Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρες παλιές ταινίες που άνετα τις ξαναβλέπεις.

Αυτές τις μέρες έβλεπα το Νονό του Κόπολα  .Έχω δει το 1 και 2 και μόλις βρω ευκαιρία θα δω και το 3 να ξανακλείσω τον κύκλο..

Εγώ μάλλον σαν μεγαλύτερος, αν και έχω δει σχεδόν όλες όσες αναφέρατε και πιθανόν κάποιες θα τις έβλεπα και πάλι για σήμερα ,παλιές θα πρότεινα ειδικά για όποιον δεν τις έχει δει.

1) Κράμερ εναντίον Κράμερ

2)Το Εξπρές του μεσονυκτίου

Καταπληκτικές ταινίες σταθμός για την εποχή τους που μπορώ να τις βλέπω και τις ξαναβλέπω.   Και μία πιο καινούργια.

Ο βράχος (the rock) την οποία έχω δει αρκετές φορές.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κορυφαίες οι 2 που ανέφερες. Να μην ξεχάσουμε και το honey I shrunk the kids. Το the rock σταθερή αξία. Cage Harris Connery δεν χρειαζεται κάτι άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.

Και μία επίκαιρη (παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου) που την έχω δει άπειρες φορές.

Η απόδραση των 11 (escape to victory του 1981) :)

• Like 3
Δημοσ.

Με μεγαλη διαφορα θα ελεγα οι ταινιες που εχω δει πανω απο 50 φορες ειναι τα indiana jones και ειναι βεβαια και οι αγαπημενες μου. Η τελευταια σταυροφορια ητανε η πρωτη ταινια που ειδα στην τηλεοραση, αργοτερα μουχανε παρει οι γονεις μου τις ταινιες σε κασσετες αργοτερα σε dvd και φτασασαμε στο bluray.

Η τριλογια του Sam Raimi στα spiderman επισης ειναι κατι που βλεπω πολυ συχνα. Και θα ελεγα επισης matrix και dark knight.

Δημοσ.

Rear Window (1954, Alfred Hitchcock)

2001: A Space Odyssey (1968)

Event Horizon (1997)

The Hitman's Bodyguard 2017 (τραβηγμένη περιπέτεια αλλά με φοβερό χιούμορ, γέλιο και ατάκες).

Επίσης:

Stalker (1979, αλλά όχι τόσο λόγο διάρκειας)

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αναφέρθηκαν πολλές από τις αγαπημένες μου αλλά θα διορθώσω μια σοβαρότατη έλλειψη: fight Club !

Πολύ δύσκολα έως ποτέ δε βλέπω ταινίες πάνω από μία φορά (συνολικά δεν είναι πάνω από δέκα, δεν μετράω αυτές που μπορεί να πέτυχα στην τηλεόραση) αλλά αυτή που έχω πραγματικά σκίσει είναι το πρώτο matrix. Είχα φτάσει σε σημείο να παρατηρώ διάφορα τρικ των σκηνοθετών, όπως για παράδειγμα την κορύφωση της μουσικής παράλληλα με το διάλογο στο κλαμπ στην αρχή...

• Like 5
Δημοσ.

The Matrix

Terminator 2

Lord of the rings 

The shawshank redemption

Green mile 

Dark knight 

Die welle

Schindler list

Bonus: Rambo 2 ( Stallone στα καλύτερα του!) 

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ με τις περισσότερες προτάσεις αλλά πως και δεν αναφέρατε μέχρι στιγμής Τζον Κάρπεντερ; Ειδικά το THING το έχω λιώσει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...