malachaskos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα έχω μια μικρή γκαρσονιέρα σε ένα χωριό (κεντρική πόρτα και 3 παράθυρα) μια αξιόπιστη και οικονομική επιλογή παίζει; ΥΓ. Για να μη πάρω από μόνος μου κάτι που θα ειναι από τα βάθη της Κίνας.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Έχει κανείς άποψη για συναγερμό σπιτιού με την επωνυμία AJAX? Μου τον έχει προτείνει ως πολύ καλό ένας κύριος που περνάει συναγερμούς και η τιμή του είναι ελκυστική
GeG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Έχει κανείς άποψη για συναγερμό σπιτιού με την επωνυμία AJAX? Μου τον έχει προτείνει ως πολύ καλό ένας κύριος που περνάει συναγερμούς και η τιμή του είναι ελκυστική μια απλη αναζητηση αν κανεις θα δεις πολλα για τον συγκεκριμενο, θεωρειται απο τους καλυτερους ασυρματους συναγερμους. Εγω τον εβαλα τον προηγουμενο μηνα. η τιμη δεν θα ελεγα ελκυστικη , σχεδον ιδια με του διαφορους επισης γνωστους paradox/caddx. Τι παραπανω προσφερει απο του κλασσικους συναγερμους : ωραιο design στα διαφορα εξαρτημα / αισθητηρια, μικρη σε μεγεθος κεντρικη μοναδα (οσο ενα μοντεμ), ευκολη εγκατασταση αρα θεωρειτικα λιγα εργατικα, πανευκολη και πληρης εφαρμογη στο κινητο και ολοι που τον εχουν μιλανε για αξιοπιστια και χωρις ψευδης ειδοποιησεις. 2
gousias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Υπάρχει δυνατότητα σε inim για ηχητική σήμανση σε επιλεγμένες παγίδες (chime) και όχι όλες; Επίσης, αν γίνεται να μην ηχεί το countdown σε επιλεγμένα προφίλ όπλισης; Επειδή κάποιος είπε πως είτε θα είναι για όλα, είτε για κανένα.
vactirio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Εχω σπίτι συναγερμό paradox SP6000 τον οποίο σκέφτομαι να αλλάξω/αναβαθμίσω με νέο. Επειδή οι καλωδιώσεις για τους αισθητήρες στις πόρτες είναι παλιές και προβληματικές αναζητώ επώνυμη λύση με ασύρματους αισθητήρες (μαγνήτες). Έχω περίπου 15 ανοίγματα (x 2 = 30 αισθητήρες παντζούρι + τζάμι). Έχετε να προτείνετε κάποια επώνυμη λύση δοκιμασμένη που ιδανικά θα είναι οικονομική και αξιόπιστη. Η λύση θα ήθελα να υποστηρίζει διαχείριση μέσω app και 4G connectivity. Ευχαριστώ! Αντρέας Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από vactirio
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Σε ασύρματα πας γι' AJAX. Εννοείται ότι έχει διαχείριση από εφαρμογές, αλλά και 4G fallback, μαζί με διάφορα άλλα ακόμα. 1
vasilllis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Κυκλοφορει πολυ η ajax,θα συμφωνησω. αναβαθμιση και σε εξωτερικους ανιχνευτες αντι ρολα/πατζουρια-τζαμοπορτες.
vactirio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Αν κάποιος έχει έναν αξιόπιστο τεχνικό ο οποίος να αναλαμβάνει εγκατάσταση σε ajax ας μου στείλει σε PM. Περιοχή βόρεια προάστια Αθήνας
ss42ss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα, Εχω σπίτι συναγερμό paradox SP6000 τον οποίο σκέφτομαι να αλλάξω/αναβαθμίσω με νέο. Επειδή οι καλωδιώσεις για τους αισθητήρες στις πόρτες είναι παλιές και προβληματικές αναζητώ επώνυμη λύση με ασύρματους αισθητήρες (μαγνήτες). Έχω περίπου 15 ανοίγματα (x 2 = 30 αισθητήρες παντζούρι + τζάμι). Έχετε να προτείνετε κάποια επώνυμη λύση δοκιμασμένη που ιδανικά θα είναι οικονομική και αξιόπιστη. Η λύση θα ήθελα να υποστηρίζει διαχείριση μέσω app και 4G connectivity. Ευχαριστώ! Αντρέας Σε ασύρματο πας για AJAX θεωρείτε από τους top στο κομμάτι αυτό. 1
GeG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, vactirio είπε Καλημέρα, Εχω σπίτι συναγερμό paradox SP6000 τον οποίο σκέφτομαι να αλλάξω/αναβαθμίσω με νέο. Επειδή οι καλωδιώσεις για τους αισθητήρες στις πόρτες είναι παλιές και προβληματικές αναζητώ επώνυμη λύση με ασύρματους αισθητήρες (μαγνήτες). Έχω περίπου 15 ανοίγματα (x 2 = 30 αισθητήρες παντζούρι + τζάμι). Έχετε να προτείνετε κάποια επώνυμη λύση δοκιμασμένη που ιδανικά θα είναι οικονομική και αξιόπιστη. Η λύση θα ήθελα να υποστηρίζει διαχείριση μέσω app και 4G connectivity. Ευχαριστώ! Αντρέας Αναλογα τα ανοιγματα , μπορεις να βαλεις εναν αισθητηρα ajax και να πιασεις τζαμι και πατζουρι καθως καθε αισθητηρας παιρνει(εχει υποδοχη) και ενσυρματη παγιδα. 1
JOHNX2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Καλησπερα παιδια. Συντομα μπαινω στο νεο σπιτι και το θεμα του συναγερμου ερχετε σιγα σιγα στην επιφανεια. Καλωδιωσεις εχουν περαστει παντου στο σπιτι για ενσυρματους αισθητηρες κτλ, οποτε ειμαστε ΟΚ. Εκτος απο τον απαρχαιωμενο Paradox 7000 τι αλλες επιλογες εχουμε σε ενσυρματο συναγερμο ? Η εφαρμογη του στο κινητο ειναι καπου ξεχασμενη στο 1990 μπορω να πω, ξενερα τρελη.......
Giorgosatene Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Καλημέρα παιδιά! Στο σπίτι μου έχω ασύρματο Ajax ! Ευχαριστημένος είμαι! Κοιτάω για ασύρματο συναγερμό για το γραφειο τώρα! Ήθελα κάτι πιο οικονομικό από Ajax! Είδα έναν somfi! Έχει κανείς άποψη για τον συγκεκριμένο;
ss42ss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, JOHNX2 είπε Καλησπερα παιδια. Συντομα μπαινω στο νεο σπιτι και το θεμα του συναγερμου ερχετε σιγα σιγα στην επιφανεια. Καλωδιωσεις εχουν περαστει παντου στο σπιτι για ενσυρματους αισθητηρες κτλ, οποτε ειμαστε ΟΚ. Εκτος απο τον απαρχαιωμενο Paradox 7000 τι αλλες επιλογες εχουμε σε ενσυρματο συναγερμο ? Η εφαρμογη του στο κινητο ειναι καπου ξεχασμενη στο 1990 μπορω να πω, ξενερα τρελη....... Sigma, teletek, Ajax είναι από τις γνωστές Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από ss42ss
vactirio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση για τον AJAX: Σκοπεύω να πάρω το AJAX Hub 2 plus το οποίο έχει 4G δυνατότητα. Ξέρεις κάποιος πως λειτουργεί αυτό? Αν το HUB είναι συνδεδεμένο καλωδιακά στον router του σπιτιού και το internet για τον οποιοδήποτε λόγο διακοπεί, τότε θα γίνει αυτόματα μετάβαση σε 4G? Τέλος από ότι έχω καταλάβει είναι εύκολο για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του στα ηλεκτρονικά να τον εγκαταστήσει μόνος του χωρίς βοήθεια τεχνικού. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2023 από vactirio
GeG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, vactirio είπε Ερώτηση για τον AJAX: Σκοπεύω να πάρω το AJAX Hub 2 plus το οποίο έχει 4G δυνατότητα. Ξέρεις κάποιος πως λειτουργεί αυτό? Αν το HUB είναι συνδεδεμένο καλωδιακά στον router του σπιτιού και το internet για τον οποιοδήποτε λόγο διακοπεί, τότε θα γίνει αυτόματα μετάβαση σε 4G? Τέλος από ότι έχω καταλάβει είναι εύκολο για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του στα ηλεκτρονικά να τον εγκαταστήσει μόνος του χωρίς βοήθεια τεχνικού. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ! η σιμ δουλευει για fallback αν το λεω σωστα, δηλαδη να εχει εισοδο στην εφαρμογη και ενημερωσεις απο 4g, μπορεις επισης να δεχεσαι και sms ή κληση σε περιπτωση συναγερμου (ολα αυτα ρυθμιζονται απο την εφαρμογη) .εγω εχω με 2g σκεψου και τα βασικα τα κανω απο internet , αργει καπως φυσικα αλλα πιο πολυ ηθελα την sim για να κανει κληση σε περιπτωση συναγερμου. Δεν τον εβαλα μονος γιατι δεν ημουν σε φαση να ψαχτω για την εγκατασταση του και αλλους λογους αλλα αν εχεις ενα ηλεκτρικο τρυπανι/δραπανοκατσαβιδο ,δεν ειναι κατι. ισως να μην κανεις 1-2 ωρες αλλα 4-5. Επισης ψαξε καλα πως μπαινουν οι παγιδες γιατι για τις πορτες εχουν και υποδοχη για να παρουν μια ακομα μαγνητικη παγιδα, οποτε σε περιπτωση που θες να βαλεις παγιδα σε μπαλκονοπορτα και πατζουρι ιιισως(αν εχεις διπλη συρομενη μπαλκονοπορτα ισως να μην γινεται) δεν χρειαζεται να παρεις 2 ξεχωριστες παγιδες αλλα μια ajax και μια των 2-3 ευρω που θα βαλεις πανω στην κυρια παγιδα αν καταλαβες τι εννοω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα