1988panos2171 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2018 και μιλάμε για το starlet; Και μάλιστα για ενδεχόμενη αγορά Έλεος... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δεν το έχω ξέχασει για αυτό ποιό πάνω , ΑΜΑ είδες προτείνω ford 10 χρόνια νεώτερο με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν χρειάζεται να πάει σεβασμό του 1994 αλλά με λιγη υπομονή θα βρει κάτι νεότερο. Τέλος και αρκετά ασχολήθηκα
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, amagawd είπε Δεν το έχω ξέχασει για αυτό ποιό πάνω , ΑΜΑ είδες προτείνω ford 10 χρόνια νεώτερο με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν χρειάζεται να πάει σεβασμό του 1994 αλλά με λιγη υπομονή θα βρει κάτι νεότερο. Τέλος και αρκετά ασχολήθηκα Σε περίπτωση που σου διέφυγε, προσωπικά δεν πρότεινα την αγορά Starlet Είπα ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή σε αυτό το budget, απλά ήθελα να απαντήσω στις ανακρίβειες που έγραψες...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σε περίπτωση που σου διέφυγε, προσωπικά δεν πρότεινα την αγορά Starlet Είπα ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή σε αυτό το budget, απλά ήθελα να απαντήσω στις ανακρίβειες που έγραψες... Η ανακρίβειες που έγραψα ήταν link από το https://www.spritmonitor.de/ site που κάτοχοι ανεβάζουν την καταναλώσεις τους σε κάθε γέμισμα. Εκατοντάδες starlet όχι μόνο του κτιρίου Αριστείδη. Μπορεί να μην πέτυχα ακριβώς το μοντέλο με τη πρώτη άλλωστε είμαι ειδικός και ξερόλας στα yaris.
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, amagawd είπε Η ανακρίβειες που έγραψα ήταν link από το https://www.spritmonitor.de/ site που κάτοχοι ανεβάζουν την καταναλώσεις τους σε κάθε γέμισμα. Εκατοντάδες starlet όχι μόνο του κτιρίου Αριστείδη. Μπορεί να μην πέτυχα ακριβώς το μοντέλο με τη πρώτη άλλωστε είμαι ειδικός και ξερόλας στα yaris. Καταρχήν δεν είμαι κτίριο Κατά δεύτερον, είσαι τόσο σχετικός που στο link που παρέθεσες έβαλες EP 71 το οποίο σαν καύσιμο έχει LPG Πάμε λοιπόν να δούμε πως δουλεύει το spritmonitor Αφού λοιπόν επιλέξουμε την μάρκα και το μοντέλο που θέλουμε, διαλέγουμε καύσιμο (βασικότατο), βάζουμε ένα όριο ηλικίας και ζητάμε να έχει γίνει και ένας Α αριθμό καταχωρήσεων, όχι να έχουν μπει 5 γεμίσματα Όπως θα δεις λοιπόν, το starlet έχει Μ.Ο. 6.68 lt / 100 Επειδή βαριέμαι να ψάχνω με τις ώρες για να σου αποδείξω τι πατάτα έγραψες, δες ότι το focus που προτείνεις έχει 12-13% μεγαλύτερη κατανάλωση Ενδεικτικά είδα ότι και τα polo μετά το 2000 (τα μικρά, όχι κάτι gti κλπ) πάνε γύρω στα 7lt/100 Προσοχή Τα παραπάνω δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση προτροπή αγοράς Starlet εν έτει 2018, ούτε συγκρίνω το focus του 2005 με το starlet του 1995 Άλλο το ένα, άλλο το άλλο Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από AristidisZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα