Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα factotum και barfly..αμετρητες φορες

Δημοσ.
47 minutes ago, coffeex said:

Αν εξαιρέσουμε το JP3 μία από τα ίδια και εγώ 😎

Χαχαχ ακομα και το 3 οταν το πετυχαινω καθομαι και το ξαναβλεπω (οι δεινόσαυροι ειναι το ναρκωτικο μου!)

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 10:03 ΜΜ, phanispal είπε

Με αυτό το avatar;

Και το Oldboy το βλεπω ανετα ξανα κ ξανα, αλλα το True Romance ακομα κ τυχαια να το πετυχω σκαλωνω, ειναι η αγαπημενη μου ταινια, ειμαι συναισθηματικα δεμένος μαζι της, εντελως υποκειμενικα βεβαιως, ειναι η αδυναμια μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις περισσότερες ταινίες του Καμερον και τους Ταραντίνο. Το Μάτριξ. 

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 2
Δημοσ.

home alone 1+2. δεν θα τα χορτάσω ποτέ. ειδικά το 1ο. αυτή η χριστογεννιάτικη ζεστή θαλπωρή που βγάζει με συναρπάζει

• Like 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

home alone 1+2. δεν θα τα χορτάσω ποτέ. ειδικά το 1ο. αυτή η χριστογεννιάτικη ζεστή θαλπωρή που βγάζει με συναρπάζει

Ειδικα τη σκηνη που του παει του πιτσιρικου την πιτσα ο ντελιβερας και βαζει τη μαφιοζικη ταινια με το αυτοματο, οσες φορες και να τη δω δε μπορω να μη γελασω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ειδικα τη σκηνη που του παει του πιτσιρικου την πιτσα ο ντελιβερας και βαζει τη μαφιοζικη ταινια με το αυτοματο, οσες φορες και να τη δω δε μπορω να μη γελασω.

Εχουν επικές στιγμές τα home alone κάθε Χριστούγεννα τα βλέπουμε. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

No, not again!

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη πατσαβούρα παύλα δήθεν ωραία γκόμενα του Hollywood.

In real life πρέπει να είναι μέγιστη μπαζόλα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματι για 45άρα έσπασε πολύ γρήγορα αλλά εμείς μιλάμε για ταινίες που ξαναβλέπονται.

Για βάλε να την ξαναδείς π.χ. εδώ και μετά πες μου.Καταπληκτική κωμωδία.Ειδικά η σκηνή με το φερμουάρ και ο διάλογος με το μαύρο.Λιώνω στα γέλια όταν τη βλέπω.:lol:

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Δε θα βάλω να τις δω αλλα οποτε τις πετύχω στη τηλεόραση απο οποίο σημείο κ αν ειναι θα τις ξαναδώ 

Λωρενς της Αραβιας , Braveheart , Kingdom of heaven , King Arthur , Private Ryan , Troy, Lord of the rings ειδικα το 2 , Τις Περισοτερες του Tarantino κ κυριως το Pulp fiction που πρεπει να το εχω δει περισοτερο απο οποιαδήποτε αλλη ταινία , τις περισοτερες του Spielberg και του Cameron .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές είναι:

Texas Chainsaw Massacre (1974)
Alien
Aliens
A Clockwork Orange
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
First Blood
Full Metal Jacket
Terminator 1 & 2
Eternal Sunshine of a Spotless Mind
Amelie
Requiem For a Dream
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Επεξ/σία από l337
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...