TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως δεν χρειάζεται να μας ζαλίζετε όσοι βλέπετε τις ταινίες σας με άθλιο ήχο και εικόνα και με μερικά ...κεφάλια να περνάνε μπροστά από την οθόνη! Α ξέχασα και κανα βήχα από άρρωστο θεατή που ήταν στο σινεμά την ημέρα που έγραφαν την ταινία με cam, καθώς και το χρουτς χρουτς από το σακούλι με τα πατατάκια. Κι αν τυχόν γέρνει και λίγο η εικόνα, δεν υπάρχει πρόβλημα ...βάζετε Κανα βιβλίο κάτω από την τηλεόραση και όλα κομπλέ! ps: βλέπω πως μερικοί έχετε στο μυαλό σας το Netflix όπως ήταν πριν 2 χρόνια. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και το περιεχόμενο του γίνεται συνεχώς όλο και πιο ενδιαφέρον. 4K & HDR είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός για μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι υπηρεσίες που για την ώρα οι πάροχοι στην Ελλάδα με τη διπλάσια συνδρομή που ζητάνε, τις βλέπουν με τα κυάλια! Λοιπόν Α) Χαρτζιλικώνει το netflix shills στην Ελλάδα; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την εμπάθεια μερικών εδώ μέσα ή απλά ειναι το γνωστό χούι που έχει κόσμος εδώ να πάει κόντρα γιατι κόντρα ανεξάρτητα του περιεχομένου των ποστ; Β) Το να είσαι εναντίων NETFLIX δεν σημαίνει πως είσαι ΥΠΕΡ της πειρατείας.Δηλαδή αν εμένα δεν μου αρέσει το Vegan φαγητό πάει να πει πως ειμαι υπερ των fastbood γαριδάκια κτλ;;; δεν γίνεται απλά να μην μου αρέσουν τα vegan φαγητά; Γ) Το netflix ειναι ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ το (γιατί το δοκιμάζω περιοδικά να δω αν άλλαξε τιποτα ) η μόνη διαφορά απο πριν ΔΥΟ χρόνια ειναι ότι τώρα έχει τις ίδιες σαβούρες αλλά με ελληνικού υπότιτλους!! yeah !! Α.. έχουν και κάνα "original netflix" τίτλο τώρα... δηλαδή Broll ταινία κάτω του 5 με άγνωστους ηθοποιούς και σενάριο που θα μπορούσε να γράψει ένα ΒΟΤ ....τέλος δοκιμάζω και το αμερικάνικο netflix με VPN και εκει τα ίδια χάλια... α και έβαλα Link που δείχνει την πραγματικότητα αυτή την στιγμή σε όλα τα Netflix και άρα ειναι αδιάσειστο στοιχείο που δεν μπορείς να το διαψεύσεις με προσωπικές γνώμες και ξαναβάζω εδώ ΟΛΕΣ τις ταινίες ΟΛΩΝ των netflix με στοίχιση απο τις πιο πρόσφατες προς τις παλιότερες http://unogs.com/?q=-!1900,2018-!0,5-!0,10-!0,10-!Any-!Movie-!Any-!Any-!I Don&cl=23,29,33,307,45,39,331,334,337,336,269,267,357,67,68,392,402,408,412,270,73,425,46,78&st=adv&ob=Date&p=1&ao=and εδώ στοίχιση απο τις καλύτερες (βάσει IMDB ) στις χειρότερες http://unogs.com/?q=-!1900,2018-!0,5-!0,10-!0,10-!Any-!Movie-!Any-!Any-!I Don&cl=23,29,33,307,45,39,331,334,337,336,269,267,357,67,68,392,402,408,412,270,73,425,46,78&st=adv&ob=IMDBRating&p=1&ao=and Και στις δύο περιπτώσεις δεν βλέπεις τίποτα αλλο εκτός απο ΣΑΒΟΥΡΑ ή καμιά καλή ταινία(μια στις 100 κυριολεκτικά) 10-20-30 ετών παλιά Δ) Έχοντας πει βέβαια το "Β" θα πρέπει να λέμε και του στραβού το δίκαιο επειδή μου φαίνεται δεν ξέρεις τι λες αυτά για κεφάλια κτλ ειναι λήψεις κάμερας που συνήθως ειναι για ταινίες που μόλησ κυκλοφόρησαν στον κινηματογράφο (ταινίες παρεπτιπτόντως που τον neflix δεν θα τις έχει με καμιά παναγία είτε ειναι καλές είτε ειναι κακές ακριβώς επειδή ειναι φρέσκες) τα περισσότερα πειρατικά ειναι HD full HD και 4κ με dolby 4.1 ήχο και η ποιότητα τους πολλές φορές ειναι παραπλήσια ή ίδια με αυτή του bluray Ε) Μιας και είπα το "Δ" και ανέφερες τα περι ποιότητας... είχες ποτέ netflix o ίδιος; Γιατί η ποιότητα του εινια ΜΕΤΡΙΑ στην καλύτερη περίπτωση... ΚΑΜΙΑ σχέση με το bluray ή με την αγορά/ενοικίαση ταινίας online καταρχήν και αυτά που λένε περι 4k HDR κτλ ειναι ΜΟΥΦΕΣ απο τις ΗΔΗ λίγες ταινίες που έχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ τους ειναι σε αυτή την ανάλυση και όλες οι υπόλοιπες ειναι σε συμπιεσμένο και scaledup HD.... 4 ώρες πριν, evam1 είπε Ως "πατερας" σε τρια οικογενειακα πακετα (netflix, spotify, tidal) εχω να δω netflix ουτε καν θυμαμαι απο πότε (λογω αδιαφορου= βαρετου περιεχομενου), tidal ακουω οχι πολυ συχνα (κυριως ακουω λογω ποιοτητας cd - masters/mqa), spotify σαν να ανοιγω το ραδιοφωνο, τοσο συχνα. Δυστυχως το netflix στερειται πολυ και ποιοτικου περιεχομενου ειδικα σε ταινιες (οπως ειπε καποιος παραπανω και οι σειρες λες και ειναι ...κοπι/παστε), σε εντυπωσιαζει αρχικα αλλα μετα... Ακριβώς να και κάποιος που όντως είχε netflix (μιας και έχεις οικογένεια πες μας και για το for kids που έχουν αν αρέσει στα παιδιά το γεγονός πάντως που μπορείς να βάλεις κωδικό για το προφίλ των ενηλίκων -να μην μπαίνουν τα παιδιά- αλλά μετά πρέπει να βάζεις τον κωδικό ως ενήλικος σε κάθε ταινία ειναι σπαστικότατο επίσης) Όπως είπα και πιο πάνω.. αν κυριολεκτικά δεν παρακολουθείς ταινίες και θες να έχεις κάτι να "κάνει φασαρία" στην τηλεόραση σου και παράλληλα συχαίνεσαι την πειρατεία ενώ παράλληλα τσιγκουνεύεσαι να δώσεις λεφτά για να νοικιάζεις ή να αγοράζεις τις ταινίες που θες online τότε βάλε netflix! Δεν έχει τις ταινίες που θες... έχει όμως κάτι για να κάνει φασαρία η TV και το έχει σε καλή τιμή! Αν γεννήθηκες "χθες" και δεν είδες καμία ταινία βάλε netflix γιατί έχει μερικές καλές κλασικές ταινίες 30 ετών Αν έχεις δει ότι ταινία υπάρχει στον πλανήτη απο 2,3 φορές και δεν ξέρεις τι άλλο να δεις αλλά εισαι addicted στο να βλέπεις ταινίες και αναγκαστικά θέλεις να πάρεις σβάρνα όλες τις B και Γ ταινίες και γενικά ότι σαβούρα έχει απομείνει στον πάτο του καζανιού για να περάσεις την ώρα σου τότε βάλε netflix. Αν θες να πετάξεις λεφτά κάπου και δεν εμπιστεύεσαι τα φιλόπτωχα ταμεία ή τα ιδρύματα για παιδιά της Αφρικής κτλ τότε βάλε netflix Αν θες να δεις οπωσδήποτε μια σειρά και δεν μπορείς να την βρείς αλλού και τυχαίνει να την έχει το netflix (που ειναι τζόκερ 50-50 ) και είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις 8-12 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις την σειρά αυτή τότε βάλε netflix. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 2
AtiX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε @TopicStrarter κάνε ενα pause και απαντά μου ειλικρινά... με 14€ τον μήνα ποιά υπηρεσία είναι καλύτερη για όταν γυρίσω από την δουλειά στο σπίτι και δεν γουστάρω να κάτσω να δω survivor πανόραμα και επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από AtiX 3
TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Φίλε @TopicStrarter κάνε ενα pause και απαντά μου ειλικρινά... με 14€ τον μήνα ποιά υπηρεσία είναι καλύτερη για το σπίτι μου για όταν γυρίσω από την δουλειά και δεν γουστάρω να κάτσω να δω survivor πανόραμα και επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης... υποθέτω Nova ή kodi (ναι επειδή έχει πειρατικά plugin δεν σημαίνει πως ειναι ανάγκη να τα βάλεις) ανάλογα τα γούστα κτλ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 12 minutes ago, TopicStrarter said: Λοιπόν Α) Χαρτζιλικώνει το netflix shills στην Ελλάδα; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την εμπάθεια μερικών εδώ μέσα ή απλά ειναι το γνωστό χούι που έχει κόσμος εδώ να πάει κόντρα γιατι κόντρα ανεξάρτητα του περιεχομένου των ποστ; Β) Το να είσαι εναντίων NETFLIX δεν σημαίνει πως είσαι ΥΠΕΡ της πειρατείας.Δηλαδή αν εμένα δεν μου αρέσει το Vegan φαγητό πάει να πει πως ειμαι υπερ των fastbood γαριδάκια κτλ;;; δεν γίνεται απλά να μην μου αρέσουν τα vegan φαγητά; Γ) Το netflix ειναι ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ το (γιατί το δοκιμάζω περιοδικά να δω αν άλλαξε τιποτα ) η μόνη διαφορά απο πριν ΔΥΟ χρόνια ειναι ότι τώρα έχει τις ίδιες σαβούρες αλλά με ελληνικού υπότιτλους!! yeah !! Α.. έχουν και κάνα "original netflix" τίτλο τώρα... δηλαδή Broll ταινία κάτω του 5 με άγνωστους ηθοποιούς και σενάριο που θα μπορούσε να γράψει ένα ΒΟΤ ....τέλος δοκιμάζω και το αμερικάνικο netflix με VPN και εκει τα ίδια χάλια... α και έβαλα Link που δείχνει την πραγματικότητα αυτή την στιγμή σε όλα τα Netflix και άρα ειναι αδιάσειστο στοιχείο που δεν μπορείς να το διαψεύσεις με προσωπικές γνώμες και ξαναβάζω εδώ ΟΛΕΣ τις ταινίες ΟΛΩΝ των netflix με στοίχιση απο τις πιο πρόσφατες προς τις παλιότερες http://unogs.com/?q=-!1900,2018-!0,5-!0,10-!0,10-!Any-!Movie-!Any-!Any-!I Don&cl=23,29,33,307,45,39,331,334,337,336,269,267,357,67,68,392,402,408,412,270,73,425,46,78&st=adv&ob=Date&p=1&ao=and εδώ στοίχιση απο τις καλύτερες (βάσει IMDB ) στις χειρότερες http://unogs.com/?q=-!1900,2018-!0,5-!0,10-!0,10-!Any-!Movie-!Any-!Any-!I Don&cl=23,29,33,307,45,39,331,334,337,336,269,267,357,67,68,392,402,408,412,270,73,425,46,78&st=adv&ob=IMDBRating&p=1&ao=and Και στις δύο περιπτώσεις δεν βλέπεις τίποτα αλλο εκτός απο ΣΑΒΟΥΡΑ ή καμιά καλή ταινία(μια στις 100 κυριολεκτικά) 10-20-30 ετών παλιά Δ) Έχοντας πει βέβαια το "Β" θα πρέπει να λέμε και του στραβού το δίκαιο επειδή μου φαίνεται δεν ξέρεις τι λες αυτά για κεφάλια κτλ ειναι λήψεις κάμερας που συνήθως ειναι για ταινίες που μόλησ κυκλοφόρησαν στον κινηματογράφο (ταινίες παρεπτιπτόντως που τον neflix δεν θα τις έχει με καμιά παναγία είτε ειναι καλές είτε ειναι κακές ακριβώς επειδή ειναι φρέσκες) τα περισσότερα πειρατικά ειναι HD full HD και 4κ με dolby 4.1 ήχο και η ποιότητα τους πολλές φορές ειναι παραπλήσια ή ίδια με αυτή του bluray Ε) Μιας και είπα το "Δ" και ανέφερες τα περι ποιότητας... είχες ποτέ netflix o ίδιος; Γιατί η ποιότητα του εινια ΜΕΤΡΙΑ στην καλύτερη περίπτωση... ΚΑΜΙΑ σχέση με το bluray ή με την αγορά/ενοικίαση ταινίας online καταρχήν και αυτά που λένε περι 4k HDR κτλ ειναι ΜΟΥΦΕΣ απο τις ΗΔΗ λίγες ταινίες που έχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ τους ειναι σε αυτή την ανάλυση και όλες οι υπόλοιπες ειναι σε συμπιεσμένο και scaledup HD.... Ακριβώς να και κάποιος που όντως είχε netflix (μιας και έχεις οικογένεια πες μας και για το for kids που έχουν αν αρέσει στα παιδιά το γεγονός πάντως που μπορείς να βάλεις κωδικό για το προφίλ των ενηλίκων -να μην μπαίνουν τα παιδιά- αλλά μετά πρέπει να βάζεις τον κωδικό ως ενήλικος σε κάθε ταινία ειναι σπαστικότατο επίσης) Όπως είπα και πιο πάνω.. αν κυριολεκτικά δεν παρακολουθείς ταινίες και θες να έχεις κάτι να "κάνει φασαρία" στην τηλεόραση σου και παράλληλα συχαίνεσαι την πειρατεία ενώ παράλληλα τσιγκουνεύεσαι να δώσεις λεφτά για να νοικιάζεις ή να αγοράζεις τις ταινίες που θες online τότε βάλε netflix! Δεν έχει τις ταινίες που θες... έχει όμως κάτι για να κάνει φασαρία η TV και το έχει σε καλή τιμή! Αν γεννήθηκες "χθες" και δεν είδες καμία ταινία βάλε netflix γιατί έχει μερικές καλές κλασικές ταινίες 30 ετών Αν έχεις δει ότι ταινία υπάρχει στον πλανήτη απο 2,3 φορές και δεν ξέρεις τι άλλο να δεις αλλά εισαι addicted στο να βλέπεις ταινίες και αναγκαστικά θέλεις να πάρεις σβάρνα όλες τις B και Γ ταινίες και γενικά ότι σαβούρα έχει απομείνει στον πάτο του καζανιού για να περάσεις την ώρα σου τότε βάλε netflix. Αν θες να πετάξεις λεφτά κάπου και δεν εμπιστεύεσαι τα φιλόπτωχα ταμεία ή τα ιδρύματα για παιδιά της Αφρικής κτλ τότε βάλε netflix Αν θες να δεις οπωσδήποτε μια σειρά και δεν μπορείς να την βρείς αλλού και τυχαίνει να την έχει το netflix (που ειναι τζόκερ 50-50 ) και είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις 8-12 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις την σειρά αυτή τότε βάλε netflix. Ασε αγαπητέ δεν το σώζεις... Εσύ τα προκαλείς όλα με όσα γράφεις και στη συνέχεια προσπαθείς να τα μαζέψεις όπως όπως... Καταλάβαμε τι θέλεις και τι σου αρέσει, αλλά απλά διαφωνούμε (μερικοί). 4 2
AtiX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε υποθέτω Nova ή kodi ανάλογα τα γούστα κτλ Nova θα πρέπει να αλλάξω πάροχο και kodi να γίνω πυρηνικός φυσικός + παράνομος... 1
TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Ασε αγαπητέ δεν το σώζεις... Εσύ τα προκαλείς όλα με όσα γράφεις και στη συνέχεια προσπαθείς να τα μαζέψεις όπως όπως... Καταλάβαμε τι θέλεις και τι σου αρέσει, αλλά απλά διαφωνούμε (μερικοί). Δεν το σώζω χαχαχαχαααψψαψαψα καλά πραγματικά πως μπορείς και γράφεις τέτοια; Νομίζεις ότι πάω να σώσω κάτι; πιο ντεφάκτο πράματα και ακλόνητα απο αυτά που ειπα δεν υπάρχουν (και επίσης ειναι κοινό consensus ένα google θα κάνεις θα δεις όλοι να παραπονιούνται για το χάλια περιεχόμενο του μέχρι και το ίδιο το netflix έχει δικαιολογία για αυτό στην σελίδα όπου ζητάει κατανόηση και μπλαμπλα το κάνουμε (ντεμέκ) για να κρατήσουμε χαμιλά την τιμή μπλαμπλα άσχετα αν βγάλανε 1 δις μονο περσι και αυτό έφτανε και περίσευε για να έχουν όλες τις καλές ταινίες απο 10 φορές... ) εσεις προσπαθείτε να σώσετε την υπερ του netflix άποψη σας με πλαγιότητες υπονοούμενα και πράματα που δεν ισχύουν. 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Nova θα πρέπει να αλλάξω πάροχο και kodi να γίνω πυρηνικός φυσικός + παράνομος... kodi δεν χρειάζεσαι να γίνεις πυρηνικός φυσικός και παράνομος... (μπορείς να γίνεις παράνομος και θέλει ρυθμίσεις για να το καταφέρεις) αλλά μπορείς να έχεις νόμιμο κατάλογο πιο ευκολα πχ με το filmOnTv και άλλα παρόμοια νόμιμα addon ενδεικτικά https://www.androidcentral.com/best-legal-addons-kodi Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, TopicStrarter said: πιο ντεφάκτο πράματα και ακλόνητα απο αυτά που ειπα δεν υπάρχουν Καλά κόψε κάτι... 😛 Προσωπικά απολαμβάνω το περιεχόμενο του netflix σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα εικόνας (4Κ & HDR) και τη σχετικά λογική τιμή στη συνδρομή. Δεν έχω χρόνο για να "κυνηγάω" torrents και να ελέγχω κάθε εβδομάδα τα pugins στο Kodi για να δω αν συνεχίζουν να λειτουργούν... Πατάω το κουμπί Netflix στο remote της τηλεόρασης και έχω διαθέσιμο ένα τεράστιο περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή. 5
AtiX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε kodi δεν χρειάζεσαι να γίνεις πυρηνικός φυσικός και παράνομος... (μπορείς να γίνεις παράνομος και θέλει ρυθμίσεις για να το καταφέρεις) αλλά μπορείς να έχεις νόμιμο κατάλογο πιο ευκολα https://www.androidcentral.com/best-legal-addons-kodi Κοιτα ή θα μιλάμε σοβαρά ή θα κοροϊδευόμαστε... kodi με legal περιεχόμενο είναι ότι και οι νέες σειρές του mega για το 2018... ΤΊΠΟΤΑ... μ'αρέσει που τα χώνεις στο Netflix και προτίνεις κάτι με 0 περιεχόμενο... αρα θα μιλήσουμε σοβαρά ή θα καυλεντιζόμαστε??? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από AtiX 8
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, billdanos είπε Καλά κόψε κάτι... 😛 Προσωπικά απολαμβάνω το περιεχόμενο του netflix σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα εικόνας (4Κ & HDR) και τη σχετικά λογική τιμή στη συνδρομή. Δεν έχω χρόνο για να "κυνηγάω" torrents και να ελέγχω κάθε εβδομάδα τα pugins στο Kodi για να δω αν συνεχίζουν να λειτουργούν... Πατάω το κουμπί Netflix στο remote της τηλεόρασης και έχω διαθέσιμο ένα τεράστιο περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή. Το game of thrones στο netflix το βλεπεις? 2
TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοιτα ή θα μηλαμε σοβαρά ή θα κοροϊδευόμαστε... kodi με legal περιεχόμενο είναι ότι και οι νέες σειρές του mega για το 2018... ΤΊΠΟΤΑ... μ'αρέσει που τα χώνεις στο Netflix και προτίνεις κάτι με 0 περιεχόμενο... αρα θα μιλήσουμε σοβαρά ή θα καυλεντιζόμαστε??? Ρε φίλε τώρα τι μου λες; Ξέρω για την nova έχει σίγουρα καλύτερο περιεχόμενο στα ίδια λεφτά σου το είπα Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες απο άλλους παρόχους δεν τις δοκίμασα όμως για να σου πω έχω ακούσει ότι δεν ειναι τόσο καλές όσο η Nova(αν και επειδή το netflix δεν ειναι και δύσκολο να το νικήσει κανείς σε περιεχόμενο μάλλον δεν θα με εξέπληττε αν ήταν και αυτές καλύτερες) Εγώ προσωπικά ή αγοράζω την ταινία που θέλω online ή πάω σινεμά ή και κατεβάζω ποιοτική πειρατική κόπια ανάλογα τις ορέξεις και το αν πιστεύω πως αξίζει η ταινία ή όχι να δώσω χρήματα. Απο εκει και πέρα δεν μπορώ να σου βρώ την λύση που ταιριάζει στις προσωπικές σου ανάγκες και γούστα. και επειδή δεν μπορώ να σου βρω την λύση (μιας και δεν ειναι η δουλειά μου) δεν σημαίνει πως το netflix ειναι καλό. και στην τελίκή αν θες βάλε netflix εγώ δεν κερδίζω ή χάνω τίποτα ! Απλά είπα τεκμηριωμένα την άποψη μου για το γιατί το netflix ειναι πεταμένα λεφτά και μίλησα για τα κακώς κέιμενα του. έχοντας πει όλα τα απο πάνω απόσο ξέρω (αν και δεν ασχολούμαι γιαυτό διστάζω να στο προτείνω) έχει περιεχόμενο ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να βλέπεις ΝΟΜΙΜΑ μέσω kodi. τώρα το πόσο καλό ή κακό ειναι ψάξε μόνος σου ενδεικτικά ξανά κάτι με ένα γρήγορο google https://www.smarthomebeginner.com/the-6-best-legal-kodi-movie-addons-2017-movie-addons-for-kodi/#1_SnagFilms
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Σήμερα είναι καλύτερη η Nova και το Kodi, χτες ο τύπος πρότεινε Amazon και popcorntime... Αύριο cosmote TV και hulu ξέρω γω ή κανά torrent reactor 3
AtiX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Ρε φίλε τώρα τι μου λες; Ξέρω για την nova έχει σίγουρα καλύτερο περιεχόμενο στα ίδια λεφτά σου το είπα Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες απο άλλους παρόχους δεν τις δοκίμασα όμως για να σου πω έχω ακούσει ότι δεν ειναι τόσο καλές όσο η Nova(αν και επειδή το netflix δεν ειναι και δύσκολο να το νικήσει κανείς σε περιεχόμενο μάλλον δεν θα με εξέπληττε αν ήταν και αυτές καλύτερες) Εγώ προσωπικά ή αγοράζω την ταινία που θέλω online ή πάω σινεμά ή και κατεβάζω ποιοτική πειρατική κόπια ανάλογα τις ορέξεις και το αν πιστεύω πως αξίζει η ταινία ή όχι να δώσω χρήματα. Απο εκει και πέρα δεν μπορώ να σου βρώ την λύση που ταιριάζει στις προσωπικές σου ανάγκες και γούστα. και επειδή δεν μπορώ να σου βρω την λύση (μιας και δεν ειναι η δουλειά μου) δεν σημαίνει πως το netflix ειναι καλό. και στην τελίκή αν θες βάλε netflix εγώ δεν κερδίζω ή χάνω τίποτα ! Απλά είπα τεκμηριωμένα την άποψη μου για το γιατί το netflix ειναι πεταμένα λεφτά και μίλησα για τα κακώς κέιμενα του. έχοντας πει όλα τα απο πάνω απόσο ξέρω (αν και δεν ασχολούμαι γιαυτό διστάζω να στο προτείνω) έχει περιεχόμενο ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να βλέπεις ΝΟΜΙΜΑ μέσω kodi. τώρα το πόσο καλό ή κακό ειναι ψάξε μόνος σου ενδεικτικά ξανά κάτι με ένα γρήγορο google https://www.smarthomebeginner.com/the-6-best-legal-kodi-movie-addons-2017-movie-addons-for-kodi/#1_SnagFilms Από την στιγμή που δεν μπορείς να βρεις λύση για μένα, που δεν είμαι και καμία ειδική περίπτωση... καλύτερα θα ήταν να μην είσαι τόσο δογματικός... πολλές φορές ξεχνάμε ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρο από εμάς... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από AtiX 1
cd2matheos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 στα 5 η στα 7 ευρω το μηνα για να το μοιραστεις με ενα φιλο(που ολοι εχουμε) η τιμη ειναι εξευτελιστικη. οκ το περιοχομενο ισως σε καποια στιγμη μας φανει λιγο αλλα το κοβεις χωρις μα και μου. αν υπηρχε κρατος να στελνει χαρτακια οπως στην γερμανια και σε αλλες χωρες τοτε πολλοι που σχολιασαν εδω δεν θα μιλαγαν καθολου. Δεν ειμαι αγιος πριν αυτο χρησιμοποιουσα kodi.Δεν μπορω ομως να ξεχασω οτι μου εβγαζε την ψυχη για να δω κατι και αν και το adsl μου κλειδωνει στα 12mb στο τελος κατεληγα να τα βλεπω ολα σε αθλια ποιοτητα sd προκειμενου να μην εχω αποσυνδεσεις 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 18 minutes ago, Heybro said: Το game of thrones στο netflix το βλεπεις? Δεν βλέπω GoT (δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο). 1
bindoop Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, jmirko15 είπε Άντε πάλι. Μια χαρά κατεβάζουν στην Γερμανία. Ασχέτως που το μεγαλύτερο ποσοστό από πειρατικά stuff (σειρές, ταινίες και software) έρχεται από την "ισχυρή οικονομία" της αμερικής. Ας πούμε όμως καμία χαζομαρούλα να προσπαθήσουμε να υποβιβάσουμε τις παραπάνω χώρες μαζί με την δικιά μας. Πρώτον, δεν εννοούσαν τους Αμερικάνους, οι οποίοι καλά κάνουν και τα βγάζουν και είναι πρώτοι από τη στιγμή που υπάρχει αγορά και εκεί απευθύνονται. Την τσέπη τους κοιτάνε και πλουτίζουν εις βάρος των νόμιμων υπηρεσιών. Για παράδειγμα μπορώ εγώ να χρησιμοποιώ μια νόμιμη υπηρεσία και παράλληλα να πουλώ σε τρίτους σπασμένη δικιά μου υπηρεσία. Και ανέφερα τις συγκεκριμένες χώρες όχι με σκοπό να τις υποβιβάσω, αλλά γιατί από προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως έχουν υψηλό επίπεδο προγραμματιστών και είναι μαμούνια στο να βγάζουν τέτοια λογισμικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα