Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα συμφωνήσω. Οταν κάτι το πληρώνεις και μάλιστα δίπλα (ip module + συνδρομή) έχεις την απαίτηση να είναι σωστό. Αν ειναι τσάμπα αλλάζει το πράγμα. Επειδη έχω ίδια πείρα αας λέω σα χρήστης οτι δεν είναι σωστό. Ακομα και σήμερα υπολειτουργεί κάποιες φορές και προσωπικά δεν έλαβα τσάμπα 6 μήνες για καμία από τις 3 συνδρομές που έχω... παρακολουθω λιγο το θεμα και ειμαι ασχετος αφου πρωτα εβαλα και μετα μπηκα να δω, αλλα το insite gold εχει τρομερα προβληματα, βασικα ο swan server και οχι η εφαρμογη, αλλα και η νεα που εφτιαξα στον ιδιο σερβερ στηριζεται και δεν λυθηκαν τα προβληματα. Γενικα εχει θεμα στο να φορτωσει και να μπεις με αποτελεσμα να θες να πας μια βολτα και να το σκεφτεσαι να τον βαλεις μην και χτυπησει και δεν μπορεις να το κλεισεις (για μενα που εχω ρανταρ και εξω και εχω καμποσα false alarm). Αντιθετα με την ταπεινη sigma δεν εχω κανενα θεμα με την εφαρμογη τοσο καιρο (στο γραφειο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Υπαρχει και λυση εαν εχεις στατικη ip, η μπορεις να βαλεις dyndns η no-ip να παιξει το ip150(με ανοιγμα πορτας 10000)αλλα σου κοβει νομιζω καποια notifications. Η sigma ειχε ξεκινησει με ενα τιμιο και οικονομικο ip module στην αρχη μονο με dyndns και μετα εδωσε με αναβαθμιση δωρεαν cloud με μια χαρα εφαρμογη. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από fabiawrc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fabiawrc είπε Υπαρχει και λυση εαν εχεις στατικη ip, η μπορεις να βαλεις dyndns η no-ip να παιξει το ip150(με ανοιγμα πορτας 10000)αλλα σου κοβει νομιζω καποια notifications. Η sigma ειχε ξεκινησει με ενα τιμιο και οικονομικο ip module στην αρχη μονο με dyndns και μετα εδωσε με αναβαθμιση δωρεαν cloud με μια χαρα εφαρμογη. Με κάρφωτες είναι αυτά τα χάλια 😂 αλλιώς απλά δε συνδέεται… στατική δε ξέρω πλέον κανέναν που να έχει σε σπίτι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @yanyul Δεν θες αλλαγή hardware όταν χτυπάει η σειρήνα χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα υπάρχει λόγος, tamper, χαλασμένη μπαταρία στον πίνακα σε συνδιασμό με διακοπή ΔΕΔΔΗΕ κλπ. Συντήρηση θέλει από επαγγελματία. Γενικά να έχεις στο μυαλό σου ότι η σειρήνα δεν παίρνει εντολή να χτυπήσει αλλά συνέχεια παίρνει εντολή να μην χτυπήσει και όταν αυτή χαθεί τότε χτυπάει. Έτσι αυτοπροστατεύεται η εγκατάσταση. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από kifinas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 28/1/2024 στις 5:41 ΜΜ, navigatoras είπε Δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει, εγώ έχω λόγο να αγοράσω απο αυτόν στην λιανική όπως το εννοεί αυτός; ΟΧΙ Μπορώ να το βρώ φθηνότερα; ΝΑΙ Απο που; Google search δεν είναι τυχαίο που βρίσκεις όλους τους καρακατζουλες συνεργάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Εχετε γνώμη για τους DSC? Είμαι ανάμεσα σε dsc και satel. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, mumra είπε Καλημέρα. Εχετε γνώμη για τους DSC? Είμαι ανάμεσα σε dsc και satel. Ευχαριστω Όποιον και να επιλέξεις θα μείνεις ευχαριστημένος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Οι ajax από αξιοπιστία δεν έχουν τέτοια θέματα φαντάζομαι,ούτε με το after sale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, 26ska είπε Οι ajax από αξιοπιστία δεν έχουν τέτοια θέματα φαντάζομαι,ούτε με το after sale. Οι Ajax είναι το ποιο αξιόπιστο σύστημα αυτή την στιγμή με ότι περιορισμούς σου βάζει…. αν η αγορά γίνει από επίσημο αντιπρόσωπο και δεν πέσεις σε παράεισαγωγή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε με το after sales. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, ss42ss είπε Οι Ajax είναι το ποιο αξιόπιστο σύστημα αυτή την στιγμή με ότι περιορισμούς σου βάζει…. Τι το καθιστά το πιο αξιόπιστο; Γιατί υπερέχει δηλαδή ενός επωνύμου πχ caddx η paradox ; Γιατί από το όσο το χρησιμοποίησα εγώ σε επαγγελματικο χώρο μόνο αξιόπιστο δε θα το έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε Τι το καθιστά το πιο αξιόπιστο; Γιατί υπερέχει δηλαδή ενός επωνύμου πχ caddx η paradox ; Γιατί από το όσο το χρησιμοποίησα εγώ σε επαγγελματικο χώρο μόνο αξιόπιστο δε θα το έλεγα Την ιδια απορία εχω και εγω.. Και οι 2 εταιρίες που αναφέρεις εχουν βαρια κληρονομιά στα συστήματα ασφάλειας. Οκ, o Αjax ειναι ενα νεο σύστημα, πολλα υποσχόμενο αλλα δεν νομίζω οτι ειναι στην ιδια κατηγορία με τους caddx και τους paradox, και με άλλες εταιριες όπως Sigma, Bosch και άλλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, paylidis είπε Τι το καθιστά το πιο αξιόπιστο; Γιατί υπερέχει δηλαδή ενός επωνύμου πχ caddx η paradox ; Γιατί από το όσο το χρησιμοποίησα εγώ σε επαγγελματικο χώρο μόνο αξιόπιστο δε θα το έλεγα ας το διατυπώσω καλύτερα, το ποιο αξιόπιστο στα ασύρματα συστήματά. Δεν με έχει κρεμάσει ποτέ (εγκατεστημένα 50+ συστήματα) καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, δωρεάν εφαρμογή με άμεση ταυτόχρονη ενημέρωση των χρηστών και του ΚΛΣ, τρία ενσωματωμένα κανάλια επικοινωνίας, (Ethernet, 2xGPRS,WiFi), πλήρως περιφερειακών αισθητήρων. για τον paradox δεν θα το σχολιάσω δεν έχω μείνει ευχαριστημένος. Caddx είναι ακόμα καλύτερος και από τον paradox εξού και η διπλάσια τιμή του… έχει και αυτός δωρεάν εφαρμογή, ενσωματωμένο lan , είναι λίγο δύσκολος στον προγραμματισμό του αλλά μόλις τον μάθεις μπορείς να κάνεια και με αυτόν παπάδες… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου καλημέρα. Έχει βάλει κανείς επαγγελματίας τον HikVision AX Pro να μας πει την γνώμη του απο την χρήση στους πελάτες? Το έβαλα μόνος μου πριν καποιους μήνες και μεχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάνει σύνδεση με ΚΛΣ αλλά μου σκάνε όλες οι ειδοποιήσεις στο κινητό. Του έχω βάλει κ GSM κάρτα αλλά είναι μόνο για Data και δεν έχω εμπειρία απο τις κλήσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spira Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, είμαι σε σκέψη για τοποθέτηση συναγερμού σε καινούργια μεζονέτα. Το σπίτι έχει 2 πατώματα με την καλωδίωση έτοιμη και μαγνητικές επαφές περασμένες στις πόρτες-παραθυρα(7) και αναμονες για ανιχνευτές σε όλους τους χώρους και για σειρήνα και πληκτρολόγιο. Έχει κάποιος να μου προτείνει μάρκα και ένα ενδεικτικό κόστος. Θα με ενδιέφερε και κάποια ενσωμάτωση με smart. Οι Ajax fibra αξίζουν σε σχέση με paradox/ sigma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, Spira είπε Καλησπέρα, είμαι σε σκέψη για τοποθέτηση συναγερμού σε καινούργια μεζονέτα. Το σπίτι έχει 2 πατώματα με την καλωδίωση έτοιμη και μαγνητικές επαφές περασμένες στις πόρτες-παραθυρα(7) και αναμονες για ανιχνευτές σε όλους τους χώρους και για σειρήνα και πληκτρολόγιο. Έχει κάποιος να μου προτείνει μάρκα και ένα ενδεικτικό κόστος. Θα με ενδιέφερε και κάποια ενσωμάτωση με smart. Οι Ajax fibra αξίζουν σε σχέση με paradox/ sigma? Με τον ajax ξεχνάς το home automation με Alexa κτλ.. έχει βγάλει δικούς της διακόπτες, πρίζες, ρελε(μόνο Fibra), τροφοδοτικά(μόνο Fibra). Στον Fibra απαιτούνται 4 καλώδια(bus) σε κάθε περιφερειακό και μπορούν να τον εγκαταστήσουν μόνο πιστοποιημένοι εγκαταστάτες το κόστος του υπολόγισε περίπου στα 1.300€ υπάρχει η λύση του caddx περίπου στα ιδια χρήματα, και λίγο ποιο κάτω ο satel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα