Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400 entries με 4Κ περιεχόμενο στο Netflix. Και η λίστα αυτή αλλάζει συνεχώς. :)

• Like 2
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Έτσι ακούσαμε έτσι θα είναι. Δίκιο έχεις. Επίσης ευχαριστούμε που μιλάς εκ μέρους όλων των quality junkies και OLED χρηστών. 👏👏👏

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω απο πρώτο χέρι για τα πρόστιμα. 

1) μπορείς να "την πατήσεις" (που δεν την πατάς εξηγώ παρακάτω) ΜΟΝΟ αν δεν έχεις VPN.
2) Ο τρόπος που την πατάς ειναι ότι οι τύποι που σου στέλνουν εξώδικο (γιατί εξώδικα στέλνουν ή αλλιώς abmahnung στα γερμανικά  όχι προστίματα..) είναι πως οι τύποι γίνονται seeders μιας ταινίας και αν την κατεβάσεις με p2p τρόπο τότε ξέρουν το IP αυτού που ζητάει να κατεβάσει παίρνουν το IP (μαζί με χιλιάδες άλλα φυσικά) και πάνε στον εισαγγελέα και ζητάνε να γίνει άρση απορρήτου απο τους ISP και οι ISP να δώσουν όνομα και διεύθυνση των κατόχων της γραμμής που να αντιστοιχεί το κάθε IP.
3) παίρνουν αυτά τα στοιχεία  και σου στέλνουν εξώδικο για να σε φοβίσουν.

Πως όμως ακόμη και αν την πατήσεις δεν την πατάς ουσιαστικά... καταρχήν δεν τους δίνεις σημασία σπάνια και αν συμφέρει θα κάνουν καμιά ομαδική μήνυση κτλ εκει πας και το παίζεις ότι απλά σου κάνανε hack το wifi και κάποιος άλλος κατέβαζε μάλλον αυτές τις ταινίες και όχι εσύ και τελειώνει εκεί το ζήτημα... 

Βέβαια πολλοί ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας ή χαμηλού μορφωτικού επιπέδου φοβούνται με τις απειλές (γιατί τους αρχίζουν και τα τηλέφωνα μέσω δικηγορικών γραφείων τα κάνουν ομαδικά όλα) και τους πληρώνουν το παράνομο χρηματικό ποσό  που τους ζητάνε οι τύποι που έχουν τα δικαιώματα μέσω του εξώδικου. (και απο εκει ίσως η urbania ότι στέλνουν πρόστιμο) 

31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400 entries με 4Κ περιεχόμενο στο Netflix. Και η λίστα αυτή αλλάζει συνεχώς. :)

ναι εγώ ρώτησα για 4κHDR 

και επιπλεόν για καλές (δηλαδή μόνο αρχαίες κλασικές γιατί άλλες καλές δεν έχει)  άντε και κάνα τρανσφορμερς αν ειναι μέσα ..

Το 90% των 400 τίτλων (που μάλλον ειναι λιγότεροι αλλα ας σε πιστέψουμε :) ) είναι ταινίες τύπου σιγκάλ όπως ανέφερα... δηλαδή που (πάλι όπως ανέφερα) που και να σε πληρώνανε δεν θα τις έβλεπες... 

--------------------------
Βασικά ναι όντως 400 περίπου ειναι (378 μαζί και οι σειρές) με σκέτο 4κ να και η λίστα με thubnail 

https://www.whats-on-netflix.com/library/4k-titles-on-netflix/

πες μου πόσες αναγνωρίζεις σε αυτή την λιστα; :P άντε βάλε και τα ντοκιμαντέρ μαζί και τα παιδικά για να μαζευτεί ένα μικρό νουμεράκι. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να βγαλει κατι αντιστοιχο η disney(με fox) και να δεις που θα παει η συνδρομη στο netflix!!!με ελληνικους υποτιλους βεβαια!

+1 απο εμενα για ελειψη ταινιών,πραγματικα τραγικο.

+1 για τις βαρετες/ομοιες σειρες.

αλλα και τι να κανω που εδω στα ξενα δεν μπορω να κατεβαζω!!!!

Επεξ/σία από Devil9697
Δημοσ.

Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι έχει και καταπληκτικό ντοκιμαντέρ σε 4κ, βασικά όλα τα καινούργια είναι 4κ.

Ο συνδυασμός που χρησιμοποιώ είναι: Netflix premium, lg 55 4k her, vdsl

Τα 3€/μήνα είναι αστείο ποσό.

Για ταινίες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Google Play movies, 5€ (4 για SD) η ενοικίαση, άμεσο streaming  με ελληνικούς υπότιτλους, τέλεια ποιότητα επίσης.  Η LG που έχω έχει σχετική εφαρμογή και είναι άψογα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαστε παντως μια.......ομορφη ατμοσφαιρα! Ο αλλος απο πανω εχει τρελαθει με ολοκληρα κατεβατα και screenshots να αποδειξει πως το Netflix ειναι σκουπιδι στην καλυτερη των περιπτωσεων. Τζαμπα ο αντιλογος σε γενικες γραμμες. Τα'παμε... Την ευκολια του Netflix δεν θα τη βρεις σε κανενα kodi κλπ. Απο'κει και περα δεν βρισκεις ΤΙΠΟΤΑ αξιολογο στο περιεχομενο του Netflix και αισθανεσαι κοροιδο να πληρωνεις συνδρομη? Τελεια! Δεν χρειαζεται να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το αναποδο. Εγω μια χαρα τη βρισκω με το Netflix, αλλος οχι. Που ειναι το τρομερο προβλημα?

Επεξ/σία από Narcos
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Έτσι ακούσαμε έτσι θα είναι. Δίκιο έχεις. Επίσης ευχαριστούμε που μιλάς εκ μέρους όλων των quality junkies και OLED χρηστών. 👏👏👏

Πιο πάνω κάποιος χρήστης που ζεί εκεί το επιβεβαίωσε. Και διάφοροι άλλα αν θες να διαβάσεις φυσικά. Προσωπικά μου το επιβεβαίωσαν και συγγενείς μου που ζουν και εργάζονται εκεί εδώ και χρόνια. Δεν ζω εγώ εκεί, ούτε δουλεύω για την Γερμανική Εταιρία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων για να τα βλέπω από πρώτο χέρι, ούτε και εσύ οπότε άστο. Και άντε εμείς λέμε μπαρούφες, αναρωτήσου όμως γιατί είναι τόσο δημοφιλές το vpn στην Γερμανία αφού είναι όλα καλά? Πήγαινε και στο google αν θες και γράψε στην αναζήτηση "πρόστιμα γερμανία download" για να δούμε τι θα βρεις, έτσι από περιέργεια. Δες και αυτό:

Επίσης τέλος δεν εκπροσωπώ κανέναν, εξέφρασα προσωπική άποψη, φτάσαμε όμως στο σημείο να λέμε τα αυτονόητα οπότε παραδίνομαι..

2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια.  IMDB και οποιαδήποτε άλλη βάση δεδομένων με χιλιάδες αξιολογήσεις ανα ταινία ας πούμε. Βεβαια σαφως και έχεις δικαίωμα αν το θες να σου αρέσει μια μάπα ταινία (σε πολλούς αρέσουν οι ταινίες του Σιγκάλ ας πούμε) δικαίωμα τους και αν οι ταινίες που υπάρχει κάπου πχ στο netflix ανταποκρίνονται στο γούστο τους τότε φυσικά και ειναι πολύ καλή επιλογή για εκείνους. 

Αντικειμενικά πάντως έχει μάπα ταινίες και καμιά της προκοπής που να ειναι πρόσφατη. 

Για αυτό είπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Έχει μιλήσει και άλλος για κάμερες και ροχαλητά ή κεφάλια κτλ.. αυτά που τα βρίσκετε; ναι οι πειρατικές ελληνικές online σελίδες έχουν χάλια ποιότητα απο εκει και πέρα υπάρχει τρόπος είτε με kodi είτε χωρίς να δεις μια χαρά 4κ DTS κτλ ποιότητα ταινίας φυσικά όμως δεν γίνεται να μπούμε σε λεπτομέρειες ακόμη και το Popcorntime όμως έχει επιλογή ποιότητας.

Τα χαμηλής ποιότητας πειρατικά υπάρχουν για αυτούς που έχουν χαμηλής ταχύτητας συνδέσεις στο internet αν έχεις VDSL ή μια πολύ καλή ADSL μπορείς πολύ εύκολα να δεις πολύ καλής ποιότητας ή και πιστές κόπιες bluray.

Δεν μίλησα πουθενά για ροχαλητά,κεφάλια κτλ, είπα 4k hdr, έχει το kodi, ναι ή όχι? Άστο δεν έχει.

Έχεις συνδρομή στο netflix;;; η απλά φαντάζεσαι πράματα σύμφωνα με όσα ακους κτλ;; δείξε πόσες ταινίες έχει με 4κHDR;;;; χρειάζεσαι και τα δύο χέρια για να τις μετρήσεις στα δάχτυλα σου;;

Επίσης απο αυτά τα ελάχιστα με τι συνδέσει τα βλέπεις ; ή το αφήνεις να buffάρει και το βλέπεις όταν τελειώσει; (και το λέω αυτό όχι τόσο για της χαμηλές ταχύτητες στην ελλάδα αλλά γιατί το ίδιο το netflix δεν ειναι τόσο γρήγορο όσο πχ το youtube και buffaρει αρκετά πιο συχνά αποτι το youtube για χαμηλότερη ποιότητα εικόνας στην ίδια ταχύτητα γραμμής) 

Που ξες, μπορεί και να μην έχω, θες να σου στείλω απόδειξη πληρωμής? Είναι λίγες ναι, αλλά συνεχώς προστίθενται νέες.

Τέλος η ποιότητα του γενικά ειναι μέτρια ... το youtube έχει καλύτερη ποιότητα σε fullHD.

Ε δες ταινίες στο youtube τότε..

Το "έχει τα πάντα" το ρωτάς για κάτι που έχει μερικά πράματα αλλά του λείπουν κάποια άλλα.... 

το netflix ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α  απο ταινίες.

Δεν γίνεται να έχεις γεννηθεί πριν το 2000 και να είσαι casual watcher όχι σινεφίλ κτλ (να έχεις πάει κανα σινεμά να είδες καμια ταινία σε DVD ή VHS κτλ και να κοιτάς και τηλεόραση που και που) και να μην έχεις δει ΟΛΕΣ τις "καλές" ταινίες του netflix τουλάχιστον 2,3 φορές ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ του netflix ή πολύ πριν κάνεις συνδρομή σε αυτό

Μόνο για σειρές αξίζει και αυτό ΑΝ έχει την σειρά που θες και ΑΝ έχει τις σεζον της συγκεκριμένης σειράς που θες διαθέσιμες(και αυτό ειναι τζόκερ)... αλλιώς δεν έχει νόημα..

Μάντεψε, έβαλα netflix για τις σειρές και όχι για τις ταινίες του..

Αν θέλεις μπορούμε να αντιστρέψουμε το ερώτημα, αφού το netflix είναι μια π@π@ρι@ και μισή, τι του βρίσκουν τα 125 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και το πληρώνουνε? Και γιατί συνεχίζει να μεγαλώνει και να βγάζει εκατομμύρια κέρδη σε βαθμό που ανάγκασε τον κολοσσό την disney να δημιουργήσει την δικής αντίστοιχη υπηρεσία?

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν σε περιορίζει να βλέπεις από συσκευές στο ίδιο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν δεν είχε όριο, θα είχαν καμιά εκατοσταριά άτομα από μία συνδρομή και θα έβγαινε 0,17€ στον καθένα.

κανεις λαθος. per screen εννοουν per connection. αν εσυ στρημαρεις απο την τηλεοραση του σαλονιου, και παει η γυναικα σου να στρημαρει απο το tablet της στο κρεβατι, δεν θα μπορει να συνδεθει. οποτε ναι σου υπαγορευουν σε ποσες οθονες μπορεις να δεις το περιεχομενο τους μεσα στο ιδιο σου το σπιτι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Θα διαφωνησω ,δεν ειναι θεμα διαφορετικης αντιληψης στο συγκεκριμενο .Ειναι απλα εαν εχεις αντιληψη η' οχι .

Οταν ο αλλoς νομιζει πως βλεπει  σε yify καλη ποιοτητα  τοτε   ξεκαθαρα εχεις θεμα αντιληψης η' ορασης .

