Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giodoul είπε Αν αυξήσει τις τιμές και για Ελλαδα,μεγεια που τον ήπιαμε! Μία χαρά είναι οι τιμές και με αύξηση. Η σύγκριση είναι με Nova ή cosmote TV. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Zerg13 2
TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το zathura στο Amazon έχει 4 δολάρια για ενοικίαση μερικών ημερών Κάπου εκεί και το terminator με τον Arnold οπότε τίποτα επί πληρωμή δεν αξίζει... Πάμε πίσω στα πειρατικά λογισμικα και σόρρυ κιόλας αλλά επειδή με έπρηξες με αυτή την ψευτοεξυπνάδα που πιπιλίζεις(εγώ το Popcorntime το ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης περιεχομένου δεν το έχω ούτε καν εγκατεστημένο προσωπικά..) .. αν στην γειτονιά σου έχει μόνο ένα νόμιμο εστιατόριο που σερβίρει όμως σκατά αλλά σε καλή τιμή δεν πάει να πει πως κάνεις καλά που το προτιμάς. Αν θέλουν να δουν τα λεφτά μου ας σοβαρευτούν και ας βάλουν ταινίες της προκοπής. Δίνω 10 ευρώ τον μήνα για spotify αλλά έχει σχεδόν τα πάντα! απο τους πιο άγνωστους τοπικούς καλλιτέχνες έως φυσικά και τα πιο γνωστά κομμάτια ανεξαρτήτου εποχής και ότι δεν έχει τώρα (ελάχιστα και συνήθως παρακμιακά )το προσθέτει σιγά σιγά Στο netflix με τα σκουπίδια που σου τσαμπουνάει δεν θα έδινα λεφτά και ας το ρίχνανε στα 4 ευρώ γιατί θα ήταν 4 πεταμένα ευρώ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 1
giodoul Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Μία χαρά είναι οι τιμές. Η σύγκριση είναι με Nova ή cosmote TV. Αν αυξήσει είπα.Το άρθρο λέει για αυξήσεις και διαφοροποιήσεις από χώρα σε χώρα.Τι δεν καταλαβαίνεις;
mak_1987 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Εδώ ρε παιδιά δε σου δίνει 100% access στις δικές τους παραγωγές.Αν θυμάμαι καλά έκανα εγγραφή η την 1η ή την 2η μέρα που έγινε διαθέσιμο στην ΕΛλάδα.Μια από τις σειρές που ήθελα να τσεκάρω ήταν το Arrested Development το οποίο είχε 3 σεζον που είχαν βγει πριν αρκετά χρόνια και το Netflix αποφάσισε να βγάλει 4η σεζον.Έψαχνα και εγώ πόση ώρα να το βρω,τίποτα.Μετά ήθελα να δω μερικά stand-up specials που μόλις είχαν βγει Αμερική και πάλι έφαγα άκυρο.Μετά από κάνα μήνα έκανα cancel και δεν έχω ξανα-ασχοληθεί από τότε.
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε και σόρρυ κιόλας αλλά επειδή με έπρηξες με αυτή την ψευτοεξυπνάδα που πιπιλίζεις(εγώ το Popcorntime το ανέφερα ως μέτρο σύγκρισης περιεχομένου δεν το έχω ούτε καν εγκατεστημένο προσωπικά..) .. αν στην γειτονιά σου έχει μόνο ένα νόμιμο εστιατόριο που σερβίρει όμως σκατά αλλά σε καλή τιμή δεν πάει να πει πως κάνεις καλά που το προτιμάς. Αν θέλουν να δουν τα λεφτά μου ας σοβαρευτούν και ας βάλουν ταινίες της προκοπής. Η γειτονιά έχει πολλά... Το ότι δεν σου αρέσει - κανένα- πάρα μόνο το δωρεάν κάτι λέει Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Zerg13 1
TopicStrarter Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Η γειτονιά έχει πολλά... Το ότι δεν σου άρεσει κανένα πάρα μόνο το δωρεάν κάτι λέει Εσύ λες ότι νάναι (επίσης έκανα και edit sto post) εμένα ΔΕΝ μου αρέσει και δικαίως το netflix τώρα πως το πήρες αυτό και το έκανες "μόνο δωρεάν" δεν ξέρω και επίσης τι λέει; Ότι δεν ειμαι κορόιδο; Καλύτερα δωρεάν πειρατής παρά επι πληρωμή μ@#@ας γιατί αυτό ψάχνουν στο netflix μ#@#κες να τους τα χώνουν. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από TopicStrarter 3
ZaNobey Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δεν καταλαβαινω το ζορι του τυπα που υποστηριζει το νετφλιξ. Πληρωνεις λεφτα οπως η Αμερικη και εχεις ενα ~20% του κοντεντ. Το γολκινγ νεντ το εχει με αμερικανικη ip και δεν το εχει εδω. Η ποιοτητα ειναι για γελια, Δεν σου εχει επιλογη να διαλεξεις την ποιοτητα που θες και να κανει μπαφερ και σε κατεβαζει ποιοτητα επειδη ετσι του καπνισε. Τωρα σου βαζει και μια αυξηση και σου λεει αν σαρεσει. Γιατι να συνεχιζω να πληρωνω νετφλιξ? Για να βλεπω σειρες που εχουν βγει κατι χρονια πριν? Στην τελικη που λεει για το ποπκορν, καποιος που πληρωσε μου το δανειζει να το δω κιολας και αν γουσταρω το αγοραζω ή σαπορταρω αναλογως.
REPLAY33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Θα συμφωνησω με καποιους εδω μεσα,ναι το netflix εχει καποια καλα,αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα δεν εχει ποσοτητα απο καλες ταινιες επισης οι καλες σειρες που εχει ειναι μεχρι καποια σεζον π.χ εγω που παρακολουθουσα το originals τις 2-3 τελευταιες σεζον δεν τις ειχε, το suits το ιδιο και αλλες που εβλεπα..ειχα συνδρομη 4 μηνες κ ναι με βολευε στην αρχη ολα ετοιμα ουτε τορεντ να κατεβαζεις ουτε υποτιτλους να ψαχνεις αλλα οταν φτανεις σε ενα σημειο να παρακολουθεις μια σειρα κ το νετφιξ να την εχει μεχρι την 3τη σεζον ενω εχουν βγει αλλες 3 σε ξενερωνει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nik5163 είπε Δυστυχώς τα GOT, Walking Dead τα έχουν αντίπαλες υπηρεσίες, οπότε χλωμό το βλέπω να τα προσθέσει. Τουλάχιστον να αυξήσει το περιεχόμενο στην Ελλάδα. Όσο για το HDR δεν με ενθουσιάζει σαν ιδέα. Πρώτο έρχεται το καλό περιεχόμενο. Το walking dead το εχει το αμερικανικο 1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε Kodi + Real Debrid και αντίο ζωή... Καλα εγω ειμαι με RD απο το 2011, ασε απιστευτη υπηρεσια. Οι σειρες μου στο Cloud 3,6tb Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Torasu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Και εκεί που έτρωγα το γιαουρτάκι μου και αναρωτιόμουν τι μου λείπει.
randomcat Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Το ενα είναι Πειρατικό λογισμικό που σε κάνει torrent και το άλλο νομιμο που πληρώνει για να αγοράσει. Διαπράτεις και αδίκημα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας που το εχεις. Κανονικά πέφτει πρόστιμο μην κοιτάς εδώ που είμαστε μπανάνια. Εδώ χρήστης PopcornTime, Kodi, τορρεντάδικων, Warez forums, Dark Web, και γενικά του ό,τι υπάρχει διαθέσιμο για πειρατεία. Νόμιζα ότι διέπρατα κάποιο αδίκημα με αρκετά πιο κουλ τίτλο και ήμουν ευχαριστημένος, μιας και μου αρέσει η ιδέα της περιστασιακής παρανομίας. Αλλά αν λέγεται απλά "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας" σκέφτομαι να το γυρίσω σε Netflix και ας είναι χειρότερη επιλογή. 😯 1
fytotech Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το 99% αυτών που σχολιάζουν εδώ μέσα, δεν έχουν ένα ή περισσότερα από αυτά που πρέπει για να έχουν εικόνα του τι λένε. - Τηλεόραση 4k - Τηλεόραση με HDR - Συνδρομή Netflix με 4k Το 12€ αν γίνει μέχρι και 16€, μιλάμε για 1€ αύξηση. Γιατί είναι πολύ απλό να μοιράζεσαι τη συνδρομή με 4 φίλους. Αντί για 3€, να δίνεις 4€. Το popcorn time που συζητάτε τόση ώρα, είναι για όποιον έχει HTPC, που βγάζει 4k HDR στην τηλεόραση. Το 99,9999% δεν έχουν κάτι τέτοιο. Kodi, είναι καλή λύση αλλά πρέπει να ασχολείσαι κάθε τρεις και λίγο για να αλλάζεις το Exodus, το Placenta κλπ. Το χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά δεν είναι η ιδανική λύση. Ειδικά αν θες να δεις κάτι πιο παλιό, τράβα βρες 4k, τράβα βρες υπότιτλους που ταιριάζουν κλπ. Δεν είναι, πατάω το κουμπί και βλέπω. Μια καλή λύση αλλά με προεργασία, είναι συμμετοχή σε καλό Private torrent tracker με 4k περιεχόμενο, κατέβασμα, αρχειοθέτηση, Plex. Το κάνω κι αυτό αλλά και πάλι δεν είναι "τηλεόραση". Είναι κόπος. Το έχω αυτοματοποιημένο όσο μπορώ με ένα seedbox, που κατεβάζει αμέσως τις σειρές που βλέπω αλλά και πάλι, για ταινίες ή νέες σειρές, θέλει δουλειά. Με λίγα λόγια, το Netflix, προσφέρει την ευκολία του ενός κουμπιού. Όντως το περιεχόμενο δεν είναι ικανοποιητικό αλλά είναι αρκετό για να βρίσκεις έστω κάτι να δεις, πατώντας απλά on. 6
keravnos21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να το κανεις το 4κ περιεχομενο οταν η μιση ελλαδα εχει ακομα adsl συνδεσεις που δεν εχουν την δυναμη να σηκωσουν 4κ streaming. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από keravnos21 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πάντως δεν χρειάζεται να μας ζαλίζετε όσοι βλέπετε τις ταινίες σας με άθλιο ήχο και εικόνα και με μερικά ...κεφάλια να περνάνε μπροστά από την οθόνη! Α ξέχασα και κανα βήχα από άρρωστο θεατή που ήταν στο σινεμά την ημέρα που έγραφαν την ταινία με cam, καθώς και το χρουτς χρουτς από το σακούλι με τα πατατάκια. Κι αν τυχόν γέρνει και λίγο η εικόνα, δεν υπάρχει πρόβλημα ...βάζετε Κανα βιβλίο κάτω από την τηλεόραση και όλα κομπλέ! ps: βλέπω πως μερικοί έχετε στο μυαλό σας το Netflix όπως ήταν πριν 2 χρόνια. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και το περιεχόμενο του γίνεται συνεχώς όλο και πιο ενδιαφέρον. 4K & HDR είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός για μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι υπηρεσίες που για την ώρα οι πάροχοι στην Ελλάδα με τη διπλάσια συνδρομή που ζητάνε, τις βλέπουν με τα κυάλια! 10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα