Petros Electron Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsafant είπε Συνεχίζει να το εμφανίζει. Ο συναγερμός οπλίζει μόνο όταν παρακάμπτω αυτή τη ζώνη. Μαλιστα, καταλαβα. Όποτε η ζωνη συνεχίζει να μένει ανοικτή, παρόλο που έβαλες τον μαγνήτη πίσω. Ο πινάκας σου δεν επιτρέπει την αυτόματη "εξαναγκασμένη" όπλιση, (έτσι την ονομάζουμε) και πρέπει να κάνεις παράκαμψη της ζώνης αυτης για να μπορέσεις να οπλίσεις. Και αυτο πρεπει να το κανεις καθε φορα και είναι σπαστικό. Οποτε πρέπει να κανεις έλεγχο της μαγνητικής επαφής. 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. 1) Είτε δεν εχεις βαλει σωστα τον μαγνήτη (πραγμα που δεν νομίζω), 2) Είτε η μαγνητική επαφη εχει χαλάσει και μενει ανοικτή, 3) Είτε τιποτα απο αυτα τα 2, υπαρχει καλωδιακό πρόβλημα και ο πινάκας "βλέπει" την ζωνη ανοικτή. Για να βεβαιωθείς και αν "πιάνουν τα χερια σου" αφαίρεσε την μαγνητική επαφή (απο την μερια που εχει τα καλώδια), και ένωσε αυτα τα 2 καλώδια μεταξύ τους να δεις αν θα "κλείσει" η ζωνη. Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξεις την μαγνητική επαφη, αν οχι, υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση απο την μαγνητική προς τον πινάκα και θέλει ψάξιμο. Μπορεί καπου να υπάρχει καποια διακλάδωση και να ειναι απο εκει ανοικτό. Τσέκαρε αυτα και οτι θελεις ξανα-ρωτα ΥΓ. Και φυσικα μιλαμε για ενσυρματη ζωνη, ετσι?. Δεν πιστευω να εχεις ασύρματη ζωνη και να στο βλεπει απο εκει, γιατι τοτε ειναι θεμα μπαταριας της ασύρματης ζωνης. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Petros Electron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsafant Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Ωωωωωωω εντυπωσιάστηκα. Σας ευχαριστώ. 4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Μαλιστα, καταλαβα. Όποτε η ζωνη συνεχίζει να μένει ανοικτή, παρόλο που έβαλες τον μαγνήτη πίσω. Ο πινάκας σου δεν επιτρέπει την αυτόματη "εξαναγκασμένη" όπλιση, (έτσι την ονομάζουμε) και πρέπει να κάνεις παράκαμψη της ζώνης αυτης για να μπορέσεις να οπλίσεις. Και αυτο πρεπει να το κανεις καθε φορα και είναι σπαστικό. Οποτε πρέπει να κανεις έλεγχο της μαγνητικής επαφής. 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. 1) Είτε δεν εχεις βαλει σωστα τον μαγνήτη (πραγμα που δεν νομίζω), 2) Είτε η μαγνητική επαφη εχει χαλάσει και μενει ανοικτή, 3) Είτε τιποτα απο αυτα τα 2, υπαρχει καλωδιακό πρόβλημα και ο πινάκας "βλέπει" την ζωνη ανοικτή. Για να βεβαιωθείς και αν "πιάνουν τα χερια σου" αφαίρεσε την μαγνητική επαφή (απο την μερια που εχει τα καλώδια), και ένωσε αυτα τα 2 καλώδια μεταξύ τους να δεις αν θα "κλείσει" η ζωνη. Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξεις την μαγνητική επαφη, αν οχι, υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση απο την μαγνητική προς τον πινάκα και θέλει ψάξιμο. Μπορεί καπου να υπάρχει καποια διακλάδωση και να ειναι απο εκει ανοικτό. Τσέκαρε αυτα και οτι θελεις ξανα-ρωτα Ωοοο είστε ωραίος και σας ευχαριστώ. Δεν πρέπει να είναι η καλωδίωση γιατί για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν 2 εβδομάδες είχα φωνάξει τον τεχνικό που τον είχε εγκαταστήσει και το έφτιαξε σε 10 λεπτά με άλλο μαγνητάκι και κόλλα. Εννοείται δεν τον ξαναφωνάζω. Θεωρώ ότι είναι κάτι απλό για έναν τεχνικό και εγώ κάτι δεν κάνω καλά. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είστε τεχνικός. Επειδή δεν είμαι ειδικός και για κάποια πράγματα χρειάζονται οι επαγγελματίες. Το σπίτι είναι στο Πικέρμι. Αν είναι στις περιοχές που εργάζεστε θα μπορούσατε να μου στείλετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected]; Αν γνωρίζετε και από θυροτηλεοράσεις θα το εκτιμούσα ακόμα περισσότερο. Η πολυκατοικία έχει στην είσοδο μια θυροτηλεόραση CRELI ενώ μόνο το δικό μου μόνο διαμέρισμα έχει τις αναμονές των καλωδίων. Άλλο μπλέξιμο εκεί που ρώτησα 2-3 μήπως μπορούμε να κουμπώσουμε κάποια άλλη θυροτηλεόραση στο διαμέρισμα και δεν ασχολούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, tsafant είπε Ωωωωωωω εντυπωσιάστηκα. Σας ευχαριστώ. Ωοοο είστε ωραίος και σας ευχαριστώ. Δεν πρέπει να είναι η καλωδίωση γιατί για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πριν 2 εβδομάδες είχα φωνάξει τον τεχνικό που τον είχε εγκαταστήσει και το έφτιαξε σε 10 λεπτά με άλλο μαγνητάκι και κόλλα. Εννοείται δεν τον ξαναφωνάζω. Θεωρώ ότι είναι κάτι απλό για έναν τεχνικό και εγώ κάτι δεν κάνω καλά. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είστε τεχνικός. Επειδή δεν είμαι ειδικός και για κάποια πράγματα χρειάζονται οι επαγγελματίες. Το σπίτι είναι στο Πικέρμι. Αν είναι στις περιοχές που εργάζεστε θα μπορούσατε να μου στείλετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected]; Αν γνωρίζετε και από θυροτηλεοράσεις θα το εκτιμούσα ακόμα περισσότερο. Η πολυκατοικία έχει στην είσοδο μια θυροτηλεόραση CRELI ενώ μόνο το δικό μου μόνο διαμέρισμα έχει τις αναμονές των καλωδίων. Άλλο μπλέξιμο εκεί που ρώτησα 2-3 μήπως μπορούμε να κουμπώσουμε κάποια άλλη θυροτηλεόραση στο διαμέρισμα και δεν ασχολούνται. Ήμουν επαγγελματίας εγ/της, τώρα δεν είμαι, είμαι εναποστρατεία πλέον καθώς εχω αλλάξει τομέα απασχόλησης. Θα πρέπει να βρείτε κάποιον συνάδελφο να σας εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ, και σας εύχομαι κάλο ξημέρωμα Κυριακής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsafant Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Μόλις τώρα, Petros Electron είπε Ήμουν επαγγελματίας εγ/της, τώρα δεν είμαι, είμαι εναποστρατεία πλέον καθώς εχω αλλάξει τομέα απασχόλησης. Θα πρέπει να βρείτε κάποιον συνάδελφο να σας εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ, και σας εύχομαι κάλο ξημέρωμα Κυριακής. Σας ευχαριστώ πολύ. Εκτιμώ πολύ το χρόνο που αφιερώσατε για τις απορίες μου και τις συμβουλές σας ειδικά όταν τις δώσατε σε κάποιον άγνωστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου θελω να βαλω εναν συναγερμο σπιτιου.δεν ξερω αν ειναι καλυτερα με wifi μονο η' και με καλωδια εγκατασταση. ο εγκαταστατης δουλευει τις εξης εταιρειες. paradox,pulsar,texecom.τι να επιλεξω σαν μαρκα και μοντελλο.μπατζετ κοντα στο 350 πανω κατω. θα βαλω και καμερες με μπαταρια θελω οταν κοπει το ρευμα να με ειδοποιει κατι οτι εγινε διακοπη.σειρηνα οτιδηποτε.εκτος ξεχωριστης καρτας σιμ,δεν θελω. ενας αλλος τεχνικος που ειχα ρωτησει μου ειπε να συνδεθει ετσι ωστε οτνα πεφτει το ρευμα να χτυπαει η σειρηνα του συναγερμου και να παιρνω ειδοποιηση στο κινητο οτι χτυπαει ο συναγερμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarantos92 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλησπέρα, τα 350€ αν δεν υπάρχει η καλωδίωση δεν φτάνουν… ειδικά αν θέλεις και ενημέρωση στο κινητό, κοιτά σε paradox και teletek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Με την εφαρμογή Paradox "Insite Gold" τι γίνεται; Έχει αντικατασταθεί από την Blue δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται; Κι εκεί απαιτεί συνδρομή; Τι διαφορές έχετε εντοπίσει ανάμεσα σε αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Καλησπέρα σας, έχουμε ένα σύστημα συναγερμού στο πατρικό (μονοκατοικία) ο οποίος μπήκε πριν 12 χρόνια. Και τελευταία άρχισε να φωνάζει φυσικά ενώ ήταν οπλισμένος. Έχει αλλαχτεί η μπαταρία 2 φορές. Ο τεχνικός που τον πέρασε βγήκε και στην σύνταξη και δεν θέλει να ασχοληθεί, και ο άλλος ο ηλεκτρολόγος είναι πολύ απασχολημένος. Ο δεύτερος όμως είπε στους δικούς μου να αλλάξουν το πληκτρολόγιο με κάποιο πιο σύγχρονο κάτι τέτοιο για κάπου 150-200 ευρώ που να δείχνει την ζώνη που χτύπησε και αν ήταν από χαμηλή μπαταρία κλπ. Ο συναγερμός αν δεν κάνω λάθος είναι ο Network NX-4. Και ρωτώ α) υπάρχει κάποιο ώφελος απο την αναβάθμιση του συναγερμού; β) μετα την αλλαγή της μπαταρίας χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, ρύθμιση ώρας κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarantos92 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 21/6/2024 στις 11:00 ΜΜ, gousias είπε Με την εφαρμογή Paradox "Insite Gold" τι γίνεται; Έχει αντικατασταθεί από την Blue δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται; Κι εκεί απαιτεί συνδρομή; Τι διαφορές έχετε εντοπίσει ανάμεσα σε αυτές; Ναι έχει αντικατασταθεί από την Blue Eye 2 ώρες πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα σας, έχουμε ένα σύστημα συναγερμού στο πατρικό (μονοκατοικία) ο οποίος μπήκε πριν 12 χρόνια. Και τελευταία άρχισε να φωνάζει φυσικά ενώ ήταν οπλισμένος. Έχει αλλαχτεί η μπαταρία 2 φορές. Ο τεχνικός που τον πέρασε βγήκε και στην σύνταξη και δεν θέλει να ασχοληθεί, και ο άλλος ο ηλεκτρολόγος είναι πολύ απασχολημένος. Ο δεύτερος όμως είπε στους δικούς μου να αλλάξουν το πληκτρολόγιο με κάποιο πιο σύγχρονο κάτι τέτοιο για κάπου 150-200 ευρώ που να δείχνει την ζώνη που χτύπησε και αν ήταν από χαμηλή μπαταρία κλπ. Ο συναγερμός αν δεν κάνω λάθος είναι ο Network NX-4. Και ρωτώ α) υπάρχει κάποιο ώφελος απο την αναβάθμιση του συναγερμού; β) μετα την αλλαγή της μπαταρίας χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, ρύθμιση ώρας κλπ; Σε αυτά τα λεφτά πας για αντικατάσταση πλακέτας και πληκτρολογίου στην σειρά NGX-4 μόνο κερδισμένος θα είσαι! Όταν αλλάζουνε της μπαταρίες, συνήθως χρειάζεται προγραμματισμός μόνο η ημερομηνία και η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, Sarantos92 είπε Σε αυτά τα λεφτά πας για αντικατάσταση πλακέτας και πληκτρολογίου στην σειρά NGX-4 μόνο κερδισμένος θα είσαι! Όταν αλλάζουνε της μπαταρίες, συνήθως χρειάζεται προγραμματισμός μόνο η ημερομηνία και η ώρα. Από ένα ψάξιμο που έκανα βλέπω κάπου 150 το πληκρολόγιο και 250 ευρώ η πλακέτα, και τα δύο NXG-4. Αλλά για ποιον λόγο να τα αλλάξω.. Όσον αφορά τον προγραμματισμό ημερ/νιας και ώρας γιατί δεν το έκανε ο ίδιος ο ηλεκτρολόγος που άλλαξε την μπαταρία προχτές; είπε στους γέρους μου να ψάξουν το εγχειρίδιο χρήσης και να το κάνουν μόνοι τους! Τρέχα γύρευε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα σας, έχουμε ένα σύστημα συναγερμού στο πατρικό (μονοκατοικία) ο οποίος μπήκε πριν 12 χρόνια. Και τελευταία άρχισε να φωνάζει φυσικά ενώ ήταν οπλισμένος. Έχει αλλαχτεί η μπαταρία 2 φορές. Ο τεχνικός που τον πέρασε βγήκε και στην σύνταξη και δεν θέλει να ασχοληθεί, και ο άλλος ο ηλεκτρολόγος είναι πολύ απασχολημένος. Ο δεύτερος όμως είπε στους δικούς μου να αλλάξουν το πληκτρολόγιο με κάποιο πιο σύγχρονο κάτι τέτοιο για κάπου 150-200 ευρώ που να δείχνει την ζώνη που χτύπησε και αν ήταν από χαμηλή μπαταρία κλπ. Ο συναγερμός αν δεν κάνω λάθος είναι ο Network NX-4. Και ρωτώ α) υπάρχει κάποιο ώφελος απο την αναβάθμιση του συναγερμού; β) μετα την αλλαγή της μπαταρίας χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, ρύθμιση ώρας κλπ; Κατά βάση σας είπε ανοησίες. Το κεντρο που έχεις είναι καλο κ αξιόπιστο. Το ποια ζώνη έδωσε συναγερμο φαινεται κ σε παλιότερα πληκτρολόγια δε χρειάζεται σύγχρονο. Καλό θα ήταν να βρείτε κάποιον να έρθει για μια συντήρηση και να το συζητήσετε - κ να τα ελέγξει επιτόπου προτού ξεκινήσετε τα έξοδα αντικατάστασης γιατί μπορεί να είναι απλά μια παγίδα του 1€ που έχει το θέμα 1 λεπτό πριν, qrstuv είπε Από ένα ψάξιμο που έκανα βλέπω κάπου 150 το πληκρολόγιο και 250 ευρώ η πλακέτα, και τα δύο NXG-4. Αλλά για ποιον λόγο να τα αλλάξω.. Όσον αφορά τον προγραμματισμό ημερ/νιας και ώρας γιατί δεν το έκανε ο ίδιος ο ηλεκτρολόγος που άλλαξε την μπαταρία προχτές; είπε στους γέρους μου να ψάξουν το εγχειρίδιο χρήσης και να το κάνουν μόνοι τους! Τρέχα γύρευε τώρα.. Άλλαξε τεχνικό αν του έφταιγε το πληκτρολόγιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Παίδες, άλλη μια βοήθεια. Θα χρειαστεί να αλλάξω την παλιά σειρήνα, ενσύρματη 12V. Όχι ότι δεν δουλεύει αλλά θα πάει πακέτο με τον παλιό συναγερμό για το εξοχικό. Επίσης μου είπαν ότι δεν έχει ρύθμιση για κύκλο 3 λεπτά, 5 λεπτά κτλ και από τότε την κοιτάζω λοξά, όπως δεν έχει και φωτάκι να αναβοσβήνει και σκέφτομαι πως δεν τρομάζει κανένα.😄 Έχω δει παλιότερο πόστ του Πετράν που προτείνει μια BS-1 αλλά βλέπω μοντέλα απο 20 μεχρι 50 ευρώ. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε; Αν είναι υπάρχει κάποιο λίνκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex7ultras Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλη την ομάδα , Έχω συναγερμο sigma apollon plus με gsm Orion mini .Παρακαλώ για τη βοήθειά σας ,για το πώς μπορώ να αλλάξω το ηχογραφημένο μήνυμα του τηλεφωνητή ,που ακούμε όταν μας καλεί ,για να μας ενημερώσει για οποίο συμβάν . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, alex7ultras είπε Καλησπέρα σε όλη την ομάδα , Έχω συναγερμο sigma apollon plus με gsm Orion mini .Παρακαλώ για τη βοήθειά σας ,για το πώς μπορώ να αλλάξω το ηχογραφημένο μήνυμα του τηλεφωνητή ,που ακούμε όταν μας καλεί ,για να μας ενημερώσει για οποίο συμβάν . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Όταν σε καλέσει και το σηκώσεις ακούς κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα ή απλά έναν ήχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex7ultras Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλησπέρα , ακουώ ηχογραφημένο μήνυμα που είχε ηχογραφήσει ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση που λέει :στην οικία του ….επι της οδού ….. και μετά το αυτοματοποιημένο που αναφέρει τη βλάβη . Θελω να αλλάξω το πρώτο κομμάτι που έχει το μήνυμα με τη φωνή του τεχνικού . Σε ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα