chocorellos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ 1 ώρα πριν, efib είπε Στα εσωτερικά ραντάρ pet εάν είναι γάτα και δεν πηδάει σε έπιπλα, τότε θα σας καλύψουν τα ραντάρ. Αν ανεβαίνει σε τραπέζια και καναπέδες, τότε θα το πιάνει το ραντάρ και θα χτυπάει. Ίσως ραντάρ με οπτική επιβεβαίωση, αλλά είναι ακριβά. είναι γατες και ανεβαίνουν παντού. γι αυτό γενικά το ψάχνω πολύ! μόνο αν το βάλω σε σημείο όπου το πιο κοντινό έπιπλο που μπορούν να ανέβουν είναι σχετικά μακριά αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα δουλεύει σωστά...
efib Δημοσ. Τρίτη στις 01:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:19 πμ Έχω και εγώ γάτες και θα βάλω σύντομα τα radar του ajax και θα ενημερώσω. Έχω στον διάδρομο ένα ραντάρ και ελπίζω να με καλύψει σε περίπτωση που γίνει το κακό...
chocorellos Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 πμ 6 ώρες πριν, efib είπε Έχω και εγώ γάτες και θα βάλω σύντομα τα radar του ajax και θα ενημερώσω. Έχω στον διάδρομο ένα ραντάρ και ελπίζω να με καλύψει σε περίπτωση που γίνει το κακό... ωραία αναμένουμε ενημέρωση. πως και κατέληξες σε ajax? ξέρω ότι έχουν και επίπεδα ευαισθησίας γενικά, νομίζω και της hikvision, αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνεται η δουλειά. εκτός και αν περιορίσεις τις γατες σε ένα δωμάτιο αλλά σε εμένα δεν γίνεται
slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ αν βάλεις μαγνητικές παγίδες σε όλα τα σημεία εισόδου τότε θα είσαι ΟΚ χωρίς να χρειάζεται ραντάρ μέσα. Τα ραντάρ μέσα τα θες μπας κ δεν πιάσει κάποια από τις μαγνητικές, αλλά αν έχει γάτες και δεν μπορείς να βάλεις και με τις μαγνητικές μόνο είσαι καλυμμένος στο 99%. 2
Demora Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ Και εγώ εχω γάτες και τους εχω βαλει και ραφια σε εναν τοιχο να ανεβαίνουν... δηλαδή θα εχουμε πρόβλημα με τα εσωτερικά ραντάρ ακομα και αν ειναι pet ε;
chocorellos Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ 14 λεπτά πριν, Demora είπε Και εγώ εχω γάτες και τους εχω βαλει και ραφια σε εναν τοιχο να ανεβαίνουν... δηλαδή θα εχουμε πρόβλημα με τα εσωτερικά ραντάρ ακομα και αν ειναι pet ε; Από αυτά που διάβασα για τα ραντάρ καταλαβαίνω οτι είναι κατα βάση για κατοικίδια τα οποία κινούνται μόνο στο έδαφος. Αυτό βγάζει από την εξίσωση τις γάτες αμέσως αμέσως. Εκτός και αν το ραντάρ ειναι σε τέτοιο σημείο που κοντά του δεν υπάρχει κάποιο αντικείμενο στο οποίο να μπορεί να ανέβει η γάτα έτσι ώστε να το ενεργοποιήσει. Γι αυτό όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, η καλύτερη λύση ειναι μαγνητικές επαφές αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι σε καλύπτουν 99% όπως είπε γιατί αν ο άλλος σπάσει το τζάμι και μπει προφανώς δεν θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. οπότε που καταλήγουμε? Μαγνητικές επαφές σε κάθε είσοδο που να ενεργοποιούν αν θες κατευθείαν τον συναγερμό και ραντάρ με καμερα/ξεχωριστή κάμερα που όταν δουν κάποια κίνηση και σου έρθει ειδοποίηση, να ελέγξεις εσύ ποια ήταν η κίνηση που τον triggare και να ενεργοποιήσεις την εξωτερική σειρήνα απο την εφαρμογή. βέβαια αυτό είναι λίγο δύσκολο από την άποψη οτι πρέπει σε κάθε ειδοποίηση να μπαίνεις να βλέπεις αμέσως και γιατί με τις γάτες μέσα λογικά συνεχώς θα σου έρχονται ειδοποιήσεις εκτος και αν βάλεις πολύ χαμηλά το sensitivity (μήπως και δεν πιάνει όλες τις κινησεις)
slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 μμ 31 minutes ago, chocorellos said: ο άλλος σπάσει το τζάμι και μπει προφανώς δεν θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. μπορείς να βάλεις παγίδες με shock & tilt και να καταλάβει οτι σπάει.. αλλά γενικά να ξέρεις ο άλλος θα το σπάσει για να το ξεκλειδώσει.. σιγά μην μπει όλος απο το σπαμένο Γενικά ότι και να βάλεις είναι καλύτερο απο το τίποτα.
sphinxgr Δημοσ. Τρίτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Demora είπε Και εγώ εχω γάτες και τους εχω βαλει και ραφια σε εναν τοιχο να ανεβαίνουν... δηλαδή θα εχουμε πρόβλημα με τα εσωτερικά ραντάρ ακομα και αν ειναι pet ε; το ρανταρ βλέπει κίνηση. Αν το ζώο είναι 10 μετρα μακριά ξέρει ότι είναι ζώο γιατι πιάνει το 10% του αισθητήρα. Οι γάτες πάνε παντού. Αν η γάτα πάει κοντά στον αισθητήρα, τότε πιάνει το 100% του οπότε κ θα δώσει συναγερμό. Οπότε να το πω με απλά λόγια, για να μην το ψάχνετε ξανά κ ξανά. Με γάτες, δεν βάζουμε αισθητήρες κίνησης. Βάζουμε μόνο μαγνητικούς. Με μικρά σκυλιά βάζουμε ότι θέλουμε. Με μεγάλα, ενδεχομένως σε σχέση με τη θέση του αισθητήρα, να μην πρέπει να βάλουμε κίνησης. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:27 μμ από sphinxgr
efib Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, chocorellos είπε ωραία αναμένουμε ενημέρωση. πως και κατέληξες σε ajax? ξέρω ότι έχουν και επίπεδα ευαισθησίας γενικά, νομίζω και της hikvision, αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνεται η δουλειά. εκτός και αν περιορίσεις τις γατες σε ένα δωμάτιο αλλά σε εμένα δεν γίνεται Στον διάδρομο είχα ένα ραντάρ που είχαμε βάλει πριν 25 χρόνια και πάλι δεν τις έπιανε τις γάτες, οπότε εύκολη δουλειά εάν δεν μπορούν να ανέβουν κάπου. Θα δω πως θα πάει και στον μεγάλο χώρο που έχουν τραπέζια και καναπέδες, θα το βάλω μακριά και βλέπουμε. Μόνο τον Ajax ήξερα ως ασύρματο, έχει εύχρηστο site και μπορώ να βρω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν. Οι τιμές είναι πιο τσιμπημενες από hikvison αλλά έχω βρει χαμηλότερες και στον Ajax. Έχει πολύ καλή εφαρμογή που για εμένα είναι βασικό. Επίσης, έχει πολλά προϊόντα και συνεχώς βγάζει και άλλα. Πχ θέλω εσωτερικές κάμερες και θα βγάλει, θέλω κουδούνι με κάμερα και θα βγάλει. Ωραία ως θεωρία για το 99% που καλύπτεις με μαγνητακια, όμως 1) αν το σπάσουν όλο 2) εάν δεν δουλέψει το μαγνητακι. Όταν έχουν μπει στο σπίτι σου δεν είναι πια θεωρία. Γενικά, εάν μπουν μέσα είναι ήδη αργά. Απλά θέλεις να αρχίσει να χτυπάει ο συναγερμός για να ειδοποιηθείς και να καταλάβουν οι ληστές ότι έχουν περιορισμένο χρόνο. Αν και σε 10' σου το κάνουν λίμπα το σπίτι με άνεση. Για αυτό οπωσδήποτε περιμετρικά ραντάρ εξωτερικού χώρου, εγώ θα βάλω και κάμερες για να έχω οπτική επιβεβαίωση. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:17 μμ από efib
slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ 4 minutes ago, efib said: Στον διάδρομο είχα ένα ραντάρ που είχαμε βάλει πριν 25 χρόνια και πάλι δεν τις έπιανε τις γάτες, οπότε εύκολη δουλειά εάν δεν μπορούν να ανέβουν κάπου. Θα δω πως θα πάει και στον μεγάλο χώρο που έχουν τραπέζια και καναπέδες, θα το βάλω μακριά και βλέπουμε. Μόνο τον Ajax ήξερα ως ασύρματο, έχει εύχρηστο site και μπορώ να βρω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν. Οι τιμές είναι πιο τσιμπημενες από hikvison αλλά έχω βρει χαμηλότερες και στον Ajax. Έχει πολύ καλή εφαρμογή που για εμένα είναι βασικό. Επίσης, έχει πολλά προϊόντα και συνεχώς βγάζει και άλλα. Πχ θέλω εσωτερικές κάμερες και θα βγάλει, θέλω κουδούνι με κάμερα και θα βγάλει. Ωραία ως θεωρία για το 99% που καλύπτεις με μαγνητακια, όμως 1) αν το σπάσουν όλο 2) εάν δεν δουλέψει το μαγνητακι. Όταν έχουν μπει στο σπίτι σου δεν είναι πια θεωρία. μαζί σου για αυτός βάζεις ιδανικά και τα 2 αλλά αν δεν μπορείς βάζεις έστω τα μαγνητικά. Επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολα σπάει διπλό τζάμι κ ειδικά ολόκληρο για να μπουν απο εκεί. Οι περισσότεροι χαλάνε τον αλουμίνιο με λοστό και μπαίνουν έτσι. Η δική μου εμπειρία και με τους 2 (Ajax & HikVision) είναι οτι ο Ajax έχει πιο ωραία εφαρμογή και παγίδες αλλά και αρκετά αρνητικά (π.χ. η εσωτερική σειρήνα είναι για πέταμα, οι μαγνητικές παγίδες παίζουν μόνο αν βάλεις τον μαγνήτη στα δεξιά, δεν παίζει το video verification με IP κάμερες παρα μόνο αν έχεις το Ajax ΝVR και τις δικές του κάμερες, τα hubs για να έχουν wifi or 4G είναι αρκετά πιο ακριβά, σου κάνει κλήση με gsm αλλά δεν σου μιλάει το κλείνει και πρέπει να μπεις στην εφαρμογή ή σε SMS για να δεις που έπιασε κίνηση κ.α.)
