FireKiller Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Είμαι σε αναζήτηση νέας ψησταριάς. Το budget είναι μέχρι περίπου 100-150€. Αυτήν την στιγμή έχουμε την κλασσική "ανοικτή" ορθογώνια που δεν μου φαίνεται ιδανική για μεγάλα κομμάτια κρέατος (πχ χοντρές μπριζόλες) Οπότε δέχομαι προτάσεις
xrist0s4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 https://www.toolsat.gr/index.php?act=viewProd&productId=1249 Αλλιώς βρες ένα βαρέλι κ βάλε λίγη φαντασία όπως έκανα εγώ. 8 1
theo93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απίστευτο ! Πείνασα, η "σχάρα" από τι είναι; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από theo93 1
xrist0s4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, theo93 είπε Απίστευτο ! Πείνασα, η "σχάρα" από τι είναι; Πλέγμα που θα βρεις σε διάφορα σχήματα κ μεγέθη σε σιδεράδικο 1
Jorvik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/296648/Unigreen-22306-99x50cm.html https://www.skroutz.gr/s/7294055/Pitsilos-Ψησταριά-Κάρβουνου-Ανοξείδωτη-BBQ-800-80x40cm.html https://www.skroutz.gr/s/9335753/Thermogatz-No136-145x50cm.html
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά, μια απορία, χωρίς καμία διάθεση να το παίξω εξυπνάκιας Υπάρχει κάποιος λόγος να δώσει κάποιος λεφτά για μια ψησταριά με κάρβουνα ; Εννοώ, τι διαφορά έχει μια noname από μια επώνυμη και μπορεί να κοστίζει τα 5πλασια ; Στις υγραερίου καταλαβαίνω ότι παίζουν πολύ περισσότερα πράγματα ρόλο, όταν μιλάμε για κάρβουνο το πολύ πολύ να σου σαπίσει, ε κλάιν, πας και παίρνεις μια άλλη και ησυχάζεις 1
Jorvik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εννοώ, τι διαφορά έχει μια noname από μια επώνυμη και μπορεί να κοστίζει τα 5πλασια ; Εχεις να αναφερεις κανα συγκριτικο ή γενικολογεις;
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Jorvik είπε Εχεις να αναφερεις κανα συγκριτικο ή γενικολογεις; Όπως έγραψα και παραπάνω, εξέφρασα μια γενική απορία Π.χ. είδα ότι η weber που αγόρασε ο συμφορουμίτης έχει περί τα 160 €, φαντάζομαι ότι αν ψάξω θα βρω μια αντίστοιχη 60-70% πιο φτηνά, δεν είχα κάτι συγκεκριμένο κατά νου
Jorvik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αλλοι θελουν weber, αλλοι θελουν praktiker, αλλοι diy. Το θεμα ειναι να την καις. πχ εγω ειμαι περιπου σαν τον xristos4. Πηρα μια με 20€ και την προσαρμοσα σε ενα diy ντουλαπι με ροδακια στο επιθυμητο υψος. Εβαλα ενα κομματι παγκου και μερικα πλακακια γυρω γυρω για να ακουμπαω κατσαρολες και τα σχετικα, και την πηγαινοφερνω σε ολο το μπαλκονι αναλογα προς τα που φυσαει. Καδος σκουπιδιων -καρβουνα -ψυγειακι για τις μπυρες, ολα μπροστα μου. 2 πορτακια θελω να βαλω και τελος. Για τα ψησιματα που κανω για 4μελη οικογενεια ειναι οτι πρεπει. υγ. αν ποτε πιασω την καλη θα παρω αυτη https://www.skroutz.gr/s/10921133/Landmann-Tennessee-200-66x37cm.html να αρχισω να παιζω και με καπνιστο... 2
FireKiller Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ρε παιδιά, μια απορία, χωρίς καμία διάθεση να το παίξω εξυπνάκιας Υπάρχει κάποιος λόγος να δώσει κάποιος λεφτά για μια ψησταριά με κάρβουνα ; Εννοώ, τι διαφορά έχει μια noname από μια επώνυμη και μπορεί να κοστίζει τα 5πλασια ; Στις υγραερίου καταλαβαίνω ότι παίζουν πολύ περισσότερα πράγματα ρόλο, όταν μιλάμε για κάρβουνο το πολύ πολύ να σου σαπίσει, ε κλάιν, πας και παίρνεις μια άλλη και ησυχάζεις Αγοράστηκε η παραπάνω σε αρκετά καλύτερη τιμή από τα 160€ που βλέπεις. Επίσης επειδή πήραμε πρόσφατα μία με 30-35€ είναι ο λόγος που πήγα σε κάτι ακριβότερο για τους εξής λόγους: ποιότητα κατασκευής ομοιόμορφο ψήσιμο επιλογές ψησίματος
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δεν το είπα για να το παίξω πονηρός, το είπα γιατί μου γεννήθηκε η απορία
Stamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Ρε παιδιά, μια απορία, χωρίς καμία διάθεση να το παίξω εξυπνάκιας Υπάρχει κάποιος λόγος να δώσει κάποιος λεφτά για μια ψησταριά με κάρβουνα ; Εννοώ, τι διαφορά έχει μια noname από μια επώνυμη και μπορεί να κοστίζει τα 5πλασια ; Στις υγραερίου καταλαβαίνω ότι παίζουν πολύ περισσότερα πράγματα ρόλο, όταν μιλάμε για κάρβουνο το πολύ πολύ να σου σαπίσει, ε κλάιν, πας και παίρνεις μια άλλη και ησυχάζεις Ψησταριά διαλέγουμε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες μας. 1. Τι μέγεθος σχάρας (τι ποσότητα θα μπορούμε να ψήσουμε δηλαδή) 2. Αν θέλουμε να μπορούμε να στεριώνουμε σούβλα 3. Πόσο εργονομική είναι 4. Αν θέλουμε καπάκι 5. Πόσο μας ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι 6. (ποιότητα... χμ.. σχετικό, αναλόγως πόσο πολύ σκοπεύουμε να την χρησιμοποιούμε, συνήθως τα ψησίματα είναι αραιά και που) Επομένως για να σου απαντήσω ακριβώς, μιλώντας για παρόμοιες ψησταριές, όχι δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε πολλά χρήματα. Κάποιος όμως μπορεί να σου πει οτι η άλλη που είναι πιο ακριβή, έχει ανοξείδωτα μέρη. Θα συμφωνούσα τότε στην πιο ακριβή αν ήταν μόνο λίγο πιο ακριβή. Αν είναι αντι για 30 να δώσω 100 ευρώ για την άλλη με τα ανοξειδωτα μέρη, ε δε θα το έκανα με τίποτα. Ειδικά οι μικρούλες είναι απλώς μικρούλες και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μα και εγώ έτσι σκέφτηκα, για αυτό έθεσα και το ερώτημα Καταλαβαίνω ότι στις υγραερίου εκεί παίζουν πολλά πράγματα ρόλο και εκεί ίσως να έχει νόημα να πας σε πιο ακριβές λύσεις, όμως στο κάρβουνο είναι καθαρά θέμα τέχνης η φωτιά Φυσικά δεν ψέγω τον TS για την επιλογή του, του εύχομαι ίσα ίσα να την ευχαριστηθεί στο έπακρο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα