Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Να σου πω. Εχει να κάνει με το τι επίπεδο ασφάλειας θέλεις. Πχ αν εσυ (σαν ιδιώτης) καλέσεις την αστυνομία και πεις "Στο σπιτι μου χτυπαει ο συναγερμος τωρα και ειμαι μακρια και δεν μπορω να παω να δω" θα πανε μεν άλλα όταν τους πάρει ενα ΚΛΣ θα δώσουν προτεραιότητα και βαρύτητα εκεί.

Επισης με το ΚΛΣ εχεις και τα ημερήσια τεστ, οπου ελέγχετε και η τηλεφωνική σου γραμμη, καθως και αν εχεις διακοπη ρεύματος κλπ. ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ επισης θεμα της χρησης ΚΛΣ ειναι οτι παρεχει και τον κωδικο εξαναγμασμενης αφόπλισης, δηλαδη σε περιμενει ο κλεφτης εξω απο το σπιτι σου με ενα οπλο και σου λεει παμε μεσα, εσυ του λες εχω συναγερμό πρεπει να τον αφοπλίσω πρωτα αλλα δεν βάζεις τον υπάρχων κωδικό σου, βαζεις τον κωδικό απειλης και το κέντρο σου αθόρυβα θα στείλει σήμα στο ΚΛΣ οτι εχεις εξαναγκαστεί να τον αφοπλίσεις και δεν θα σε καλέσουν, θα ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία οτι απειλείσαι.

Οπως καταλαβαίνεις κατι τέτοιο ενδεχομένως θα σου σώσει την ζωη.

Το ιδιο θα γινει αν πατήσεις την λειτουργία πανικού στο πληκτρολόγιο ενω εισαι μεσα στο σπιτι και νιωσεις οτι καποιος παει να μπει ή εχει μπει μεσα. Ο πανικος μπορει να ειναι και αθορυβος χωρις την ενεργοποιηση των σειρηνων αν το θελησεις εσυ .

Σωστά τα λες και θεωρώ πως τα ΚΛΣ είναι λίγο παρεξηγημένα γιατί πολλοί τα θεωρούν ως μία άχρηστη υπηρεσία. Ναι μεν η τεχνολογία μας επιτρέπει πλέον να παίζουμε με τους συναγερμούς απ' τα κινητά μας και σίγουρα γίνεται ένα ωραίο gadget αλλά το να ενημερώνεται ο ιδιοκτήτης απευθείας από το σύστημα δεν είναι ασφάλεια. Αν τα κινητά είναι κλειστά ή δεν έχουν σήμα ή δεν έχουν data, οι κλήσεις και τα notification χάνονται. Επιπλέον δεν μπορείς να γνωρίζεις αν κοπεί η επικοινωνία. Αν έχεις θέμα στη γραμμή π.χ. και χρειαστεί ο συναγερμός να επικοινωνήσει απλά δεν θα το κάνει. Το ΚΛΣ αν δεν δει σήμα για κάποιες ώρες θα πάρει να ενημερώσει ότι υπάρχει απώλεια επικοινωνίας.

Έστω όμως ότι όλα πήγαν καλά και το σύστημα έστειλε την κλήση ή το notification και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη. Όταν στη συνέχεια θα καλέσει την αστυνομία και θα πει "βοήθεια μου άνοιξαν το σπίτι" και παράλληλα η αστυνομία έχει και μία κλήση από ΚΛΣ θα δώσει προτεραιότητα εκεί. Τα ΚΛΣ έχουν συμφωνίες με την αστυνομία και όταν ο άλλος πληρώνει μια συνδρομή για τις υπηρεσίες τους έχει και προτεραιότητα στην επέμβαση. Ακόμα όμως και μεταξύ των συνδρομητών ΚΛΣ υπάρχουν διαφορές στο χρόνο επέμβασης (γιατί υπάρχουν και συνδρομητές ΚΛΣ που λένε ότι ναι μεν πληρώνω συνδρομή αλλά άργησαν να έρθουν) που δεν έχουν να κάνουν με το πόσα χρήματα πληρώνει ο συνδρομητής αλλά το τι σήμα στέλνει ο συναγερμός. Να γνωρίζετε ότι σήματα πυρκαγιάς, απειλής ανθρώπινης ζωής και σήματα ιατρικής βοήθειας (ασθενοφόρα) έχουν προτεραιότητα συγκριτικά με οποιοδήποτε σήμα διάρρηξης και άρα το κέντρο θα κάνει πρώτα αυτές τις κλήσεις. 

Κάτι τελευταίο, κυρίως για τους επαγγελματίες και γενικά όσους έχουν πράματα ασφαλισμένα σε κάποια ασφαλιστική! Γνωρίζετε καλά πως όταν πολλοί ασφαλιστές πηγαίνουν να πιάσουν πελάτες τάζουν λαγούς με πετραχήλια αλλά όταν γίνεται κάτι και η ασφαλιστική πρέπει να πληρώσει, ζητάνε χαρτιά, αποδείξεις κτλ κτλ και κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν ή να αποφύγουν την αποζημίωση. Σε περίπτωση κλοπής ζητάνε επίσημο αποδεικτικό έγγραφο ότι ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε για το συμβάν και όπως καταλαβαίνετε εννοούν χαρτί από το ΚΛΣ γιατί το να πας με το κινητό σου στην ασφαλιστική και να τους δείξεις το notification δεν νομίζω να το πάρουν σαν απόδειξη και θα κοιτάξουν να τη σκαπουλάρουν.  

Επεξ/σία από akiz90
  • Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akiz90 είπε

Σωστά τα λες και θεωρώ πως τα ΚΛΣ είναι λίγο παρεξηγημένα γιατί πολλοί τα θεωρούν ως μία άχρηστη υπηρεσία. Ναι μεν η τεχνολογία μας επιτρέπει πλέον να παίζουμε με τους συναγερμούς απ' τα κινητά μας και σίγουρα γίνεται ένα ωραίο gadget αλλά το να ενημερώνεται ο ιδιοκτήτης απευθείας από το σύστημα δεν είναι ασφάλεια. Αν τα κινητά είναι κλειστά ή δεν έχουν σήμα ή δεν έχουν data, οι κλήσεις και τα notification χάνονται. Επιπλέον δεν μπορείς να γνωρίζεις αν κοπεί η επικοινωνία. Αν έχεις θέμα στη γραμμή π.χ. και χρειαστεί ο συναγερμός να επικοινωνήσει απλά δεν θα το κάνει. Το ΚΛΣ αν δεν δει σήμα για κάποιες ώρες θα πάρει να ενημερώσει ότι υπάρχει απώλεια επικοινωνίας.

Έστω όμως ότι όλα πήγαν καλά και το σύστημα έστειλε την κλήση ή το notification και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη. Όταν στη συνέχεια θα καλέσει την αστυνομία και θα πει "βοήθεια μου άνοιξαν το σπίτι" και παράλληλα η αστυνομία έχει και μία κλήση από ΚΛΣ θα δώσει προτεραιότητα εκεί. Τα ΚΛΣ έχουν συμφωνίες με την αστυνομία και όταν ο άλλος πληρώνει μια συνδρομή για τις υπηρεσίες τους έχει και προτεραιότητα στην επέμβαση. Ακόμα όμως και μεταξύ των συνδρομητών ΚΛΣ υπάρχουν διαφορές στο χρόνο επέμβασης (γιατί υπάρχουν και συνδρομητές ΚΛΣ που λένε ότι ναι μεν πληρώνω συνδρομή αλλά άργησαν να έρθουν) που δεν έχουν να κάνουν με το πόσα χρήματα πληρώνει ο συνδρομητής αλλά το τι σήμα στέλνει ο συναγερμός. Να γνωρίζετε ότι σήματα πυρκαγιάς, απειλής ανθρώπινης ζωής και σήματα ιατρικής βοήθειας (ασθενοφόρα) έχουν προτεραιότητα συγκριτικά με οποιοδήποτε σήμα διάρρηξης και άρα το κέντρο θα κάνει πρώτα αυτές τις κλήσεις. 

Κάτι τελευταίο, κυρίως για τους επαγγελματίες και γενικά όσους έχουν πράματα ασφαλισμένα σε κάποια ασφαλιστική! Γνωρίζετε καλά πως όταν πολλοί ασφαλιστές πηγαίνουν να πιάσουν πελάτες τάζουν λαγούς με πετραχήλια αλλά όταν γίνεται κάτι και η ασφαλιστική πρέπει να πληρώσει, ζητάνε χαρτιά, αποδείξεις κτλ κτλ και κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν ή να αποφύγουν το να πληρώσουν. Σε περίπτωση κλοπής ζητάνε επίσημο αποδεικτικό έγγραφο ότι ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε για το συμβάν και όπως καταλαβαίνετε εννοούν χαρτί από το ΚΛΣ γιατί το να πας με το κινητό σου στην ασφαλιστική και να τους δείξεις το notification δεν νομίζω να το πάρουν σαν απόδειξη και θα κοιτάξουν να τη σκαπουλάρουν.  

Πολύ σωστά τα εγραψες ολα, και επίσης να προσθέσω οτι οταν κανει κάποιος ασφάλεια κλοπής η ασφαλιστική σε υποχρεώνει να έχεις το κέντρο σου συνδεδεμένο με ΚΛΣ, αλλιώς δεν σε ασφαλίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 26ska είπε

Και πόσο κοστίζει η μηνιαία συνδρομή σε ΚΛΣ; 

Συνήθως από τα 110ευρω/χρόνο και πάνω (ανάλογα την εταιρία)

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα

είμαι σε φάση αναζήτησης συναγερμού. 

Ο συστημένος εγκαταστάτης μου προτείνει το caddx ο οποίος από όσα έχω διαβάσει είναι αξιόπιστος.

Χονδρικά για 16ζωνο με πληκτρολόγιο, 2 ραντάρ εσωτερικά, 2 κουρτίνες, 2 σειρήνες, τις αντίστοιχες μπαταρίες και μετασχηματιστή το κόστος βγαίνει στα 700€ το οποίο νομίζω ότι είναι καλό.

Σημειώνω ότι το σπίτι έχει προεγκατάσταση συναγερμού και έχουν τοποθετηθεί οι μαγνητικές παγίδες σε όλα τα παράθυρα.(είχα δώσει 150€)

Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι απαραίτητα και GSM (το καλώδιο του ΟΤΕ είναι εύκολα προσβάσιμο) άρα επιπλέον 250-300€

Τα 1100€ + 150€ όμως και χωρίς απομακρυσμένη σύνδεση από το κινητό (θέλει επιπλέον κόστος) μου φαίνονται πολλά.

Θα ήθελα την γνώμη σας, αν θα μπορούσα να του ζητήσω κάτι εξίσου αξιόπιστο εκτός από caddx ώστε κρατώντας τα υπόλοιπα υλικά ίδια να μείωνα το κόστος. (για τα υπόλοιπα υλικά δεν θυμάμαι τις μάρκες – ειδικά όμως οι κουρτίνες μου είπε ότι είναι από τις πλέον αξιόπιστες)

Τι λέτε?

* σημειωτέον ότι είμαι gadgetακιας και ότι δεν θα έχω αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό (αν και όντως είναι σχεδόν αχρείαστη) με χαλάει ακόμα περισσότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλησπέρα και από εμένα

Ο συστημένος εγκαταστάτης μου προτείνει το caddx ο οποίος από όσα έχω διαβάσει είναι αξιόπιστος.

Χονδρικά για 16ζωνο με πληκτρολόγιο, 2 ραντάρ εσωτερικά, 2 κουρτίνες, 2 σειρήνες, τις αντίστοιχες μπαταρίες και μετασχηματιστή το κόστος βγαίνει στα 700€ το οποίο νομίζω ότι είναι καλό.

Σημειώνω ότι το σπίτι έχει προεγκατάσταση συναγερμού και έχουν τοποθετηθεί οι μαγνητικές παγίδες σε όλα τα παράθυρα.(είχα δώσει 150€)

Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι απαραίτητα και GSM (το καλώδιο του ΟΤΕ είναι εύκολα προσβάσιμο) άρα επιπλέον 250-300€

Τα 1100€ + 150€ όμως και χωρίς απομακρυσμένη σύνδεση από το κινητό (θέλει επιπλέον κόστος) μου φαίνονται πολλά.

Θα ήθελα την γνώμη σας, αν θα μπορούσα να του ζητήσω κάτι εξίσου αξιόπιστο εκτός από caddx ώστε κρατώντας τα υπόλοιπα υλικά ίδια να μείωνα το κόστος. (για τα υπόλοιπα υλικά δεν θυμάμαι τις μάρκες – ειδικά όμως οι κουρτίνες μου είπε ότι είναι από τις πλέον αξιόπιστες)

Τι λέτε?

* σημειωτέον ότι είμαι gadgetακιας και ότι δεν θα έχω αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό (αν και όντως είναι σχεδόν αχρείαστη) με χαλάει ακόμα περισσότερο

Ο Caddx είναι ένα καλό σύστημα που έχει αποδείξει χρόνια την αξιοπιστία του. Δεν σπάει δεν χαλάει. Το γεγονός ότι είναι ένας ακριβός συναγερμός ισχύει. Για μένα κράτα τον Caddx και ζήτα ιντερνετικό GPRS, όχι GSM, με δυνατότητα keyswitch για remote arm/disarm. Δεν είναι υλικό της Caddx. Είναι σαν το GSM απλά βγάζει μία έξοδο η οποία όταν συνδεθεί σε μία ζώνη του Caddx κάνει remote arm/disarm. Στην ουσία από το κινητό σου χειρίζεσαι αυτήν την έξοδο. Δεν μπορείς να κάνεις ζώνες bypass, μπορείς να οπλίσεις, να αφοπλίσεις, και να δεις τα συμβάντα που στέλνει στο ΚΛΣ. Το ιντερνετικό πλακετάκι της Caddx που κουμπώνει στο BUS και σου δίνει full παραμετροποίηση είναι όντως ακριβό.  

Επεξ/σία από akiz90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, akiz90 είπε

Ο Caddx είναι ένα καλό σύστημα που έχει αποδείξει χρόνια την αξιοπιστία του. Δεν σπάει δεν χαλάει. Το γεγονός ότι είναι ένας ακριβός συναγερμός ισχύει. Για μένα κράτα τον Caddx και ζήτα ιντερνετικό GPRS, όχι GSM, με δυνατότητα keyswitch για remote arm/disarm. Δεν είναι υλικό της Caddx. Είναι σαν το GSM απλά βγάζει μία έξοδο η οποία όταν συνδεθεί σε μία ζώνη του Caddx κάνει remote arm/disarm. Στην ουσία από το κινητό σου χειρίζεσαι αυτήν την έξοδο. Δεν μπορείς να κάνεις ζώνες bypass, μπορείς να οπλίσεις, να αφοπλίσεις, και να δεις τα συμβάντα που στέλνει στο ΚΛΣ. Το ιντερνετικό πλακετάκι της Caddx που κουμπώνει στο BUS και σου δίνει full παραμετροποίηση είναι όντως ακριβό.  

Ότι μου είπε και τεχνικός..

Απλά το θέμα είναι (από ότι έχω καταλάβει) ότι αν ο άλλος θέλει να μπει θα μπει. Αν μάλιστα θεωρεί ότι υπάρχει καλή λεία και ο συναγερμός να βαρέσει δεν θα διστάσει να μπει

μιας και για να έρθει η αστυνομία έχουν τουλάχιστον 10 λεπτά στη διάθεση τους.

Άρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι και λίγο μάταιο να έχεις καλό συναγερμό που δεν σπάει δεν χαλάει αλλά και πάλι σε κλέβουν. 

Δεν γνωρίζω επίσης τι γίνεται με το jamming. Έχω GPRs κλπ, αν το jammarουν τι γίνεται? Το ΚΛΣ το καταλαβαίνει και άρα ειδοποιεί?

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, userAnon είπε

Καλησπέρα και από εμένα

Τι λέτε?

Εγώ θα σου προτείνω Sigma s-pro 

Η σειρά s-pro είναι επαγγελματική αλλά έχουν λίγες διαφορές με τον apollo.

Πίνακας: https://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/sigma-s-pro/πίνακες-s-pro/S-PRO-32

Πληκτρολόγιο: https://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/sigma-s-pro/πληκτρολόγια-s-pro/proteus-kpw-rfid Μπορείς να κάνεις όπλιση αφόπλιση με κάρτες αντι για κωδικό https://www.emimikos.gr/Epektaseis-SIGMA/ ( κοίτα τις 2 πρώρες σειρές) Το ίδιο πληκτρολόγιο βγαίνει σε απλό χωρίς τον καρταναγνώστη και είναι πιο φθηνό)

Επέκταση ζωνών: https://www.emimikos.gr/ZEM-08/

Σειρήνα: https://www.emimikos.gr/sigma/VENUS-PLUS/

Usb για προγραμματισμό μέσω του υπολογιστή (προαιρετικά): https://www.emimikos.gr/USB-to-mini-USB-LDL/

Ραντάρ: https://www.emimikos.gr/BINGO/  και για πιο καλά μπορείς να πας στα bosch  https://www.emimikos.gr/BOSCH/ISC-BPR2-W12/

Μαγνητάκια: https://www.emimikos.gr/DC-1561W/

Συσκευή ελέγχου πίνακα μέσω τηλεφώνου: https://www.emimikos.gr/RTM-01/

Εφεδρική επικοινωνία: https://www.emimikos.gr/Sigma/Orion-G/

Συσκευή ελέγχου πίνακα μέσω ιντερνετ: Ixion ip https://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/sigma-s-pro/tcp-ip-interfaces-s-pro/ixion-ip ή αυτό https://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/sigma-s-pro/tcp-ip-interfaces-s-pro/IXION-IP-C

Διαχείριση πίνακα μέσω της (μόνο με την πλακέτα ixion ip)  εφαρμογήςhttps://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/sigma-s-pro/tcp-ip-interfaces-s-pro/IXION-IP-C

Ανιχνευτές καπνού που καλό είναι να βάλεις 2-3: https://www.emimikos.gr/ID-100/

Μπαταρία για τον πίνακα: https://www.emimikos.gr/PT7.2-12-PATTERN/

Μπαταρία για την σειρήνα: https://www.emimikos.gr/Ultracell/UL2.4-12/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, userAnon είπε

Ότι μου είπε και τεχνικός..

Απλά το θέμα είναι (από ότι έχω καταλάβει) ότι αν ο άλλος θέλει να μπει θα μπει. Αν μάλιστα θεωρεί ότι υπάρχει καλή λεία και ο συναγερμός να βαρέσει δεν θα διστάσει να μπει

μιας και για να έρθει η αστυνομία έχουν τουλάχιστον 10 λεπτά στη διάθεση τους.

Άρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι και λίγο μάταιο να έχεις καλό συναγερμό που δεν σπάει δεν χαλάει αλλά και πάλι σε κλέβουν. 

Δεν γνωρίζω επίσης τι γίνεται με το jamming. Έχω GPRs κλπ, αν το jammarουν τι γίνεται? Το ΚΛΣ το καταλαβαίνει και άρα ειδοποιεί?

Δύσκολο να γίνει jamming στο GPRS. Υποτίθεται θα είναι κάπου κρυμμένο σε σημείο όχι και τόσο εύκολα προσβάσιμο. Για να κάνει jamming πρέπει να πάει έστω κοντά. Εσύ θα έχεις ήδη και την τηλεφωνική γραμμή πάνω, οπότε πρέπει να σου κόψει το τηλέφωνο και στη συνέχεια να βρει που είναι το GPRS. Μέχρι να τα κάνει όλα αυτά το σήμα θα έχει ήδη φύγει. 10 λεπτά με συναγερμούς να βαράνε δεν θα κάτσει κανένας εκτός πια και αν είναι τόσο απομονωμένο το σπίτι. Για να τον τσακώσεις γρηγορότερα και να γλυτώσεις ζημιές μπορείς να βάλεις εξωτερικές δέσμες ή ανιχνευτές. Πίστεψέ με οι ζημιές που θα σου κάνει αν δεν έχεις συναγερμό και έχει όλο το χρόνο να κάτσει μέσα δεν είναι τίποτα μπροστά στο κόστος ενός συναγερμού. Αν θέλει να μπει θα μπει έχεις δίκαιο κανένας τεχνικός δεν σου λέει το αντίθετο. Το θέμα είναι ότι με συναγερμούς να χτυπάνε θα φύγει έχοντας κάνει τη λιγότερη δυνατή ζημιά.

Επεξ/σία από akiz90
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akiz90 είπε

Δύσκολο να γίνει jamming στο GPRS. Υποτίθεται θα είναι κάπου κρυμμένο σε σημείο όχι και τόσο εύκολα προσβάσιμο. Για να κάνει jamming πρέπει να πάει έστω κοντά. Εσύ θα έχεις ήδη και την τηλεφωνική γραμμή πάνω, οπότε πρέπει να σου κόψει το τηλέφωνο και στη συνέχεια να βρει που είναι το GPRS. Μέχρι να τα κάνει όλα αυτά το σήμα θα έχει ήδη φύγει. 10 λεπτά με συναγερμούς να βαράνε δεν θα κάτσει κανένας εκτός πια και αν είναι τόσο απομονωμένο το σπίτι. Για να τον τσακώσεις γρηγορότερα και να γλυτώσεις ζημιές μπορείς να βάλεις εξωτερικές δέσμες ή ανιχνευτές. Πίστεψέ με οι ζημιές που θα σου κάνει αν δεν έχεις συναγερμό και έχει όλο το χρόνο να κάτσει μέσα δεν είναι τίποτα μπροστά στο κόστος ενός συναγερμού. Αν θέλει να μπει θα μπει έχεις δίκαιο κανένας τεχνικός δεν σου λέει το αντίθετο. Το θέμα είναι ότι με συναγερμούς να χτυπάνε θα φύγει έχοντας κάνει τη λιγότερη δυνατή ζημιά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πως ακριβώς γίνεται το jamming, αλλά άπο ότι διάβασα τα μέτρια έχουν 10 μέτρα διάμετρο παρεμβολής. Νομίζω ότι στα περισσότερα σπίτια αρκεί να είσαι στην πυλωτή και θα μπορέσει να μπλοκάρει το σήμα. Λάθος κάνω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userAnon είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πως ακριβώς γίνεται το jamming, αλλά άπο ότι διάβασα τα μέτρια έχουν 10 μέτρα διάμετρο παρεμβολής. Νομίζω ότι στα περισσότερα σπίτια αρκεί να είσαι στην πυλωτή και θα μπορέσει να μπλοκάρει το σήμα. Λάθος κάνω?

Εξαρτάται σε ποια συχνότητα δουλεύει το υλικό σου. Δεν είναι τόσο απλό. Ειδικά αν μιλάμε για σπίτι οι πιθανότητες να πέσεις σε τέτοιο ληστή είναι λίγες. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, akiz90 είπε

Εξαρτάται σε ποια συχνότητα δουλεύει το υλικό σου. Δεν είναι τόσο απλό. Ειδικά αν μιλάμε για σπίτι οι πιθανότητες να πέσεις σε τέτοιο ληστή είναι λίγες. 

Από όσους συναγερμούς έχω δει, αυτός που μου άρεσε περισσότερο σαν φιλοσοφία αλλά και εκτέλεση, και έχει και ωραίο application είναι ο ajax/

To μειονέκτημα του είναι ότι είναι μόνο ασύρματος οπότε και σταματάει οποιαδήποτε άλλη σκέψη

Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος ενσύρματος που εκτός από αξιόπιστος να είναι καλαίσθητος και με σωστή android εφαρμογή 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, userAnon είπε

Από όσους συναγερμούς έχω δει, αυτός που μου άρεσε περισσότερο σαν φιλοσοφία αλλά και εκτέλεση, και έχει και ωραίο application είναι ο ajax/

To μειονέκτημα του είναι ότι είναι μόνο ασύρματος οπότε και σταματάει οποιαδήποτε άλλη σκέψη

Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος ενσύρματος που εκτός από αξιόπιστος να είναι καλαίσθητος και με σωστή android εφαρμογή 

PARADOX SPECTRA με IP150 module

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συμφωνησω κι εγω για το ΚΛΣ. ειναι γυρω στς 120€ το χρονο, αλλα σκεφτειτε οτι αυτη τη μια φορα που θα χτυπησει ο συναγερμος, θελετε ολα να γινουν σωστα. Να ειδοποιηθεις αμεσως και να ελπιζεις η αστυνομια να μπορεσει να παει. Επισης, το panic button ή ο κωδικος υπο ομηρια, ειναι χρησιμα γιατι αμεσως θα ειδοποιηθει η αστυνομια για εκτακτη και επικινδυνη κατασταση. Π.χ. σε βαζει ο αλλος μεσα με απειλη και σου λεει "κλεισε το συναγερμο". Ε βαζεις τον κωδικο υπο ομηρια και παιρνουν αμεσως γραμμη να τρεξουν. Ακους θορυβο και καταλαβαινεις οτι κλεβουν το διπλανο. Δε χρειαζεται να βγεις εξω και να δεις τι γινεται. Πατας panic button και τους πανικοβαλλεις, ενω μενεις κι εσυ προστατευμενος μεσα στο σπιτι. 

εχω ids συναγερμο συνδεδεμενο στην atlas. Τωρα δεν το εψαξα και πολυ για συναγερμους κλπ. Εμπιστευτηκα τον εγκαταστατη που εχει βαλει και σε συγγενικα προσωπα εδω και χρονια και ειναι ευχαριστημενοι.

Επισης, ΚΑΝΕΝΑΣ να μην επαναπαυθει στο γεγονος οτι αν χτυπησει ο συναγερμος, θα ασχοληθει ο οποιοσδηποτε γειτονας να δει τι συμβαινει. Σε εμενα οσες φορες χτυπησε(κανω δοκιμες τακτικα) δεν ενδιαφερθηκε κανενας, ουτε καν μεσω τηλεφωνου να με ρωτησει. Γι αυτο χρειαζεται το ΚΛΣ.

Επεξ/σία από panostom
  • Like 1
Δημοσ.

Το ΚΛΣ το θέλω και εγώ σίγουρα. Εκτός από την Atlas που έχω ακούσει καλά σχόλια, από 2-3 γνωστοί μου έχουν συστήσει την G4S. Μάλιστα ένας από αυτούς το καλοκαίρι ειδοποιήθηκε ότι είχε κοπεί η τηλεφωνική γραμμή. Ήταν διακοπές και έστειλαν αστυνομία άμεσα.

Μίλησα μαζί τους και η μηνιαία συνδρομή είναι 10 με 15 ευρώ ανάλογα με το πακέτο παρακολούθησης. Από ότι μου είπαν κάνουν και τοποθέτηση οπότε έχω ραντεβού για να δούμε τα τεχνικά και να πάρω αντίστοιχη προσφορά. Το πρόβλημα είναι ότι ο συναγερμός που βάζουν είναι ο Risco (ελπίζω να μην είναι όνομα και πράγμα) και δεν γνωρίζω τίποτα (ούτε τους έχω ακούσει)

Στην χειρότερη ίσως τους επιλέξω σαν ΚΛΣ.

Το ζητούμενο μου από το ΚΛΣ είναι η άμεση ενημέρωση όταν κοπεί το τηλέφωνο ή δεν ανταποκρίνεται το GPRs. 

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και μπορεί να προτείνει σχετικά καλοδούχενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...