chocorellos Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ 7 λεπτά πριν, slaughter είπε μαζί σου για αυτός βάζεις ιδανικά και τα 2 αλλά αν δεν μπορείς βάζεις έστω τα μαγνητικά. Επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολα σπάει διπλό τζάμι κ ειδικά ολόκληρο για να μπουν απο εκεί. Οι περισσότεροι χαλάνε τον αλουμίνιο με λοστό και μπαίνουν έτσι. Η δική μου εμπειρία και με τους 2 (Ajax & HikVision) είναι οτι ο Ajax έχει πιο ωραία εφαρμογή και παγίδες αλλά και αρκετά αρνητικά (π.χ. η εσωτερική σειρήνα είναι για πέταμα, οι μαγνητικές παγίδες παίζουν μόνο αν βάλεις τον μαγνήτη στα δεξιά, δεν παίζει το video verification με IP κάμερες παρα μόνο αν έχεις το Ajax ΝVR και τις δικές του κάμερες, τα hubs για να έχουν wifi or 4G είναι αρκετά πιο ακριβά, σου κάνει κλήση με gsm αλλά δεν σου μιλάει το κλείνει και πρέπει να μπεις στην εφαρμογή ή σε SMS για να δεις που έπιασε κίνηση κ.α.) Στην αντίστοιχη κλήση από hikvision σου λέει κάποιο προαποθηκευμένο μήνυμα? Επίσης η αντίστοιχη εσωτερική σειρήνα της hikvision τι διαφορετικό κάνει και είναι ίσως καλύτερη σύμφωνα με τα λεγόμενά σου? Δεν έχω δουλέψει κανένα από τους δύο προς το παρόν αλλά αν κάνουν την ίδια δουλειά και ο άγιαξ βγαίνει μισή τιμή πάνω τότε και εγώ λογικά θα πάω προς hikvision
slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ 5 minutes ago, chocorellos said: Στην αντίστοιχη κλήση από hikvision σου λέει κάποιο προαποθηκευμένο μήνυμα? Επίσης η αντίστοιχη εσωτερική σειρήνα της hikvision τι διαφορετικό κάνει και είναι ίσως καλύτερη σύμφωνα με τα λεγόμενά σου? Δεν έχω δουλέψει κανένα από τους δύο προς το παρόν αλλά αν κάνουν την ίδια δουλειά και ο άγιαξ βγαίνει μισή τιμή πάνω τότε και εγώ λογικά θα πάω προς hikvision Η σειρήνα του Ajax (εσωτερική γιατί η εξωτερική είναι μια χαρά) κάνει ένα παπλό μπιπ μπιπ όχι όπως η εξωτερική σε σημείο που λέω δεν φοβίζει ή ενοχλεί κανέναν. Δες εδώ Ο Hik σου λέει οτι αποθηκευμένο μήνυμα και μετά την παγίδα που έπιασε κίνηση. Επίσης ο Hik έχει και το hub μια υποτυπώδη σειρήνα, όπως και αναγκελία συμβάντων (π.χ. System Arm όταν τον οπλίζεις) και ακούς τι γίνεται. ο Ajax στη μούγκα ajax μέγιστος χρόνος σειρήνας 3 λεπτά, hik 15 λεπτά βέβαια απο την άλλη ο Ajax κάθε μήνα λαμβάνει update (δεν ξέρω αν και τι αλλάζει βέβαια) ενώ ο Hik κάθε 6 μήνες και αν. Τέλος στον Hik έχεις και πρόσβασή απο browser απο το local lan σου για να δεις συμβάντα, να προσθέσεις επαφές και να κάνεις διάφορα. Ο Ajax μόνο εφαρμογή 1
efib Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Έβαλα τα γέλια με το μπιμπ μπιμπ της εσωτερικής... Φαντάζομαι με ρελέ βάζεις 3rd party εσωτερική; Αλλά αρχίσαμε τις πατέντες και δεν είναι θετικό.
slaughter Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ 23 minutes ago, efib said: Έβαλα τα γέλια με το μπιμπ μπιμπ της εσωτερικής... Φαντάζομαι με ρελέ βάζεις 3rd party εσωτερική; Αλλά αρχίσαμε τις πατέντες και δεν είναι θετικό. δες εδώ και του Hik
efib Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ 35 λεπτά πριν, slaughter είπε δες εδώ και του Hik Εξαιρετικό. Και είναι σημαντική η εσωτερική σειρήνα. Εδω αγχωνει εμένα μέχρι να το αφοπλίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα