ss42ss Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, paylidis είπε Για ajax δε ξερω αλλα σαν concept το εχω δει με χρηση pgm σε σπιτι συγγενή που το εφτιαξε περυσι. Με το που οπλίσει ο συναγερμος μια ηλεκτροβάνα κλεινει τη κεντρικη παροχή εξω απο το σπιτι (μετα το ρολοι). Ειναι κατι που αναμφιβολα θα προσπαθησω να κανω και εγω καποια στιγμή. Το μονο αρνητικο που αναγνωρισε εως τωρα ειναι οτι δε μπορουν να φυγουν πχ για σουπερ μαρκετ κ να αφησουν πληντυριο να πλενει. Σε αυτη τη περιπτωση είτε δεν βάζεις συναγερμο ειτε υπολογίζεις τον χρονο και βαζεις απομακρυσμένα απο την εφαρμογή. Υπάρχει και η λειτουργία νυχτός😁😁😉 για το πλυντήριο. το έχω βάλει στο εξοχικό… μια φορα την πατάς, επισης πρέπει να σκεφτείτε και τον καυστήρα αν έχετε, να μην κόβει τον αυτόματο πλήρωσης νερου Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:41 πμ από ss42ss 1
paylidis Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ss42ss είπε Υπάρχει και η λειτουργία νυχτός😁😁😉 για το πλυντήριο. το έχω βάλει στο εξοχικό… μια φορα την πατάς, επισης πρέπει να σκεφτείτε και τον καυστήρα αν έχετε, να μην κόβει τον αυτόματο πλήρωσης νερου A/Θ εχει. Λογικα τα εχει προβλεψει, εδωσε για συστηματα ασφαλειας και smart home >5000. Με τη λειτουργία νυχτος το θεμα ειναι οτι εστω και την οπλισε απο το κινητο αν γυρισει αλλος θα πρεπει παλι να αφοπλιστει απο το κινητο αλλιως θα βαρεσει. Γενικά βρισκω πολλά + σε ολο αυτο βεβαια θελει μελετη κ λεφτα... Προσωπικά ισως το προγραμματιζα οπως κ να εχει να κλεινει νερο μετα απο 3 ωρες απο την οπλιση κοκ... υγ επαιξε κ το σεναριο να μπει η ηλεκτροβανα επανω στο κολλεκτερ αλλα κατι τετοιο θα οδηγουσε σε διαρροη μεσα στο σπιτι σε περιπτωση που εσπαγε κατι στη διαδρομη ενω τωρα η οποια διαρροη θα ειναι στον κηπο Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:57 μμ από paylidis
sphinxgr Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ 14 ώρες πριν, daskala είπε Kαλησπερα! Μας εβαλαν το κεντρικο κουτι συναγερμου σε ντουλαπα στο υπνοδωματιο με κεραια global κλπ. Πρωτον κανει τρελο θορυβο και μας εχει σπασει τα νευρα και θα θελα να ξερω ποσο δυσκολο ειναι να αλλαχτει η θεση του και δευτερον αν γνωριζετε κατα ποσο επικινδυνη ειναι η κεραια μεσα στη ντουλαπα απο θεμα εμβελειας κλπ. Εχω αγχωθει γιατι εχω και βρεφος κεραία να επικοινωνεί με τι? Σε καθε περίπτωση επικίνδυνη δεν είναι, αν δεν ειναι κανείς μόνιμα σε απόσταση μικρότερη των 50εκ. Ούτως ή αλλως οι κεραίες έχουν ακτινοβολία μόνο όταν μεταφέρουν συνεχώς δεδομένα. Ο συναγερμός δεν μεταφέρει σχεδόν τίποτα ποτέ
daskala Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε κεραία να επικοινωνεί με τι? Σε καθε περίπτωση επικίνδυνη δεν είναι, αν δεν ειναι κανείς μόνιμα σε απόσταση μικρότερη των 50εκ. Ούτως ή αλλως οι κεραίες έχουν ακτινοβολία μόνο όταν μεταφέρουν συνεχώς δεδομένα. Ο συναγερμός δεν μεταφέρει σχεδόν τίποτα ποτέ Επικοινωνει με κεντρο ληψης σηματων. Γνωριζετε κατα ποσο ευκολο ειναι να μεταφερθει σε αλλο δωματιο ενω ειναι ενσυρματος?
ss42ss Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:42 μμ 38 λεπτά πριν, daskala είπε Επικοινωνει με κεντρο ληψης σηματων. Γνωριζετε κατα ποσο ευκολο ειναι να μεταφερθει σε αλλο δωματιο ενω ειναι ενσυρματος? εύκολο είναι να γίνει αρκεί να πετύχετε έμπειρο τεχνικό... απλώς θα πρέπει να σκεφτείται τυχόν μερεμέτια που θα γίνουν.
daskala Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ 32 λεπτά πριν, ss42ss είπε εύκολο είναι να γίνει αρκεί να πετύχετε έμπειρο τεχνικό... απλώς θα πρέπει να σκεφτείται τυχόν μερεμέτια που θα γίνουν. Χρειαζεται σκαψιματα ε?
sphinxgr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 ώρες πριν, daskala είπε Χρειαζεται σκαψιματα ε? αν είναι ασύρματος είναι εύκολο. Αν είναι ενσύρματος, έχει δουλειά. Αν είναι πάνω στην ντουλάπα, προς το ταβάνι, μην ασχολείσαι.
fabiawrc Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 18/11/2024 στις 1:06 ΠΜ, daskala είπε Kαλησπερα! Μας εβαλαν το κεντρικο κουτι συναγερμου σε ντουλαπα στο υπνοδωματιο με κεραια global κλπ. Πρωτον κανει τρελο θορυβο Eισαι σιγουρος οτι ειναι η κεραια,η μηπως ειναι ο μετασχηματιστης του συναγερμου? Υπαρχουν φορες που κανει θορυβο και συντονιζει πανω στο μεταλλικο κουτι του συναγερμου και ακουγεται αρκετα ενα βουητο.Τσεκαρε το και αν το κανει ο μετασχηματιστης βαλε απο κατω κατι μαλακο ωστε να σταματησει ο συντονισμος η τον αλλαζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα