμε πολυ δρομο. Αυτό δε σημαίνει και πολλά. Στα 170€, ανάμεσα στους 3εις, εγώ ξεκάθαρα θα επιλέξω τον NVMe SSD κι ας είναι «μόλις» 500 GB. Άλλος που κατεβάζει και διατηρεί αρχείο, προφανώς θα διαλέξει το μηχανικό δίσκο των 8 TB. Οι επιλογές είναι θέμα αναγκών. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν και πωλούνται παράλληλα επειδή εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. 4
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Άντε με το καλό να έρθει και αυτή... Δεν βλέπω την ώρα που θα αγοράζουμε ssd σαν τα φλασάκια... κυρ Στέλιο κάνε τρεις τους δίσκους και 500 τα γιγαμπαϊτ... usb 3.1 gen1 enclosure. Έτσι κι αλλιώς τα usb3.1 της sandisk σε αναλογο μέγεθος παίζουν. Πληρώνεις καλά , αλλά είσαι με 200mb/s μεταφορά.
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτό δε σημαίνει και πολλά. Στα 170€, ανάμεσα στους 3εις, εγώ ξεκάθαρα θα επιλέξω τον NVMe SSD κι ας είναι «μόλις» 500 GB. Άλλος που κατεβάζει και διατηρεί αρχείο, προφανώς θα διαλέξει το μηχανικό δίσκο των 8 TB. Οι επιλογές είναι θέμα αναγκών. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν και πωλούνται παράλληλα επειδή εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Προφανως ξεχασα να γραψω για αποθηκη για αυτο εγραψα για τον 8tb. Για τα υπολοιπα προφανως σε ssd ολα αλλα για αποθηκη οι ssd θα αργησουν να γινουν mainstream. 1
D___G Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Όση χωρητικότητα και να έχουν και όσο και αν πέσουν οι τιμές, εμένα θα με ενδιαφέρει πάντα να μπορώ να γράφω και να σβήνω χωρίς περιορισμούς όπως στους κλασικούς δίσκους, αν σε 2-3 χρόνια δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα ας μου δώσουν και 100 tera με 10 ευρώ, εγώ θα προτιμώ τους hd
nhzt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, Heybro είπε Mεχρι να περνουμε 2tb ssd με κατω απο 100 ευρω εχουμε πολυ δρομο ακομα. Τουλαχιστον 3 4 χρονια εκτος αν βρουν τιποτα και τους φτιαχνουν τσαμπα. Οσο υπαρχει 8tb HDD στα 170 ευρω και με τοσα περνεις 1tb ssd η 500gb nvme εχουμε πολυ δρομο. Αν δεις την ιστορία των σκληρών, θα παρατηρήσεις ότι η χωρητικότητα ακολουθεί την ζήτηση και οι τιμές θα είναι ανάλογες. Όταν τα 2tb θα έχουν 100€ θα είναι πάλι λίγα. Υπ όψιν ότι μία ταινία 4Κ σε Blu-ray έχει 50 Gb... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 20 minutes ago, chrisSerres said: και οι τιμές αντί να χαμηλώνουν ανεβαίνουν Μια χαρά έχουν πέσει οι τιμές στους SSD... 5
chrisSerres Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Μια χαρά έχουν πέσει οι τιμές στους SSD... το ότι πρέπει να περιμένεις προσφορά στο σκρουτζ για να πάρεις 240gb σε τιμή μηχανικού των 1tb δεν θα το'λεγα μια χαρά, προσωπική άποψη πάντα.
exor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 o ssd δεν λεει και πολλα μεχρι να τον δοκιμασεις για καποιο καιρο ..μετα απλα δε πας πισω 4 2
opcorsa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, exor είπε o ssd δεν λεει και πολλα μεχρι να τον δοκιμασεις για καποιο καιρο ..μετα απλα δε πας πισω ορκιστηκα στην ανθρωπινη αξιοπρεπεια μου να μην ξανα αγορασω υπολογιστη με HDD ... ειναι τοσο καλυτερη η αλλαγη που απλα δεν περιγραφεται... δεν μπορω πλεον να δουλεψω σε υπολογιστες που σερνονται.. ασε που ειδα τρομακτικη διαφορα στην καταναλωση ενεργειας του υπολογιστη... ειδικα οταν το δουλευω με μπαταρια... ισως και 40-50% παραπανω αντοχη... δηλαδη τα 70 που εδωσα για ssd ισως τα εχω εξοικονομισει και απο τις απιστευτες ωρες που δουλευω στον υπολογιστη... τετοια φαση 1
gregory22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 στους ssd ελπίζω να τα πάει καλύτερα. 2 είχα σε όλη μου τη ζωή, 2 χτύπησαν.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα