tsoutsas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum, είμαι 22 χρονών με λένε Παναγιώτη, έπαιζα στον Φοίνικα Πειραιά σχεδόν 6 χρόνια στην πρώτη Λυκείου έπαιξα στο αντρικό. Λόγο σπουδών σταμάτησα και το μετάνιωσα πάρα πολύ γιατί μου αρέσει το μπάσκετ το αγαπάω και θέλω να το συνεχίσω όπως λέω και στον τίτλο του θέματος. Ελπίζω να έχω ελπίδες να υπάρχουν ομάδες που να παίρνουν παίκτες. Μένω στον Πειραιά. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ πολύ!
Leda10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλησπερα. Ποσο καιρο εχεις να παιξεις μπασκετ; Επισης, σε τι κατηγορια ψαχνεις ομαδα;
tsoutsas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 καλησπερα φιλε μου, ευχαριστω για την απαντηση. σε ομαδα εχω να παιξω 2-3 χρονια αλλα γενικα παιζω μπασκετ δεν το εχω ξεχασει ειμαι πολυ καλος απο οτι μου λενε κιολας... ψαχνω επαγγελματικο να εξελιχθω δηλαδη οχι απλα να παιζω για να λεω οτι παιζω... γ η δ κατηγορια οπου γινεται και ψαχνουν παικτες... επαιζα εσκανα στον φοινικα οταν ημουν..
Leda10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Αφού απέχεις 2-3 χρόνια καλό θα ήταν να πας να παίξεις σε μια ομάδα τοπικού πχ Α Εσκα, και μετά να δεις τις δυνατότητες σου και να πράξεις αναλόγως. Γιατί μπορεί να έπαιζες με τους φίλους σου χαλαρά, αλλά άλλοι όλον αυτόν τον καιρό έπαιζαν κανονικά σε πρωταθλήματα και έκαναν προπονήσεις, βάρη κλπ. Είναι προτιμότερο να πας σε μια ομάδα τοπικού και να παίξεις, παρά να πας σε μια ομάδα Γ εθνική και να βλέπεις τα παιχνίδια από τον πάγκο. Πάρε ένα χρόνο εμπειρίες και παιχνίδια, δούλεψε τις αδυναμίες σου και μετά κανείς το βήμα παραπάνω. 1
tsoutsas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 ξερεις καμια ομαδα να προτεινεις; καπου πειραια ομως να βολευει και γυρω περιοχες... εχω ρωτησει παντου και ολοι λενε οτι ειναι φουλ απο ροστερ εδω και 1μιση μηνα ψαχνω που ειναι η περιοδος που ψαχνουν παικτες για την νεα σεζον... ετσι μου ειπαν τουλαχιστον... γενικα ειμαι ετοιμος γιατι οσο καιρο δεν επαιζα επαγγελματικα το μπασκετ δεν το ξεχασα και κανονικα γυμναζομαι και ολα... αλλα εμενα με νοιαζει να παιξω σε μια μικρη ομαδα για αρχη να παιξω καμια σεζον οπως ειπες και μετα βλεπουμε για το βημα παραπανω συμφωνω μαζι σου αλλα το θεμα ειναι να βρεθει αυτη η τοπικη ομαδα...
Leda10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μπορείς να μπεις εδω http://www.eskana.gr/ και εδω http://eska.gr/ Για να δεις ποιες ομαδες υπαρχουν, τι θεση πηραν κλπ. Αν σου λενε οτι εχουν κλεισει το ροστερ κλπ, πες τους πως θες να δοκιμαστείς και πως δεν θα ζητησεις λεφτα.
xgol Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Επαγγελματικες κατηγοριες είναι η Α1 και η Α2. Για να ξερουμε τι λέμε. 2
ManFromEarth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Iσως υπαρξει ενα ανοιγμα εδω: https://www.thepressroom.gr/sports/panathenaikos-arnetheke-protase-ananeoses-o-pappas
tsoutsas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 χαχαχα σας ευχαριστω για τις απαντησεις... φιλε xgol οταν λεω επαγγελματικα ξερω οτι ειναι αυτες οι κατηγοριες απλα εννοω οτι θελω να το συνεχισω για να φτασω σε επαγγελματικο επιπεδο καποια στιγμη γιατι εχω τις δυνατοτητες... δεν θελω να πληρωνομαι τωρα τουλαχιστον... απλα θελω να ξεκινησω να βρω τα πατηματα μου να παιζω σε αγωνες και σιγα σιγα να ανεβω και να φτασω σε σημειο να πληρωνομαι... γιατι το αγαπαω το μπασκετ αυτο ζηταω μονο...αυτο θελω να μαθω αν ξερετε καμια ομαδα που να ψαχνει παικτες 1
Jorvik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ο ΟΦΗΗ στο νεο ηρακλειο νομιζω ειχε δοκιμαστικα για παικτες. Β εσκα αν θυμαμαι καλα. για ρωτα.
tsoutsas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 καλησπερα φιλε.. ευχαριστω.. ρωτησα αλλα ηταν εδω και 1 μηνα απο τον ιουνιο τα δοκιμαστικα και εχουν βρει τωρα δυστυχως.. απαγοητευομαι γτ θελω τοσο πολυ να ξεκινησω και δεν βρισκω ομαδα δεν ξερω αν μπορειτε να με καταλαβετε η να μπειτε στην θεση μου.. ειναι ενα ονειρο για εμενα αυτο οσοι αγαπουν το μπασκετ θα το καταλαβουν.. να μου πειτε και τετοια εποχη εχουν κλεισει και λογικο ειναι τα ροστερ το καλαβαινω αλλα τοσες ομαδες ουτε μια δεν υπαρχει που να ψαχνει.. εχω στειλει πανω απο 50 ομαδες μηνυμα απο πειραια και γυρω περιοχες γενικα εχω φτασει μεχρι και θησειο με την σειρα τα εχω παρει οι μισες μου λενε εχουν κλεισει οι αλλες να παω δοκιμαστικα αλλα ειναι κλεισμενες απλα μπας και τυχει να ειμαι καλυτερος απο εναν που ειναι ηδη στο ροστερ η ειμαι ο "λεμπρον" :P για να με παρουν..
theo93 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, tsoutsas7 είπε καλησπερα φιλε.. ευχαριστω.. ρωτησα αλλα ηταν εδω και 1 μηνα απο τον ιουνιο τα δοκιμαστικα και εχουν βρει τωρα δυστυχως.. απαγοητευομαι γτ θελω τοσο πολυ να ξεκινησω και δεν βρισκω ομαδα δεν ξερω αν μπορειτε να με καταλαβετε η να μπειτε στην θεση μου.. ειναι ενα ονειρο για εμενα αυτο οσοι αγαπουν το μπασκετ θα το καταλαβουν.. να μου πειτε και τετοια εποχη εχουν κλεισει και λογικο ειναι τα ροστερ το καλαβαινω αλλα τοσες ομαδες ουτε μια δεν υπαρχει που να ψαχνει.. εχω στειλει πανω απο 50 ομαδες μηνυμα απο πειραια και γυρω περιοχες γενικα εχω φτασει μεχρι και θησειο με την σειρα τα εχω παρει οι μισες μου λενε εχουν κλεισει οι αλλες να παω δοκιμαστικα αλλα ειναι κλεισμενες απλα μπας και τυχει να ειμαι καλυτερος απο εναν που ειναι ηδη στο ροστερ η ειμαι ο "λεμπρον" για να με παρουν.. Δοκίμασε, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις αν μπορείς να συμμετέχεις στις προπονήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα