jmirko15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Και ολοι αυτοί οι εκατομμύρια χρήστες που εκαναν πλούσιο το netflix είναι οι μ@λ@κες της υπόθεσης και εμείς οι ξύπνιοι που κάναμε το torrent καθημερινότητα εκμεταλλευόμενοι την ανομία της Ελλάδας. Αλλα για πάνε Γερμανία και κατέβασε και να δω μετά τι μάγκας είσαι οταν θα έρθει το βαρβάτο πρόστιμο στο σπίτι σου ακόμα και σε απόπειρα download, ουτε καν σε ολοκλήρωση του. Άντε πάλι. Μια χαρά κατεβάζουν στην Γερμανία. 33 λεπτά πριν, bindoop είπε Μόνο γκρίνια, χωνέψτε ότι το Netflix δεν είναι υπηρεσία streaming, αλλά και εταιρεία παραγωγής σειρών και ταινιών και σταματήστε να το συγκρίνετε με popcorn και torrent. Εναλλακτικές υπάρχουν, σταματήστε τη μουρμούρα και προχωρήστε σύμφωνα με την τσέπη σας. Δεύτερον, σταματήστε να πιστεύετε πως η ελληνική αγορά καθορίζει τα πράγματα και νοιάζονται για μας, οι υπηρεσίες που προσφέρουν και η οικονομική πολιτική είναι για πιο ισχυρές οικονομίες, εμάς μας έχουν στα επίπεδα της Ρωσίας, Ινδίας, όπου ζει και βασιλεύει η πειρατεία και το cracking. Ασχέτως που το μεγαλύτερο ποσοστό από πειρατικά stuff (σειρές, ταινίες και software) έρχεται από την "ισχυρή οικονομία" της αμερικής. Ας πούμε όμως καμία χαζομαρούλα να προσπαθήσουμε να υποβιβάσουμε τις παραπάνω χώρες μαζί με την δικιά μας. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από jmirko15 3 1
vrwmiaris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δια του 4 , όπως έχω εγώ την συνδρομή , είναι Κλάιν Μάιν η αύξηση.μόνο που γλυτώνεις σκληρούς να κατεβάζεις όλη μέρα αξίζει.
n4sleep Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το θέμα είναι να υπάρχει κάποια καλή συνδρομητική υπηρεσία με σειρές On demand και σε καλή ποιότητα. Το πειρατικό δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα εκλείψει από την Ελλάδα (του δίνω 3 χρόνια). Τα λεφτά είναι πολλά, η αγορά μεγαλώνει και η πίεση προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αυξάνεται. Και επειδή έχω 2 φιλαράκια που έχουν πληρώσει στη Γερμανία περίπου 2 χιλιαρικάκια πρόστιμο επειδή ο ένας κατέβασε 1 επεισόδιο how I met your mother από torrent και ο άλλος game of thrones, πιστέψτε με οι μαγκιές θα κοπούν.. 1
tiniakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια ο Έλληνας αντιστέκεται δεν είδες με τον αντικαπνιστικό νόμο, κουρέλι τον κάναμε οι επαναστάτες...
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, randomcat είπε Εδώ χρήστης PopcornTime, Kodi, τορρεντάδικων, Warez forums, Dark Web, και γενικά του ό,τι υπάρχει διαθέσιμο για πειρατεία. Νόμιζα ότι διέπρατα κάποιο αδίκημα με αρκετά πιο κουλ τίτλο και ήμουν ευχαριστημένος, μιας και μου αρέσει η ιδέα της περιστασιακής παρανομίας. Αλλά αν λέγεται απλά "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας" σκέφτομαι να το γυρίσω σε Netflix και ας είναι χειρότερη επιλογή. 😯 Πήγαινε σε ένα εστιατόριο σε άλλη πόλη μακριά, φάε του σκασμού και καντην με ελαφρά. Οταν γυρίσεις σπίτι, κάνε ολόκληρη φασαρία για το πόσο χάλια ήταν οι τιμές και το φαί και σε ανάγκασαν να παρανομήσεις. γιατί κάποιοι εδώ αυτό κάνουν. Και όταν τους ρωτάς ποια paid υπηρεσία είναι καλύτερη, το γυρνάνε στην τρέλα Τζάμπα και άγιος ο Θεός Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Zerg13 4
gthe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Netflix shared με 3 ακόμα φίλους για όσο κρατήσει το να μην ελέγχουν IPs (σίγουρα θα αλλάξει κάποια στιγμή) είναι μια χαρά λύση για 3-4 ευρώ το μήνα. Θα πάει λοιπόν +1 τώρα. Ανοίγεις την TV σου και βλέπεις ότι θες σε 2 λεπτά νόμιμα (ή σχεδόν νόμιμα αφού μιλάμε για shared) και είναι μεγάλη ευκολία και χαλαρώνεις. Οι σειρές του είναι μια χαρά ή τέλος πάντως έχει καλές παραγωγές. Αν βλέπεις υπερβολικά πολύ θα στερέψει το καλό περιεχόμενο. Οι ταινίες οκ, too basic σε όλα τα είδη. Για ότι δεν έχει και βίαζομαι πολύ να το δω (π.χ. GoT) ή κάποιο ταινία ποτ με ενδιαφέρει, πληρώνω VPN άλλα τόσα χρήματα το μήνα, μιας και δεν μένω Ελλάδα, κατεβάζω το torrent μου το βάζω στο plex και πάλι στην TV μου. Η kodi στο raspberry pi μου απευθείας στη tv πάλι πίσω από το VPN. Στα 2 τελευταία προφανώς θέλει τον χρόνο του να παιδευτείς για να το κάνεις ... άρα 8 στις 10 φορές βαριέμαι και καταλήγω να βλέπω netflix και πάλι Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από gthe
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, n4sleep είπε Το θέμα είναι να υπάρχει κάποια καλή συνδρομητική υπηρεσία με σειρές On demand και σε καλή ποιότητα. Το πειρατικό δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα εκλείψει από την Ελλάδα (του δίνω 3 χρόνια). Τα λεφτά είναι πολλά, η αγορά μεγαλώνει και η πίεση προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αυξάνεται. Και επειδή έχω 2 φιλαράκια που έχουν πληρώσει στη Γερμανία περίπου 2 χιλιαρικάκια πρόστιμο επειδή ο ένας κατέβασε 1 επεισόδιο how I met your mother από torrent και ο άλλος game of thrones, πιστέψτε με οι μαγκιές θα κοπούν.. Οι περισσοτεροι Γερμανοι κατεβαζουν. Η πειρατεια δεν γινεται να εκλειψει. Αντε πες ειμαι φραγκατος και εχω και ote και nova και netflix με 70 ευρω το μηνα. Υπαρχουν παρα πολλες σειρες που δεν προκειται να μπουν ποτε σε καμια συνδρομη. Αυτες πως τις βλεπεις αφου ουτε με ελληνικους υποτιτλους κυκλοφορουν? Οι εταιριες ηδη βγαζουν ατελειωτα δις το αν την κατεβασουν καποια ατομα δεν εχει καμια σημασια ουτε θα την αγοραζαν τη σειρα γιατι δεν υπαρχει πουθενα και με υποτιτλους. Για το game of thrones και πολλες αλλες σειρες η πειρατεια εχει κανει παρα πολυ καλο και για αυτο βλεπεις να κανει τους τρελους τζιρους. Τωρα οι βλακειες που λενε οτι χαθηκαν τοσα δις κτλ ειναι μεγιστες παπαριες που ουτε οι ιδιοι τα πιστευουν αλλα να χαμε να λεγαμε. 2
stryder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 ανούσιες απόπειρες να δικαιολογήσουν μια περιττή ( προς το παρόν μάλλον ) λειτουργία με σκοπό μόνο την παράλογη όποια αύξηση μιανής έως τώρα συμφέρουσας υπηρεσίας.
savvas15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Να βάλουν την τιμή 17 ευρώ αλλα να αυξήσουν το bitrate Το 4k πρέπει να έχει τουλάχιστον 25mb όχι 13 με 15 που έχει τώρα. Γιατί πολλές 4k ταινίες μονο 4k δεν είναι 2
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, savvas15 είπε Να βάλουν την τιμή 17 ευρώ αλλα να αυξήσουν το bitrate Το 4k πρέπει να έχει τουλάχιστον 25mb όχι 13 με 15 που έχει τώρα. Γιατί πολλές 4k ταινίες μονο 4k δεν είναι Αν σκεφτεις οτι ενα καλο remux 1080p εχει 25mb bitrate καταλαβαινεις τι 4k ειναι. Οπως yify που δινει 1080p στα 2mb bitrate και το ονομαζει 1080p.
warewolf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω με 11.99 ευρω το πακετο 4Κ. Με αφορμη αυτο το αρθρο, μπηκα τωρα στα στοιχεια της συνδρομης μου και λεει αυτο: Η μονη διαφορα με το νεο πακετο ULTRA (το δικο μου ισως θα το μετονομασουν premium) απο οτι βλεπω ειναι η υποστηριξη HDR. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από warewolf
savvas15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Αν σκεφτεις οτι ενα καλο remux 1080p εχει 25mb bitrate καταλαβαινεις τι 4k ειναι. Οπως yify που δινει 1080p στα 2mb bitrate και το ονομαζει 1080p. Bλέπω από πρώτο χέρι τι 4k είναι. Aλλα για 12 ευρώ τρώγoταν. Αλλα για +5 ευρώ δεν θα.. τρώγεται πλέον
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, savvas15 είπε Bλέπω από πρώτο χέρι τι 4k είναι. Aλλα για 12 ευρώ τρώγoταν. Αλλα για +5 ευρώ δεν θα.. τρώγεται πλέον Τα 16 ειναι πολλα οντως. Αν τα μοιραζεσε με αλλους 3 ειναι κομπλε αν τα πληρωνεις μονο ειναι αρκετα.
Narcos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω. Δεν υπάρχει ζητημα παρανομίας ή νομιμότητας. Το Netflix πρωτα απο ολα είναι καθαρα θέμα ευκολίας. Η ευκολια του καναπε που λεμε (μεχρι και το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης εχει κουμπι Netflix για να μπαινεις απευθειας, χαχα)! Τα τελευταια χρονια παιδευομουν κι εγω καθημερινα με torrents/kodi/terrarium κλπ. Βρες την ταινια, κατεβασε τους σωστους υποτιτλους, κανε ανανεωση τα addons γιατι σταματησαν να λειτουργουν... Και παει λεγοντας! Αν εχεις TV 4K HDR και VDSL 50, θεωρω πως αξιζει τον κοπο να δωσεις τα 12€ μηνιαιως (μεχρι τωρα τουλαχιστον). Περιεχομενο? Οντως απο ταινιες ειναι ακομη πολυ πισω... Οι σειρες ομως ειναι αρκετες για ολα τα γουστα! Επισης αν εχεις μικρο παιδι οπως εγω, μεγαλη υποθεση τα παιδικα, ποσο μαλλον τα μεταγλωτισμενα που συνεχως προσθετουν κι αλλα. Τελος, πολλα ντοκιμαντερ/εκπομπες, πραγμα σημαντικο για μενα! Γενικως πιστευω πως το Netflix εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης, κυριως στο θεμα "ποιοτικου" περιεχομενου με οτι συνεπαγεται αυτο για τον καθεναν. Παρολα αυτα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης σε σχεση παντα με το ποσο που πληρωνω. ΥΣ: Αξια ανεκτιμητη το να πηγαινω στο υπνοδωματιο για ξεκουραση... Και μεχρι να με παρει ο υπνος να μπορω με ενα και μονο ριμαδο-κουμπι να εχω προσβαση σε ατελειωτο περιεχομενο.. Ποιοτικο ή μη, ολο και κατι θα βρω....δε μπορει! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Narcos 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα