Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλη αντιπαράθεση :) Τα πράγματα είναι απλά. Μπορείς να τα δουλεύεις παράλληλα :) Και torrents και netflix. Βρίσκεις και 3 φίλους σου και είσαι αρχηγός. Κάποια ταινία που θες να δεις όπως και να έχει τη "βρίσκεις". Αν θες την ευκολία του να μη ψάχνεις και απλά να έχεις κάτι καλύτερο να χαζεύεις από τις μαλακίες της ελληνικής tv ανοίγεις netflix. Η αλήθεια είναι ότι οι ταινίες του , τουλάχιστον οι δικές του παραγωγές είναι ελάχιστες καλές και οι περισσότερες είναι κακές ως μέτριες. Αλλά από τη στιγμή που δε δεσμεύεσαι με συμβόλαια και τέτοια γιατί να αγχωνόμαστε ; Δε σου αρέσει το κόβεις. Θες κάποια στιγμή να το ξαναβάλεις; Το ενεργοποιείς. Τόσο απλά. Επίσης μη ξεχνάτε ότι δεν ξέρουν όλοι να κατεβάζουν από torrent (ναι ακόμα και τώρα υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι). Ας μη συζητήσουμε για kodi και τέτοια. Αυτά σπάνε τα νεύρα ακόμα και σε μένα που ασχολούμαι με υπολογιστές 20 χρόνια. Ωραία και καλά το στήνεις τώρα και σε ένα μήνα τα μισά add-ons δε δουλεύουν. Και μπορεί να λέω και λίγα. Όσο υπάρχει η δυνατότητα η τιμή να σπάει και να δίνει παράλληλα streams σε διαφορετικές ip είναι μια χαρά η τιμή του. Και 1 ευρώ να ανέβει πάλι δεν θα ναι σπουδαία αλλαγή. Από κει και πέρα αν το ξεφτιλίσουν εις βάρος τους θα ναι γιατί απλά ο κόσμος θα το γυρίσει ΜΟΝΟ στην πειρατεία όπως έκανε στην pro netflix εποχή.

• Like 3
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, drdedus said:

Και μια ακόμα ερώτηση εχει το netflix όλες τις ταινίες που προτιμάει ο κόσμος?

Αν το Netflix είχε τα πάντα, θα ήταν μονοπώλιο! 

Έχουν τα torrents όλες τις ταινίες που προτιμάει ο κόσμος? Ο κόσμος θέλει να βλέπει δωρεάν ταινίες που παίζονται αυτή τη στιγμή στον κινηματογράφο. Τις έχουν στα  torrents σε HD? Ναι, τις έχουν, μιας και HD είναι η κάμερα που τράβαγε την οθόνη στο cinema! 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τα γραφόμενα μου εσύ κατάλαβες οτι μου λείπει το hd?

Μήπως να το ζωγραφίσω μονόχρωμα να για να γίνει κατανοητό?

Γιατί αν το ζωγραφίσω και σε hd νομίζω ότι θα πέσει μπόλικη πληροφορία...

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να βλέπω από torrents που έχει τεράστια συλλογή και μπορώ να βρω ότι θέλω. Αγκαλιά με την γυναίκα του γείτονα μέσα στο σαλόνι του και να τρώω τα πατατάκια του . 

Δημοσ.

Δυσκολότερα αλλά με περισσότερη ποικιλία

Για εμένα οι χρόνοι να βρω κατι ενδιαφέρον στο netflix ηταν σαν να ψάχνω στα τορρεντ που λετε

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, drdedus said:

Απο τα γραφόμενα μου εσύ κατάλαβες οτι μου λείπει το hd?

Μήπως να το ζωγραφίσω μονόχρωμα να για να γίνει κατανοητό?

Γιατί αν το ζωγραφίσω και σε hd νομίζω ότι θα πέσει μπόλικη πληροφορία...

Καθόλου!

Γνωρίζω πολύ καλά πως οι περισσότεροι αδιαφορούν για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου και μπορούν να δουν μια ταινία τραβηγμένη ακόμη και απο κινητό!

Απλά περιγράφω από την πλευρά μου πως προσωπικά, προτιμώ να μη δω ποτέ μια ταινία αν δεν μπορώ να τη δω όπως θέλω. 

:)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι δεν κατάλαβες.

φιλε μου δεν υπάρχουν αυτά που ζητάω σε hd, αρκετά είναι 4/3 ..

Να περιμένω να τα κανει remastered το Netflix?

Πόσο δύσκολο ειναι να καταλάβεις ότι είναι ευκολία για ολους αλλά δεν έχει ποικιλία για όλους.

4  φίλοι όπου οι 2 έβρισκαν και οι άλλοι 2 δεν έβρισκαν.

Επεξ/σία από drdedus
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, drdedus said:

Πάλι δεν κατάλαβες.

φιλε μου δεν υπάρχουν αυτά που ζητάω σε hd, αρκετά είναι 4/3 ..

Να περιμένω να τα κανει remastered το Netflix?

Πόσο δύσκολο ειναι να καταλάβεις ότι είναι ευκολία για ολους αλλά δεν έχει ποικιλία για όλους.

4  φίλοι όπου οι 2 έβρισκαν και οι άλλοι 2 δεν έβρισκαν.

Αν παρακολουθείς ταινίες 4:3 σε καθημερινή βάση, προφανώς και το netflix δεν είναι για σένα (όχι πως είναι και το Kodi βέβαια...). :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι νανε λες και μάλλον δεν διαβάζεις...

οι υπότιτλοι ειναι φιλε το πρόβλημα οι τίτλοι υπάρχουν στο κάθε κοντι.. τουλάχιστον αρκετοί

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, TheBus είπε

--  offtopic --

ωραία έκφραση!!

Θυμήθηκα έναν τύπο, που όταν συνομιλούσε με κάποιον και του φωνάζανε, έλεγε "συγνώμη, φωνάζεις πολύ δυνατά και δεν ακούω καλά"..

Αμ πως; 

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, drdedus said:

οτι νανε λες και μάλλον δεν διαβάζεις...

οι υπότιτλοι ειναι φιλε το πρόβλημα οι τίτλοι υπάρχουν στο κάθε κοντι.. τουλάχιστον αρκετοί

Αυτά έγραψα και πιο πριν.

Ένα από τα πιο δημοφιλή plugins του Kodi, μόλις το βάλεις θα δεις τους τίτλους των ταινιών με τα εξώφυλλά τους τα ωραία και θα ενθουσιαστείς! Ο ενθουσιασμός όμως  θα περάσει όταν αρχίσεις να πατάς πάνω στους τίτλους για να δεις μια ταινία... Η ευχρηστία/ευκολία/αξιοπιστία, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! 

Το Netflix λειτουργεί απλά και γρήγορα. Μπορεί να διαφωνώ λίγο με το UI του αλλά οκ δεν είναι κάτι τόσο τραγικό! Αρκεί να γνωρίζει κάποιος να ψάχνει εκεί μέσα και να μην βλέπει απλά τα προτεινόμενα που εμφανίζει στην αρχική οθόνη, νομίζοντας πως αυτά είναι όλα... Επιπλέον, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, έχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά στο θέμα των υποτιτλων. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Πάντως δεν χρειάζεται να μας ζαλίζετε όσοι βλέπετε τις ταινίες σας με άθλιο ήχο και εικόνα και με μερικά ...κεφάλια να περνάνε μπροστά από την οθόνη! Α ξέχασα και κανα βήχα από άρρωστο θεατή που ήταν στο σινεμά την ημέρα που έγραφαν την ταινία με cam, καθώς και το χρουτς χρουτς από το σακούλι με τα πατατάκια. 

Κι αν τυχόν γέρνει και λίγο η εικόνα, δεν υπάρχει πρόβλημα ...βάζετε Κανα βιβλίο κάτω από την τηλεόραση και όλα κομπλέ!

:) 

ps: βλέπω πως μερικοί έχετε στο μυαλό σας το Netflix όπως ήταν πριν 2 χρόνια. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και το περιεχόμενο του γίνεται συνεχώς όλο και πιο ενδιαφέρον. 4K & HDR είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός για μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι υπηρεσίες που για την ώρα οι πάροχοι στην Ελλάδα με τη διπλάσια συνδρομή που ζητάνε, τις βλέπουν με τα κυάλια! 

δεν ξερω για το popcorn αλλα ο yify δεν εχει τετοια, μια χαρα 1080p blueray. απο κει και περα μη ξεχναμε οτι η πειρατεια ειναι αποτελεσμα, αμα θελαν ας ειχαν νορμαλ τιμες στις ταινιες να βλεπω περισσοτερες. αμα καθε φορα που παω με τη κοπελια σινεμα θελω ενα μεροκαματο ΜΟΝΟ για τα εισητηρια (αμα βαλουμε φαι και μεταφορικα, κλαμα) ΚΑΙ να με εχουν να βλεπω κοντα μιση ωρα διαφημισεις (τα ιδια και αμα πας σε dolby atmos αιθουσα που σκας και παραπανω, ξεφτιλα δηλαδη) γιατι να μη προτιμησω εκτος απο 1-2 ταινιες το μηνα ολες τις αλλες να τις δω σπιτακι μου? ουτε διαφημισεις, ουτε να ξεβολευομαι, παραγγελνω απο το φαγαδικο που ξερω και ειμαι αρχοντας

και οχι το νετφλιξ δεν εχει ουτε 1/100 απ οτι εχει ο yifi αρα δεν υπαρχει περιπτωση να σκαω 10ρικο το μηνα και στο τελος να αναγκαζομαι να τη κατεβαζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δεν ξερω για το popcorn αλλα ο yify δεν εχει τετοια, μια χαρα 1080p blueray. απο κει και περα μη ξεχναμε οτι η πειρατεια ειναι αποτελεσμα, αμα θελαν ας ειχαν νορμαλ τιμες στις ταινιες να βλεπω περισσοτερες. αμα καθε φορα που παω με τη κοπελια σινεμα θελω ενα μεροκαματο ΜΟΝΟ για τα εισητηρια (αμα βαλουμε φαι και μεταφορικα, κλαμα) ΚΑΙ να με εχουν να βλεπω κοντα μιση ωρα διαφημισεις (τα ιδια και αμα πας σε dolby atmos αιθουσα που σκας και παραπανω, ξεφτιλα δηλαδη) γιατι να μη προτιμησω εκτος απο 1-2 ταινιες το μηνα ολες τις αλλες να τις δω σπιτακι μου? ουτε διαφημισεις, ουτε να ξεβολευομαι, παραγγελνω απο το φαγαδικο που ξερω και ειμαι αρχοντας

και οχι το νετφλιξ δεν εχει ουτε 1/100 απ οτι εχει ο yifi αρα δεν υπαρχει περιπτωση να σκαω 10ρικο το μηνα και στο τελος να αναγκαζομαι να τη κατεβαζω

Ο yify έχει ποιότητα από τα lidl. 1080p με 2mb bitrate το λες και dvd ποιότητα. Απλά ανεβάζει contrast και ξεγελάει το μάτι. Μακριά από yify σε οτιδήποτε πάτω από 10 ίντσες. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Ο yify έχει ποιότητα από τα lidl. 1080p με 2mb bitrate το λες και dvd ποιότητα. Απλά ανεβάζει contrast και ξεγελάει το μάτι. Μακριά από yify σε οτιδήποτε πάτω από 10 ίντσες. 

τι να σ πω, δεν ξερω απ αυτα. παντως σε 27" uw, απο το σινεμα διαφορα δεν καταλαβαινω στα 2 μετρα που βλεπω τις ταινιες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

τι να σ πω, δεν ξερω απ αυτα. παντως σε 27" uw, απο το σινεμα διαφορα δεν καταλαβαινω στα 2 μετρα που βλεπω τις ταινιες

Είσαι πολύ μακριά για αυτό. 27αρα στα 2 μέτρα είσαι πάρα πολύ μακριά. Στα 2 μέτρα είμαι σε 55αρα αν βάλω να δω yify θα μου βγουν τα μάτια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...