Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πρέπει να διαλέξω 2 κινητά με διαφορετικές απαιτήσεις το κάθε ένα και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Αρχικά το 1ο είναι ένα κινητό που θα χρησιμοποιείται από άτομο χωρίς πολλές απαιτήσεις κατά κύριο λόγο τηλέφωνα,μυνήματα,viber και ίσως λίγο νετ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 μαξ μαζί με θήκη και γυαλί
2) Την χρήση του κινητού απλή: τηλέφωνα, μυνηματα,viber
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μέχρι 5.5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SI οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με νοιάζει
Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιον

α προσθέσω ότι δεν θα ήθελα αυτό να είναι xiaomi ή κάποιο άλλο κινεζικό 

Μέχρι στιγμής έχω βάλει στο μάτι το  moto c, to moto e4 και το moto e4 plus.

Η χρήση του 2ου κινητου θα είναι πιο απαιτητική. Email,social media,multitasking,πολύ youtube,ταινίες, μουσική, αρκετές ώρες ομιλίας κτλπ.  Να πω ότι θα ήθελα καλή οθόνη.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 μαξ
2) Την χρήση του κινητού: τα παραπάνω
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:  5.5 καλά θα ήταν αλλά το συζητάμε
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αποτύπωμα. (Προαιρετικά nfc και type c)
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SI οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με νοιάζει
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο αλλά δεν θα έλεγα όχι σε καλή περίπτωση μεταχειρισμένου.

Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει moto g5s plus,samsung a5 2017,nokia 6, xiaomi m1 a1. Το παλιό κινητό ήταν ένα xiaomi redmi pro και γι'αυτό θα ήθελα να αλλάξω από xiaomi αν συμφέρει.(το κύριο παράπονο η υπερθέρμανση λόγο mdtk επεξεργαστή)

Επεξ/σία από billiboo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billiboo είπε

α προσθέσω ότι δεν θα ήθελα αυτό να είναι xiaomi ή κάποιο άλλο κινεζικό 

Μέχρι στιγμής έχω βάλει στο μάτι το  moto c, to moto e4 και το moto e4 plus.

Όλα κινέζικα είναι, όπως και τα moto.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Όλα κινέζικα είναι, όπως και τα moto.

Ναι το ξέρω εννοώ δεν θέλω κάτι oukitel elephone κτλπ....

Δημοσ.

Καλησπερα! Για το 2ο με οριο τα 300 εχω 2 προτασεις
1. Redmi note 5 4/64 στα 200 ευρω (οχι τοσο καλή οθονη αλλα σε ολα τα υπολοιπα παει περιφημα)
2. Ηuawei mate 10 lite στα 220 απο το bestprice με πολυ καλη οθονη τιμιες καμερες και επεξεργαστη.
Για το 1ο με οριο 150 παρε ενα Samsung j5 2017 αφου σου κανουν παραπονα για τα κινεζικα.

Δημοσ.

Στα 300€ βρισκεις το LG G6 με 2 χρονια εγγυηση μονο που το εδω service θα στο στειλει Ιταλια για επισκευη.

Στα 130€ Θα ελεγα ενα Xiaomi Redmi 5 32gb ειναι οτι πρεπει. Εχει snapdragon επεξεργαστη και νεας γενιας οποτε δεν προβλεπεται υπερθερμανση. 

https://www.skroutz.gr/s/13528737/Xiaomi-Redmi-5-32GB.html

Επιπσης εχει αυτη την στιγμη το Media Markt το Hauwei Nova Smart στα 99€

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-nova-smart-grey-1200047.html

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτά που λέει ο @SeNNinhA χωρίς το Huawei. 16 gb το 2018 δεν... Όχι ότι είναι κακή η τιμή αλλά αφού μπορείς να το γλιτώσεις, γλιτώσε το.

Παιδιά είπα ότι δεν θέλω xiaomi για το φτηνό. Τώρα τα 16 gb δεν με πειραζουν γιατί δεν πρόκειται να γεμίσουν ούτε τα μισά καθώς όπως είπα η χρήση του κινητού είναι πολύ απλή (δηλαδή και με feature phone γίνεται δουλειά απλά θέλει viber και κάτι τέτοια ελαφριά.) Σκέφτηκα τα lenovo λόγο του pure android και γιατί είχα το g4 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση.

Τώρα για το ακριβό, δεν μου φαίνεται άσχημο το g6 και το κοιτούσα να πω την αλήθεια όπως και το pixel xl απλά θα προτιμούσα να μην εξαντληθεί το budget.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...