Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Από την στιγμή που δεν μπορείς να βρεις λύση για μένα, που δεν είμαι και καμία ειδική περίπτωση... καλύτερα θα ήταν να μην είσαι τόσο δογματικός... πολλές φορές ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρο από εμάς... :)

Είσαι ειδική περίπτωση γιατί δεν θέλεις να βάλεις nova γιατί δεν θέλεις.. ετσι δεν σου αρέσει

Δεν βάζεις kodi γιατί δεν θέλεις έτσι σου αρέσει

Άρα την κολοκυθιά με εσένα θα παίζουμε; 

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν βλέπω GoT (δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο). :) 

Δηλαδη εισαι κομπλε με τις σειρες και ταινιες που σου παρεχει το netflix. Μπραβο αν οντως βλεπεις μονο απο εκει. Λειπουν πολλες σειρες και αρκετες σεζον. Πχ βλεπω the 100 και δεν εχει την τελευταια που παιζεται τωρα. Εχει πολυ πραμα ομως και σιγουρα καλυπτει αρκετους. 

Δημοσ.

έλα τώρα τα άτομα παίζει να μην είχαν καν δωρεάν account ειναι εμφανές το ότι δεν ξέρουν τι λένε θέλουν απλά να πάνε κόντρα αυτό ειναι όλο... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narcos είπε

Τελος, πολλα ντοκιμαντερ/εκπομπες, πραγμα σημαντικο για μενα! 

Και για μένα είναι σημαντικό κομμάτι τα ντοκιμαντέρ μόνο που έχει ελάχιστα τέτοια. Γιατί κάτι εκπομπές όπου βλέπουμε απλώς άτομα να μιλάνε για ένα θέμα μόνο ντοκιμαντέρ που δεν είναι.

Δημοσ.

Δεν κοιτάει να κάνει μια αναβαθμιση...μονο εμείς που έχουμε τηλεοράσεις του 2015 δεν μας βγάζει ελληνικούς υπότιτλους...τουρκικούς έχει παντως

Δημοσ.
14 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

το spotify για παράδειγμα έχει όλη την μουσική σχεδόν που υπάρχει (και ξέρεις φαντάζομαι πως οι τις μουσικής βιομηχανίας ειναι ακόμη πιο "Εβραίοι" με τα δικαιώματα απο αυτούς του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης) και βγάζει κέρδος με λιγότερους πελάτες και μικρότερη χρέωση... 

Τι έχει το spotify;; Κέρδος;

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Heybro said:

Δηλαδη εισαι κομπλε με τις σειρες και ταινιες που σου παρεχει το netflix. Μπραβο αν οντως βλεπεις μονο απο εκει. Λειπουν πολλες σειρες και αρκετες σεζον. Πχ βλεπω the 100 και δεν εχει την τελευταια που παιζεται τωρα. Εχει πολυ πραμα ομως και σιγουρα καλυπτει αρκετους. 

Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι στο να βγάζεις συμπεράσματα που σε βολεύουν. Δεν έχουμε μόνο το Netflix σαν μοναδική πηγή περιεχομένου. Εδώ όμως είμαστε σε ένα topic  για το Netflix και σαν χρήστες τις υπηρεσίας, περιγράφουμε γιατί το έχουμε επιλέξει. Έχω δει υπέροχες σειρές και υπέροχα ντοκυμαντέρ που είναι όλα παραγωγές του Netflix και υπάρχει ακόμη άπειρο περιεχόμενο που δεν έχω προλάβει να δω. Μου δίνει 4Κ (όσο μπορεί να φτάσει) και HDR που φαίνονται υπέροχα στην OLED τηλεόραση. Άρα γιατί να μη συνεχίσω να ανανεώνω τη συνδρομή του αφού με καλύπτει? Ταυτόχρονα βλέπω και TV, έχω και Kodi και αγοράζω και BR τίτλους.

Τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις σε όσα έγραψα? Δεν υπάρχει πουθενά ολοκληρωμένη υπηρεσία που να έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 

11 minutes ago, TopicStrarter said:

έλα τώρα τα άτομα παίζει να μην είχαν καν δωρεάν account ειναι εμφανές το ότι δεν ξέρουν τι λένε θέλουν απλά να πάνε κόντρα αυτό ειναι όλο... 

Αυτό είναι το πρόβλημά σου προφανώς. Έπαιξες μια δυο φορές με δωρεάν λογαριασμούς και έβγαλες συμπεράσματα για ΟΛΟ το περιεχόμενο... Αλλά ισχύει φυσικά και το "περί ορέξεως"! Απλά δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις προσπαθώντας να περάσεις τις απόψεις σου και στους άλλους. Επίσης αν εμφανιστούν ξανά προσωπικές προσβολές προς άλλους, η συμμετοχή σου εδώ θα ολοκληρωθεί. Ή είσαι ικανός να συζητήσεις και να διαφωνήσεις πολιτισμένα ή θα πας αλλού... :) 

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Είσαι ειδική περίπτωση γιατί δεν θέλεις να βάλεις nova γιατί δεν θέλεις.. ετσι δεν σου αρέσει

Δεν βάζεις kodi γιατί δεν θέλεις έτσι σου αρέσει

Άρα την κολοκυθιά με εσένα θα παίζουμε; 

Κοίτα... αν θεωρείς εμένα ειδική περίπτωση λόγω ότι nova δεν θέλω να βάλω γιατί έχω πάροχο με κινητή και σταθερή τηλεφωνία σε πολύ χαμηλή τιμή... δεν γουστάρω να ζαλίζω τον εγκέφαλο μου με kodi που μια δουλεύουν και μια δεν δουλεύουν... δεν είμαι όλη την ώρα μπροστά σε μια τηλεόραση, αλλά θέλω αυτή την μια ώρα να δω κατι και δεν γουστάρω να βλέπω παράνομο περιεχόμενο... Τότε άλλος παιζει τόση ώρα την κολοκυθιά και ξεχνάει το αυτονόητο...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι στο να βγάζεις συμπεράσματα που σε βολεύουν. Δεν έχουμε μόνο το Netflix σαν μοναδική πηγή περιεχομένου. Εδώ όμως είμαστε σε ένα topic  για το Netflix και σαν χρήστες τις υπηρεσίας, περιγράφουμε γιατί το έχουμε επιλέξει. Έχω δει υπέροχες σειρές και υπέροχα ντοκυμαντέρ που είναι όλα παραγωγές του Netflix και υπάρχει ακόμη άπειρο περιεχόμενο που δεν έχω προλάβει να δω. Μου δίνει 4Κ (όσο μπορεί να φτάσει) και HDR που φαίνονται υπέροχα στην OLED τηλεόραση. Άρα γιατί να μη συνεχίσω να ανανεώνω τη συνδρομή του αφού με καλύπτει? Ταυτόχρονα βλέπω και TV, έχω και Kodi και αγοράζω και BR τίτλους. Τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις? 

Αυτό είναι το πρόβλημά σου προφανώς. Έπαιξες μια δυο φορές με δωρεάν λογαριασμούς και έβγαλες συμπεράσματα για ΟΛΟ το περιεχόμενο... Αλλά ισχύει φυσικά και το "περί ορέξεως"! Απλά δεν υπάρχει λόγος να φωνάζεις προσπαθώντας να περάσεις τις απόψεις σου και στους άλλους. Επίσης αν εμφανιστούν ξανά προσωπικές προσβολές προς άλλους, η συμμετοχή σου εδώ θα ολοκληρωθεί. Ή είσαι ικανός να συζητήσεις και να διαφωνήσεις πολιτισμένα ή θα πας αλλού... :) 

Οχι ρε συ εγω μια χαρα καταλαβαινω απλα ηθελα να δειξω οτι μια χαρα χρησιμποιεις kodi οπως το 99% της Ελλαδας. Επειδη πολυ ηθικοτητα παιζει ενω ξεχναμε να γραψουμε τα προφανες οτι δηλαδη εχουμε kodi κτλ. To point μου το εκανα. Σιγουρα δεν συμφωνω με τον TopicStrarter μιας και μηδενιζει το netflix κατι που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση οντως εχει αρκετα καλο περιεχομενο.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Heybro said:

Οχι ρε συ εγω μια χαρα καταλαβαινω απλα ηθελα να δειξω οτι μια χαρα χρησιμποιεις kodi οπως το 99% της Ελλαδας. Επειδη πολυ ηθικοτητα παιζει ενω ξεχναμε να γραψουμε τα προφανες οτι δηλαδη εχουμε kodi κτλ. To point μου το εκανα. Σιγουρα δεν συμφωνω με τον TopicStrarter μιας και μηδενιζει το netflix κατι που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση οντως εχει αρκετα καλο περιεχομενο.

Διαφωνώ στο πόσο μια χαρά μπορείς να χρησιμοποιείς το Kodi... Προφανώς θα πάρουμε σαν δεδομένο πως το 99% το χρησιμοποιεί για τα παράνομα plugins.

Συνεχίζουμε ως προς την πρακτικότητα τώρα:

Πόσο κρατάει το κάθε plugin?

Θες VPN για να είσαι κάπως προστατευμένος?

Αν βάλεις VPN πόσα άλλα πράγματα θα επηρεαστούν στη συσκευή που τρέχεις το Kodi?

Σου βγάζει πάντα τις τελευταίες ταινίες?

Σε τι ποιότητα?

Πόσες δοκιμές κάνεις μέχρι να πέσεις σε αρχείο που "βλέπεται" και "ακούγεται"?

Πόσες από τις τελευταίες ταινίες είναι σε πραγματικό HD?

Πόσες έχουν πολυκάναλο ήχο?

Πόσο εγγυημένο bandwidth έχεις "τραβώντας" torrents  από διάφορες πηγές?

Πόσοι υπότιτλοι δεν είναι βγαλμένοι από Google Translate?

Πόσοι υπότιτλοι μεταφράστηκαν από άτομα που δεν ήταν ικανά για κάτι τέτοιο (αναφέρομαι σε "δύσκολες" ταινίες που ίσως χρειαστείς ελληνικούς υπότιτλους)?

Πόσες φορές οι υπότιτλοι δεν είναι σωστά συγχρονισμένοι και πρέπει να είσαι με το remote στο χέρι για να προσαρμόζεις το offset?

...

Sorry αλλά δεν έχω πλέον την υπομονή που είχα σαν πιτσιρικάς και θέλω απλά όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ, να χαλαρώνω λίγο βλέποντας άνετα και εύκολα τηλεοπτικό περιεχόμενο! :) 

• Like 10
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Διαφωνώ στο πόσο μια χαρά μπορείς να χρησιμοποιείς το Kodi... Προφανώς θα πάρουμε σαν δεδομένο πως το 99% το χρησιμοποιεί για τα παράνομα plugins.

Αν βάλεις VPN πόσα άλλα πράγματα θα επηρεαστούν στη συσκευή που τρέχεις το Kodi?

Σε τι ποιότητα?

Πόσοι υπότιτλοι μεταφράστηκαν από άτομα που δεν ήταν ικανά για κάτι τέτοιο (αναφέρομαι σε "δύσκολες" ταινίες που ίσως χρειαστείς ελληνικούς υπότιτλους)?

Πόσες φορές οι υπότιτλοι δεν είναι σωστά συγχρονισμένοι και πρέπει να είσαι με το remote στο χέρι για να προσαρμόζεις το offset?

...

Sorry αλλά δεν έχω πλέον την υπομονή που είχα σαν πιτσιρικάς και θέλω απλά όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ, να χαλαρώνω λίγο βλέποντας άνετα και εύκολα τηλεοπτικό περιεχόμενο! :) 

Φιλε bill δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε kodi. Ναι το εχω βαλει σε παιδια που δεν γνωριζουν και τους εδειξα μιας και τα πιανω αμεσως αλλα δεν εχω καμια συσκευη δικια μου με kodi. Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλα θεματα και ειναι γαναδα για αυτο δεν το χρησιμοποιω καθολου. Αν μπορουσα να τα ειχα ολα με 20-25 ευρω το μηνα ουτε θα ακομπουσα torrents. Τωρα σκεψου δινω 20.50 για cinema pack ote και 10 ευρω για full hd netflix και παλι μου λειπουν καποιες σειρες που παρακολουθω. Για οσους ξερουν πανε σε terrarium μην παιδευονται με kodi και ξενοιαζουν. Για αυτους που δεν εχουν χρηματα να δωσουν για netflix και nova ote tv. 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Heybro said:

Φιλε bill δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε kodi. Ναι το εχω βαλει σε παιδια που δεν γνωριζουν και τους εδειξα μιας και τα πιανω αμεσως αλλα δεν εχω καμια συσκευη δικια μου με kodi. Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλα θεματα και ειναι γαναδα για αυτο δεν το χρησιμοποιω καθολου. Αν μπορουσα να τα ειχα ολα με 20-25 ευρω το μηνα ουτε θα ακομπουσα torrents. Τωρα σκεψου δινω 20.50 για cinema pack ote και 10 ευρω για full hd netflix και παλι μου λειπουν καποιες σειρες που παρακολουθω. Για οσους ξερουν πανε σε terrarium μην παιδευονται με kodi και ξενοιαζουν. Για αυτους που δεν εχουν χρηματα να δωσουν για netflix και nova ote tv. 

Ναι αλλά δεν το βρίσκω λογικό το να "θάβεις" υπηρεσίες επειδή δεν έχεις χρήματα για τη συνδρομή ή γιατί δεν επιθυμείς να πληρώσεις από άποψη (δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάω)! 😛 

To HD που προσφέρει η Nova και η Cosmote, για τα δικά μου γούστα είναι στην καλύτερη ...μέτρια! 

Και τώρα που αναβαθμίστηκα στα 100mbps από την cosmote, εκτίμησα ακόμη περισσότερο το Netflix που "τρέχει" σαν λουκουμάκι! 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι αλλά δεν το βρίσκω λογικό το να "θάβεις" υπηρεσίες επειδή δεν έχεις χρήματα για τη συνδρομή ή γιατί δεν επιθυμείς να πληρώσεις από άποψη (δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάω)! 😛 

To HD που προσφέρει η Nova και η Cosmote, για τα δικά μου γούστα είναι στην καλύτερη ...μέτρια! 

Και τώρα που αναβαθμίστηκα στα 100mbps από την cosmote, εκτίμησα ακόμη περισσότερο το Netflix που "τρέχει" σαν λουκουμάκι! 

Δεν έγραψα το αντίθετο ο topicstarter που το κάνει δεν ξέρω γιατί. Αν τις εθαβα και εγώ δεν θα πλήρωνα τόσα χρόνια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

πιο ντεφάκτο πράματα και ακλόνητα απο αυτά που ειπα δεν υπάρχουν

--  offtopic --

ωραία έκφραση!!

Θυμήθηκα έναν τύπο, που όταν συνομιλούσε με κάποιον και του φωνάζανε, έλεγε "συγνώμη, φωνάζεις πολύ δυνατά και δεν ακούω καλά"..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα netflix θα σε προτιμήσω πάλι για το τίποτα που μου πρόσφερες..

40 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε τι ποιότητα?

...

Και μια ακόμα ερώτηση εχει το netflix όλες τις ταινίες που προτιμάει ο κόσμος?

Ψάχνω να βρω καμία παλιά σειρά πχ τύπου channel 4.

Τίποτα δεν έχει και το channel 4 είναι ενα απλό παράδειγμα.

Αυτό δεν είναι σημαντικότερο από ολα τα άλλα που λες?

Νομίζω ότι όλες οι ερωτήσεις που κάνεις δεν με αγγίζουν με τέτοιο περιεχόμενο που ζητάω.

Terrarium/real debrid/vpn-με ενα "vpn router" των 17€  ακόμα καλύτερα.

Να μια ωραία λύση με λιγότερα απο 4 ευρώ το μήνα.

Έτσι μπορεί να καταφέρει κάποιος να δει αυτού του τύπου περιεχόμενο αλλά και κανα hd ..

και με τα ρέστα καμία προσφορά στον καθε "παπασουζα μπας και προχωρήσει το πράγμα με τους υπότιτλους.

Δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς.

Μακάρι να τα είχε το Netflix αλλά δεν εχει τίποτα όπως και οι υπόλοιπες πλατφόρμες για εμένα.

Απο τοτε που έκλεισε το blue... το περιεχόμενο ειναι περιορισμένο για φαν του είδους.

Επεξ/σία από drdedus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...