Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως "πατερας" σε τρια οικογενειακα πακετα (netflix, spotify, tidal) εχω να δω netflix  ουτε καν θυμαμαι απο πότε (λογω αδιαφορου= βαρετου περιεχομενου), tidal ακουω οχι πολυ συχνα (κυριως ακουω λογω ποιοτητας cd - masters/mqa), spotify σαν να ανοιγω το ραδιοφωνο, τοσο συχνα. Δυστυχως το netflix στερειται πολυ και ποιοτικου περιεχομενου ειδικα σε ταινιες (οπως ειπε καποιος παραπανω και οι σειρες λες και ειναι ...κοπι/παστε), σε εντυπωσιαζει αρχικα αλλα μετα...

• Like 2
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το netflix ειναι εξαιρετικο και σιγουρα καλυτερο απο ote tv nova που αυτα προσφερουν αλλα ομως που δεν προσφερει το netflix. Απλα δεν μπορει να συναγωνιστει το download. Εχω ote tv εχω netflix αλλα κατεβαζω ταινιες που δεν μπορω να περιμενω να βγουν. Χθες πχ κατεβασα τα super troopers 2/ready player one/isle of dogs/Disobediencen σε 1080p των 15gb το καθενα με DTS ηχο. Οι συγκεκριμενες ταινιες θα παιξουν σε netflix η ote tv η nova σε κανα χρονο. Προφανως οτι μπορω το βλεπω απο εκει δουλευω αρκετα και τις 2 υπηρεσιες απλα καποια αρχεια που η θα αργησουν η δεν βρισκονται κατεβαινουν δεν γινεται αλλιως. Για τον καταναλωτη ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος και σωστες τιμες. Οσο γινεται αποφευγουμε το download αλλα σε αρκετες περιπτωσεις αν βιαζεσαι να δεις κατι δεν γινεται αλλιως. Σιγουρα το 100% των Ελληνων κατω των 40 εχει κατεβασει εστω μια φορα σειρα η ταινια(στο software ειμαι κατα). Προφανως δεν λεω για αθλιες ποιοτητες cam TS ακομα και hdrip μιλαω παντα για 1080p η 4K για οσους εχουν αναλογες τηλεορασεις σε 10gb + αρχειο με dts η atmos ηχο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Ναι γιατι το popcorn ειναι πειρατεια οποτε εχει δεν εχει δικαιωματα το ανεβαζει

Εκτος απο πειρατεια ειναι και για ημιτυφλους ...

Για οσους εχουν και τα 2 ματια τους πληρως λειτουργικα  ειναι ωραια η καινουρια προσθηκη ,ας μην ξεχναμε πως δεν απευθυνεται ουτε σχεδιαζεται αυτο πακετο με γνωμονα την δικη μας αγορα που ειναι ασημαντη .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εκτος απο πειρατεια ειναι και για ημιτυφλους ...

Για οσους εχουν και τα 2 ματια τους πληρως λειτουργικα  ειναι ωραια η καινουρια προσθηκη ,ας μην ξεχναμε πως δεν απευθυνεται ουτε σχεδιαζεται αυτο πακετο με γνωμονα την δικη μας αγορα που ειναι ασημαντη .

Οποιος βλεπει CAM TS το 2018 νομιζω οτι οντως πρεπει να ειναι τυφλος. Ουτε το 2006 που πρωτομπηκε η adsl δεν βλεπαμε τετοιες σαβουρες. Το 2004 ειχα δει μονο καμερα το blade trinity και κοντεψα να με βγουν τα ματια καποια στιγμη περασε και ενας απο μπροστα απο την καμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορισμένοι το θέσατε ως τζάμπα vs Paid και θέλετε να πιστέψουμε ότι δεν αξίζει?

Ειναι τελείως λάθος η βάση σύγκρισης. Το netflix συγκρίνεται με άλλες paid επιλογές και οχι με torrents, έλεος, μήλα με αχλάδια δεν συγκρίνονται.

Και τι έχουμε εδώ στην Ελλάδα (εκτός απο τζαμπατζήδες φυσικά), την nova και τον ote tv. Ε με αυτά στην ζυγαριά το netflix είναι Θεός.

Το να κάτσω να κάνω σύγκριση με το τζαμπα και να λέω μετα δεν αξίζει είναι παντελώς εκτός θέματος.

Στην τωρινή του τιμή το netflix αξίζει, βρίσκεις μέχρι και περιεχόμενο σε dolby vision κάτι που δεν έχει κανείς.

Αλλά εδώ φτάσαμε  στο σημείο να απαξιωσουμε το 4k και το hdr που είναι το next big thing στις τηλεοράσεις και κάνει πραγματικά την διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης για να δικαιολογήσουμε το τζαμπα-νταν της υπόθεσης.

Και ολοι αυτοί οι εκατομμύρια χρήστες που εκαναν πλούσιο το netflix είναι οι μ@λ@κες της υπόθεσης και εμείς οι ξύπνιοι που κάναμε το torrent καθημερινότητα εκμεταλλευόμενοι την ανομία της Ελλάδας.

Αλλα για πάνε Γερμανία και κατέβασε και να δω μετά τι μάγκας είσαι οταν θα έρθει το βαρβάτο πρόστιμο στο σπίτι σου ακόμα και σε απόπειρα download, ουτε καν σε ολοκλήρωση του.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Ειναι τελείως λάθος η βάση σύγκρισης. Το netflix συγκρίνεται με άλλες paid επιλογές και οχι με torrents, έλεος, μήλα με αχλάδια δεν συγκρίνονται.

Και τι έχουμε εδώ στην Ελλάδα (εκτός απο τζαμπατζήδες φυσικά), την nova και τον ote tv. Ε με αυτά στην ζυγαριά το netflix είναι Θεός.

Το να κάτσω να κάνω σύγκριση με το τζαμπα και να λέω μετα δεν αξίζει είναι παντελώς εκτός θέματος.

Στην τωρινή του τιμή το netflix αξίζει, βρίσκεις μέχρι και περιεχόμενο σε dolby vision κάτι που δεν έχει κανείς.

Αλλά εδώ φτάσαμε  στο σημείο να απαξιωσουμε το 4k και το hdr που είναι το next big thing στις τηλεοράσεις και κάνει πραγματικά την διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης για να δικαιολογήσουμε το τζαμπα-νταν της υπόθεσης.

Και ολοι αυτοί οι εκατομμύρια χρήστες που εκαναν πλούσιο το netflix είναι οι μ@λ@κες της υπόθεσης και εμείς οι ξύπνιοι που κάναμε το torrent καθημερινότητα εκμεταλλευόμενοι την ανομία της Ελλάδας.

Αλλα για πάνε Γερμανία και κατέβασε και να δω μετά τι μάγκας είσαι οταν θα έρθει το βαρβάτο πρόστιμο στο σπίτι σου ακόμα και σε απόπειρα download, ουτε καν σε ολοκλήρωση του.

Μην νομιζεις παντως ξερεις ποσοι εχουν Ελλαδα ote tv και nova και netflix? Απο το 2010 εχω nova και τα 4 τελευταια χρονια ote tv και netflix. Κατεβαζω ομως και σειρες που δεν βρισκω σε αυτα τα 2 οι ταινιες. Το house of cards american gods και ενα σωρο αλλες σειρες τις ειδα απο ote tv. Better call saul daredevil απο netflix. Ολοι πληρωνουν αυτοι που δεν εχουν καποια απο αυτες τις υπηρεσιες ειναι 15χρονα οι χρονια ανεργοι. Οποιοσδηποτε ειναι 25+ και εχει καποιο εισοδημα σιγουρα θα δινει 10-15 ευρω το μηνα για καποια απο τις παραπανω υπηρεσιες.

• Like 2
Δημοσ.
41 minutes ago, Heybro said:

Το netflix ειναι εξαιρετικο και σιγουρα καλυτερο απο ote tv nova που αυτα προσφερουν αλλα ομως που δεν προσφερει το netflix. Απλα δεν μπορει να συναγωνιστει το download. Εχω ote tv εχω netflix αλλα κατεβαζω ταινιες που δεν μπορω να περιμενω να βγουν. Χθες πχ κατεβασα τα super troopers 2/ready player one/isle of dogs/Disobediencen σε 1080p των 15gb το καθενα με DTS ηχο. Οι συγκεκριμενες ταινιες θα παιξουν σε netflix η ote tv η nova σε κανα χρονο. Προφανως οτι μπορω το βλεπω απο εκει δουλευω αρκετα και τις 2 υπηρεσιες απλα καποια αρχεια που η θα αργησουν η δεν βρισκονται κατεβαινουν δεν γινεται αλλιως. Για τον καταναλωτη ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος και σωστες τιμες. Οσο γινεται αποφευγουμε το download αλλα σε αρκετες περιπτωσεις αν βιαζεσαι να δεις κατι δεν γινεται αλλιως. Σιγουρα το 100% των Ελληνων κατω των 40 εχει κατεβασει εστω μια φορα σειρα η ταινια(στο software ειμαι κατα). Προφανως δεν λεω για αθλιες ποιοτητες cam TS ακομα και hdrip μιλαω παντα για 1080p η 4K για οσους εχουν αναλογες τηλεορασεις σε 10gb + αρχειο με dts η atmos ηχο.

Σαφώς, download μόνο 10GB+. Αρχεία των 15GB σε 1080p δείχνουν καλύτερα σε 4K TV (Samsung 55άρα KS7500) από το αρκετά συμπιεσμένο 4Κ του Netflix.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, music_lover said:

Στη Γερμανία μόνο VPN. Βέβαια το VPN ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο και στο Netflix, λόγω πλουσιότερου περιεχομένου στο αμερικανικό - δεν γνωρίζω αν λειτουργεί ακόμη σωστά.

Επεξ/σία από DrFreeman
damn typos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Σαφώς, download μόνο 10GB+. Αρχεία των 15GB σε 1080p δείχνουν καλύτερα σε 4K TV (Samsung 55άρα KS7500) από το αρκετά συμπιεσμένο 4Κ του Netflix.

Πραγματικα ομως.Εχω 55αρα full hd 3D και τα 10+gb αρχεια δειχνουν εξαιρετικα παρεα με το home cinema διπλα. To 4k των 5mb bitrate τι να πιασει μπροστα σε ενα 1080p αρχειο των 15mb bitrate.

• Like 1
Δημοσ.

Το 12αρι που τους δίνω κάθε μήνα, είναι ένα ανώτατο όριο για να το δίνω ακόμα και αν δεν βλέπω σχεδόν καθόλου.

Την στιγμή που το ποσό θα μου χτυπάει στο μάτι στον λογαριασμό της κάρτας, θα είναι η στιγμή που θα το σταματήσω.

Δεν έχει πολύ σοβαρό προϊόν για να δικαιολογεί κάτι παραπάνω από 10-12 ευρώ.

Δημοσ.

Μόνο γκρίνια, χωνέψτε ότι το Netflix δεν είναι υπηρεσία streaming, αλλά και εταιρεία παραγωγής σειρών και ταινιών και σταματήστε να το συγκρίνετε με popcorn και torrent. Εναλλακτικές υπάρχουν, σταματήστε τη μουρμούρα και προχωρήστε σύμφωνα με την τσέπη σας. Δεύτερον, σταματήστε να πιστεύετε πως η ελληνική αγορά καθορίζει τα πράγματα και νοιάζονται για μας, οι υπηρεσίες που προσφέρουν και η οικονομική πολιτική είναι για πιο ισχυρές οικονομίες, εμάς μας έχουν στα επίπεδα της Ρωσίας, Ινδίας, όπου ζει και βασιλεύει η πειρατεία και το cracking.  

• Like 6
Δημοσ.

Γράφουν αρκετοί πως δεν είναι σωστό, να συγκρίνουμε Netflix, με τους παράνομους τρόπους. Τεράστιο λάθος. Το Netflix, έπιασε για τον ίδιο λόγο που έπιασε το Spotify, για τον ίδιο λόγο που έπιασε το Steam. Σου προσφέρει καλύτερη εμπειρία από τους υπόλοιπους τρόπους. 

Όταν δεν υπήρχε Steam, δεν αγόραζα τίποτα από παιχνίδια. Τώρα έχω κοντά στα 250 στο λογαριασμό μου. 

Όταν δεν υπήρχε Spotify, μη μου πείτε πως αγοράζατε όλα τα τραγούδια που ακούγατε. Τώρα είναι τόσο εύκολο κι οικονομικό να έχει κανείς Spotify, που είναι ανούσιο να μπλέκεις με MP3 και να αποθηκεύεις. 

Αυτήν την ανάγκη ήρθε να καλύψει το Netflix. Και την καλύπτει. Όταν όμως σταματήσει να είναι οικονομικό ή να μην έχει την ίδια ποσότητα, τότε παύει να την καλύπτει και γυρνάς πίσω σε αυτό που είναι πιο βολικό. 

Δεν υπάρχει θέμα παρανομίας ή νομιμότητας. Είναι θέμα ευκολίας.

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το εχω αποκλειστικα και μονο για να βλεπει η μανα μου και η αδελφη μου στο σπιτι. Τ0 80% απο αυτα που μου αρεσουν απλα δεν υπαρχουν μεσα. Παντως στα 12€ εξακολουθει να συμφερει, αν ανεβει στα 16€ ειναι οριακο. Και δεν ειναι θεμα τσιγγουνιας, αλλα το τι λαμβανεις σε σχεση με το τι πληρωνεις(δεν εχω 4Κ HDR tv απλα με ενδιαφερει το πακετο των 4 συσκευων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...