alejsalonica Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, gousias είπε Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σύστημα και αν συνεργάζεται με Paradox σειρά SP5500 & SP6000 με ip100 & ip150; Η αναβάθμιση τελικά του ip150 και η αναγκαστική όδευση προς insite gold δεν μου αρέσει καθόλου! Κόστος και πολλές φορές έχει κολλήσει, ακόμη και από το δικό τους server. Τα Abode λειτουργούν μέσω hub λογικά, όπως και τα Aqara; Πρωτόκολλο zigbee; Γενικά θα προτιμούσες τα πρώτα έναντι των δεύτερων ή και όποιων άλλων; Τα Abode είναι first class συναγερμός με δυνατότητες HomeKit τα Aqara πχ είναι πρώτα smarthome και μετά συναγερμός. Ψαξε λίγο στα site τους. Πλέον δυνατότητες υπάρχουν. Με ένα modem 5G & ένα UPS ακόμα και να σου κόψουν ρεύμα - τηλέφωνο είσαι καλυμμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ας κραξουμε λιγο την Paradox γιατι συνεχιζει τις γελοιοτητες. Γελοιοτητα no.1: Στην νεα σειρα SP5500+,SP6000+,SP7000+MG5050+ εχουν πλεον 2 σειριακες θυρες αλλα ειναι KΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ για τριτους κατασκευαστες,οπως τα TRIKDIS module. Θες να βαλεις TRIKDIS?? Πρεπει μεσα απο το Ιnsight Gold,με λογαριασμο εγκαταστατη(εγκεκριμενο λογαριασμο απο την paradox αν εισαι εγκαταστατης με αφμ),να επιλεξεις unlock panel και σε χρεωνει 5 δολλαρια ανα πινακα.Αρα ο απλος χρηστης δεν μπορει να το κανει. Γελοιοτητα no.2: Ετοιμαζει νεα πλατφορμα που την ονομαζει ΜQTT,για να λυσει τα προβληματα που ειχε,θα καταργησει το απαραδεκτο Insight Gold(ηδη για να κανεις νεα συνδεση δεν σε αφηνει σου λεει πηγαινε στο Blue Eye),βγαζει IP180 που θα εχει lan+wifi, καλα ολα αυτα, ΑΛΛΑ οποιος ειναι σε κεντρο ληψεως σηματων,και κανει αναβαθμιση τα ΙΡ150+, PCS265LTE V.7,θα πρεπει το Κεντρο ληψης σηματων να εχει προμηθευτει την νεα κονσολα IPC10. Οι παλιοί δέκτες IPR512 και IPRS7 δεν υποστηρίζουν τα νέα module επικοινωνίας.Προφανως τα μεγαλα κεντρα ληψης οπως Personal Security-Spartan κλπ θα τον παρουν τον νεο δεκτη. Gousias , Πετα απο το μπαλκονι τα IP150,αγορασε ενα Trikdis ειτε lan ειτε 2G η 4G,βαλτο στην serial του πινακα σου-θελει καλωδιο(δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο πινακας)και εχεις την δωρεαν εφαρμογη Protegus 2 πλεον και στελνεις και σηματα σε κεντρο ληψης αν θες.Μπορεις να κανεις και απομακρυσμενα αναβαθμιση firmware. Συνδυαστικα δεν ξερω αν μπορει να δεχτει ταυτοχρονα trikdis-ip150. O Πινακας εχει 1 serial βαζεις το ΙP150 και αυτο βγαζει εξοδο για να βαλεις το PCS265 της Paradox. Η Trikdis εδωσε ακομα μια νεα λυση με το ΤRIKDIS GET. 2 σε 1 νοικοκυρεμενα.Lan και 4G σε ενα module. Eπισης ολα τα module παιζουν σε Αnroid-Iphone και εχουν και web interface(cloud μονο) και σε μια αρκετα μεγαλη γκαμα συναγερμων. Η σειρα CADDX NX εχει καταργηθει(δεν υπαρχουν ουτε σε στοκ) και εχει αντικατασταθει με την σειρα ΝXG με ενσωματωμενο lan και δωρεαν εφαρμογη και δεν δεχεται Trikdis ειναι κλειδωμενο.Για παλια συστηματα nx ειναι οτι πρεπει για αναβαθμιση. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από fabiawrc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 25/1/2024 στις 9:37 ΜΜ, fabiawrc είπε Δες αν μπορεις να το βρεις απο καποιο μαγαζι γιατι το δινει η keeper μονο σε εγκαταστατες. Ειχεσ Δίκαιο. Δε δίνει σε ιδιώτες. Ωραίοι είναι ρε… θαρρείς και βρωμανε τα δικά μου λεφτά και πρέπει να τα πλύνει κάποιος… τι να πω..2-3 πράγματα θέλω κ αρνούνται… α και το καλύτερο, τους ζήτησα ένα τηλέφωνο εγκαταστατη για να πάρω τα υλικά, και ο τύπος λέει δε σου πουλάω υλικά, μόνο υλικά και εργασια παρεχω αν θες… γκετο Τώρα θα ψαχτώ για κανέναν άλλο πιο έντιμο μήπως με βοηθήσει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου On 29/01/2024 at 19:03, Luciddream said: Καλό χρυσό το τηλεχειριστήριο του Ajax αλλά σήμερα μου την έφερε. Ενώ έχω κλείσει το κουμπί πανικού για να μην πατηθεί καταλάθος, βγήκα απτο σπίτι για 1 λεπτό με τα κλειδιά και καταλάθος πατήθηκε το Night Mode. Το οποίο δεν μπορείς να το κλείσεις από τις ρυθμίσεις. Μετά πήγα να μπω στο σπίτι και χτύπαγε ο συναγερμός 😛 Οπωσδήποτε βάλτε το Accidental Press Protection αν το πάρετε γιατί εγώ δεν το είχα. Στα θετικά το κέντρο (atlas) με πήρε σε δευτερόλεπτα. Οταν το είχα στα κλειδιά μου το ειχα προγραμματισει να "νιωθει" τα κουμπιά όχι με απλό πατημα αλλα με παρατεταμένο. Αλλιως θα ειχα πολλά ατυχήματα. Τελικά επειδή μου επεφτε λιγο κουμούτσα, προτιμησα για τα κλειδια ενα tag (εχω και το αντιστοιχο keypad ουτως ή αλλως) και το remote το έχω απλα διπλα στο κρεβατι (με κανονικη λειτουργια, του φούστη, δεν γινεται κατα λαθος να πατηθει τίποτα). ΥΓ: Hub Plus εδω, 1x DoorProtect, 6x DoorProtectPlus, 1xMotionProtectCurtain, 1x FireProtect, 2x HomeSiren, 2x StreetSiren, 1x KeyPadPlus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2024 στις 8:10 ΜΜ, alejsalonica είπε Τα Abode είναι first class συναγερμός με δυνατότητες HomeKit τα Aqara πχ είναι πρώτα smarthome και μετά συναγερμός. Ψαξε λίγο στα site τους. Πλέον δυνατότητες υπάρχουν. Με ένα modem 5G & ένα UPS ακόμα και να σου κόψουν ρεύμα - τηλέφωνο είσαι καλυμμένος. αν δεν μπορεις να εχεις τετοιο μοντεμ εκτος της υπαρξης του UPS υπαρχει καποιο αλλο μοντουλ η' κατι τετοιο μεσο τεχνολογιας για να εισαι καλυμμενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Αν σου κόψουν την παροχή τηλεφώνου ότι και αν έχεις θες εναλλακτική 4G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ένας λόγος που δεν ασχολούμεθα με συναγερμούς της Paradox, καλοί χρυσοί μέχρι ένα σημείο… από εκεί και πέρα μόνο προβλήματα δημιουργούν σε θέμα απομακρυσμένης διαχείρισης. Προσωπικά σε ενσύρματο βάζω μόνο Caddx και AJAX Fibra. Ένα tip για όσους επιλέγουν caddx… να ζητάτε την μονάδα επικοινωνίας με την ενσωματωμένη SIM (7102-S) και γλιτώνεις την συνδρομή της SIM Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από ss42ss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Στις 23/11/2022 στις 8:24 ΜΜ, mumra είπε Καλησπέρα.Προς αναζητηση νεου συναγερμου.Πηρα 2 προσοφρες .Η μια ειναι μαρκας AJAX αλλα παει 1150 και η αλλα satel-perfecta με κοστος 400. Η δευτερη ειναι απο γνωστο μου αξιοπιστο συνεργειο απλα δεν ξερω την μαρκα.Εχετε καμια εικονα? Καλησπερα Να ρωτησω ποσες ζωνες, ρανταρ κ παγιδες περιλαμβανε η προσφορα για τον satel perfecta? Ρωταω γιατι εχω και εγω μια αλλα για αρκετα παραπανω κ μαλλον πρεπει να το ξαναδω το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mumra Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 9 hours ago, than81 said: Καλησπερα Να ρωτησω ποσες ζωνες, ρανταρ κ παγιδες περιλαμβανε η προσφορα για τον satel perfecta? Ρωταω γιατι εχω και εγω μια αλλα για αρκετα παραπανω κ μαλλον πρεπει να το ξαναδω το θεμα καλημερα 2 radar, 4 ζωνες, 2 πληκτρολογια. Πηρα και για sigma αλλα ηθελα και εκει γυρω στα 900€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanyul Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Χαιρετώ την μεγάλη παρέα. Δεν ξέρω αν το θέμα αυτό είναι στο σωστό μέρος, αν όχι παρακαλώ τους moderators να το μεταφέρουν ή να το διαγράψουν. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τον συναγερμό του σπιτιού. Στο σπίτι που μένω, υπάρχει ένας ενσύρματος συναγερμός Roiscok RP-208 οποίος έμεινε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Για έξι χρόνια δεν τον δούλεψα ποτέ, γιατί πίστευα ότι δεν χρειάζεται. Μετά όμως το δυσάρεστο περιστατικό τα Χριστούγεννα, ( μπήκαν στο σπίτι μου σπάζοντας το τζάμι από την μπαλκονόπορτα ) αποφάσισα να το ενεργοποιήσω. Αφού το έκανα Factory reset, άλλαξα όλες τις μαγνητικές παγίδες, έλεγξα όλες τις καλωδιώσεις, επιτέλους το περασμένο Σάββατο το έθεσα σε λειτουργία. Για δύο μέρες λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα. Την τρίτη μέρα όμως , και χωρίς να είναι οπλισμένο, ξαφνικά άρχισε να χτυπάει η εξωτερική σειρήνα. Και ευτυχώς που ήμουν στο σπίτι και ευτυχώς δεν ήταν νύχτα. Περιττό να πω ότι ξεσήκωσε όλη την οικοδομή. Το πληκτρολόγιο του συναγερμού έδειχνε ότι δεν ήταν οπλισμένο και δεν έβγαζε κάποιο σφάλμα. Αποσύνδεση ρεύματος και μπαταρίας της κύριας πλακέτας δεν είχαν αποτέλεσμα, και η σειρήνα συνέχισε να χτυπάει. Μόνο όταν έβγαλα μπαταρία μέσα από την σειρήνα, αυτή σταμάτησε να χτυπάει. Τώρα είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος γιατί έγινε αυτό. Και αν το πρόβλημα είναι στην κεντρική πλακέτα ή στην σειρήνα. Η αλλαγή σειρήνας είναι πιο εύκολη και οικονομική λύση ( γύρω στα 35-40 ευρώ έχει η καινούρια ). Αλλά δεν ξέρω μήπως με την αλλαγή της το πρόβλημα θα παραμείνει, και κάποια στιγμή που δε θα είμαι σπίτι, ή στα άγρια χαράματα θα ξαναχτυπήσει . Τότε είναι το σίγουρο ότι δεν γλυτώνω το βρίσιμο των γειτόνων. Αν θελήσω να αλλάξω την κεντρική πλακέτα ( η οποία πλέον δεν βγαίνει ) τότε πάω για αλλαγή ολόκληρου συστήματος συναγερμού. Επειδή όλοι οι αισθητήρες είναι περασμένοι με καλώδια, δεν σκέφτομαι για ασύρματο συναγερμό. Στην ουσία θα χρειαστώ κεντρική πλακέτα, πληκτρολόγιο και εξωτερική σειρήνα. Πιστεύω ότι σίγουρα στο φόρουμ μας υπάρχουν γνώστες του αντικειμένου, θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη τους σχετικά με το θέμα. Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα, να χτυπάει η εξωτερική σειρήνα χωρίς να είναι οπλισμένη΄( δεν έγινε διακοπή ρεύματος, η μπαταρία καινούρια και φορτισμένη, δεν υπήρχε παραβίαση σειρήνας, για να υπάρχει συναγερμός tamper ) Αν πιστεύετε ότι με την αλλαγή σειρήνας το πρόβλημα θα λυθεί ή πιστεύτε ότι λόγω και παλαιότητας τους συστήματος, χρήζει αντικατάστασης. Και αν ναι. Τι μπορείτε να μου προτείνετε. Γιατί βλέπω στα ηλεκτρονικά καταστήματα βλέπω μεγάλη γκάμα, αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης, δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το σύστημα Ajax Systems ( ουκρανικά που κατασκευάζονται στην Τουρκία) αλλά όλα βλέπω είναι ασύρματα. Θα προτιμούσα να υπάρχει επιλογή τηλεφωνικού χειρισμού του συναγερμού ( να οπλίζω και να αφοπλίζω από κινητό ή μέσω κάποιας εφαρμογής), να υπάρχουν μπρελόκ για οπλισμό και αφοπλισμό ( για να μην χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογώ τον κωδικό) και σίγουρα θα ήθελα σε περίπτωση παραβίασης, να ενημερώνομε στο τηλέφωνο γι'αυτό ( είτε με κλήση, είτε με κάποιο μήνυμα) Σόρρυ για το μεγάλο κείμενο και αν σας κούρασα, αλλά ήθελα περιεκτικά να ενημερώσω για το τι πρόβλημα έχω και τι λύση ψάχνω. Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπερα Εχω 2 προσφορες μεσα στο budget μου κ θα ηθελα μια βοηθεια απο τους γνωστες του θεματος. 1η προσφορα --> Satel Perfecta (1 πληκτρολογιο, 1 Satel υπερυθρος ανιχνευτης κινησης , 1 εξωτερικ +εσωτερικη σειρηνα, 6 παγιδες) = 400 + 150 εργασια = 550 + κοστος καρτας sim Η προταση του εγκατασταση της Satel εδω ειναι οτι το εξωτερικο ρανταρ στην πισω αυλη μπορει να μας γλυτωσει απο την εγκατασταση 4 παγιδων. 2η προσφορα --> Paradox με πλακετα SP-5500 (1 πληκτρολογιο, 2 Βosch Blue Line Gen 2 ανιχνευτες, εξωτερικη + εσωτερικη σειρηνα, 10 παγιδες, 1 ετος δωρεαν κεντρο ληψης) --> 510 (και 220 επιπλεον για PARADOX PCS250 GMS/GPRS για να το ελεγχω απο το κινητο) = 730 (+ νομιζω οτι η εφαρμογη της Paradox στο κινητο εχει ετησια συνδρομη οποτε πρεπει να συνυπολογιστει κ αυτο + κοστος καρτας sim) Εδω εχουμε πιο πολλα ρανταρ και παγιδες αλλα κ επιπλεον κοστος. Εχω 2 ερωτηματα. 1) γενικα σχολια για τις 2 προσφορες και το value for money τους 2) περιθωρια βελτιωσης του κοστους με διαφοροποιηση του set up(πχ. αν πηγαινα σε λυση με ethernet, IP module αντι για το Paradox GMS/GPRS ) Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 58 λεπτά πριν, than81 είπε Καλησπερα Εχω 2 προσφορες μεσα στο budget μου κ θα ηθελα μια βοηθεια απο τους γνωστες του θεματος. 1η προσφορα --> Satel Perfecta (1 πληκτρολογιο, 1 Satel υπερυθρος ανιχνευτης κινησης , 1 εξωτερικ +εσωτερικη σειρηνα, 6 παγιδες) = 400 + 150 εργασια = 550 + κοστος καρτας sim Η προταση του εγκατασταση της Satel εδω ειναι οτι το εξωτερικο ρανταρ στην πισω αυλη μπορει να μας γλυτωσει απο την εγκατασταση 4 παγιδων. 2η προσφορα --> Paradox με πλακετα SP-5500 (1 πληκτρολογιο, 2 Βosch Blue Line Gen 2 ανιχνευτες, εξωτερικη + εσωτερικη σειρηνα, 10 παγιδες, 1 ετος δωρεαν κεντρο ληψης) --> 510 (και 220 επιπλεον για PARADOX PCS250 GMS/GPRS για να το ελεγχω απο το κινητο) = 730 (+ νομιζω οτι η εφαρμογη της Paradox στο κινητο εχει ετησια συνδρομη οποτε πρεπει να συνυπολογιστει κ αυτο + κοστος καρτας sim) Εδω εχουμε πιο πολλα ρανταρ και παγιδες αλλα κ επιπλεον κοστος. Εχω 2 ερωτηματα. 1) γενικα σχολια για τις 2 προσφορες και το value for money τους 2) περιθωρια βελτιωσης του κοστους με διαφοροποιηση του set up(πχ. αν πηγαινα σε λυση με ethernet, IP module αντι για το Paradox GMS/GPRS ) Ευχαριστω πολυ αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πας για τον Satel, αν σε παίρνει το budget πας σε διπλή επικοινωνία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2024 στις 1:52 ΠΜ, fabiawrc είπε Ας κραξουμε λιγο την Paradox γιατι συνεχιζει τις γελοιοτητες. Γελοιοτητα no.1: Στην νεα σειρα SP5500+,SP6000+,SP7000+MG5050+ εχουν πλεον 2 σειριακες θυρες αλλα ειναι KΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ για τριτους κατασκευαστες,οπως τα TRIKDIS module. Θες να βαλεις TRIKDIS?? Πρεπει μεσα απο το Ιnsight Gold,με λογαριασμο εγκαταστατη(εγκεκριμενο λογαριασμο απο την paradox αν εισαι εγκαταστατης με αφμ),να επιλεξεις unlock panel και σε χρεωνει 5 δολλαρια ανα πινακα.Αρα ο απλος χρηστης δεν μπορει να το κανει. Γελοιοτητα no.2: Ετοιμαζει νεα πλατφορμα που την ονομαζει ΜQTT,για να λυσει τα προβληματα που ειχε,θα καταργησει το απαραδεκτο Insight Gold(ηδη για να κανεις νεα συνδεση δεν σε αφηνει σου λεει πηγαινε στο Blue Eye),βγαζει IP180 που θα εχει lan+wifi, καλα ολα αυτα, ΑΛΛΑ οποιος ειναι σε κεντρο ληψεως σηματων,και κανει αναβαθμιση τα ΙΡ150+, PCS265LTE V.7,θα πρεπει το Κεντρο ληψης σηματων να εχει προμηθευτει την νεα κονσολα IPC10. Οι παλιοί δέκτες IPR512 και IPRS7 δεν υποστηρίζουν τα νέα module επικοινωνίας.Προφανως τα μεγαλα κεντρα ληψης οπως Personal Security-Spartan κλπ θα τον παρουν τον νεο δεκτη. Gousias , Πετα απο το μπαλκονι τα IP150,αγορασε ενα Trikdis ειτε lan ειτε 2G η 4G,βαλτο στην serial του πινακα σου-θελει καλωδιο(δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα ο πινακας)και εχεις την δωρεαν εφαρμογη Protegus 2 πλεον και στελνεις και σηματα σε κεντρο ληψης αν θες.Μπορεις να κανεις και απομακρυσμενα αναβαθμιση firmware. Συνδυαστικα δεν ξερω αν μπορει να δεχτει ταυτοχρονα trikdis-ip150. O Πινακας εχει 1 serial βαζεις το ΙP150 και αυτο βγαζει εξοδο για να βαλεις το PCS265 της Paradox. Η Trikdis εδωσε ακομα μια νεα λυση με το ΤRIKDIS GET. 2 σε 1 νοικοκυρεμενα.Lan και 4G σε ενα module. Eπισης ολα τα module παιζουν σε Αnroid-Iphone και εχουν και web interface(cloud μονο) και σε μια αρκετα μεγαλη γκαμα συναγερμων. Η σειρα CADDX NX εχει καταργηθει(δεν υπαρχουν ουτε σε στοκ) και εχει αντικατασταθει με την σειρα ΝXG με ενσωματωμενο lan και δωρεαν εφαρμογη και δεν δεχεται Trikdis ειναι κλειδωμενο.Για παλια συστηματα nx ειναι οτι πρεπει για αναβαθμιση. Δεν κατάλαβα γιατί τόσο κράξιμο...επειδή μια εταιρία προσπαθεί να προστατέψει τα προϊόντα της , από προϊόντα τρίτων ;;Ή γιατί θέλει να αναβαθμίσει το insite gold;; Προσωπικά δεν θέλω να τους δικαιολογήσω γενικά σαν εταιρία και για την πολιτική που ασκούν γενικά στα προϊόντα τους, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι πανάκριβα σε σχέση με το εξωτερικό...Αλλά εδώ νομίζω υπερβάλεις με τις απόψεις σου...Μια εταιρία είναι καλό να αναβαθμίζεται...Το inside gold καλά κάνει και το χρεώνει, αλλά να λειτουργεί σωστά και να μην βγάζει σφάλματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οταν το 99% των συναγερμων το cloud ειναι δωρεαν,με καλυτερες εφαργμογες που τρεχουν απροβληματιστα,με καλυτερο γραφικο interface κλπ,με πολυ ευκολοτερο installation και εσυ χρεωνεις για μια προβληματικη υπηρεσια ε ναι θα φας κραξιμο. Πριν εναμιση χρονο που κρεμασε ολο το συστημα για μερες και εγινε ο χαμος απο πελατες,βγηκε η paradox και ζητησε συγνωμμη και εδωσε 6 μηνες εξτρα δωρεαν συνδρομη....Γελαει ο κοσμος. Θελω να μπω σε πελατες μεσω babyware απομακρυσμενα και μια παιζει μια δεν παζει,οτι ναναι... Πολλοι εγκαταστατες σταματησαν να δουλευουν τα paradox γιαυτο το λογο,η βαζουν trikdis και τελειωνει η υποθεση. Ελπιζω με την νεα μεταβαση στην ΜQTT πλατφορμα να στρωσουν αν και θα μπλεξουν τα μπουτια τους με ποια κεντρα θα αγορασουν τους νεους δεκτες. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από fabiawrc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Θα συμφωνήσω. Οταν κάτι το πληρώνεις και μάλιστα δίπλα (ip module + συνδρομή) έχεις την απαίτηση να είναι σωστό. Αν ειναι τσάμπα αλλάζει το πράγμα. Επειδη έχω ίδια πείρα αας λέω σα χρήστης οτι δεν είναι σωστό. Ακομα και σήμερα υπολειτουργεί κάποιες φορές και προσωπικά δεν έλαβα τσάμπα 6 μήνες για καμία από τις 3 συνδρομές που έχω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα