livadaki Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 ώρες πριν, chocorellos είπε επειδή μόλις εγκατέστησα τον hikvision πες μας λίγο τι καρτα σιμ χρησιμοποιείς. Μία extra sim για τον αριθμό μου Cosmote 7 ώρες πριν, slaughter είπε και εμένα έχει θεματάκια. Μου έκανε αλλαγές σε settings που είχα περάσει. Επίσης απο τότε μου ανάβει το λαμπάκι για τα faults χωρίς να έχω. Δεν ξέρω τι παίζει και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Θέλω να του κάνω κάνα restart μπας και ή να περιμένω πάλι κάνα update. PS: η εφαρμογή κάνει update τις τελευταίες μέρες οπότε ελπίζω να φτιάξει Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω αλλαγή σε παγίδα μόνο στο keyboard που την πήρε κανονικά (μου είχε χάσει τον φωτισμό και το simple arm mode with tag). Αν μπορέσεις δοκίμασε να κάνεις μια οποιαδήποτε αλλαγή σε ένα PIR ή μια επαφή και πες μου
chocorellos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 21 λεπτά πριν, livadaki είπε Μία extra sim για τον αριθμό μου Cosmote Επειδή μάλλον κάπου σε χάνω. Έχεις βγάλει μία δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό με αυτόν που έχεις οπότε χρησιμοποιεί τα λεπτά και τα μηνύματα από το πακέτο σου, σωστά? Αλλά άμα είναι ο ίδιος αριθμός με τον δικό σου εσένα πώς σε ειδοποιεί? καλεί στον εαυτό του?
livadaki Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, chocorellos είπε Επειδή μάλλον κάπου σε χάνω. Έχεις βγάλει μία δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό με αυτόν που έχεις οπότε χρησιμοποιεί τα λεπτά και τα μηνύματα από το πακέτο σου, σωστά? Αλλά άμα είναι ο ίδιος αριθμός με τον δικό σου εσένα πώς σε ειδοποιεί? καλεί στον εαυτό του? Η κάρτα είναι μόνο data. Δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Είναι για την περίπτωση που χάσω ethernet και wifi
chocorellos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, livadaki είπε Η κάρτα είναι μόνο data. Δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Είναι για την περίπτωση που χάσω ethernet και wifi Άρα στην ουσία θα σε ειδοποιήσει μόνο στην εφαρμογή και θα καταναλώσει από τα δεδομένα που έχεις στην κανονική σου κάρτα που έχεις και στο κινητό, σωστα? Σε περίπτωση που θέλουμε σιμ για να κανει και κλήσεις υπάρχει καμία οικονομική πρόταση? Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από chocorellos
livadaki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 56 λεπτά πριν, chocorellos είπε Άρα στην ουσία θα σε ειδοποιήσει μόνο στην εφαρμογή και θα καταναλώσει από τα δεδομένα που έχεις στην κανονική σου κάρτα που έχεις και στο κινητό, σωστα? Στέλνει και sms ο συναγερμός αν τον ρυθμίσεις. Σωστά στο 2ο 56 λεπτά πριν, chocorellos είπε Σε περίπτωση που θέλουμε σιμ για να κανει και κλείσεις υπάρχει καμία οικονομική πρόταση? Δεν γνωρίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα