Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Είναι γελοίες τιμές αυτές. Εκτός κ αν έχει βάλει Superior σειρά, που το αποκλείω κατά 99%

image.png.e6401c0e58fc68f91f8f2358444574e0.png

Είμαστε ελάχιστοι που έχουμε την πιστοποίηση και χρησιμοποιούμε την Superior/Fibra σειρά … αυτές οι τιμές όντως είναι τσιμπημένες για baseline…

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Είναι γελοίες τιμές αυτές. Εκτός κ αν έχει βάλει Superior σειρά, που το αποκλείω κατά 99%

image.png.e6401c0e58fc68f91f8f2358444574e0.png

image.png.f29bc4a60d6415249285c2a23c10e9b9.png

Δεν νομίζω να ήθελε να βάλει Superior σειρά.

On the other hand....

Σήμερα ήρθε και η δεύτερη προσφορά από άλλον επαγγελματία.
Αυτός το σύνολο μου το βγαλε 3000 με paradox σύστηματα και για τα εξωτερικά ρανταρ αλλα 1700...4700 🙃

Πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη να δω αν στο μέτωπο μου λέει ότι είμαι ηλίθια και θέλω να πετάω λεφτά.
Πρέπει να κάνω μαθήματα σκληρής φάτσας μάλλον γιατί δεν θα επιβιώσω με τους μάστορες.

Επεξ/σία από Demora
Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι η paradox βαράει στις τιμές. Γνωστός μου έβαλε hikvison με Outgate κουρτίνες (νομίζω 5) και κάτι radar μέσα αλλά δεν ξέρω ποια, και η τιμή ήταν 1500€ σε σπίτι ~120τμ.

Πες μας αναλυτικά τι σου έχουν βάλει για να καταλάβουμε. Δεν ξέρω όμως πόσο χρεώνουν την καλωδίωση που θα φάνε σίγουρα μια ημέρα για 4οροφο.

Σου στέλνω πμ έναν που μου έκανε σχετικά καλή προσφορά για sigma s Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, efib είπε

Είναι γνωστό ότι η paradox βαράει στις τιμές. Γνωστός μου έβαλε hikvison με Outgate κουρτίνες (νομίζω 5) και κάτι radar μέσα αλλά δεν ξέρω ποια, και η τιμή ήταν 1500€ σε σπίτι ~120τμ.

Πες μας αναλυτικά τι σου έχουν βάλει για να καταλάβουμε. Δεν ξέρω όμως πόσο χρεώνουν την καλωδίωση που θα φάνε σίγουρα μια ημέρα για 4οροφο.

Σου στέλνω πμ έναν που μου έκανε σχετικά καλή προσφορά για sigma s Pro.

Δυστυχώς και εδώ έχω πάρει ένα ενα τα μοντέλα και κάνω έρευνα αγοράς και πάλι μου έχει βάλει υψηλότερες τιμές από λιανικής. πχ
Paradox SP 5500 πίνακας ελέγχου ζητάει...145€, τον βρίσκω με 76...

Πληκτρολόγιο Κ35 ICON 135€...το βρίσκω 97...

K38 Icon wireless 200€...τον βρίσκω 85
τι να πω.

(επειδή το ξέχασα το συμπληρώνω, βασικά μόλις το πρόσεξα..οτι το γράφει στο τέλος κάθε σελίδας.
"Σημείωση: Το ανωτέρω τελικό κόστος δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%")

οριακά θέλω να κλάψω.

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια. Καλύτερα να πληρώσω προστασία σε μαφιόζους -_-

Επεξ/σία από Demora
Δημοσ.

Υψηλότερες θα είναι σίγουρα, γιατί αν σε χρεώσει λιανικής και σου το βάλει όλο εργατικά, θα στραβωσεις.

Το ζήτημα είναι πόση διαφορά έχει το καπέλο στον εξοπλισμό (τιμή αναφοράς είναι η λιανική), έτσι ώστε να καταλάβεις πόσο σε χρεώνει για την εγκατάσταση συνολικά.

Πχ αυτός που θα επέλεγα εάν έβαζα τον sigma s pro (όχι αυτός που σου έστειλα πμ), εργατικά για κέντρο + πληκτρολόγιο+3 κουρτίνες ήθελε ~200€ που μου φάνηκαν πολυ καλά.

Χρεώνει επίσης 10€/μαγνητακι, 40€ μπαταρία σειρήνας, 40€ μπαταρία συναγερμού (οκ, με 25€ την είχα αλλάξει το καλοκαίρι) αλλά δεν ξέρω ποια βαζει αυτός. 

Δημοσ.

Και ο Ajax που ήταν του λαού (βάλτον μόνος σου) τελευταία αρχίζει να το γυρνάει. Φανταστείτε η απλές μαγνητικές παγίδες του παίζουν απο την μια μεριά μόνο (πρέπει ο μαγνήτης να είναι απο δεξιά). Τώρα επιτέλους βγάζει το παρακάτω που παίζει και απο τις 2 μεριές

https://ajax.systems/products/doorprotect-s-jeweller/

και σου λέει "Available only for accredited partners"

γελοιότητες 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, slaughter είπε

Και ο Ajax που ήταν του λαού (βάλτον μόνος σου) τελευταία αρχίζει να το γυρνάει. Φανταστείτε η απλές μαγνητικές παγίδες του παίζουν απο την μια μεριά μόνο (πρέπει ο μαγνήτης να είναι απο δεξιά). Τώρα επιτέλους βγάζει το παρακάτω που παίζει και απο τις 2 μεριές

https://ajax.systems/products/doorprotect-s-jeweller/

και σου λέει "Available only for accredited partners"

γελοιότητες 

Αυτο τι προβλημα ειναι πάλι?!?!?!?! Ο μαγνήτης πάει όπου θες και απλά γυρνάς την παγίδα απο την άλλη μερια. 

Δημοσ.
1 minute ago, sphinxgr said:

Αυτο τι προβλημα ειναι πάλι?!?!?!?! Ο μαγνήτης πάει όπου θες και απλά γυρνάς την παγίδα απο την άλλη μερια. 

θα πρέπει να την βάλεις ανάποδα με κίνδυνο να πέσει μιας και ξεκουμπώνουν προς τα πάνω. Δεν ξέρω αν έχεις δει πως είναι οι μαγνητικές παγίδες του Ajax αλλά δεν είναι βολικό. Έτσι χαράμισα έναν που πήρα με tilt & shock γιατί η πόρτα μου ήταν ανάποδη. Του HikVision παίζουν και απο τις 2 μεριές μια χαρά. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, slaughter είπε

θα πρέπει να την βάλεις ανάποδα με κίνδυνο να πέσει μιας και ξεκουμπώνουν προς τα πάνω. Δεν ξέρω αν έχεις δει πως είναι οι μαγνητικές παγίδες του Ajax αλλά δεν είναι βολικό. Έτσι χαράμισα έναν που πήρα με tilt & shock γιατί η πόρτα μου ήταν ανάποδη. Του HikVision παίζουν και απο τις 2 μεριές μια χαρά. 

Σε άλλους συναγερμούς, όπως κ να κολλήσεις την παγίδα μια χαρά παίζει κ δεν ξεκολλάει / ανοίγει κλπ με τίποτα. Τόσο εύκολα ανοίγουν στους Ajax κ πέφτουν ?

Δημοσ.

Με ενσύρματους συναγερμούς υπάρχουν επαγγελματίες που θα ασχοληθούν ή πλεον το έχουν πάει όλοι στο ασύρματο;

Δημοσ.

Προφανως και υπαρχουν,διοτι  παντα το ενσυρματο ειναι καλυτερο,υπαρχουν σπιτια με ετοιμες καλωδιωσεις,υπαρχει κοσμος που δεν θελει ασυρματο για διαφορους λογους.

Με την εξαπλωση και αυξηση ποιοτητας στα ασυρματα πλεον πολλοι κοιτανε την ξεπετα.
Ευκολο γρηγορο κερδος-χρονος-καθολου κουραση.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

έχω ξανασχολιασει και παλαιότερα. 