Για αυτο ειναι ασκοπες τετοιου ειδους συζητησεις .Οταν σου σερβιρουν σκουπιδια και τα τρως με ευχαριστηση χωρις να αντιλαμβανεσαι πως τρως /βλεπεις σκουπιδια  τοτε  υπαρχει σοβαρο προβλημα και μας χωριζει χαοτικη διαφορα σχεδον στα παντα (οχι με σενα ).

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχεις καιρο να δεις πειρατικό άμα νομίζεις πως είναι σκουπίδια :P

anyway, άπο τη στιγμή που λείπουν πολλές ταινίες, οπότε πάλι στο κατέβασμα καταληγεις, δεν έχει νόημα να πληρώσει κανείς τόσα λεφτά αν δεν βλέπει σειρες. Οπότε υποκειμενικό είναι ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το καλό ή κακό και το ποιοτικό ή μη ποιοτικό περιεχόμενο.

Όσοι έχουμε OLED ή γενικά μια ακριβή LED τηλεόραση ή πολυκάναλο σύστημα,που σημαίνει πως έχουμε μια ευαισθησία στην υψηλή ποιότητα,κάτι kodi και popcorntime μας είναι παντελώς άχρηστα.

Το netflix έρχεται να καλύψει για εμάς τους quality junkies ένα κενό στην ποιότητα που λείπει από όλα αυτά τα παράνομα δίκτυα όπως πχ το 4k hdr και dolby vision περιεχόμενο που δεν το βρίσκεις πουθενά εκτός από τα bluray δισκάκια.

Άσε που FullHD περιεχόμενο και DTS ήχος είναι πλέον το minimum που θα έπρεπε ένας cinefil χρήστης να ζητάει κάτι που προφανώς τον χρήστη του kodi τον αφήνει αδιάφορο.

Θα θέλαμε να ήταν καλύτερο? Ναι.

Θα θέλαμε να ήταν φθηνότερο? Ναι.

Είναι το καλύτερο? Όχι.

Έχει τα πάντα? Όχι.

Το ποιο σημαντικό όμως ερώτημα είναι: καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες του καθενός? Αν ναι το πληρώνει, αν όχι προσπερνά, so simple.

Και αυτό ισχύει και για το περιεχόμενο καθότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..

Mα προφανώς είναι υποκειμενικό το θέμα.Π.χ εγώ δεν καίγομαι για 4κ γιατί δεν έχω και τις συσκευές να το υποστηρίξω.Όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα το δικό μου  πρόβλημα με την υπηρεσία είναι με το περιεχόμενο.Κυρίως με το γεγονός ότι σου δίνουν πρόσβαση σε ένα 10-20% του περιεχομένου.Γιατί θεωρώ ότι είναι διαφορετικό το να μην έχουν μια ταινία/σειρά από το να μην σου δίνουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που άλλοι users έχουν.Τις σειρές που δεν βρήκα εγώ,είναι διαθέσιμες στο netflix,εμείς εδώ δεν έχουμε πρόσβαση.Για αυτό και αποφάσισα να ακυρώσω την συνδρομή.Αλλά άμα είσαι οκ με το περιεχόμενο και την υπηρεσία γενικότερα,κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από mak_1987
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Πιο πάνω κάποιος χρήστης που ζεί εκεί το επιβεβαίωσε. Και διάφοροι άλλα αν θες να διαβάσεις φυσικά. Προσωπικά μου το επιβεβαίωσαν και συγγενείς μου που ζουν και εργάζονται εκεί εδώ και χρόνια. Δεν ζω εγώ εκεί, ούτε δουλεύω για την Γερμανική Εταιρία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων για να τα βλέπω από πρώτο χέρι, ούτε και εσύ οπότε άστο. Και άντε εμείς λέμε μπαρούφες, αναρωτήσου όμως γιατί είναι τόσο δημοφιλές το vpn στην Γερμανία αφού είναι όλα καλά? Πήγαινε και στο google αν θες και γράψε στην αναζήτηση "πρόστιμα γερμανία download" για να δούμε τι θα βρεις, έτσι από περιέργεια. Δες και αυτό:

Επίσης τέλος δεν εκπροσωπώ κανέναν, εξέφρασα προσωπική άποψη, φτάσαμε όμως στο σημείο να λέμε τα αυτονόητα οπότε παραδίνομαι..

Βασικά αυτό που είπε παραπάνω ο χρήστης είναι και αυτό που γίνεται. Δεν είναι "πρόστιμα" είναι να πιάσω όσους μπορώ να φοβίσω και να τους φάω λεφτά. Απλά πράγματα. VPN όσο ήμουν πάνω και με τα άτομα που έκανα παρέα κτλ (και μόνιμους κατοίκους μέσα σε αυτούς) δεν χρησιμοποιούσε κανείς και δεν είχε (+έχει από όσο ξέρω) θέμα. Και για να μην παρεξηγούμε δεν επιτίθεμαι σε εσένα προσωπικά (δεν έχω και λόγο άλλωστε) απλώς κούρασε αυτό το "όλες οι άλλες χώρες είναι τέλειες και εμείς σκατά" φάση (που υπάρχει και στο όλο θέμα με την "πειρατεία").

Όσο για την προσωπική σου άποψη δεν διαφωνώ αλλά συγκεκριμένα είπες το παρακάτω

Αναφορά σε κείμενο

Όσοι έχουμε OLED ή γενικά μια ακριβή LED τηλεόραση ή πολυκάναλο σύστημα,που σημαίνει πως έχουμε μια ευαισθησία στην υψηλή ποιότητα,κάτι kodi και popcorntime μας είναι παντελώς άχρηστα.

Στην τελική δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας και τι νομίζει ότι είναι "νόμιμο/ηθικό" ή τι υπηρεσία/εταιρεία θέλει να support.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το καλό ή κακό και το ποιοτικό ή μη ποιοτικό περιεχόμενο.

Το netflix έρχεται να καλύψει για εμάς τους quality junkies ένα κενό στην ποιότητα που λείπει από όλα αυτά τα παράνομα δίκτυα όπως πχ το 4k hdr και dolby vision περιεχόμενο που δεν το βρίσκεις πουθενά εκτός από τα bluray δισκάκια.

Άσε που FullHD περιεχόμενο και DTS ήχος είναι πλέον το minimum που θα έπρεπε ένας cinefil χρήστης να ζητάει κάτι που προφανώς τον χρήστη του kodi τον αφήνει αδιάφορο.

Θα θέλαμε να ήταν καλύτερο? Ναι.

Θα θέλαμε να ήταν φθηνότερο? Ναι.

Είναι το καλύτερο? Όχι.

Έχει τα πάντα? Όχι.

Το ποιο σημαντικό όμως ερώτημα είναι: καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες του καθενός? Αν ναι το πληρώνει, αν όχι προσπερνά, so simple.

Και αυτό ισχύει και για το περιεχόμενο καθότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..

Κανείς δεν το έθεσε καλύτερα.

As simple as that...... End of story.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αμα δεν μπει Ταμπτακος και Τσάκωνας στο Netflix από εμένα δεν έχει φράγκα και συνδρομή!

barbatsalou245.jpg.2f752306b71c2aa134f9f9958e8eab03.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mijalis είπε

Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι έχει και καταπληκτικό ντοκιμαντέρ σε 4κ, βασικά όλα τα καινούργια είναι 4κ.

Ο συνδυασμός που χρησιμοποιώ είναι: Netflix premium, lg 55 4k her, vdsl

Τα 3€/μήνα είναι αστείο ποσό.

Για ταινίες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Google Play movies, 5€ (4 για SD) η ενοικίαση, άμεσο streaming  με ελληνικούς υπότιτλους, τέλεια ποιότητα επίσης.  Η LG που έχω έχει σχετική εφαρμογή και είναι άψογα.

Πες μου σε παρακαλω ποια τρομερά ντοκιμαντέρ έχει γιατί πέρα από μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο και δεν το λέω ειρωνικά 

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, fytotech είπε

Το 12€ αν γίνει μέχρι και 16€, μιλάμε για 1€ αύξηση. Γιατί είναι πολύ απλό να μοιράζεσαι τη συνδρομή με 4 φίλους. Αντί για 3€, να δίνεις 4€

Τι γινεται αν δεν εχεις φιλους ομως? 😕

Δημοσ.

Της πλάκας είναι οι παραγωγές του. 

Απο τα άλλα λείπουν τα περισσότερα οπότε πεταμένα λεφτά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...