Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έγραψα περιεχόμενο από τη smart tv μου, η οποία είναι η LG oled που έχει webOS, και θέλω να δω το περιεχόμενο στο πισί μου (windows).

Παρότι έκανα μία εγγραφή, βλέπω ότι έχει δημιουργήσει πολλά αρχεία με κατάληξη str και είναι το καθένα περίπου 90 mb. Μπορώ κάπως να τα ενώσω και να τα μετατρέψω σε mkv?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, το είχα βρει το λινκ που παραθέτεις πριν ποστάρω εδώ..

Τα αρχεία τα βλέπω ναι, αλλά δεν έχω βρει πώς μπορώ να τα ανοίξω. Το ts doctor μου λέει ότι είναι προστατευμένο περιεχόμενο και δε μου το ανοίγει...

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να δεις στην τηλεόραση αν έχει κάποια επιλογή για να μην προστατεύει τις εγγραφές; Αλλιώς δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Εγώ κρατάω έναν αποκωδικοποιητή που δεν έχει κρυπτογράφηση (έναν παλιό crystal audio prime hd)μόνο για να γράφω ότι θέλω από digea.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή εχω κι εγω LG με τετοια δυνατοτητα μου ειχαν πει ότι τα αρχεια που πιθανον να γραψω διαβαζοντε μονο από την tv.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα μία philips με pvr του 2016, δεν με αφήνει να δω τα αρχεία που γράφει στον 2,5"άρι που έχω συνδεδεμένο (όταν τον συνδέω στον υπολογιστή).

Για αυτό χρειάζονται οι απλοί αποκωδικοποιητές, σε άλλη philips του 2009 έχω συνδεδεμένο έναν crypto 216 και με αφήνει κανονικά να επεξεργάζομαι τα αρχεία.

Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...