σκεφτόμουν για ajax αλλά έχω γατες μέσα στο σπίτι οπότε οι αισθητήρες εσωτερικά δεν ξέρω κατα ποσο θα δούλευαν σωστά και δεν θα είχαν false alarms.

σκέφτομαι περα απο τις μαγνητικές επαφές στην εξωπορτα, σε μπαλκονοπορτες να χρησιμοποιήσω κουρτίνα (στο κενό ανάμεσα στμτα κουφώματα και το πατζουρι) αλλά διάβασα και εκεί διαφορα σχόλια για false alarms. 

ποια η γνώμη σας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chocorellos είπε

έχω ξανασχολιασει και παλαιότερα. 

σκεφτόμουν για ajax αλλά έχω γατες μέσα στο σπίτι οπότε οι αισθητήρες εσωτερικά δεν ξέρω κατα ποσο θα δούλευαν σωστά και δεν θα είχαν false alarms.

σκέφτομαι περα απο τις μαγνητικές επαφές στην εξωπορτα, σε μπαλκονοπορτες να χρησιμοποιήσω κουρτίνα (στο κενό ανάμεσα στμτα κουφώματα και το πατζουρι) αλλά διάβασα και εκεί διαφορα σχόλια για false alarms. 

ποια η γνώμη σας?

Κουρτινα αναμεσα σε πατζουρι και κουφωμα; Ποτε δεν μου το εχουν ζητησει. Τα beam συνηθως τα βαζουμε εξωτερικα για να ασφαλισουμε περιφραξη ή οταν θελουμε να καλυψουμε 2πλες εισοδους πχ σουπερ μαρκετ σε αποσταση ανα μεταξυ τους περα απο τις μαγνητικες χωρις να χρειαζεται διπλα ρανταρ. Σε ασυρματο hikvision ax pro παντως το ρανταρ στο auto 2 χρονια τωρα ποτε δεν triggare false alarm με σκυλο εντος σπιτιου.

Στις 17/1/2025 στις 5:35 ΜΜ, Demora είπε

Με ενσύρματους συναγερμούς υπάρχουν επαγγελματίες που θα ασχοληθούν ή πλεον το έχουν πάει όλοι στο ασύρματο;

Δεν ξερω σε ποια πολη βρισκεσαι αλλα επαρχια δυτ μακεδονια τουλ 8 στα δεκα σπιτια ζητανε ενσυρματο επειδη υπαρχει ηδη καλωδιωση. Οσοι δεν θελουν να μπλεξουν και δεν το ειχαν προβλεψει μας ζητανε ασυρματο. Προσωπικα εγκατεστησα εναν ασυρματο hikvision στην οικια μου κυριως γτ μετα απο πιστοποιηση που καναμε μας εδωσαν 50% εκπτωση στην χονδρικη. Ποτε δεν ειχα προβλημα ψευτοσυναγερμου στα 2 χρονια τωρα και οι μπαταριες τους ακομα ειναι σχεδον φουλ.  7 μαγνητικες 3 ρανταρ ενα πληκτρολογιο και δυο εξωτερικες σειρηνες ολα ασυρματα. Μονο το keyfob αλλαξα που φοραει τις μικρες στρογγυλες στα 2 χρονια.

Επεξ/σία από kaklikos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kaklikos είπε

Δεν ξερω σε ποια πολη βρισκεσαι αλλα επαρχια δυτ μακεδονια τουλ 8 στα δεκα σπιτια ζητανε ενσυρματο επειδη υπαρχει ηδη καλωδιωση. Οσοι δεν θελουν να μπλεξουν και δεν το ειχαν προβλεψει μας ζητανε ασυρματο. Προσωπικα εγκατεστησα εναν ασυρματο hikvision στην οικια μου κυριως γτ μετα απο πιστοποιηση που καναμε μας εδωσαν 50% εκπτωση στην χονδρικη. Ποτε δεν ειχα προβλημα ψευτοσυναγερμου στα 2 χρονια τωρα και οι μπαταριες τους ακομα ειναι σχεδον φουλ.  7 μαγνητικες 3 ρανταρ ενα πληκτρολογιο και δυο εξωτερικες σειρηνες ολα ασυρματα. Μονο το keyfob αλλαξα που φοραει τις μικρες στρογγυλες στα 2 χρονια.

Αττική βρίσκομαι και ενώ το σπίτι έχει παλιά καλωδίωση οι 3 στους 4 που ήρθαν μου είπαν κατευθείαν για ασύρματο χωρίς να δουν τίποτα.

Δυστυχώς όμως το σπίτι έχει 15 ανοίγματα και το κόστος για ασύρματες μαγνητικές επαφές(σε κάποιες θέλω διπλά γιατί ανοίγουν δεξιά-αριστερά) είναι απαγορευτικό αλλά και μελλοντικά δεν θέλω να σκοτίζομαι με τις μπαταρίες όλων αυτών των επαφών. Βέβαια δεν έχουν παλιές παγίδες όλα τα παράθυρα, οπότε σίγουρα θα γίνει και νέα καλωδίωση. Μακάρι να είχα τόσα λεφτά να βαζα ασύρματο να τελειώναμε όλοι πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αλλά όσο κάνει μια ασύρματη επαφή κάνουν 10 ενσύρματες... (μιλάω για λιανική, που μπορώ να ξέρω)

Από αύριο ξαναρχίζω νέο κύκλο αναζήτησης επαγγελματία για συναγερμό.
Αν έχει κανείς διάθεση παιδιά να ασχοληθεί με παλιά καλωδιώση και να βάλει νέα ας μου στείλει pm, κάτι σε υβριδικό το σκέφτομαι, αλλά με όσο το δυνατόν λιγότερα ασύρματα κομμάτια γιατί το budget δεν βγαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Demora είπε

Αττική βρίσκομαι και ενώ το σπίτι έχει παλιά καλωδίωση οι 3 στους 4 που ήρθαν μου είπαν κατευθείαν για ασύρματο χωρίς να δουν τίποτα.

Δυστυχώς όμως το σπίτι έχει 15 ανοίγματα και το κόστος για ασύρματες μαγνητικές επαφές(σε κάποιες θέλω διπλά γιατί ανοίγουν δεξιά-αριστερά) είναι απαγορευτικό αλλά και μελλοντικά δεν θέλω να σκοτίζομαι με τις μπαταρίες όλων αυτών των επαφών. Βέβαια δεν έχουν παλιές παγίδες όλα τα παράθυρα, οπότε σίγουρα θα γίνει και νέα καλωδίωση. Μακάρι να είχα τόσα λεφτά να βαζα ασύρματο να τελειώναμε όλοι πιο γρήγορα και πιο εύκολα, αλλά όσο κάνει μια ασύρματη επαφή κάνουν 10 ενσύρματες... (μιλάω για λιανική, που μπορώ να ξέρω)

Από αύριο ξαναρχίζω νέο κύκλο αναζήτησης επαγγελματία για συναγερμό.
Αν έχει κανείς διάθεση παιδιά να ασχοληθεί με παλιά καλωδιώση και να βάλει νέα ας μου στείλει pm, κάτι σε υβριδικό το σκέφτομαι, αλλά με όσο το δυνατόν λιγότερα ασύρματα κομμάτια γιατί το budget δεν βγαίνει.

Κατανοητο.. Βλεπω εχεις ηδη γνωση το τι ειναι υβριδικος οπου θα σ προτεινα να πας αν δεν θελεις να μπλεξεις με νεες καλωδιωσεις. Προς ενημερωση απλα οτι οι ασυρματες μαγνητικες της hikvision τουλαχιστον, εχουν πανω τους εξτρα επαφη σαν επεκταση οπου μπορεις να βαλεις μαγνητικη με καλωδιο  για περιπτωσεις που εχεις διπλο ανοιγμα ωστε να μην χρειαζεσαι 2 ασυρματες. Εννοειται οτι ειναι μια ζωνη. 

EDIT: Βλεπω τωρα οτι μπορεις πανω σε μια μαγνητικη να προσθεσεις αλλες 2 ενσυρματες και οχι μια. Δεν ισχυει για την SLIM ασυρματη μαγνητικη.

Επεξ/σία από kaklikos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...