vernon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει στο σπίτι του μπάρες υπερύθρων αντί για τις κλασικές μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ; Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις καθώς προσανατολιζομαι σε αυτή τη λύση, μολονότι αρκετά πιο ακριβή.
vasilllis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 23/10/2024 στις 9:14 ΠΜ, mindreader είπε Εξηγεις λιγο για τον 'κωδικο απειλης βιας', τι ειναι και πως λειτουργει; Πουλανε συναγερμους, κλασικα, αρπακολατζηδες, που θελουν φτηνια, ευκολα λεφτα, και ξεπετα. Σου λεει, θα ασχοληθω τρεις ωριτσες, θα το βαλω καμερουλες, θα του βαλω και κανα ρανταρακι για ξεκαρφωμα, αντε και καμια σειρηνα οπου με βολευει στα πεταχτα, θα του βαλω και εφαρμογη στο κινητο, και παμε παρακατω. Τσακ μπαμ για εμενα τον εγκαταστατη, ευχαριστημενος και ο πελατης που θα του ζητησω λιγα. Τωρα, αν αυτο που του εβαλα, ειτε δεν θα λειτουργει οπως πρεπει μετα απο λιγο ή ουσιαστικα δεν αποτρεπουν την εισβολη, ποσως τον ενδιαφερει. Ο εγκαταστατης εκανε την ευκολη μπαζα κι ο πελατης νιωθει οτι εβαλε συναγερμο. Κωδικος απειλης ειναι ενας κωδικος που απενεργοποιει τον συναγερμο αλλα στελνει μηνυμα στο ΚΛΣ οτι εχει γινει με απειλη(σιωπηλος συναγερμος ) . Για τα υπολοιπα η φτηνια τρωει τον παρα. Στις 23/10/2024 στις 9:24 ΠΜ, Luciddream είπε Δεν είναι θέμα gadget απαραίτητα πάντως. Εγώ πέρυσι είχα ξεχάσει να τον βάλω μια φορά και έφυγα απο το σπίτι. Το θυμήθηκα καμια ώρα αργότερα και μπήκα και τον έβαλα από το κινητό. Όταν γύρισα έμαθα ότι είχαν κλέψει τους απέναντι (20 λεπτά περίπου αφού έφυγα από το σπίτι). Επίσης με ενημερώνει κάθε φορά που πέφτει το ρεύμα ή το internet στο σπίτι. Το κουμπί πανικού το έχω απενεργοποιήσει από το τηλεκοντρόλ γιατί πιθανότερο είναι να το πατήσω παρά να μπεί ο ληστής μαζί μου στο σπίτι για να μου πάρει το PlayStation και την TCL TV. Αυτα τα τηλεκοντρολ-tag και συναφη Γκατζετ ειναι.Ευκολια για τον χρηστη που εχει τα κλειδια κρεμασμενα στην πορτα μαζι με τα τηλεκοντρολ κλπ κλπ. Στις 30/10/2024 στις 4:54 ΜΜ, megapaixtaras είπε ? ενας ειδικος μου ειπε οτι δεν προτιμαει τις μαγνητικες στις πορτες ,γιατι οταν δρουν ο παραβατης ειναι ηδη μεσα.μου ειπε γι αισθητηρες στο μπαλκονι αλλα δεν πολυκαταλαβα τι εννοει. Αν ο ειδικος ειπε ετσι να αλλαξεις ειδικο.Σαφως και να βαλεις αισθητηρες στο μπαλκονι ειδικα στον 1ο που μενεις,αλλα οι επαφες απαραιτητες.. Στις 18/11/2024 στις 1:06 ΠΜ, daskala είπε Kαλησπερα! Μας εβαλαν το κεντρικο κουτι συναγερμου σε ντουλαπα στο υπνοδωματιο με κεραια global κλπ. Πρωτον κανει τρελο θορυβο και μας εχει σπασει τα νευρα και θα θελα να ξερω ποσο δυσκολο ειναι να αλλαχτει η θεση του και δευτερον αν γνωριζετε κατα ποσο επικινδυνη ειναι η κεραια μεσα στη ντουλαπα απο θεμα εμβελειας κλπ. Εχω αγχωθει γιατι εχω και βρεφος Global μαλλον θα εννοειται gsm modem.Exei την ιδια ακτινοβολια με ενα κινητο τηλ. Δεν ξερω ποδο δυσκολο θα ηταν να μπει η κεραια εκτος ντουλαπας-σπιτιου.Να αλλαχτει ειναι πολυ δυσκολο-ακριβο!!Ο θορυβος-αν ειναι βουητο- ειναι απο τον μετασχηματιστη που εχει.Μπορει να βαλει εναν αθορυβο...Τι μαρκα βαλατε? Στις 18/11/2024 στις 10:23 ΠΜ, d_gkal είπε Έχει βάλει κάποιος Βάνα απομόνωσης νερού της ajax; Αξίζει τα χρήματα; Σκέφτομαι όταν οπλίζεται ο συναγερμός να κλείνει την κεντρική Βάνα του διαμερίσματος. Μπορεί να γίνει αυτό; Δεν ξερω αν εξυπηρετει να σου κλεινει το νερο καθε φορα.Στατιστικα στην 10ετια τα περισσοτερα σπιτια θα πλημμυρησουν μια φορα. Στις 18/11/2024 στις 9:02 ΜΜ, daskala είπε Επικοινωνει με κεντρο ληψης σηματων. Γνωριζετε κατα ποσο ευκολο ειναι να μεταφερθει σε αλλο δωματιο ενω ειναι ενσυρματος? Κουτι για προεκταση των καλωδιων στον αλλο χωρο και σκαψιματα. 30 λεπτά πριν, vernon είπε Καλησπέρα, Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει στο σπίτι του μπάρες υπερύθρων αντί για τις κλασικές μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ; Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις καθώς προσανατολιζομαι σε αυτή τη λύση, μολονότι αρκετά πιο ακριβή. Ο λογος που θες να το κανεις?Φανταζομαι για έξω απο το σπιτι τις θες. 1
vernon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Σωστά. Θέλω να τις βάλω στις μπαλκονόπορτες γιατί νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι. Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ. Για να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός από τις μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ, σημαίνει ότι ο άλλος είναι ήδη μέσα στο σπίτι. Πολύ αργά λοιπόν. Είτε θα έρθεις αντιμέτωπος μαζί του (αν είσαι μέσα στο σπίτι), είτε θα στο κάνει γης Μαδιάμ γνωρίζοντας ότι η αστυνομία πριν το μισάωρο δεν πρόκειται να φανεί. Αντίθετα οι μπάρες τον αποτρέπουν από το να μπει στο σπίτι, διότι με το που απλώσει χέρι να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα η να κόψει το τζαμί, μοιραία θα κόψει τη δέσμη από τις μπάρες κι αμέσως θα ηχήσει ο συναγερμός.
vasilllis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, vernon είπε Σωστά. Θέλω να τις βάλω στις μπαλκονόπορτες γιατί νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι. Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ. Για να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός από τις μαγνητικές παγίδες και τα ραντάρ, σημαίνει ότι ο άλλος είναι ήδη μέσα στο σπίτι. Πολύ αργά λοιπόν. Είτε θα έρθεις αντιμέτωπος μαζί του (αν είσαι μέσα στο σπίτι), είτε θα στο κάνει γης Μαδιάμ γνωρίζοντας ότι η αστυνομία πριν το μισάωρο δεν πρόκειται να φανεί. Αντίθετα οι μπάρες τον αποτρέπουν από το να μπει στο σπίτι, διότι με το που απλώσει χέρι να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα η να κόψει το τζαμί, μοιραία θα κόψει τη δέσμη από τις μπάρες κι αμέσως θα ηχήσει ο συναγερμός. Οντως ειναι προτιμοτερο να χτυπησει ο συναγερμος πριν παραβιαση τον χωρο παρά μετά.Για ποιο λογο θελετε μπαρες και οχι ανιχνευτη ?Προυποθετει οτι δεν θα βαλεις ποτε κανενα αντικειμενο μπροστα.
vernon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Είναι κι αυτό μια λύση. Θα μπορούσα να βάλω ραντάρ στο μπαλκόνι που να ανιχνεύουν την οποιαδήποτε κίνηση. Απλά σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω αρκετά false alarms και δεν το θέλω. Απλωμένα ρούχα που κουνιούνται με τον αέρα, τα φύλλα μιας γλάστρας κ.ο.κ. Τεσπά, ακόμα υπό σκέψη είμαι. Θα δούμε.....
pavlos1908 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα, Ειμαι στην φαση αναζητησης για αγορα ενος συστηματος συναγερμου, και εχω καταληξει σε 2 εταιρειες, τις HikVision και AJAX. Εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες στο παρον θρεντ και αν καταλαβαινω καλα, αυτες οι 2 εταιρειες ειναι οι καλυτερες του χωρου. Το σπιτι που θα μπει ειναι ~60τ.μ. ισογειο και εχει ηδη εξωτερικες καμερες, οποτε ψαχνουμε προστασια για εντος σπιτιου πλεον. Βρισκω τον HikVision AX PRO Kit στα 330ε (ή 430ε απο e-shop). Οι αντιστοιχοι Ajax που να συνδεονται και με Wifi (αναγκαιο, καθως το router βρισκεται σε αλλο οροφο απο αυτον που θα εγκατασταθει το συστημα), αν ειδα καλα πανε πανω απο 500-600ε (+ πιο ακριβοι αισθητηρες κλπ). Θα μπορουσατε να με βοηθησετε οσον αφορα το ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους και ποια εταιρεια θεωρειται οτι ειναι καλυτερη να επιλεξω;
gorge18 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε Καλησπερα, Ειμαι στην φαση αναζητησης για αγορα ενος συστηματος συναγερμου, και εχω καταληξει σε 2 εταιρειες, τις HikVision και AJAX. Εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες στο παρον θρεντ και αν καταλαβαινω καλα, αυτες οι 2 εταιρειες ειναι οι καλυτερες του χωρου. Το σπιτι που θα μπει ειναι ~60τ.μ. ισογειο και εχει ηδη εξωτερικες καμερες, οποτε ψαχνουμε προστασια για εντος σπιτιου πλεον. Βρισκω τον HikVision AX PRO Kit στα 330ε (ή 430ε απο e-shop). Οι αντιστοιχοι Ajax που να συνδεονται και με Wifi (αναγκαιο, καθως το router βρισκεται σε αλλο οροφο απο αυτον που θα εγκατασταθει το συστημα), αν ειδα καλα πανε πανω απο 500-600ε (+ πιο ακριβοι αισθητηρες κλπ). Θα μπορουσατε να με βοηθησετε οσον αφορα το ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους και ποια εταιρεια θεωρειται οτι ειναι καλυτερη να επιλεξω; και οι δυο ειναι εξισου καλοι. Εγω θα σου ελεγα αν εχεις και καμερες hikvision να βαλεις και συνεγερμο που να ειναι ολα σε μια εφαρμογη..
pavlos1908 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, gorge18 είπε και οι δυο ειναι εξισου καλοι. Εγω θα σου ελεγα αν εχεις και καμερες hikvision να βαλεις και συνεγερμο που να ειναι ολα σε μια εφαρμογη.. Οχι δυστυχως οι καμερες που εχουμε εξωτερικα ειναι Tapo.
Zip0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω συναγερμό και κάμερες με καταγραφικό για ένα ισόγειο σπίτι που βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης. Υπάρχουν ήδη αναμονές για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες. Μέχρι στιγμής έχω λάβει προσφορές για: INIM και TRIKDIS (~1.000€) AJAX (πάνω από 1.500€) Για κάμερες, η μόνη προσφορά που έχω είναι για HIKVISION και TVT, από τις οποίες προτιμώ την HIKVISION και είδα ότι γενικά προτείνονται. Αν έχω καταλάβει σωστά, AJAX και HIKVISION είναι κυρίως ασύρματοι, οπότε σε σπίτι με έτοιμες εγκαταστάσεις για ενσύρματο σύστημα, προφανώς δεν αξίζει να πάω σε ασύρματο. Αναλυτικά, χρειάζομαι: Συναγερμός: 3 παράθυρα με παντζούρια, 1 παράθυρο, 2 πόρτες, 2 ραντάρ. Κάμερες: 3 εξωτερικές. (δεν χρειάζομαι ΚΛΣ) Ερωτήσεις: Ποια εταιρεία θα προτείνατε για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες; Είναι καλύτερα να αγοράσω μόνος μου τον εξοπλισμό και να βρω έναν τεχνικό για την εγκατάσταση, ή να απευθυνθώ σε εταιρεία που αναλαμβάνει τα πάντα; Όποια βοήθεια ή συμβουλή έχετε, θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα! Ευχαριστώ!
ss42ss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Zip0 είπε Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω συναγερμό και κάμερες με καταγραφικό για ένα ισόγειο σπίτι που βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης. Υπάρχουν ήδη αναμονές για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες. Μέχρι στιγμής έχω λάβει προσφορές για: INIM και TRIKDIS (~1.000€) AJAX (πάνω από 1.500€) Για κάμερες, η μόνη προσφορά που έχω είναι για HIKVISION και TVT, από τις οποίες προτιμώ την HIKVISION και είδα ότι γενικά προτείνονται. Αν έχω καταλάβει σωστά, AJAX και HIKVISION είναι κυρίως ασύρματοι, οπότε σε σπίτι με έτοιμες εγκαταστάσεις για ενσύρματο σύστημα, προφανώς δεν αξίζει να πάω σε ασύρματο. Αναλυτικά, χρειάζομαι: Συναγερμός: 3 παράθυρα με παντζούρια, 1 παράθυρο, 2 πόρτες, 2 ραντάρ. Κάμερες: 3 εξωτερικές. (δεν χρειάζομαι ΚΛΣ) Ερωτήσεις: Ποια εταιρεία θα προτείνατε για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες; Είναι καλύτερα να αγοράσω μόνος μου τον εξοπλισμό και να βρω έναν τεχνικό για την εγκατάσταση, ή να απευθυνθώ σε εταιρεία που αναλαμβάνει τα πάντα; Όποια βοήθεια ή συμβουλή έχετε, θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα! Ευχαριστώ! o AJAX & Hikvision έχουν και module που βάζεις και ενσύρματα περιφεριακά, ίσως σε συμφέρει καλύτερα έτσι και να έχεις μια εφαρμογή για κάμερες/συναγερμό. άρα συνολικά χρειάζεσαι 10 ζώνες. Η καλωδίωση για τις κάμερες είναι για αναλογικές ή IP?
Zip0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, ss42ss είπε o AJAX & Hikvision έχουν και module που βάζεις και ενσύρματα περιφεριακά, ίσως σε συμφέρει καλύτερα έτσι και να έχεις μια εφαρμογή για κάμερες/συναγερμό. άρα συνολικά χρειάζεσαι 10 ζώνες. Η καλωδίωση για τις κάμερες είναι για αναλογικές ή IP? Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το είχα ψάξει. Από ότι βλέπω είναι αναλογικές, ωστόσο διαβάζω πως οι IP είναι καλύτερες αν και πιο ακριβές. Είπαμε να με βοθήσετε όχι να μου προσθέσετε ερωτήματα χαχαχα. Έπίσης έχω ακούσει και για Eufy-Artek και Pandora συναγερμούς. Ποιος θεωρείτε καλύτερος από άποψη λειτουργείας, applications κτλπ;
ss42ss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Zip0 είπε Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το είχα ψάξει. Από ότι βλέπω είναι αναλογικές, ωστόσο διαβάζω πως οι IP είναι καλύτερες αν και πιο ακριβές. Είπαμε να με βοθήσετε όχι να μου προσθέσετε ερωτήματα χαχαχα. Έπίσης έχω ακούσει και για Eufy-Artek και Pandora συναγερμούς. Ποιος θεωρείτε καλύτερος από άποψη λειτουργείας, applications κτλπ; ajax - hikvision - satel - caddx έχουν από τις ποιο αξιόπιστες εφαρμογές
sphinxgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zip0 είπε Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω συναγερμό και κάμερες με καταγραφικό για ένα ισόγειο σπίτι που βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης. Υπάρχουν ήδη αναμονές για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες. Μέχρι στιγμής έχω λάβει προσφορές για: INIM και TRIKDIS (~1.000€) AJAX (πάνω από 1.500€) Για κάμερες, η μόνη προσφορά που έχω είναι για HIKVISION και TVT, από τις οποίες προτιμώ την HIKVISION και είδα ότι γενικά προτείνονται. Αν έχω καταλάβει σωστά, AJAX και HIKVISION είναι κυρίως ασύρματοι, οπότε σε σπίτι με έτοιμες εγκαταστάσεις για ενσύρματο σύστημα, προφανώς δεν αξίζει να πάω σε ασύρματο. Αναλυτικά, χρειάζομαι: Συναγερμός: 3 παράθυρα με παντζούρια, 1 παράθυρο, 2 πόρτες, 2 ραντάρ. Κάμερες: 3 εξωτερικές. (δεν χρειάζομαι ΚΛΣ) Ερωτήσεις: Ποια εταιρεία θα προτείνατε για ενσύρματο σύστημα συναγερμού και κάμερες; Είναι καλύτερα να αγοράσω μόνος μου τον εξοπλισμό και να βρω έναν τεχνικό για την εγκατάσταση, ή να απευθυνθώ σε εταιρεία που αναλαμβάνει τα πάντα; Όποια βοήθεια ή συμβουλή έχετε, θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα! Ευχαριστώ! Πως πάει ο ajax συναγερμός 1500? 6 μαγνητικές παγίδες 200€. 2 αισθ. κίνησης 100€ Σειρήνα μέσα + έξω, σύνολο 150€ Κεντρική μονάδα 200€. Σύνολο 650€ χωρίς την εγκατάσταση. Επίσης cameras hikvision 3*50€ + 200€ το καταγραφικό με δίσκο. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από sphinxgr
slaughter Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 On 07/12/2024 at 18:04, pavlos1908 said: Καλησπερα, Ειμαι στην φαση αναζητησης για αγορα ενος συστηματος συναγερμου, και εχω καταληξει σε 2 εταιρειες, τις HikVision και AJAX. Εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες στο παρον θρεντ και αν καταλαβαινω καλα, αυτες οι 2 εταιρειες ειναι οι καλυτερες του χωρου. Το σπιτι που θα μπει ειναι ~60τ.μ. ισογειο και εχει ηδη εξωτερικες καμερες, οποτε ψαχνουμε προστασια για εντος σπιτιου πλεον. Βρισκω τον HikVision AX PRO Kit στα 330ε (ή 430ε απο e-shop). Οι αντιστοιχοι Ajax που να συνδεονται και με Wifi (αναγκαιο, καθως το router βρισκεται σε αλλο οροφο απο αυτον που θα εγκατασταθει το συστημα), αν ειδα καλα πανε πανω απο 500-600ε (+ πιο ακριβοι αισθητηρες κλπ). Θα μπορουσατε να με βοηθησετε οσον αφορα το ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους και ποια εταιρεια θεωρειται οτι ειναι καλυτερη να επιλεξω; Καλημέρα. Τους έχω και τους 2 και απο την δική μου εμπειρία ο HikVision είναι καλύτερος σε αρκετά σημεία. Θα σου αναφέρω μερικά : πιο φθηνά περιφεριακά μαγνητικές παγίδες που παίζουν και απο τις 2 μεριές του αισθητήρα (σε σχέση με του ajax που πρέπει ο μαγνήτης να είναι πάντα στα δεξιά) Hub με σειρήνα και φωνητικές ειδοποιήσεις Εσωτερική σειρήνα δυνατή και με καλό ήχο (σε σχέση με του Ajax που κάνει μπιπ μπριπ μόνο) Web interface με πληροφορίες και logs για διαχείρηση εκτός app Καλύτερο camera integration και δυνατότητα για video confirmation απο IP camera χωρίς την ανάγκη καταγραφικού Θα σου πρότεινα να αλλάξεις και τις κάμερες ή να βάλεις έξτρα και να τις συνδέσεις στον HikVision για να σου στέλνει video confirmation όταν χτυπήσει ο συναγερμός. Δεν θες αναγκαστικά καταγραφικό, ο HikVision υποστηρίζει μέχρι 4 κάμερες για video confirmation (στο μεγάλο μοντέλο του το DS-PWA96). Σίγουρα να βάλεις και μια SIM για να δουλεύει πάντα γιατί το WiFi μπορεί να πέσει. Το πρόβλημα με τον HikVision είναι οτι δεν θα βρεις εύκολα Online τιμές (αυτή που έστειλες είναι απο εγκαταστάτη και πρέπει να δεις τι άλλα σου χρεώνει) γιατί και καλά είναι μόνο για εγκαταστάτες. Μπορείς να στείλεις mail στο κατάστημα και να σου πουν. Τέλος πρέπει να δεις τι παγίδες θες και πόσες για να δεις το τελικό του κόστος. Σαν εγκατάσταση είναι αρκετά απλή και για τους 2 τους. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι το που θα βάλεις την κάθε παγίδα, ειδικά τις οπτικές. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους, πάω να ενεργοποιήσω τον συναργεμό και μου βγάζει ότι υπάρχει ένα problem. Ψάχνω κάποιον για να το δει, το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αιγάλεω. Παρακαλώ στείλτε μου pm Ευχαριστώ, Βασίλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα