efib Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ 1 ώρα πριν, Demora είπε Αττική βρίσκομαι και ενώ το σπίτι έχει παλιά καλωδίωση οι 3 στους 4 που ήρθαν μου είπαν κατευθείαν για ασύρματο χωρίς να δουν τίποτα. Δυστυχώς όμως το σπίτι έχει 15 ανοίγματα και το κόστος για ασύρματες μαγνητικές επαφές(σε κάποιες θέλω διπλά γιατί ανοίγουν δεξιά-αριστερά) είναι απαγορευτικό αλλά και μελλοντικά δεν θέλω να σκοτίζομαι με τις μπαταρίες όλων αυτών των επαφών. Βέβαια δεν έχουν παλιές παγίδες όλα τα παράθυρα, οπότε σίγουρα θα γίνει και νέα καλωδίωση. Μακάρι να είχα τόσα λεφτά να βαζα ασύρματο να τελειώναμε όλοι πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αλλά όσο κάνει μια ασύρματη επαφή κάνουν 10 ενσύρματες... (μιλάω για λιανική, που μπορώ να ξέρω) Από αύριο ξαναρχίζω νέο κύκλο αναζήτησης επαγγελματία για συναγερμό. Αν έχει κανείς διάθεση παιδιά να ασχοληθεί με παλιά καλωδιώση και να βάλει νέα ας μου στείλει pm, κάτι σε υβριδικό το σκέφτομαι, αλλά με όσο το δυνατόν λιγότερα ασύρματα κομμάτια γιατί το budget δεν βγαίνει. Γενικά ο ενσύρματος είναι πιο φθηνός από έναν καλό ασύρματο. Εάν δεν χρειάζεται να περάσουν όλα τα καλώδια ξανά δεν θα είναι τόσο τρομερό το κόστος. Πάνω από 30€/επαφή δεν νομίζω να σου πάρει κάποιος, όμως αυτό είναι το κόστος της ασύρματης επαφής, οπότε λογικά αρχίζεις να σκέφτεσαι τι συμφέρει. Εάν ήμουν στην θέση σου θα κοίταζα ποιες επαφές λειτουργούν και για τις έξτρα θα έβαζα ασύρματες για να έχω ευελιξία στο ποτέ θα τις βάλω, χωρίς να πρέπει να φωνάξω τεχνικό. Το καλό είναι ότι περνάς ο,τι ενσύρματο έχεις με transmitter και μετά βάζεις οπότε θες επαφές. Για να μην σου πέσουν πολλά, κάτω από 1000€ δύσκολο να σου πάει, ξεκίνα από χαμηλά που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μπουν και πήγαινε σιγά-σιγά προς τα πάνω. Επίσης, βάλε μια κουρτίνα στην κεντρική είσοδο ή/και κάμερα για οπτική επιβεβαίωση. Δες και συναγερμούς sigma. Πάρε τηλέφωνο να σου προτείνουν εγκαταστατη. Είναι εξυπηρετικοί και έχουν πολύ τίμια προϊόντα. 1
chocorellos Δημοσ. Κυριακή στις 10:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:21 μμ 6 ώρες πριν, kaklikos είπε Κουρτινα αναμεσα σε πατζουρι και κουφωμα; Ποτε δεν μου το εχουν ζητησει. Τα beam συνηθως τα βαζουμε εξωτερικα για να ασφαλισουμε περιφραξη ή οταν θελουμε να καλυψουμε 2πλες εισοδους πχ σουπερ μαρκετ σε αποσταση ανα μεταξυ τους περα απο τις μαγνητικες χωρις να χρειαζεται διπλα ρανταρ. Σε ασυρματο hikvision ax pro παντως το ρανταρ στο auto 2 χρονια τωρα ποτε δεν triggare false alarm με σκυλο εντος σπιτιου. δεν έχω γνώση, απλά έτσι το φαντάστηκα για να χτυπήσει αν γίνει παραβίαση του πατζουριου αλλά πριν γίνει του κουφώματος αλλά και να αποκλίσεις τα false alarms απο εξωτερικούς παράγοντες όπως πουλιά, γατες ( αν είσαι σε μονοκατοικία) κλπ. στους ajax είχα διαβάσει ότι τα ρανταρ εχουν ευαισθησία αλλά απο οτι θυμάμαι να μου έχουν πει σε προηγούμενες σελίδες, στην πράξη είναι πιθανό να χτυπήσει. για hikvision δεν είχα ακούσει κάτι. γενικά αναμεσα στους 2 τι θα πρότεινες?λίγο που έψαξα είδα ότι hikvision είναι πιο οικονομικοί
kaklikos Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ 7 λεπτά πριν, chocorellos είπε δεν έχω γνώση, απλά έτσι το φαντάστηκα για να χτυπήσει αν γίνει παραβίαση του πατζουριου αλλά πριν γίνει του κουφώματος αλλά και να αποκλίσεις τα false alarms απο εξωτερικούς παράγοντες όπως πουλιά, γατες ( αν είσαι σε μονοκατοικία) κλπ. στους ajax είχα διαβάσει ότι τα ρανταρ εχουν ευαισθησία αλλά απο οτι θυμάμαι να μου έχουν πει σε προηγούμενες σελίδες, στην πράξη είναι πιθανό να χτυπήσει. για hikvision δεν είχα ακούσει κάτι. γενικά αναμεσα στους 2 τι θα πρότεινες?λίγο που έψαξα είδα ότι hikvision είναι πιο οικονομικοί Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι. Προτιμω hikvision γιατι ηθελα με μια εφαρμογη hikconnect να βλεπω και καμερες. Δεν εχω αποψη απο την ajax αλλα σε hikvision μετα απο δεκαδες εγκαταστασεις ειτε ενσυρματα ή ασυρματα ολοι οι πελατες ειναι απολυτα ικανοποιημενοι. Η ajax το παει καλα, και μου αρεσει που φαινεται να μπαινει και στην πυρανιχνευση δυνατα με button αναγγελιας κτλ. Παντως αυτα τα ρανταρ της προσωπικα τα θεωρω γκουμουτσες. Συν η τσιμπημενη της τιμη θα ξαναπηγαινα Hik. Εχει μπει στο παιχνιδι και η Dahua. Ιδια σχεδιαστικα με την hik μονο το λογοτυπο αλλαζει. Βλεπω και την ESA Home security. ΙΔΙΑ με τα Ajax. 4 λεπτά πριν, kaklikos είπε Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι. Προτιμω hikvision γιατι ηθελα με μια εφαρμογη hikconnect να βλεπω και καμερες. Δεν εχω αποψη απο την ajax αλλα σε hikvision μετα απο δεκαδες εγκαταστασεις ειτε ενσυρματα ή ασυρματα ολοι οι πελατες ειναι απολυτα ικανοποιημενοι. Η ajax το παει καλα, και μου αρεσει που φαινεται να μπαινει και στην πυρανιχνευση δυνατα με button αναγγελιας κτλ. Παντως αυτα τα ρανταρ της προσωπικα τα θεωρω γκουμουτσες. Συν η τσιμπημενη της τιμη θα ξαναπηγαινα Hik. Εχει μπει στο παιχνιδι και η Dahua. Ιδια σχεδιαστικα με την hik μονο το λογοτυπο αλλαζει. Βλεπω και την ESA Home security. ΙΔΙΑ με τα Ajax. Και οι hik ρυθμιζουν ευαισθησια. Low high auto με την auto να λειτουργει σωστα και σε κατοικιδια. Οσον αφορα το beam αναμεσα στο πατζουρι με κουφωμα της hik ειναι λιγο μεγαλο δεν ξερω αν θα χωραει. Μπορω αυριο να το επιβεβαιωσω εχω ενα στο κουτι του. Οσον αφορα ψευδοσυναγερμους δεν νομιζω να προκαλει εφοσον δεν υπαρχει κινηση. Προσωπικα θα εβαζα στις βεραντες απο ενα ρανταρ με καμερα σε auto και θα το εβασα σιωπηλο συναγερμο. Ερχεται ειδοποιηση με εικονα στο κινητο αλλα δεν οπλιζει σειρηνα.
fabiawrc Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 μμ (επεξεργασμένο) To να υπαρχει καλωδιωση και να προτεινουν ολοι ασυρματο το βρισκω γελοιο.Προφανως θα πρεπει να βαλεις κατι καλωδιακο και αν καπου δεν μπορει να παει καλωδιο να συνδυαστει με ασυρματο. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:58 μμ από fabiawrc 1
slaughter Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:21 πμ Πολύ βασικό επίσης είναι οτι ο hikVision μπορεί να σου στέλνει video confirmation (περίπου 6 δεύτερα) όταν χτυπάει ο συναγερμός. Δένεις την κάμερα με την παγίδα κ μόλις ενεργοποιηθεί σου στέλνει το βίντεο. Στον Ajax αυτό μπορείς να το κάνεις μονο με τις δικές του κάμερες και το δικό του καταγραφικό. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις εγκαταστάτη που να ασχοληθεί και να σου πει κάτι νορμαλ. Ειδικά αν είσαι επαρχία που οι επιλογές είναι λίγες. Και εγώ σε εξοχικό έβαλα ασύρματο μόνος μου παρότι είχε καλωδίωση και θα μπορούσα να βάλω συμβατικό.
kifinas Δημοσ. Δευτέρα στις 06:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:07 μμ 18 ώρες πριν, fabiawrc είπε To να υπαρχει καλωδιωση και να προτεινουν ολοι ασυρματο το βρισκω γελοιο.Προφανως θα πρεπει να βαλεις κατι καλωδιακο και αν καπου δεν μπορει να παει καλωδιο να συνδυαστει με ασυρματο. Συμφωνώ αλλά πάλι προτείνω Ajax. Με MultiTransmitter. Να κάτσει πάνω όλες τις ενσύρματες ζώνες που έχει καλωδίωση και ασύρματα όπου δεν μπορεί / δεν συμφέρει να μπει καλώδιο.
chocorellos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ 19 ώρες πριν, kaklikos είπε Εχει μπει στο παιχνιδι και η Dahua. Ιδια σχεδιαστικα με την hik μονο το λογοτυπο αλλαζει. Βλεπω και την ESA Home security. ΙΔΙΑ με τα Ajax. αποκλειστικοι πωλητές cosmote ή Γερμανός. τσιμπημένη η τιμή στα 820 θα έλεγα: [Το πακέτο περιλαμβάνει: 1x Κεντρική μονάδα 1x Ασύρματο παθητικό ανιχνευτή υπέρυθρων εσωτερικού χώρου 1x Ασύρματη μαγνητική επαφή 1x Ασύρματη εξωτερική φαροσειρήνα 2x χειριστήριο τεσσάρων πλήκτρων Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εκπαίδευση Ηλεκτρονική παρακολούθηση σημάτων από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων (ΚΔΣ) της ESA Security Solutions για 24 μήνες Εγγύηση ορθής λειτουργίας 2 ετών ] βέβαια σου χρεώνει αναγκαστικά εγκατάσταση και 2 χρονια κλσ
fabiawrc Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Ο συναγερμος της Dahua δεν ειναι μονο απο cosmote η Γερμανος, Υπαρχει και χονδρικη για εγκαταστατες απο αλλους προμηθευτες αλλα δεν ειναι ακομα διαδεδομενος γιατι στην αρχη ειχε καποια θεματα και ολοι πηγαιναν σε Ajax. Καλα η τιμη στα 820 προφανως ειναι γελοια.
chocorellos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ 10 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Ο συναγερμος της Dahua δεν ειναι μονο απο cosmote η Γερμανος, Υπαρχει και χονδρικη για εγκαταστατες απο αλλους προμηθευτες αλλα δεν ειναι ακομα διαδεδομενος γιατι στην αρχη ειχε καποια θεματα και ολοι πηγαιναν σε Ajax. Καλα η τιμη στα 820 προφανως ειναι γελοια. για την ESA Home security εννοούσα εγώ
sphinxgr Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ (επεξεργασμένο) Εγω θα το πω πάντως ακόμα μια φορά. Έχω πάρει πολλά κομμάτια απο τον ακόλουθο και δουλεύει εξαιρετικά. Δουλεύω Chuango κοντά 8 χρόνια σε φίλους κ γνωστούς κλπ https://www.bmac.gr/chuango-smart-wifi-asurmato-sustima-synagermou-ov-300.html Θετικά Φθηνός και αξιόπιστος. Ποτέ δεν τον έχω πετύχει να έχει ψευδής συναγερμούς Δεν χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οπότε το κόστος δεν ανεβαίνει σε κάθε αλλαγή Πάμφθηνες παγίδες / αισθητήρες / σειρήνες κλπ κλπ Έχει απόλυτα αξιόπιστη εφαρμογή που δουλευει εξαιρετικά. Εδώ έχω γυρίσει βίντεο σχετικό με δοκιμή https://www.youtube.com/shorts/sMj2NjYXlk4 Οι μπαταρίες κρατάνε χρόνια ατελείωτα σε κάθε αισθητήρα Αρνητικά Συνδέεται μόνο με WiFi Δεν έχει την εμβέλεια του AJax. Κάνει για τυπικά σπίτια 80-100m2 Δεν συνδέεται με κέντρο Δεν σου δείχνει επίπεδο μπαταρίας σε αισθητήρες Οπότε συνοψίζοντας, αν κάποιος θέλει να βάλει μόνος του συναγερμό και δεν θέλει να σπαταλήσει χρήματα, είναι εξαίρετη επιλογή με κάτω απο 100€. Αν θέλει να πάρει αισθητήρες / σειρήνες κλπ κλπ, δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα 300€. Οι Ajax έχουν την ίδια λογική κ για τα ίδια κομμάτια, πληρώνεις 4πλάσιες τιμές, δεν έχεις όμως τα αρνητικά που έγραψα. Τους ίδιους συναγερμούς πούλαγε κ το Leroy με το όνομα SManos και το Πλαισιο με logo TurboX Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:36 μμ από sphinxgr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα