ss42ss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, navigatoras είπε διαβάστε τι αγόρασα και πέστε την γνώμη σας για το υλικό επίσης μαντέψτε το κόστος 1. paradox SP Spectra SP6000+ 2. metalic case 3. transformer 16.6v 30w 4. extension board ZX8SP χ2 5. internet module (IP150+) 6. keyboard Paradox K641R 7. keyboard Paradox K32LCD+ χ3 8. Paradox C706 ISO Card χ6 Προσωπικά μακρυά και αγαπημένα🤷♂️ αυτά που έχεις άλλο υπολογίζω χοντρικά να έδωσες περίπου 1100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Το Κ641+ που αγορασες δεν κανει για τον SP6000+ ειναι μονο για τον πινακα EVO HD και EVO 192 οπως επισης ο evo δεν παιρνει κανενα πληκτρολογιο της σειρας SP εκτος απο τα touch TM50 -TM70. οποτε δεν μπορεις να δουλεψεις τις καρτες για οπλιση αφοπλιση η acces control. Ο μετασχηματιστης ειναι μικρος για ολα αυτα 3 πληκτρολογια+2 επεκτασεις+ΙP150 και δεν ξερω τι αλλο radar κλπ.,βαλε εναν με 50watt τουλαχιστον. Απο που τα αγορασες? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από fabiawrc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου keyboard Paradox K641R, επιμένεις ότι δεν κάνει για τον SP6000+ ενώ μου τον δίνει σε προσφορά επίσημος εγκαταστάτης της paradox στην πόλη μου και επίσημος reseller της paradox στην Πολωνία! Έχεις κάποιο λίνκ; Επίσης ο ίδιος εγκαταστάτης προτείνει 30watt ως αρκετά και γι αυτό ζήτησα κι εγώ 30watt Ολα αυτά στα 700 ευρώ απο Πολωνία. Εδώ ζητούσαν 1200 με τρία πληκτρολόγια 10Ζ ενώ πήρα τρία K32LCD+ Μου έκαναν λέει και έκπτωση 200 ευρώ, νά 'ναι καλά οι ανθρώποι! Τώρα ίσως τους φωνάξω να κάνουν την εγκατάσταση όταν ξεκαθαρίσω το θέμα με την GPRS module, δηλ αν το κέντρο λήψης την παράχει ως χρησιδάνειο (όπως τώρα με τον παλιό συναγερμό) ή πρέπει να το αγοράσω κι αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Επειδη αυτος που στα πουλησε ειναι KAΡΑ-ΑΣΧΕΤΟΣ προφανως και δεν κανει.Ειναι και επίσημος τρομάρα του.ΕΠΙΣΗΜΟΣ εγκαταστατης και δεν ξερει οτι δεν κανει το Κ641 στον SP. Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ συνεχιζεται βεβαιως, που σου προτεινε 30 watt με ολα αυτα τα περιφερειακα για διαφορά 5 ευρω που κανει παραπανω ενας μετασχηματιστης 60VA. Δεν τα λεω εγω το manual τα λεει. Θα μου πεις εμενα αν επιμενω, που βαζω Paradox απο το 1990 οταν ανοιξε η Paradox στην Ελλάδα, Κανε μας την χαρη ρε navigotara μας πουλας και υφακι. ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TΗΣ PARADOX του καναδά.Αντε στειλτο τωρα στην πολωνια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από fabiawrc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, ασφαλώς και επιμένω στην ερώτηση μου, προς άπαντες, όχι μόνο προς εσένα, δημόσια έγραψα. Εντάξει ο Πολωνός είναι άσχετος, ο μαστοράτζας ο Έλληνας, ο πατριώτης που πουλά το ένα για τρία ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ; και τι ζήτησα στο φινάλε; ενα λίνκ να που να το στηρίζει !!!!!!!!!! Αλλά να το δούμε κι αλλιώς... Υφάκι δεν έχω, οργή έχω γιατί εξήντα χρόνια στον γιδότοπο βαρέθηκα να μου τα παίρνουν οι μαστοράτζες βαλκανικού τύπου και να με ρίχνουν από την μια λούμπα στην άλλη. Τώρα αν ταυτίζεσαι με την "μαστοράτζα βαλκανικού τύπου" πιρόβλημα σου. Σου επισυνάπτω τις σελίδες απο την προσφορά του συναδέλφου σου, δεν βάζω την γωνία που διαφημίζει τα "20 χρόνια στην δουλειά" γιατί έχει και τα τηλέφωνα του. Αγάπη ολούθε! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από navigatoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) θες να στο κανω πιο λιανα? Η σειρα SP της Paradox ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ACCES CONTROL Η ΤΑGS-ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗ-ΑΦΟΠΛΙΣΗ. Ε λοιπον ο συναδελφος ειναι ασχετος τι να κανουμε τωρα.Προφανως δεν το εχει δουλεψει ποτε αυτο το πληκτρολογιο και νομιζει οτι κάνει,γιατι στο Ελληνικο site δεν αναφερει την συμβατοτητα. 20 χρόνια βάζει paradox και δεν ξερει οτι δεν κανει το 641.Μαλιστα. Και πες ρε φιλε οτι δεν το ξερει ας παει στο κομματια.Αφου η σειρα SP δεν εχει acces control τι θα προγραμματισει? ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ PGM ΤΟΥ SP6000..... Παρτον τηλ σε παρακαλω και πες του οτι δεν κανει και τι λυση θα βρειτε. Αν δεν σε εχω πεισει παρε αυρο το πρωι την Paradox και ρωτα αν κανει. Οι περισσοτεροι ασχετοι τεχνικοι στην επαρχια ειναι. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από fabiawrc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Κοίτα, τα έχω πάρει κρανίο με την μαστοράτζα κατ αρχήν με τις τιμές. Έχω ρωτήσει σχετικά με την συμβατότητα και περιμένω απάντηση. Έχω στείλει το λινκ και περιμένω αντιδράσεις. Μια άλλη αμφισβητούμενη επιλογή είναι ότι μου προσφέρει τρια πληκτρολόγια 10Ζ που μαλλον δεν φτάνουν για τις ζώνες. Αυτά προς στιγμήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Tα εχεις παρει στο κρανιο με τιμες εγκαταστασης? Tα Paradox k10 δειχνουν μεχρι 10 ζωνες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ10Ζ σαν ονομασια. 2 ειναι το Κ10V(καθετο) και το Κ10H(οριζοντιο). Κακως εχεις ρωτησει,επρεπε να του πεις απο την αρχη ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ το k641R στο SP. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από fabiawrc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 21 hours ago, fabiawrc said: Όσο πάει γίνεται και καλύτερο! Κοίτα την εικονα 10Ζ MAGELLAN, έχει μπερδέψει τα μπούτια του ο τύπος! Στο κρανίο τα έχω πάρει με τις τιμές που προσφέρει, τα πάντα είναι στο google πια, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να δεις τι γίνεται! Το κόστος που ζητάει για να κάνει την απεγκατάσταση, εγκατάσταση/προγραματισμό το βρίσκω λογικό (200 ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου ηθελα παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με αυτα που συζητατε.αν και με την τεχνολογια ειμαι κοντα απο συναγερμους καμερες και τετοια δνε σκαμπαζω.δνε ασχοληθηκα ποτε.ρωτησα,εψαξα αλλα λογικα ο καθενας το συνφερον του κοιταει.γιαυτο να ρωτησω εδω. θελω να βαλω καμερα σε παρκινγκ πυλωτης,ιδιοκτητο,οσον αφορα αδεια απο τους ενοικους κ.λ.π. ολα καλα,μην τα συζηταμε,εχω μιλησει με αρχη προστασιας ,διαβασα τον κανονισμο . λοιπον πηρα τιμες και μαρκες.θελω 2 καμερες ,ενα καταγραφικο με την μνημη του και μια μπαταρια για να κοψει τις ''μαγκιες'' στα ρολογια της δεδηε σε περιπτωση φθορας.hikvision,tvt μου προτειναν ,μαζι με εργασια 100 ευρω βγαινουν κοντα στα 380 με 400.ολοι καπου εκει ειναι 50 ευρω πανω κατω.δνε ξερω αν μου προτειναν καλο υλικο αν εχετε κατι καλυτερο ,ευχαριστως. ομως θελω να βαλω εναν μηχανισμο που να με ειδοποιει οταν καποιος μαγκας ,που υπαρχει στην γειτονια και ξερει τα λημερια ,παει και κοψει το ρευμα στα ρολογια ,να μου στελνει σημα στο κινητο και μια σειρηνα να ζτυπαει για εκφοβισμο.μου ειπαν οτι τεοτιο συστημα δνε υπαρχει και θελω συναγερμο.ενας μου προτεινε να συνδεσει το καταγραφικο-καμερα πανω στην μπαταρια του συναγερμου , ωστε να εχω μια μπαταρια και οχι 2.ο συναγερμος που μου προτεινε ειναι ο artec.250 ευρω. ενας αλλος μου ειπε οτι υπαρχουν καλοι που εχουν δοκιμασει στα μισα χρηματα και με εκπτωση βγαινουν κοντα 100 ευρω,ολα κινεζικα φυσικα. ποια ειναι η δικη σας αποψη για το συστημα καμερας -συναγερμου και οι τιμες τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Υπάρχουν κάποιοι συναγερμοί που συνεργάζονται με κάμερες. Αλλά εσύ θες να σου χτυπάει αν σου κόψουν το ρεύμα ή αν πλησιάσουν τα ρολόγια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γινεται και χωρις συναγερμο, να εχεις ειδοποιηση και να χτυπαει σειρηνα με αυτοματισμο με module. H δευτερη περιπτωση ειναι να παρεις καταγραφικο με alarm input και να βαλεις παγιδα στα ρολογια,εαν εχουν πορτακι. Tα ΑRTEC AR-88 -DEFENDO-MARS 832-FINΕ ειναι απλα κινεζικα σκουπιδια,με γελοια ποιοτητα κατασκευης και καμια φυσικα πιστοποιηση. Internet θα υπαρχει εκει που βαλεις το καταγραφικο? Για καμερες παρε προσφορα για IP TIANDY, η τουλαχιστον Dahua-hikvision. TVT ειναι υποδεεστερο υλικο οπως και οι Ktec-Avision.Μακρια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από fabiawrc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos8527 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου On 16/01/2024 at 19:49, navigatoras said: διαβάστε τι αγόρασα και πέστε την γνώμη σας για το υλικό επίσης μαντέψτε το κόστος 1. paradox SP Spectra SP6000+ 2. metalic case 3. transformer 16.6v 30w 4. extension board ZX8SP χ2 5. internet module (IP150+) 6. keyboard Paradox K641R 7. keyboard Paradox K32LCD+ χ3 8. Paradox C706 ISO Card χ6 Καλημέρα φίλε μου. Να ξέρεις ότι το Κ641 δεν παίζει με sp6000. Μόνο με evo . On 17/01/2024 at 18:11, navigatoras said: Όσο πάει γίνεται και καλύτερο! Κοίτα την εικονα 10Ζ MAGELLAN, έχει μπερδέψει τα μπούτια του ο τύπος! Στο κρανίο τα έχω πάρει με τις τιμές που προσφέρει, τα πάντα είναι στο google πια, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να δεις τι γίνεται! Το κόστος που ζητάει για να κάνει την απεγκατάσταση, εγκατάσταση/προγραματισμό το βρίσκω λογικό (200 ευρώ) Να ξέρεις και κάτι άλλο. Η paradox εδώ δεν είναι θυγατρική του Καναδά , οπότε επειδή τα υλικά είναι από Πολωνία ,αν πάθουν κάτι, θα πρέπει να σταλούν εκεί. Τα προϊόντα από την Ελληνική, έχουν και 7 χρόνια εγγύηση, τα οποία ή στα επισκευάζουν επί τόπου ή σου κάνουν αντικατάσταση άμεσα . Στο λέω απλά για να ξέρεις πως βγαίνουν και οικονομικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navigatoras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Η φράση "Η paradox εδώ δεν είναι θυγατρική του Καναδά" είναι σχήμα οξύμωρο, όπως και να έχει! Ασφαλώς δεν θα πάω στην ελληνική αντιπροσωπεία να πω "φτιάξτε το" γιατί έχω εγγύηση απο την Paradox Ζιμπάμπουε. Περιμένω όμως η μαμά εταιρία να με καλύψει απο εκεί που το αγόρασα, να με υποστηρίξει σε ανταλλακτικά με λογικό κόστος. Μου έχει συμβεί με την SAMSUNG δύο φορές, την μια με ένα ρολόι αγορασμένο απο αφρική και την άλλη με ταμπλέτα απο Κορέα. Η ελληνική αντιπροσωπεία αρνήθηκε να τα πάρει μολις είδε τα S/N και η μαμά εταιρία μου είπε να τα στείλω στα service center της χώρας που τα αγόρασα με δικά μου έξοδα κι αυτοί θα τα φτιάξουν. Ε, μετά είναι θέμα αριθμητικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos8527 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, navigatoras said: Η φράση "Η paradox εδώ δεν είναι θυγατρική του Καναδά" είναι σχήμα οξύμωρο, όπως και να έχει! Ασφαλώς δεν θα πάω στην ελληνική αντιπροσωπεία να πω "φτιάξτε το" γιατί έχω εγγύηση απο την Paradox Ζιμπάμπουε. Περιμένω όμως η μαμά εταιρία να με καλύψει απο εκεί που το αγόρασα, να με υποστηρίξει σε ανταλλακτικά με λογικό κόστος. Μου έχει συμβεί με την SAMSUNG δύο φορές, την μια με ένα ρολόι αγορασμένο απο αφρική και την άλλη με ταμπλέτα απο Κορέα. Η ελληνική αντιπροσωπεία αρνήθηκε να τα πάρει μολις είδε τα S/N και η μαμά εταιρία μου είπε να τα στείλω στα service center της χώρας που τα αγόρασα με δικά μου έξοδα κι αυτοί θα τα φτιάξουν. Ε, μετά είναι θέμα αριθμητικής. Ακριβώς για αυτό στο λέω. Επειδή μιλάμε για σύστημα ασφαλείας και όχι για πιστολάκι μαλλιών, αν σου χαλάσει κάτι, θα μείνεις εκτεθειμένος για καιρό. Και εγώ που έβαλα στο σπίτι μου προτίμησα να πάρω τα υλικά απο εδώ, παρόλο που ήταν ακριβότερα, γνωρίζοντας πως αν χρειαστεί κάτι, θα έχω άμεση λύση (το οποίο και έγινε). Το οξύμωρο δεν το κατάλαβα, να σου πώ την αλήθεια. Είναι διαφοερτικό να είσαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και αλλιώς θυγατρική της <<μαμά>> εταιρείας. Όπως και να έχει, σου εξήγησα πιό πάνω το σκεπτικό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα