Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και από εμένα, σε αναζήτηση και εγώ για άμεση εγκατάσταση και η βασική μου απορία είναι η εξής, ασυρματο ή ενσυρματο συστημα; θεωρώ το ενσυρματο θα κοστίσει λιγότερο από άποψη υλικών αλλά περισσοτερο απο εγκατάσταση. Αν δεν υπάρχουν αναμονές, πως γινεται ή όλη καλωδιωση; σε καναλακια;

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GeG είπε

Καλησπέρα και από εμένα, σε αναζήτηση και εγώ για άμεση εγκατάσταση και η βασική μου απορία είναι η εξής, ασύρματο ή ενσύρματο σύστημα; θεωρώ το ενσύρματο θα κοστίσει λιγότερο από άποψη υλικών αλλά περισσότερο απο εγκατάσταση. Αν δεν υπάρχουν αναμονές, πως γίνεται ή όλη καλωδίωση; σε καναλάκια;

ασύρματο αν δεν θέλεις να μπλέξεις με καλώδια και βαψίματα, αν πας σε ενσύρματο και δεν υπάρχει η καλωδίωση, συνήθως μπαίνουν χύμα πάνω από τα σοβατεπιά, στις γωνίες των τοίχων κτλ και κολλιούνται με ζεστή σιλικόνη.

Δημοσ.

Να μην το σκεφτώ να τον βάλω μόνο λες δηλαδή ειδικά στην περίπτωση του ασυρμάτου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και παλι, πηρα μια προσφορα και ήθελα να την αξιολογήσουμε λιγάκι, μιλάμε για τον paradox mg5050 με ενσυρματα και ασύρματα κομμάτια. Η προσφορα που πηρα είναι η παρακάτω και λίγο που έψαξα τα κομμάτια, τόσο παιζπυν στα καταστήματα αν είδα καλά, δηλαδή δεν βλέπω να έχει υπερκοστολογισει κατι. Ποια η γνώμη σας σαν υλικά, σαν επιλογές και σαν κοστοι ;

IMG_20230608_135407.jpg

Επεξ/σία από GeG
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GeG είπε

Καλησπερα και παλι, πηρα μια προσφορα και ήθελα να την αξιολογήσουμε λιγάκι, μιλάμε για τον paradox mg5050 με ενσυρματα και ασύρματα κομμάτια. Η προσφορα που πηρα είναι η παρακάτω και λίγο που έψαξα τα κομμάτια, τόσο παιζπυν στα καταστήματα αν είδα καλά, δηλαδή δεν βλέπω να έχει υπερκοστολογισει κατι. Ποια η γνώμη σας σαν υλικά, σαν επιλογές και σαν κοστοι

Καλωδίωση έχεις η θα σου περασει αυτος?, Απο οτι καταλαβαίνω μάλλον οχι (δεν εχεις)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Καλωδίωση έχεις η θα σου περασει αυτος?, Απο οτι καταλαβαίνω μάλλον οχι (δεν εχεις)

Οχι δεν έχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, GeG είπε

Οχι δεν έχω. 

Οκ,οποτε η προσφορά ειναι ανάλογη της δυσκολίας που θα εχει η καλωδίωση, και την τοποθέτηση των μαγνητικών επαφών, τα υλικα μπορει να ειναι ελαφρως και επανω των τιμων, και λογικο ειναι αυτο γιατι πχ αν σου εβαζε ποιο κατω τα υλικα και την εργασια πχ. 400euro θα σου "φαινόταν κάπως". Το θεμα ειναι να εμπιστος εγ/της να κανει καλη,όμορφη και καθαρη εγ/ση και να μπορεις να τον βρεις αν τον χρειαστείς στο μέλλον. Ο magellan (Paradox) που σου εχει βαλει, ειναι ενα πολυ καλο κέντρο οπου το εχουμε τοποθετήσει πηγε πολυ καλα χωρίς προβλήματα. Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπάνω να βαλεις το Paradox Κ32 LCD+ βαλτο, αξιζει παραπανω θα βλέπεις με κείμενο (στα Ελληνικά) ολες τις ζωνες και τις λειτουργίες του κεντρου

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Thanks 1
Δημοσ.

λοιπον πηρα και ακομα καποιες προσφορες , μιλησαμε για caddx για ajax

Για caddx ολα ενσυρματα μου εδωσε το κεντρο NXG-8 και πληκτρολογιο NX-1 348 ICON 

Για caddx υβριδικο (μισα ενσυρματα, μισα ασυρματα) μου εδωσε το κεντρο NXG-4RF και πληρκτρολογιο NX-124 και απο επαφες  RF-DC101-K4 / RF-1110-07-01

Το θεμα ειναι κανενα απο αυτα δεν εχουμε gprs module και παει εξτρα (και κοστιζει αρκετα) συν οτι ειναι στα ιδια λεφτα καθως το ενα εχει πιο φτηνα υλικα και περισσοτερα εργατικα απο οτι το υβριδικο

Για φουλ ασυρματο μιλησαμε για ajax

Καπου εδω ειναι αρχιζω να μπερδευομαι και να μην ξερω τι να επιλεξω , με τι γνωμονα.

Με κερδιζει ο ajax απο αποψη καλων σχολιων, εμφανισης και ευκολης επεκτασιμοτητας αλλα διαβαζω μερικοι τον αποκαλουν gadget με την κακη εννοια.

Δημοσ.

Πως στο καλο παιρνουμε αποφαση τι να βαλουμε ρε παιδια ; ειμαι αναμεσα στην παραπανω προσφορα της paradox που πηρα και σε ajax !!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, GeG είπε

Πως στο καλο παιρνουμε αποφαση τι να βαλουμε ρε παιδια ; ειμαι αναμεσα στην παραπανω προσφορα της paradox που πηρα και σε ajax !!

Γνώμη μου πήγαινε σε AJAX δεν θα το μετανιώσεις 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeG είπε

Εγω πάλι θα έλεγα Paradox, γιατι ειναι πολλά χρονιά στον χώρο και έχει και Ελληνική αντιπροσωπεία και σέρβις. Και πολύ μεγάλο σύνολο εγ/σεων την προτείνουν και την δουλεύουν. Επίσης σε επαγγελματική εγ/ση (επιχείρηση) δεν εχω δει ποτε να εχουν βάλει Ajax.Αντίθετα πολλές επιχειρήσεις και τράπεζες ακόμα έχουν Paradox, τα ηλεκτρονικά ειναι made in Canada και οχι made in china!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...