Προς το περιεχόμενο

Atos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kleo1 είπε

ασχέτως αυτοκινήτου, τα 1500 είναι λίγα. (για παπί περισσότερα θέλεις)

Πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα αναγκαστείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο, ό,τι μάρκα κι αν είναι και να μη ζητήσει κάτι.

Αυτό να το έχεις υπόψιν,

Πολύ σωστή παρατήρηση 

Και μη ξεχνάτε παιδιά ότι το κόστος διατήρησης ενός οχήματος είναι πολλαπλάσιο της αξίας αγοράς του, ειδικά αν μιλάμε για τέτοια budget 

Λες ότι θες να δώσεις 1500€,  υπολόγισε ότι για μεταβίβαση, τέλη και ασφάλεια θες κάνα 600αρι το χρόνο για πλάκα 

Βάλε βενζίνες, βάλε τα νορμάλ σέρβις, ήδη σε ένα χρόνο θα έχεις δώσει παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο δε θα θέλει λάστιχα, δίσκο, δισκόπλακες, αμορτισέρ και ένα σωρό άλλα, ελπίζοντας κιόλας ότι δεν θα σου βγάλει και καμία ζημιά 

Γενικώς το σπορ δεν είναι φτηνό... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι είμαστε στο 2018 και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι για σταρλετ με ξεπερνάει. 

Σε 1-2 θα βγάζουν πινακίδες ελπα. Έλεος 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Ε ναι. 

Γιατί όποιος θέλει μια καλή συμπεριφορά στο δρόμο ή φρένα της προκοπής είναι για να κάνει αγώνες και να πουλάει μούρη. 

Προφανώς τα 250.000 χλμ τα πάρα πολλά ταξίδια, και τα 12 χρόνια που το κράτησα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα δεν το διάβασες 🙂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, amagawd είπε

Άδικη κενωνία άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους ρίχνει στα ξένα starlet...

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, xp-user said:

Προφανώς τα 250.000 χλμ τα πάρα πολλά ταξίδια, και τα 12 χρόνια που το κράτησα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα δεν το διάβασες 🙂

Τα διάβασα. 

Αυτό δεν αλλάζει την επιεικώς μέτρια συμπεριφορά στο δρόμο ή τα ανεπαρκή φρένα. 

Θα μπορούσα να βάλω και τη μη αντοχή σε λίγο πιο γρήγορη χρήση αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν που κοιτάζει τέτοιο αμάξι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μπει δύο φορές σε atos ως επιβάτης (δύο διαφορετικά αυτοκίνητα) εκ των οποίων τη μία οδήγησα για κάποιο τμήμα τής διαδρομής (Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, από Αθήνα προς Ωρωπό και αντίστροφα) και το θεωρώ πραγματικά τον ορισμό τής κακής οδικής συμπεριφοράς. Ακόμα και σε κάθε άλλο παρά απότομους ελιγμούς (απλή αλλαγή λωρίδας με καμιά 80-90 χλμ/ω) αντιδρούσαν σαν καρυδότσουφλα σε τρικυμία. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε σε ενδεχόμενη ανάγκη για ελιγμό «πανικού».

Απαράδεκτο για αυτοκίνητο που δεν είναι τουλάχιστον ...50 ετών μοντέλο. Μη μού πει δε κανείς ότι δεν είναι αυτοκίνητο για εθνική, αλλά πόλης. Το seicento τού αδελφού μου επίσης αυτοκίνητο πόλης είναι, όπως και το suzuki alto τού ...'97 πού είχα μέχρι πριν από κάνα δυο χρόνια, αλλά έκανα ταξίδια 400+ χιλιομέτρων με αμφότερα, χωρίς να αναρωτιέμαι πότε θα φύγω απ' το δρόμο.

Με δυο λόγια: Να κι αν βγάζει βλάβες, να κι αν δε βγάζει...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 2
Δημοσ.

ΙΟΊΠαιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες.. 

Δυστυχως το μπατζετ μου δεν ανεβαινει.. αλλωστε θελω ενα απλο λειτουργικο αυτοκινητακι για να μετακινουμαι σε μικρες αποστασεις και οχι για ταξιδια και μεγαλες διαδρομες.. 

Αυτο που με ενοχλει πολυ στο ΑΤΟΣ ειναι οτι δν εχει ουτε εναν αεροσακο(κατι που να δημιουργει περισσοτερο την αισθηση της ασφαλειας.. 

Εχω να σας ρωτησω και για αλλο ενα που μου εχουν προτεινει να μου πειτε γνωμη,το wv polo του 2000

Δεν σας πρηζω αλλο 😳😳

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, paylidis είπε

Χίλιες φορές πόλο. Τώρα του 2000 δε θυμάμαι ακριβώς ποια έκδοση είναι βάλε Κανα δυο λινκ. 

Και εγω αυτο πιστευω πως δεν συγκρινονται απο ολες τις αποψεις.. 

Δεν εχει καμμια ιδιαιτερη διαφορα απο τα αλλα πολο(τα κλασσικα εννοω) ειναι το κλασσικο πολο,μικρο και κομψο

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ζoi είπε

Και εγω αυτο πιστευω πως δεν συγκρινονται απο ολες τις αποψεις.. 

Δεν εχει καμμια ιδιαιτερη διαφορα απο τα αλλα πολο(τα κλασσικα εννοω) ειναι το κλασσικο πολο,μικρο και κομψο

Από το 2001 και μετά δες έκανε facelift. Και το 03-04 άλλαξε μοντέλο αλλά έχει πάνε 2000+€

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Από το 2001 και μετά δες έκανε facelift. Και το 03-04 άλλαξε μοντέλο αλλά έχει πάνε 2000+€

Ναι το ξερω απλα του 2000 εχω την εντυπωση πως ειναι ελαφρως πιο τετραγωνισμενο πισω

Δημοσ.
14 ώρες πριν, amagawd είπε

Το ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσες γνώσεις γύρω από τα αυτοκίνητα με ξεπερνάει.

Θα μου πεις, με τόσα πάρε-δώσε με τα συνεργεία, αυτό έλειπε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...