EnStr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Χαιρετώ την παρέα του Insomnia, και ελπίζω πως θα με βοηθήσετε σε αυτό το θέμα οι ποιό έμπειροι φωτογράφοι. Βρίσκομε στο σημείο όπου αφού φεύγω απο Entry Level DSLR κάμερα, προσπαθώ να μπω λίγο ποιο δυναμικά στον χώρο της φωτογραφίας ψάχνοντας για μια αναβάθμιση. Θέλω να διαθέσω το Budget των 1000 ευρώ για κάμερα, και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι να αγοράσω. ( Μεταχειρισμένη η Κανούργια ) Θέλω η κάμερα μου να έχει σίγουρα FULL HD 60 FPS Βρίσκομαι σε αυτές τις επιλογές NIKON D7200 Canon EOS 77D Canon EOS 80D Body Παρακαλώ οποιαδήποτε γνώμη η πρόταση είναι καλοδεχούμενη ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Επίσης ξέχασα να προσθέσω την Canon 80D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μαζί με την καλησπέρα μου κι' αφού δεν σας απάντησε κανείς , ας ξεκινήσουμε από το προφανές δλδ ποιά είναι η entry level που έχετε ήδη , φιλικά Μπάμπης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Και φυσικα τι σ αρεσει να τραβας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι θα ρωτησω τι χρειαζεσαι παραπανω απο αυτο που ηδη εχεις. Μεχρι στιγμης μας λες απλα οτι θελεις 60fps HD στο βιντεο και τιποτε αλλο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για φωτογραφιες θέλεις ή βίντεο; Αν ψάχνεις με βάσει το βίντεο Canon. Και στα δύο canon! Επίσης θα χρησιμοποιούσες όλες τις δυνατότητες βίντεο της dslr; Αν θέλεις τα 60p για slowmotion τοτε προτείνω την 77d διότι είναι mov στα 60 Mbps ενώ η 80d γράφει μόνο σε mp4 σε full HD. Δεν είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου σε φωτογραφικές μηχανές : ) Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα