bill27 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 αλλαξα το hdd σε ssd και το ανοιγω για να περασω τα windows και μου γραφει realtek pcie fe family controller series v 1.19 (8/10/2009) pxe-e61: media test failure check cable pxe-m07:exiting pxe rom no bootable device insert bootdisk and press any key εντωμεταξυ δεν μπαινει στο bios,to laptop ειναι το lenovo g560 kai ο δισκος αυτος https://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3813430-high-performance-120gb-25-7mm-sata3-p-PER.340394 ευχαριστω εκ των προτερων
chios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Με f2 μπαίνει bios; από που πας να περάσεις windows;; F12 σου βγάζει να επιλέξεις με τι θα κάνει μπουτ;
bill27 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 παταω και f2 και f12 και δεν μπαινει bios,τα γουιντοους τα εχω σε ενα σκληρο μολις τωρα εβγαλα τον ssd και τον ξαναεβαλα μηπως δεν κανει καλη επαφη αλλα τιποτα
odystam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Για να περάσεις τα Windows πρέπει να κάνεις boot απο τον hdd που έχει τα windows. Για να γίνει αυτό προφανώς πρέπει να μπεις bios. Σπαμαρε με το f που χρειάζεται για να μπεις στο bios του λαπτοπ σου και αν δεν δουλέψει.. Βγάλε φορτιστή Βγάλε μπαταρία Πατα το κουμπί να ανοίξει πολλές φορές (ναι προφανώς το λαπτοπ δε θα ανοίξει) Βάλε μπαταρία Βάλε φορτιστή Πατα να ανοίξει και δοκίμασε πάλι να σπαμαρεις με το κατάλληλο f.
bill27 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 τα δοκιμασα ολα αυτα και δεν μπαινει bios ουτε στο να επιλεξω boot. σκεφτηκα πως εχω τα εργοστασιακα recovery cd με windows 7 και ειπα να δοκιμασω και τωρα τα εγκαθιστα μια χαρα ... τι να κανω? εγω δεν θελω τα 7αρια
CsIns Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Άνοιξε το laptop με το onekey κουμπί αν δουλεύει, αλλιώς δοκίμασε αν και κουλό μην θέλει κανά FN πατημένο για τα F.
fujitsuA530 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Aπό πού θα περάσεις τα windows; Αυτό με τον σκληρό που γράφεις δεν το καταλαβαίνω. Τα έχεις γράψει σε CD ή σε φλασάκι; Αν ο υπολογιστής είναι κάποιας ηλικίας πρέπει το φλασάκι να έχει διαμορφωθεί με MBR. Αφού όμως περνάνε τα windows 7 με CD/DVD, τότε θα περνάνε και τα 10 με τον iδιο τρόπο. Δεν είναι ανάγκη να μπεις στο BIOS. Δες αναλυτικές οδηγίες εδώ: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Προφανώς αυτή τη διαδικασία πρέπει να την κάνεις σε άλλο υπολογιστή ή να ξαναβάλεις προσωρινά στη θέση του τον παλιό δίσκο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από fujitsuA530
bill27 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 update:Λυση. Λοιπον παιδια το προβλημα ηταν οτι δεν εμπαινε bios για να ξεκινησει απο usb η εγκατασταση.Αυτο που εκανα ειναι κουλο αλλα αυτο σκεφτηκα και μου βγηκε...περασα τα 7αρια απο τα recovery cd που ειχα και μετα απο κει και περα μπηκε bios κανονικα και εγκατεστησα τα 10αρια. Το λαπτοπ ειναι το lenovo g560 http://www.notebookreview.com/notebookreview/lenovo-g560-review/ με i3 380m πανω και 4γιγα ραμ.Αρα λογικα δεν ειναι sata3 ε??Απογοητευτηκα λιγο με τις ταχυτητες του ssd αλλα δεν γνωριζω αν ειναι καλες.Μπορω να κανω κατι για να εχω καλυτερες ταχυτητες??Γενικα πως βλεπετε την ταχυτητα του ssd??
vasilis217 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 καλημέρα ,καλύτερες ταχύτητες δεν νομίζω οτι μπορείς να έχεις ,διότι έχεις 3 γενιάς cpu που σημαίνει ότι το λαπτοπ σου είναι 5-6 χρονών οπότε ο δίαυλος του sata έχει και ένα ορισμένο transfer πιστεύω ότι ακόμα και samsung pro να έπαιρνες η διαφορά θα ήταν μικρή στην ταχύτητα ,οπότε είσαι μια χαρά
fwn Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Αν με τον HDD δούλευε κανονικά το pc δεν υπηρχαν όλα αυτα τα προβλήματα δοκίμασε να κάνεις clone τους σκληρούς,να κάνεις clone τον ΗDD στον SSD έτσι θα περαστούν όλα τα drivers όλες οι εφαρμογές και όλα τα αρχεία σου στον ssd όπως ακριβώς ήταν στον παλίο σου.
bill27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 εκτος του οτι δεν ηθελα να τον κανω clone,ηθελα clean install δεν θα μπορουσα γιατι τα αρχεια που ειχα μεσα ηταν σε γιγα πιο πολλα απο τον ssd
chios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 οι ταχύτητες είναι μια χαρά, μην νομίζεις ότι και σατα 3 να είχες θα καταλάβαινες την διαφορά σε καθημερινή χρήση.
bill27 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Το λαπτοπ παει αρκετα καλυτερα απο πριν,νομιζω οτι αλλαξα η/υ😎 το μονο προβληματακι που εχω ειναι πως η θερμοκρασια ειναι στους 52-54
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα