Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εκει που λεγαμε οτι εχει καλες χρεωσεις το πανε φυρι-φυρι να γινει πιο ακριβο και απο συνδρομητικη τηλεοραση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Ναι γιατι το popcorn ειναι πειρατεια οποτε εχει δεν εχει δικαιωματα το ανεβαζει

ναι ούτε το Popcorn time ειναι ιδιαίτερα πλούσιο (αλλά σχετικά ικανοποιητικό) αυτό ήταν το point μου..

Δεν ειναι θέμα δικαιωμάτων αυξήθηκε κατα 1 δις δολάρια το κεφάλαιο του (απο 3 στα 4 δις) το προηγούμενο έτος.  το συνολικό κέρδος απο τις 20  καλύτερες ταινίες σε πωλήσεις του περασμένου έτους (μιλάμε για εισιτήρια + δισκάκια κτλ) παίζει να ήταν τόσο... 

Απλά θέλουν να αρμέγουν πολίτες που δεν ξέρουν ή τυχαίνει και έχουν ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον/σειρά και υπάρχει στο netflix ή κάτι τέτοιο. 

το spotify για παράδειγμα έχει όλη την μουσική σχεδόν που υπάρχει (και ξέρεις φαντάζομαι πως οι τις μουσικής βιομηχανίας ειναι ακόμη πιο "Εβραίοι" με τα δικαιώματα απο αυτούς του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης) και βγάζει κέρδος με λιγότερους πελάτες και μικρότερη χρέωση... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Sad 1
Δημοσ.

Ακριβαινει σιγά σιγά λόγω ζήτησης. Ευτυχώς το κόβεις όποτε θες έτσι το έκοψα και εγώ γιατί δεν προλάβαινα να δω αφού καλοκαιριασε... Από Οκτώβρη πάλι με το καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, orck είπε

Απο εκει που λεγαμε οτι εχει καλες χρεωσεις το πανε φυρι-φυρι να γινει πιο ακριβο και απο συνδρομητικη τηλεοραση.

Απορώ όλοι εσείς που λέτε ότι είχε καλές χρεώσεις είχατε ποτέ netflix???? 

ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Δεν έχει καμία ή σχεδόν(το "σχεδόν" πάρτε το κυριολεκτικά.. ΑΝ κάνω λάθος θα έχει ας πούμε 1 άντε 3 λέμε όχι πως θυμάμαι ποτέ να είχε αλλά πες ότι κάτι δεν έχω προσέξει στον τωρινό κατάλογο τους όταν σταμάτησα την συνδρομή )  καμία επίκαιρη καλή ταινία (που να βγήκε δηλαδή τα τελευταία 2,3 χρόνια και να πήρε πχ στο imdb πάνω απο 6,5) 

όλο κάτι αρχαίες έχει και Β και Γκατηγορίας..

Σειρές; τις μισές έχει και απο αυτές που έχει αρκετές ειναι πετσοκομμένες (όχι όλες οι σεζόν ή ακόμη χειρότερα μόνο οι παλιές σεζόν) 

Μέχρι και τις οριτζιναλ δικές τους κανιβαλίζουν θυμάμαι πχ ότι δεν μπορούσα να δω επεισόδια της τελευταίας σεζόν του orange is the new black στο ελληνικό Netflix. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τραγική ιδέα! 😤 5€ έξτρα από το πουθενά για χαρακτηριστικό που διατίθεται ήδη στο πακέτο των 12€;

Κατά την άποψη μου θα έπρεπε όλα τα πακέτα να προσφέρουν 4K και HDR και οι τιμές να αλλάζουν αναλόγως με το πόσα άτομα βλέπουν παράλληλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλακείες κάνουν εφόσον έχεις Premium και 4Κ πρέπει να έχεις και δυνατότητα HDR όπου υπάρχει οχι να βγάλουν μόνο για το HDR ξεχωριστά πρόγραμμα,σαν να ζητάνε επιπλέον για HDR10 η Dolby Vision η και για ήχο να δίνεις εχτρά για Pro logic,άλλο για DSX,άλλο για Dolby Atmos κλπ ...

Οκ είπαμε ρε Netflix είσαι καλή υπηρεσία αλλά μην το παραχέσουμε κιόλας  📽️

Επεξ/σία από ELMastas
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 minutes ago, KilliK said:

λολ, σου λενε και σε ποσες τηλεορασεις πρεπει να το βλεπεις μεσα στο ιδιο σου το σπιτι. ρε ουστ.

Δεν σε περιορίζει να βλέπεις από συσκευές στο ίδιο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν δεν είχε όριο, θα είχαν καμιά εκατοσταριά άτομα από μία συνδρομή και θα έβγαινε 0,17€ στον καθένα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να τονίσω ότι αναφέρεται στην Γερμανία όπου η τωρινή τιμή για ultra πακέτο είναι 14 ευρώ όχι 12 όπως είναι στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω ότι μάλλον δεν αξίζει για τους περισσότερους. Προσωπικά αν δεν ανεβάσει στα σημερινά πακέτα τις τιμές δεν έχω πρόβλημα να βάλει και έξτρα πακέτα. 

Και μην συγκρίνουμε με popcorn time. Το ένα είναι παράνομο μέσω torrent και το άλλο είναι νόμιμο που πληρώνει τους δημιουργούς και σου έχει και τις καλύτερες ταχύτητες που πιάνει η σύνδεσή σου. 

Επεξ/σία από JimGer
  • Like 5
Δημοσ.

Δλδ το πακετο που εχω εδώ και τοσους μηνες και βλεπω 4Κ και HDR στα 12 ευρο το μηνα τι ειναι ;  θα μου το καταργησουν τσαμπουκα και θα μου ανεβασουν την τιμη ; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Agony είπε

Δλδ το πακετο που εχω εδώ και τοσους μηνες και βλεπω 4Κ και HDR στα 12 ευρο το μηνα τι ειναι ;  θα μου το καταργησουν τσαμπουκα και θα μου ανεβασουν την τιμη ; 

ρώτα τους έχουν Live chat customer support... υλικό για να δεις μπορεί να μην έχουν έχουν όμως πολύ καλό customer care :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panossar95 είπε

Ασχέτως περιεχομένου που διαβάζω στα πιο πάνω σχόλια, εφόσον υπάρχει αυτή η τεχνολογία, δε γίνεται να μην την προσφέρει.

Οποίος θέλει αγοράζει άλλωστε. Έχει και άλλα πακέτα. 

Αλλά αν κάποιος έχει 4κ Tv γιατί να μην έχει την δυνατότητα 4κ πακέτου?

Η δυνατότητα υπήρχε ήδη ... Ήδη είχε 4κ HDR ταινίες το πλάνο της 4κ ανάλυσης με  12.99...

Τώρα μάλλον για μεγαλύτερο κέρδος χωρίζουν τα πακέτα .

Σε λίγο θα σ λέει ότι θες ειδική συνδρομή με έξτρα 3 ευρώ για να παρακολουθήσεις συγκεκριμένες premium σειρές ... Έλεος ...βλέπω να το χαλάνε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχετε καταλάβει ισχύει και εδώ.

Στης νέες συνδρομές βγάζει την παρακάτω φώτο. Στο δικό μου account που είναι active βγάζει της παλιές. Άρα οι νέοι θα την πληρώσουν  προς το παρών.

Και για το φίλο πριν που συγκρίνει το pop corn με το Netflix, τι να πω. Από πότε έχει ποιότητα το pop corn. Ποσότητα ναι. Άλλα να μου πεις εδώ κάθονται ακόμα και βλέπουν TS και SD. 

netflix.jpg

Επεξ/σία από Ravager
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...