kklhs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πριν μισό μήνα μου πήραν το δίπλωμα γιατί δεν φορούσα κράνος (για 2 μήνες) και κάπου διάβασα ότι μπορείς να κάνεις ένσταση και ίσως να στο εισουν πίσω, ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο και ποια είναι η διαδικασία; ΥΓ. Ξέρω ότι καλά να πάθω και ότι πρέπει να φοράμε κράνος
papoys1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μπορείς στην τροχαία που σου το αφαίρεσαν αν και έχεις λίγες πιθανότητες να το πάρεις πίσω,γιατί όλα πλέον καταχωρούνται ηλεκτρονικά και πρέπει να υπάρχει αποδεδειγμένη με έγγραφα δικαιολογία για να διαγραφεί κάτι. Παλαιά με λίγο μέσον (έτσι μας είχα μάθει για να μας εκμεταλεύονται) το έπαιρνες εύκολα ή μπορούσαν να σου χαρίσουν και την κλήση.Τώρα έχουν αλλάξει, ακόμη και σε απλές παραβάσεις παράνομης στάθμευσης είναι δύσκολο να διαγραφεί η κλήση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 ακομα και να μπορεις να το παρεις αστο εκει που είναι για να θυμασαι αυριο μεθαύριο ότι καποτε ταλαιπωρήθηκες για 2 μηνες για κατι που μπορει να σου στοιχησει την ζωη.... 3
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Θα το πάρεις το Δεκαπενταύγουστο για να πας διακοπες. Παλιά αυτό που λες γινόταν...σήμερα γίνεται μόνο για σοβαρό αιτιολογημένο λόγο (πχ είναι το ίδιο δίπλωμα με του αυτοκινήτου κ πρέπει να πηγαίνεις με χαρτί γιατρού κάθε Χ ημέρες κάποιο συγγενή σου σε νοσοκομείο). 1 1
talibanakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Στις 5/7/2018 στις 12:22 ΜΜ, kklhs είπε μπορείς να κάνεις ένσταση και ίσως να στο εισουν πίσω, ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο και ποια είναι η διαδικασία; Μπορεις να κανεις ενσταση αναφεροντας το λογο που πρεπει να στη "χαρισουν",αρκει να μην ειναι "δε μπορω χωρις διπλωμα κυριε διοικητα!". Εχεις 3 ημερες να κανεις ενσταση,δεν ξερω εαν ειναι τρεις εργασιμες. Μονο διπλωμα σου πηραν;Γιατι εμενα μου πηραν και πινακιδες επειδη πηγαινα αναποδα σε ενα αδιεξοδο κωλοστενο,επειδη θεωρειται μονοδρομος. Να ειναι καλα ο κυρ-Σπυρος ο ρουφιανος που ειναι ο μονος που μενει στο στενο και θελει να ειναι ο μονος που θα κινειται σε αυτο ( αναποδα ναι ) .
kklhs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, talibanakos είπε Μπορεις να κανεις ενσταση αναφεροντας το λογο που πρεπει να στη "χαρισουν",αρκει να μην ειναι "δε μπορω χωρις διπλωμα κυριε διοικητα!". Εχεις 3 ημερες να κανεις ενσταση,δεν ξερω εαν ειναι τρεις εργασιμες. Μονο διπλωμα σου πηραν;Γιατι εμενα μου πηραν και πινακιδες επειδη πηγαινα αναποδα σε ενα αδιεξοδο κωλοστενο,επειδη θεωρειται μονοδρομος. Να ειναι καλα ο κυρ-Σπυρος ο ρουφιανος που ειναι ο μονος που μενει στο στενο και θελει να ειναι ο μονος που θα κινειται σε αυτο ( αναποδα ναι ) . Και πινακίδες πήρανε, και εγώ έτσι ήξερα για 3 μέρες αλλά ένας γνωστός μου, είπε ότι έκανε μετά από καμιά 20ρια μέρες και του το έδωσαν
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, kklhs είπε Και πινακίδες πήρανε, και εγώ έτσι ήξερα για 3 μέρες αλλά ένας γνωστός μου, είπε ότι έκανε μετά από καμιά 20ρια μέρες και του το έδωσαν Θα παω και εγω δευτερα λογικα για ενσταση για το διπλωμα,καθως δουλευω ντελιβερυ και ειναι ζορικα χωρις διπλωμα. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, talibanakos είπε Μπορεις να κανεις ενσταση αναφεροντας το λογο που πρεπει να στη "χαρισουν",αρκει να μην ειναι "δε μπορω χωρις διπλωμα κυριε διοικητα!". Εχεις 3 ημερες να κανεις ενσταση,δεν ξερω εαν ειναι τρεις εργασιμες. Μονο διπλωμα σου πηραν;Γιατι εμενα μου πηραν και πινακιδες επειδη πηγαινα αναποδα σε ενα αδιεξοδο κωλοστενο,επειδη θεωρειται μονοδρομος. Να ειναι καλα ο κυρ-Σπυρος ο ρουφιανος που ειναι ο μονος που μενει στο στενο και θελει να ειναι ο μονος που θα κινειται σε αυτο ( αναποδα ναι ) . καλά και εσύ αφού δεν μένεις εκει και ειναι αδιέξοδο, γιατί μπήκες; και αφού ειναι αδιεξοδο και μονόδρομος , πώς βγαίνει κανεις; με όπισθεν επιτρέπεται; αφού αυτος που μένει συνήθως έχει ειδική αδεια μωρε κυρ σπυρος εδω Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από le vent nous porterAAAA
4saken Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Εμενα δεν με αφησαν να κανω ενσταση γιατι δεν υπαρχει προστιμο ειπαν.Δεν πειραζει μου εγινε μαθημα και απο την επομενη μερα και καθε μερα κρανος!
talibanakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε καλά και εσύ αφού δεν μένεις εκει και ειναι αδιέξοδο, γιατί μπήκες; και αφού ειναι αδιεξοδο και μονόδρομος , πώς βγαίνει κανεις; με όπισθεν επιτρέπεται; αφού αυτος που μένει συνήθως έχει ειδική αδεια μωρε κυρ σπυρος εδω Εχει ενα μονοπατακι που παιρνουν ολα τα μηχανακια για να κοβουν δρομο και να αποφευγουν να μπαινουν στον περιφερειακο. Θα τα πουμε στο δικαστηριο κυρΣπυρο!
nipoa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 για την ενσταση , πας στο τμημα τροχαιας που ανηκει στην περιοχη που σε εγραωαν για το κρανος. ειναι στην αποφαση του δοιηκητη αν στο δωσει πισω η οχι αλλιως πρεπει να πληρωσεις το προστιμο και να πας μετα να παρεις το διπλωμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, nipoa είπε για την ενσταση , πας στο τμημα τροχαιας που ανηκει στην περιοχη που σε εγραωαν για το κρανος. ειναι στην αποφαση του δοιηκητη αν στο δωσει πισω η οχι αλλιως πρεπει να πληρωσεις το προστιμο και να πας μετα να παρεις το διπλωμα Σε καθε περιπτωση πρεπει πρωτα να πληρωθει το προστιμο .
kklhs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Εχει αλλάξει το πρόστιμο και είναι μόνο δίπλωμα και καθόλου πρόστιμο, για αυτό δεν το δίνουν εύκολα 1
shens Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάνα χαρτί γιατρού που θα μπορούσα να πάρω να λέει ότι χρειάζομαι το δίπλωμα/αυτοκίνητο (προφανώς όχι αναπηρίας η κάτι τέτοιο κάτι πιο απλό) Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από shens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα