Προς το περιεχόμενο

Συναγερμοί Σπιτιών : Αγορά, Προβλήματα, Προτάσεις, Τιμές, κλπ.

Stageo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, pavloa είπε

Το gsm TRIKDIS CG17 λειτουργεί με όλους τους συναγερμούς ή έχει περιορισμούς? Για παράδειγμα με τους sigma είναι συμβατό?

Ποιον sigma από όλους???🤷‍♂️

επίσης το μοντέλο που αναφέρεις είναι ένας μικρός συναγερμός, πρέπει να πας σε G16T…

γενικά πας σε  μοντέλο με κωδικό αριθμό ***T το οποίο είναι universal, συνδέεται πάνω στο TR και απαιτεί μια ζώνη κλειδοδιακόπτη 

Επεξ/σία από ss42ss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, chocorellos είπε

ευχαριστώ πολύ. 

να αρκεστώ σε hub 2G ή να πάω σε 4G? απο άποψη λειτουργικότητας και μελλοντικής υποστήριξης από τις εταιρίες το ρωτάω 

Aν σε παιρνει οικονομικα πηγαινε στο 4.Εχει καποιους περιορισμους το αλλο σε smart συσκευες και καμερες.Για μελοντικη υποστηριξη δεν βλεπω φως ακομα.

Παίδες, συνεχίζω να έχω πρόβλημα με την πρόσβαση στο σύστημα μου μέσω IP150+ και babyware.

Μέσω trikdis το χειρίζομαι κανονικά.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, εχω κατεβάσει και το τελευταίο babyware αλλά μια απο τα ίδια

καλησπέρα σας. Αν κάποιος έχει να συστήσει αξιόπιστο και αξιόλογο τεχνικό στην Αθήνα για την εγκατάσταση νέου συστήματος συναγερμού θα ήμουν ευγνώμων

Σήμερα κάνανε εργασιές στην γειτονιά μου και είχαν κόψει το ρεύμα από τις 8 το πρωί μέχρι και τώρα. Η μπαταρία του Ajax έπεσε στο 65% ενώ το πρωί που κοίταξα ήταν 85% περίπου. Μόλις συνδέθηκε πήγε στο 70%. Τον έχω τόσο καιρό και δεν ήξερα ότι είναι recheargable :P Με άγχωσε λίγο όταν είδα να πέφτει τόσο γρήγορα

• Haha 1

Στις 12/10/2024 στις 10:29 ΜΜ, vasilllis είπε

μεσα.αν χαθει το ιντερνετ επικοινωνει μσω κινητης τηλεφωνιας και με push στο κινητο ή συνδεεται σε ΚΛΣ.

αν ο συναγερμός είναι αποκλειστικά wifi τι γίνεται αν χαθεί η σύνδεση;

Χτυπάει ο συναγερμός σε περίπτωση διάρρηξης αλλά δεν στέλνει ειδοποίηση;

ή δεν χτυπάει καν;

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

ή δεν χτυπάει καν;

Αν η σύνδεση μεταξύ των περιφερειακών είναι WiFi? Αν ναι τότε δεν θα χτυπήσει ο συναγερμός.

αν εννοείς για την κεντρική μονάδα, θα χτυπήσει αλλά δεν θα στείλει σήμα στο ΚΛΣ και στον χρήστη.

• Like 1

Στις 16/10/2024 στις 1:08 ΜΜ, stamost1975 είπε

καλησπέρα σας. Αν κάποιος έχει να συστήσει αξιόπιστο και αξιόλογο τεχνικό στην Αθήνα για την εγκατάσταση νέου συστήματος συναγερμού θα ήμουν ευγνώμων

@fabiawrc από εμενα

• Thanks 1

To Trikdis δεν ειναι συμβατο με κανεναν SIgma μεσω bus.Eιναι μονο με κλειδοδιακοπτη.
Συμβατα με το Bus και σε συγκεκριμενα μοντελα  ειναι μονο με:
Paradox-Caddx(μονο σειρα nx)Crow,Pyronix,Texecom,Honeywell και DCS.

Στο site της Trikdis γραφει ποια μοντελα ειναι συμβατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, The_Judas είπε

ή δεν χτυπάει καν;

εννοεις εαν η διεπαφη με τον "εξω κοσμο" ειναι μονο wifi?

Σε αυτη τη περιπτωση θα χτυπησει αλλα δε θα λαβεις ειδοποιηση. Εαν εισαι σε κεντρο και κοπει το wifi αρκετά νωρίτερα ισως εχει προλαβει το κέντρο να αντιληφθει οτι χαθηκε η επικοινωνία (*δε ξέρω βέβαια τι κάνουν στη περίπτωση αυτή για έναν οικιακό πελάτη-σε μεγάλη επιχείρηση παίρνουν τηλέφωνο 5 άτομα με συγκεκριμένη σειρά). Εαν ωστόσο μιλάμε για οργανωμενη μπουκα που σου εκοψαν το ιντερνετ κ καπάκι μπήκαν το παιχνιδι ειναι χαμένο (για αυτο εχουν νοημα οι Back up τροποι επικοινωνίας μεσω κινητου, 4g/gprs)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

12 ώρες πριν, The_Judas είπε

ή δεν χτυπάει καν;

Δεν μιλας για καποιον συγκεκριμενο .Οι περισσοτεροι θα χτυπανε τοπικα σειρηνα χωρις να μπορει να ειδοποιήσει.

Θεωρω την ιντερνετικη λυση την λιγοτερη αξιοπιστη επικοινωνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vasilllis είπε

Δεν μιλας για καποιον συγκεκριμενο .Οι περισσοτεροι θα χτυπανε τοπικα σειρηνα χωρις να μπορει να ειδοποιήσει.

Θεωρω την ιντερνετικη λυση την λιγοτερη αξιοπιστη επικοινωνια.

chuango ειχα wifi+lte4g και δεν δουλευε σε 4g οποτε μου εδωσαν πισω τα χρηματα. τωρα εχω μεινει μονο με τους αισθητηρες...

αλλα υπαρχει εδω και μηνες ελλειψη σε chuango και δεν μπορω να βρω την 4g εκδοση, ελεγα μηπως παω στο απλο wifi.

Επεξ/σία από The_Judas

Να κάνω μια ερώτηση. 

Έχω εγκαταστήσει τον sigma s-pro.

Εκτός από την τηλεφωνική γραμμή, ποιος θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για backup? Ένα gsm που απλά θα κάνει κλείσεις μέσω sim όση ώρα χτυπάει ο συναγερμός ή συσκευή όπως το ixion ip/g που στέλνει ειδοποίηση στο κινητό μέσω της εφαρμογής και αναγκαστικά πρέπει να έχεις ανοιχτά mb ή wi-fi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...